Ο Γ.Παπανδρέου έθεσε τη χώρα σε διαρκή και επαχθή εποπτεία

O …αγώνας της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου να θέσει τη χώρα σε διαρκή και επαχθή εποπτεία από τη Γερμανία και τις άλλες ισχυρές «δημοκρατικές» δυνάμεις της «ευρωζώνης», δικαιώνεται!
Χρειάστηκαν περίπου 2 χρόνια διαρκούς υπονόμευσης και υπερχρέωσης της χώρας (ήδη χάρη στη δημοσιονομική και …

στατιστική πολιτική της κυβέρνησης το δημόσιο χρέος από 129% του ΑΕΠ το 2009 εκτινάσσεται στο 163% φέτος και εκτιμάται ότι θα υπερβεί το 180% του ΑΕΠ εντός της προσεχούς διετίας) για να επιβληθεί (εμφανιζόμενος ως «μονόδρομος» και «αναγκαίο κακό«) ο πλήρης έλεγχος στην άσκηση οικονομικής πολιτικής από τοποτηρητές των δανειστών.


Ο Κ.Παπανδρέου είχε προσχεδιάσει από τα μέσα του 2009 τη σταδιακή υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους δυνάστες και οικονομικούς καταστροφείς δεκάδων χωρών, στους κυνικούς και ισχυρογνώμονες τεχνοκράτες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


Τελικά κατάφερε να την οδηγήσει στις σημερινές εξελίξεις που θα αποτελέσουν τις πιο «μαύρες» σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας της.


Κατάφερε να τη δεσμεύσει για πολλές δεκαετίες με δυσβάστακτες υποχρεώσεις που θα καταστήσουν πάμπτωχους τους πολίτες της.
 
Κατάφερε να καταρρακώσει την εθνική αξιοπρέπεια και να παραχωρήσει σε ξένα χέρια την Εθνική κυριαρχία.


Η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι μέρες εθνικής ντροπής που βιώνει ο ελληνικός λαός συμπίπτουν με τον εορτασμό των 71 ετών από το ιστορικό «Όχι» των Ελλήνων σε ισχυρούς κατακτητές σαν κι αυτούς που σήμερα καταλαμβάνουν … ειρηνικά τη χώρα μας.


Η ιστορική αυτή μνήμη ουδέποτε άγγιξε τον κ. Παπανδρέου και τους συν αυτώ!
Αυτός κινήθηκε σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, μεριμνώντας με δόλιο τρόπο για την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στους αχόρταγους σύγχρονους κατακτητές της.ΕΤ

πηγη

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_6111.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *