18:50 - 15/05/2014

Ο Ερντογάν σηκώνει το χέρι και ρίχνει μπουνιά σε αγανακτησμένη κόρη ανθρακωρύχου !!!

Ο Ερντογάν σηκώνει το χέρι και ρίχνει μπουνιά σε αγανακτησμένη κόρη ανθρακωρύχου !!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ…!!! ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΕ 15ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ «ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ»…!!

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ “Ο ΠΟΛΙΤΗΣ” ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ 15ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ “ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ”…

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια και όπως είχε κάνει… ο κουστουμαρισμένος σύμβουλος του νωρίτερα, έτσι κι αυτός αποφάσισε να σηκώσει τις γροθιές του και να χτυπήσει έναν πολίτη που πήγε να διαμαρτυρηθεί. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν ο Ερντογάν φαίνεται να σηκώνει τα χέρια του και με τις γροθιές του να χτυπάει έναν απεγνωσμένο πολίτη που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την τραγωδία στο ορυχείο και τόλμησε να τον πλησιάσει, όπως είχε κάνει ο σύμβουλός του.

Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς που τον φυγάδευσαν σε ένα σούπερ μάρκετ, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα και προφανώς αυτό τον εκνεύρισε. Μόλις είδε να τον πλησιάζει κιόλας αντέδρασε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ανώνυμος 15 Μαΐου 2014 @ 19:36
  0
  0
  Εκεί κάνει τον κάργα ο Μογγόλος, αλλά στο σούπερ μάρκετ καθόταν γατάκι…

  Είσαι Γ.Τ.Π.
 2. Ανώνυμος 16 Μαΐου 2014 @ 06:31
  0
  0
  Σε εμάς να δείς τι θα κάνουν αφού μας κατακτήσουν πάλι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί