Ο Γιώργος ετοιμάζεται να ανατινάξει το “παλιό ΠΑΣΟΚ”

Ο Γκίντο Φωκς, μέλος oμάδας καθολικών συνομωτών οργάνωσε και πρωτοστάτησε στη Συνωμοσία της Πυρίτιδας, σχέδιο της οποίας ήταν η ανατίναξη του Παλατιού Γουέστμινστερ που στέγαζε το Βρετανικό Κοινοβούλιο, στις 5 Νοεμβρίου το 1605. Το “σύνθημα” Remember, remember the 5th of November μεταφέρθηκε και στον….
κινηματογράφο με την ταινία V for Vendetta.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεταινα ανατινάξει το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ που οραματίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ που γέννησε την ελπίδα σε εκατομμύρια Έλληνες.

Το σύνθημα πλέον είναι Remember, remember, the 3rd of September. Η 3η Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει και τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ από τις ρίζες του. Ο Γιώργος θα πάρει το ΠΑ και οι σύντροφοι θα μείνουν με το ΣΟΚ. Και θα πορευτούν (;) με διαφορετικές πορείες…

http://www.prionokordela.gr
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *