09:44 - 13/11/2014

Ο δικαστής DREDD στους δρόμους της Αμερικής! Ναι είναι συνωμοσία ότι ο κινηματογράφος προηγείται…

Ο δικαστής DREDD στους δρόμους της Αμερικής! Ναι είναι συνωμοσία ότι ο κινηματογράφος προηγείται…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

για το Πολεμικό Ημερολόγιο


Και να μην ασχολείστε με τα θέματα της διεθνούς συνωμοσίας και της παγκόσμιας τάξης, ταινίες όπως ο δικαστής DREDD με το Σταλόνε, αποκλείεται να τις έχετε χάσει. Η ταινία στηρίζεται στο κόνσεπτ ένας άνθρωπος για όλη τη δουλειά. Βλέπει, βεβαιώνει, δικάζει και τιμωρεί επιτόπου.

Όταν η ταινία πριν από 10 χρόνια παιζόταν στους κινηματογράφους κανείς δεν φανταζόταν ότι η πολιτεία του ΤΕΞΑΣ των ΗΠΑ θα έδινε της ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες στην πολιτειακή τροχαία αυτοκινητοδρόμων.

Οι αντιδράσεις εντός και εκτός πολιτείας, αλλά και στις χώρες που ακολουθούν τα βήματα της Αμερικής, όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ποικίλες. Κάποιοι βλέποντας τη χρησιμότητα τα δέχονται αβίαστα, θεωρώντας ότι έτσι θα γλυτώνουν και χρόνο από τις επισκέψεις στα δημόσια ταμεία, ενώ οι υπόλοιποι βλέπουν τη λεγόμενη διάκριση των εξουσιών να πηγαίνει περίπατο.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Μεσαίωνας! Όταν ο άρχοντας ήταν ταυτόχρονα εισαγγελέας, δικαστής, καί δήμιος.

  Αν αυτό το θεωρούν "πρόοδο" μερικοί-μερικοί, τί να πω.
 2. 0
  0
  Φίλε Ζαχαρία υπάρχει και ποιό καινούργια ταινία ποιό σκληρή με τον DREDD.
  https://www.youtube.com/watch?v=qVIba2N6MTA
  -εύχομαι να μην δούμε κάτι τέτοιο,διότι αν δούμε κάτι τέτοιο…ο καθένας αστυνόμος θα σκοτώνει αναλόγος τα κέφια του και πως σηκώθηκε από το κρεβάτι του….του έκατσε η δεν του έκατσε η γυναίκα του????????φυσικά αυτό ισχύει για όλους μας….το πως ξυπνάς…φαντάσου να κρατάς και όπλο!
 3. 0
  0
  Μακάρι να υπήτχε ο πραγματικός Dredd!
 4. 0
  0
  Ηταν κομικ του 80 ο Dread. Λεω εγω τωρα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί