13:44 - 08/12/2014

Ο Ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων!…

Γράφει ο Αιας

«Μπετόν αρμέ» οι εναπομείνασες κοινοβουλευτικές ομάδες των συγκυβερνώντων κομμάτων. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του «εθνοσωτήριου» ρόλου που έχουν επωμισθεί, Επικύρωσαν δια της ψήφου τους και τον νέο προϋπολογισμό φτώχειας.

Ενδεικτική η δήλωση της Λούκας Κατσέλη: «Για άλλη μια χρονιά ο προϋπολογισμός σηματοδοτεί την παράταση της στασιμότητας, τη διόγκωση της ανεργίας και την έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής για την ελληνική οικονομία». Και προσθέτει: «Για άλλη μια χρονιά ο Ελληνικός Λαός καλείται να πληρώσει με βάρβαρα μέτρα το αποτέλεσμα των δήθεν διαπραγματεύσεων των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου με τους δανειστές της χώρας. Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει στους εργαζομένους νέες θυσίες: Περαιτέρω μειώσεις μισθών, συντάξεων και δαπανών σε κοινωνικά κρίσιμους τομείς, απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας».

Η Λ. Κατσέλη, κάνει ειδική μνεία στην σταδιακή κατάργηση προστατευτικών διατάξεων του ομώνυμου νόμου και την επιχειρούμενη τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας καθώς οι τις προτεινόμενες αλλαγές στη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης και τους πλειστηριασμούς αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των Τραπεζών, όπως, άλλωστε, επισημαίνει σύμπας ο νομικός κόσμος της χώρας.

Η μεταμεσονύχτια ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό διέψευσε τις ελπίδες του Μαξίμου ότι θα εξελισσόταν στην πρώτη άτυπη καταμέτρηση για την Προεδρική εκλογή. Οι φλερτάροντες με τον αυτοεξευτελισμό βουλευτές προτίμησαν να παραμείνουν στα …λαγούμια τους.

Ωστόσο, πολύ σύντομα θα κληθούν να εμφανιστούν στο «ξέφωτο» για να δικαιολογήσουν ότι πρέπει να …εφαρμοστεί ο εξόφθαλμα ληστρικός προϋπολογισμός του 2015, που οι ίδιοι καταψήφισαν!

Πάντως, στην προκειμένη περίπτωση η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αυτοί δεν είναι διαπραγματεύσεις. Αυτά είναι εφαρμογές από τους φασίστες σιωνιστές. Η Ελλάδα έχει χάσει τη διακυβέρνηση της προς τους Σιωνιστές τραπεζίτες και tη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
  Those are not negotiations. These are implementations from the Fascists Zionists. Greece has lost its governance to the Zionists Bankers and the New World Order.
 2. 0
  0
  Όταν έρθει η ανάπτυξη εντός το 2015 να δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε όλοι εσείς οι καταστροφολόγοι.
 3. 0
  0
  …εσύ 11¨50 εύχομαι να έχεις πάντα χρήματα…
 4. 0
  0
  να πληρώσει κύριοι…να πληρώσει….ωσπου να πάρει το μάθημά του…..
  βλέπω γύρω μου οτι ακόμα δεν έχει πάρει το μάθημά του
  ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ

  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

  ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ

  Ο ΝΕΑΡΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΤΟ ΠΙΟΝΙ
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ…ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

  ΠΑΡΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί