Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΥΤΟΣ »ΓΡΥΦΟΣ» – ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΥΤΟΣ »ΓΡΥΦΟΣ» – ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Οι ισχυρότεροι ηγέτες της υφηλίου (μεταξύ αυτών ο Ομπάμα, η Μέρκελ, ο Πούτιν, ο Κάμερον κ.ά.) ετοιμάζονται να μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, για να πάρουν μέρος στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 70 ετών από την Απόβαση στη Νορμανδία, από εκείνη τη θρυλική μάχη του καλοκαιριού του 1944 που έμελλε να «κερδίσει τον πόλεμο» και να οδηγήσει στη στρατιωτική συντριβή της ναζιστικής Γερμανίας του Χίτλερ.

Η περίοδος του Β’ Παγκοσμίου ωστόσο έχει αφήσει πίσω της ανοιχτούς λογαριασμούς, άλυτα μυστήρια και χαμένους θησαυρούς (αποτελούμενους από έργα τέχνης αλλά και… ράβδους χρυσού). Κάποια μάλιστα από τα εν λόγω μυστήρια αποκτούν πρόσθετη αξία σήμερα εξαιτίας της… οικονομικής τους διάστασης.

Στρατόπεδα συγκέντρωσης Ο μεγάλος «γρίφος» που εξακολουθεί να απασχολεί τους ερευνητές είναι τι απέγινε το κλεμμένο χρυσάφι των ναζί; Ο λόγος για τους συνολικά πολλές εκατοντάδες τόνους χρυσού που οι ναζί είχαν κλέψει από κράτη, τράπεζες και ιδιώτες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Σημειώνεται άλλωστε πως όσοι έφευγαν για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης «παρέδιδαν» προσωπικές περιουσίες και τιμαλφή.

Οι θεωρίες συνωμοσίας και τα σενάρια για τον χαμένο θησαυρό αξίας 1 τρισ. $ είναι ποικίλα, ενώ το θέμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα λόγω της οικονομικής κρίσης Το εντυπωσιακό με τον εν λόγω «θησαυρό» (η συνολική αξία του οποίου ξεπερνάει το 1 τρισ. δολ.) είναι πως αυτός εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να αγνοείται, γεγονός που δίνει τροφή σε ποικίλες θεωρίες συνωμοσίας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πολυγραφότατος Σκοτσέζος μελετητής Νιλ Λόκερι υποστηρίζει με άρθρο του στη «Wall Street Journal» πως το μεγαλύτερο μέρος του κλεμμένου χρυσού κατέληξε στην Πορτογαλία, όπου και εξακολουθεί να βρίσκεται. Άλυτο μυστήριο παραμένει μέχρι τις μέρες μας το πού βρίσκονται οι εκατοντάδες τόνοι χρυσού που έκλεψαν οι ναζί όσο οι στρατιές του Χίτλερ επικρατούσαν στα πεδία των μαχών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Προκειμένου μάλιστα να δικαιολογήσει τη θέση του, ο Λόκερι επικαλείται το περιεχόμενο αποχαρακτηρισμένων εγγράφων από Βρετανία, ΗΠΑ και Πορτογαλία. Αυτή είναι ωστόσο μόνο μία από τις πολλές και ευφάνταστες θεωρίες. Για παράδειγμα, έχει ακουστεί πως μεγάλο μέρος του χρυσού των ναζί βρήκε «καταφύγιο» στο Βατικανό, ενώ μια άλλη θεωρία θέλει τον χρυσό να μεταφέρεται στην Ισπανία του Φράνκο, να φυλάσσεται εκεί έως το 1975 και εν συνεχεία να «φεύγει» για τις ΗΠΑ.

Κάποιοι αντιθέτως πιστεύουν πως το χρυσάφι βρίσκεται θαμμένο στον πυθμένα της λίμνης Τόπλιτζ στις αυστριακές Άλπεις, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Σάλτσμπουργκ. Άλλοι ισχυρίζονται πως είναι θαμμένο σε ένα ακατοίκητο νησί ονόματι Οκλαντ μερικές εκατοντάδες μίλια μακριά από τις ακτές της Νέας Ζηλανδίας. Υπάρχουν ωστόσο και θεωρίες που το θέλουν εντός των γερμανικών συνόρων, στο δάσος Λάιναβαλντ κοντά στη Λειψία ή στον πυθμένα της λίμνης Στόλπζε βόρεια του Βερολίνου.

Καμία επιβεβαίωση Ολες οι θεωρίες ωστόσο έχουν ένα κοινό: καμία δεν έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη. Πολλοί μάλιστα φοβούνται πως με τον θάνατο και των τελευταίων επιζώντων της γενιάς του πολέμου, θα χαθεί και κάθε ελπίδα για εύρεση των κλεμμένων, είτε πρόκειται για έργα τέχνης, είτε για μπάρες χρυσού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ Σενάριο για το εμπόριο Σαλαζάρ με τον Χίτλερ Στα… αμπάρια της Πορτογαλίας ο θησαυρός Η Πορτογαλία ήταν ένας από τους βασικούς αποδέκτες του χρυσού των ναζί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με άρθρο του στη «Wall Street Journal» ο Νιλ Λόκερι, Σκοτσέζος συγγραφέας και μελετητής με ειδίκευση στη σύγχρονη ιστορία. Δεν είναι τυχαίο πως αν και σχετικά αδύναμη ως οικονομία, η Πορτογαλία ξεχωρίζει ως μία από τις 15 χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού παγκοσμίως.

Υπ’ αυτό το πρίσμα, αποκτούν νόημα και οι εκκλήσεις των Γερμανών πολιτικών που ζητούσαν στο απόγειο της κρίσης από τους Πορτογάλους να πουλήσουν το χρυσάφι τους για να σωθούν. Έγγραφα Ο Λόκερι πέρασε τα τελευταία πέντε χρόνια αναζητώντας τα ίχνη των φορτίων χρυσού που είχαν κλέψει οι ναζί.

Για να ιχνηλατήσει πορείες, ο Σκοτσέζος χρησιμοποίησε ως «πυξίδα» τα αποχαρακτηρισμένα κυβερνητικά-διπλωματικά έγγραφα χωρών όπως η Βρετανία, οι ΗΠΑ και η Πορτογαλία. Όπως αποδεικνύεται, οι ναζί έδιναν το χρυσάφι που είχαν κλέψει για να αγοράζουν προϊόντα από τις καλούμενες ουδέτερες χώρες (Σουηδία, Τουρκία, Ελβετία, Πορτογαλία κ.ά.).

Η χώρα, ωστόσο, στην οποία κατέληξε το μεγαλύτερο μέρος του κλεμμένου χρυσού ήταν η Πορτογαλία. Ο Λόκερι υποστηρίζει πως οι ναζί προμηθεύονταν από την Πορτογαλία ένα σπάνιο μετάλλευμα ονόματι βολφράμιο το οποίο αποτελούσε βασική πρώτη ύλη για τη γερμανική βιομηχανία όπλων και πυρομαχικών. Αρχικά οι Γερμανοί πλήρωναν σε ρευστό. Η κεντρική τράπεζα της Πορτογαλίας, ωστόσο, ενημέρωσε τον δικτάτορα Αντόνιο ντε Ολιβέιρα Σαλαζάρ πως πολλά από τα χρήματα ήταν πλαστά και πως οι μελλοντικές πληρωμές θα ήταν καλύτερο να γίνονται σε χρυσό, όπερ και εγένετο.

Ο Σαλαζάρ φέρεται να γνώριζε πως ο χρυσός που ερχόταν στην Πορτογαλία ήταν «αμφιλεγόμενης προέλευσης». Τον είχε ενημερώσει σχετικά ο Βρετανός πρέσβης στην Πορτογαλία, Ρόναλντ Κάμπελ. Απτόητος, ωστόσο, ο Πορτογάλος δικτάτορας συνέχισε να λειτουργεί σε ρόλο κλεπταποδόχου μέχρι και τον Ιούνιο του 1944, οπότε υπέκυψε στις πιέσεις των Ρούζβελτ-Τσόρτσιλ και σταμάτησε να προμηθεύει τους ναζί με βολφράμιο. Λέγεται μάλιστα πως οι αποστολές σταμάτησαν οριστικά στις 6 Ιουνίου 1944, ανήμερα της απόβασης των Συμμάχων στη Νορμανδία. Αρχεία Σύμφωνα με τα αρχεία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, στην Πορτογαλία υπολογίζεται πως βρήκαν «καταφύγιο» κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου έως και 400 τόνοι χρυσού.

Από τους 400 επιστράφηκαν τελικώς μόλις οι… τέσσερις, κι αυτό έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις καθώς ο Σαλαζάρ αλλά και η δημοκρατική κυβέρνηση που ανέλαβε τα ηνία της χώρας μετά την Επανάσταση των Γαρυφάλλων του 1974 υποστήριξαν πως επρόκειτο για νόμιμες πληρωμές, προερχόμενες από «νόμιμο εμπόριο με τους ναζί το οποίο διεξαγόταν εν γνώσει και με την αποδοχή των συμμαχικών δυνάμεων».

Πίσω στο παρόν και σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council), η Πορτογαλία φυλάει επισήμως στα αμπάρια της 382,5 τόνους χρυσού, είναι δηλαδή μία από τις 15 χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα στον κόσμο. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ «ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ» ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ Απόφοιτος της γεωπονικής σχολής με προϋπηρεσία σε… φάρμα, και μετέπειτα αρχηγός των «SS», ο Χάινριχ Χίμλερ είχε αποπειραθεί να φτιάξει χρυσό από πέτρες και άμμο.

Είχε μάλιστα πιστέψει τόσο πολύ πως θα τα κατάφερνε ώστε να στήσει και μυστικό εργαστήριο μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Όλα ξεκίνησαν το 1937, όταν ένας αυτοδίδακτος «αλχημιστής» ονόματι Καρλ Μάλχους (που κάποιοι υποστηρίζουν πως ήταν παλαιότερα πράκτορας των Βρετανών) τον προσέγγισε με την ιδέα πως θα μπορούσε να φτιάξει χρυσό, και μάλιστα σε τεράστιες ποσότητες, χρησιμοποιώντας παραφίνη, πέτρες και άμμο προερχόμενη από την κοίτη ενός ποταμού του Μονάχου.

Ο Χίμλερ εμπιστεύθηκε τον Μάλχους, όπως είχε άλλωστε εμπιστευτεί και έναν άλλο τσαρλατάνο που τον είχε πείσει πως μπορεί να μετατρέψει το νερό σε πετρέλαιο. Οι ναζί αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν το «πρότζεκτ» και οι εργασίες ξεκίνησαν μυστικά στο Νταχάου.

Όσο για την κατάληξη της υπόθεσης, ο «αλχημιστής» Καρλ Μάλχους δεν κατάφερε απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα ο Χίμλερ να εξοργιστεί και να τον κρατήσει στο Νταχάου… αλλά ως αιχμάλωτο. ΑΡΠΑΓΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η υπόθεση Μέρτεν στην Ελλάδα Η υπόθεση της αρπαγής από τους ναζί τεράστιων περιουσιών έχει και ελληνική διάσταση. Συνδέεται με τη δράση του Μαξ Μέρτεν στη Θεσσαλονίκη την περίοδο της κατοχής. Ο Μέρτεν εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τη διετία 1942 – 1944.

Ανέλαβε τη γενική εποπτεία της δίωξης των Εβραίων της Μακεδονίας. Θεωρείται κύριος υπεύθυνος για: ? Τη γενοκτονία των Ισραηλιτών της Θεσσαλονίκης διατάσσοντας τη μεταφορά 45.000 ατόμων στο Αουσβιτς. ? Τη λεηλασία των περιουσιών τους, φτάνοντας μέχρι τυμβωρυχίας του εβραϊκού νεκροταφείου.

Η αξία της περιουσίας που αφαίρεσε με τη βία υπολογίστηκε στο ποσό των 125.000.000 χρυσών φράγκων. Περιελάμβανε και 12 τόνους χρυσού σε τιμαλφή και ράβδους. Μεταπολεμικά ο Μέρτεν κατηγορήθηκε ως εγκληματίας πολέμου, αλλά το καθεστώς Αντενάουερ του πρόσφερε κάλυψη. Ήρθε στην Ελλάδα το 1958.

Η παρουσία του στην Αθήνα αποκαλύφθηκε τυχαία από πολίτες και προκάλεσε σάλο. Πιεζόμενη από τη δυτικογερμανική πλευρά η τότε κυβέρνηση Καραμανλή τροποποίησε τη νομοθεσία με σκοπό να πετύχει την ατιμωρησία του. Η κατακραυγή υποχρέωσε το υπ. Δικαιοσύνης να αλλάξει ξανά τον νόμο και να επιτρέψει την ποινική δίωξή του.

Ο Μέρτεν καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, αλλά η κυβέρνηση με τρίτη τροποποίηση της νομοθεσίας προχώρησε στην αποφυλάκιση και την απέλασή του στη Δ. Γερμανία. Ο θησαυρός που άρπαξε δεν βρέθηκε ποτέ. Αναπόδεικτη έμεινε η φήμη ότι βρίσκεται κάπου στον βυθό του Μεσσηνιακού Κόλπου.

ΠΗΓΗ

Loading...

17 thoughts on “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΥΤΟΣ »ΓΡΥΦΟΣ» – ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

 1. Ανώνυμος says:

  ο χιτλερ ανακαλυψε προτος το απεμπλουτισμενο ουρανιο σε ερευνα να κανει οβιδες που θα ατικαθηστουσαν το βολφραμιο, όταν του ανεβαζαν την τιμη οι πορτογαλοι. στην μηχανουργικη αργκο λεγεται τανκς. γιατι είναι τοσο σκληρο μεταλο

 2. ΚΑΝΕΝΑΣ says:

  Ο ελληνικος χρυσος φυγαδευτηκε στην μεση ανατολη απο την τοτε κυβερνηση αλλά δεν γυρισε ποτε πισω γιατι ετσι αποφασισαν πως επρεπε να γινει οι φιλοι μας οι αγγλοι μιας και τον πηραν οι ιδιοι. Οποτε ουτε γριφοι,ουτε αλλες μπουρδες.

 3. Ανώνυμος says:

  Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας: Η μάχη του Στάλινγκραντ, και έπειτα του Κούρσκ έκριναν τον Β.Παγκόσμιο Πόλεμο, και όχι η απόβαση της Νορμανδίας, η απόβαση έγινε μόνο και μόνο ώστε να πατήσουν πόδι οι Αμερικάνοι στην Ευρώπη, και να μην φθάσουνε οι Ρώσοι στο Παρίσι, οι ημερομηνίες είναι αποκαλυπτικές και αμείλικτες 6η Ιουνίου 1944, έγινε η περίφημη απόβαση της Νορμανδίας, εκείνη την χρονική περίοδο, ο κόκκινος στρατός ήταν ήδη στην Πολωνία, δηλαδή στην πόρτα της Γερμανίας μόνο 250 χιλιόμετρα από το Βερολίνο, το ποιος νίκησε τους ναζί αποκαλύπτετε με μόνο μία απλή ανάγνωση των αριθμών Σοβιετική ένωση απώλειες οι οποίες κυμαίνονται από 25 εκατομμύρια μέχρι και 30 εκατομμύρια νεκροί, ο κόκκινος στρατός αντιμετώπισε το 75% των δυνάμεων του άξονα περίπου 8 εκατομμύρια Γερμανούς και τους συμμάχους τους Ρουμάνους και άλλους, οι Αγγλοαμερικάνοι στο μέτωπο της ερήμου αντιμετώπισαν το Αφρικα Κόρπ του Ρόμμελ συνολικής δύναμης 180 με 200 χιλιάδων στρατιωτών, απώλειες πολεμου συνολικές για Άγγλους και Αμερικάνους σε όλη την διάρκεια του πολέμου 887 χιλιάδες στρατό. 2ον Ό χρυσός της Ελλάδας μεταφέρθηκε τρείς ημέρες πρίν την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα με 2 πλοία αρχικά στην Κρήτη έπειτα στην Αίγυπτο, και κατέληξε στην Νότια Αφρική εκεί τον έλιωσαν άλλαξαν τις σφραγίδες του Ελληνικού κράτους και τον μετέφεραν στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Φόρτ Νόξ. 3ον Κανείς ναι πλην ελαχίστων δεν πλήρωσαν για τα εγκλημάτατους οι δυτικές κυβερνήσεις μέσω των μυστικών υπηρεσιών τους με την συνεργασία του Βατικανού τους διέσωσαν αφού τους μετέφεραν στην νότια Αμερική σε χώρες όπως η Αργεντινή, Ουραγουάη, Βραζιλία κτλπ πλέον των 10 χιλιάδων ναζήδων της Γκεστάμπο , της Αβμπερ, και των Ες Ες ΄βρήκανε άσυλο στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες και εντάχθηκαν στην Σία, στην ΝΑΣΑ, και σε άλλους οργανισμούς οι οποίοι χρησιμοποιήθηκανε κατά κόρον κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου εναντίον της Σοβιετικής ένωσης και του ευρύτερου κομμουνιστικού μπλόγκ, στις χώρες της Ευρώπης που είχανε κατοχή οι Γερμανοί , ΄στους ντόπιους συνεργάτες τους δόθηκε αμνηστία και εντάχθηκαν στους κρατικούς μηχανισμούς των χωρών αυτών, όλοι όλα τα μέλη των οργανώσεων αντίστασης τα οποία πολέμησαν τους ναζί κατά την διάρκεια της κατοχής εξοντώθηκαν η κυνηγιθηκαν άγρια από τις υποτιθέμενες μετακατοχικές κυβερνήσεις, στην ίδια την δυτική Γερμανία ο πρώτος αρχηγός του δυτικο Γερμανικού στρατού ήταν πρώην στρατηγός των Ες Ες το ίδιο και ο αργηγός της δυτικογερμανικής αστυνομίας ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ την δκαετία του 1970, ο Κούρτ Βαλντχάιμ ήταν πρώην λοχαγός των Ες Ες και εγκληματίας πολέμου, στη Γαλλία ο ΄πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Ζισκαρ ντ΄Εσταίν ήταν μέλος των Γαλλικών΅Ες Ες και ο μετέπειτα πρόεδρος σοσιαλιστής Μιτεράν κατά δική του ομολογία ήταν συνεργάτης των ναζί κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής στην Γαλλία, συνοπτικά: στις ο Σόιμπλε γνωστός και μη εξαιρετέος είναι ανηψιός του Γκέρινγκ, ό πρόεδρος Ρήγκαν είχε καταθέσει στεφάνι τιμής στο νεκροταφείο των Ες Ες στην Γερμανία το 1988, Όλες οι δυτικές κυβερνήσεις είναι αλληλέγγυες με τους νεοναζί της Γερμανίας. ο ναζισμός δεν νικήθηκε στις 9 Μαίου 1945 απλώς νικήθηκε ο Χίτλερ ο ναζισμός είναι παιδί των πολυεθνικών, του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζών δηλαδή γνήσιο παιδί του αστικού συστήματος

 4. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ, ΦΙΛΕ 2,18… ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ, 'Η ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ".. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ… ΠΧ Η ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΣΤΟΙΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΗΜΑΙΜΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ… ΜΑΝΤΕΨΕ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, "ΣΥΜΜΑΧΟΙ", ΝΑΖΙ Κ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ??? ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ??? ΤΙ ΓΡΙΦΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΠΕΣ !!! ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ,ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.. ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!

 5. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ, ΦΙΛΕ 2,18… ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ, 'Η ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ".. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ… ΠΧ Η ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΣΤΟΙΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΗΜΑΙΜΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ… ΜΑΝΤΕΨΕ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, "ΣΥΜΜΑΧΟΙ", ΝΑΖΙ Κ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ??? ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ??? ΤΙ ΓΡΙΦΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΠΕΣ !!! ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ,ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.. ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!

 6. Ανώνυμος says:

  Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ, ΦΙΛΕ 2,18… ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ, 'Η ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ".. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ… ΠΧ Η ΛΕΞΗ ΝΑΖΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΚΡΟΣΤΟΙΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΗΜΑΙΜΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ… ΜΑΝΤΕΨΕ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΣΗ ΕΒΡΑΙΟΙ, "ΣΥΜΜΑΧΟΙ", ΝΑΖΙ Κ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ??? ΓΙΑΤΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ??? ΤΙ ΓΡΙΦΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΥΠΕΣ !!! ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ,ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.. ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ !!!

  • Ανώνυμος says:

   Φίλε 9 02 δεν κάνω καμία Μαρξιστική ερμηνεία, απλώς παραθέτω απόλυτους αριθμούς και γεγονότα, εσύ κάνεις ένα ατόπημα, συνγχέεις την αστική τάξη με το μεγάλο κεφάλαιο, Το μεγάλο κεφάλαιο είναι ο δημιουργός του ναζισμού και του φασισμού, το μεγάλο κεφάλαιο εξυπηρέτησε ο ναζισμός το μεγάλο κεφάλαιο, χρηματοδότησε την συμμορία του Χίτλερ, το μεγάλο κεφάλαιο θέλει να καταπιεί την αστική τάξη, όσον αφορά για τους Σιωνιστές, βρίσκονται εδώ και αρκετούς αιώνες στην επικεφαλής του μεγάλου κεφαλαίου το κατέχουνε και το διευθήνουνε, μαζί με τους προτεστάντες οι οποίοι είναι μασκαρεμένοι σιωνιστές. Ό Β.Π.Π είχε σαφή στόχο την Σοβιετική ένωση, και για την ακρίβεια την Σοβιετική ένωση του Στάλιν, η οποία δεν ηταν εκτός ελέχου απο τους Σιωνιστές χαζάρους ασκεναζίμ, οΊ Σιωνιστές χρηματοδότησαν την Μπολσεβίκικη επανάσταση στην Ρωσία το 1917, ο σκοπός του ηταν τον λένιν να τον διαδεχθεί ο δικός τους άνθρωπος ο Τρότσκι τους παιδί συγγενής τραπεζιτών απο την νέα Υόρκη, φυσικά ο Λένιν δεν έπεσε στην παγίδα πρότεινε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος των Μπολσεβίκων τον Στάλιν τον Απρίλιο του 1922, ο Στάλιν στην συνέχεια ξεκάθαρισε τους Σιωνιστικούς θύλακες του Τρότσκι, Μπουχάριν Ζηνόβιεφ μέσα στο κόμμα , και τούς έστειλε όλους στα θυμαράκια, τότε οι Σιωνιστές σαν απάντηση ετοίμασαν τον Χίτλερ, νόθο εγγονό των τραπεζιτών Ρόθτσαιλντ και προχώρησαν στον Β παγκόσμιο πόλεμο, ο οποίος δέν τους βγήκε, "Αστα φίλε είναι πολύ μεγάλη ιστορία, δεν είναι δυνατόν να την αναλύσουμε με το πληκτρολόγιο. Τά ξέρω και εγω τα γράμματα Ανδρομέδιοι, Ανουνάκι, Δρακονιανοί, το σπήλαιο του Πλάτωνα κτλπ

 7. Ανώνυμος says:

  ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ 2/6/14 2,59ΜΜ… ΑΛΛΑΞΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΑΦ'ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΕΝΝΟΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ.. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΞ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΡΟΤΣΚΙ ΗΤΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΤΑΛΙΝ-ΓΙΟΖΕΦ[ΙΩΣΗΦ] ΒΙΣΑΡΙΩΝΟΒΙΤΣ ΖΟΥΚΑΣΒΙΛΙ{ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ]…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ… ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ???… ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ??? ΟΧΙ , ΒΕΒΑΙΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ…ΑΠΛΑ Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗΣ , ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΗ… ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ…

 8. Ανώνυμος says:

  Απο το να ψάχνετε δεξιά αριστερά σε αμερικανο-αγγλο-γερμανικες "ιστορικες" βίβλους το που πήγε ο χρυσός, απλά αφιερώστε χρόνο και εξετάστε τα ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. Εκεί θα σας λυθεί οποιαδήποτε απορία,και οχι μονο για τον χρυσό…Τα σέβη μου.
  Χ.ΜΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *