Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ για τα μέλλοντα να συμβούν σε Ελλάδα-Βαλκάνια

Φωνή από το Υπερπέραν…

Ο αείμνηστος Γιάννης Φουράκης (1937-2010) υπήρξε μία θρυλική και πρωτοποριακή μορφή του σύγχρονου ελληνισμού: πρώτος αυτός στην Ελλάδα, ήδη από τη δεκαετία του 1970, έφερε την «επιστημονική φαντασία» στην έρευνα και την αναζήτηση, γι’ αυτό και δίκαια τον αποκάλεσαν Έλληνα «φον Νταίνικεν».

Πρώτος αυτός μίλησε για την περίφημη «Ομάδα Έψιλον», πολύ προτού κάποιοι άλλοι την εκμεταλλευτούν ως «μόδα».
Θα λέγαμε ακόμη ότι ήταν κι ένας προφήτης του μέλλοντος, αφού τα περισσότερα απ’ όσα προέβλεψε επαληθεύτηκαν με τρόπο εντυπωσιακό.

Μένει όμως να επαληθευτούν κι άλλα, τα σημαντικότερα, που έχουν να κάνουν με το εγγύς μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Ο Φουράκης ήταν πάνω απ’ όλα Πανέλληνας!Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Η ψυχή του δονούνταν από τον πλανητικό ελληνισμό και είχε απορρίψει «μετά βδελυγμίας» το σύγχρονο άθλιο κατασκεύασμα του γραικύλικου «Μπουζουκιστάν», αυτού του διεφθαρμένου και σάπιου μορφώματος που εκθέτει και ξεφτιλίζει το ελληνικό πνεύμα…

Και επειδή ακριβώς η σκέψη του ήταν πλανητική (άρα ελληνική!) έβλεπε πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν να δουν ούτε στον ύπνο τους, διάβαζε ακόμα και πίσω από τις «σκιές» των λέξεων, κι έτσι μπορούσε να ερμηνεύει τα πράγματα με σχεδόν απόλυτη στόχευση.

Για τους παραπάνω λόγους ο γράφων τιμάει και αγαπάει τον αθάνατο συναγωνιστή και θα διατηρήσει πάντοτε στη μνήμη του την εμβληματική αυτή μορφή του αιώνιου πανελληνισμού…

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απόψεις του Φουράκη για τα μέλλοντα συμβάντα στη χώρα και την περιοχή μας.

Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα από το κλασικό πράγματι έργο του «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών», που πρωτοεκδόθηκε το 1989, πλην όμως τα όλα όσα περιγράφει ταιριάζουν περισσότερο με τις μέρες που ζούμε:

«Κάποιαν αυγήν των λίαν προσεχών ετών, οι Πανέλληνες θα ακούσουν και πάλιν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως διεγερτήριον και εξορμητήριον σάλπισμα και τους, εκ του Ελλησπόντου τα ύδατα παφλασμούς, τους προκαλουμένους εκ της προς Κολχίδα πλεούσης Αργούς.

Προτού, όμως έλθη η Ηώς και ακουσθούν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως σάλπισμα και οι εκ της Αργούς παφλασμοί, θα έχουν ΄΄σημάνει οι καμπάνες΄΄. Με τους πρώτους των ήδη ήχους μυριάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα έχουν συναχθή εις την Πλατείαν Συντάγματος των Αθηνών και εις τας πλατείας απασών των πόλεων, κωμοπόλεων και των χωρίων της Ελλάδος.

Κατά την σύναξίν των αυτήν με μίαν στεντορεία φωνή, εξερχομένην εκ των μυχίων της ψυχής των, θα ζητούν και θα απαιτούν:

΄΄Εδώ και τώρα οι προδότες εις την κρεμάλα και επί των απογόνων των αιωνία κατάρα…΄΄

Ενώ η απαίτησις αύτη θα υποβάλλεται εντονότερον εις την Πλατείαν Συντάγματος, θα κατασκευάζωνται πολλαί δεκάδες αγχόναι και θα στήνωνται εντός της Βουλής και του περιβόλου της»!…

Πόσο αλήθεια αρμόζει η παραπάνω συγκλονιστική περιγραφή με τα όλα όσα ζούμε ήδη και, κυρίως, πρόκειται να ζήσουμε στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα!
Το ξεπουλημένο μεταπολιτευτικό σύστημα, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στη χρεωκοπία, που ετοιμάζεται να εκχωρήσει εθνικά εδάφη προκειμένου να ξεχρεώσουμε τα κλεψιμέικα αθλίων πολιτικάντηδων, που στέρησε το μέλλον από τις νέες γενιές, που βύθισε τον τόπο στην κατάθλιψη και την υπογεννητικότητα, αυτό το άθλιο πολιτικό καθεστώς είναι πια ετοιμόρροπο να καταρρεύσει παταγωδώς και να πάει κυριολεκτικά «στον αγύριστο»!

Πάνδημη θα είναι σύντομα η λαϊκή απαίτηση αυστηρής τιμωρίας των υπεύθυνων, οι οποίοι αντί να χτίσουν μια σωστή κοινοβουλευτική δημοκρατία, με αξιοκρατία, με δικαιοσύνη και με πατριωτισμό, έφτιαξαν ένα απέραντο «διαφθορείο», που αμαύρωσε εντελώς σε διεθνές επίπεδο το ένδοξο όνομα της Ελλάδας!…

Και σε ιδιωτικές του συζητήσεις με φίλους ο αείμνηστος Φουράκης, αυτή η τόσο αγαπητή μας μορφή, προέβλεψε ότι το μεταπολιτευτικό σύστημα έπεται να πεθάνει στη διάρκεια των επόμενων ετών και, επί των ερειπίων του, να οικοδομηθεί ένα πραγματικά ελληνικό πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα, που δεν θα είναι καθόλου ξενόδουλο και θα προσδίδει στον ελληνισμό πλανητικές διαστάσεις!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Φουράκης πίστευε πάντοτε στη μοναδικότητα των Ελλήνων και του ελληνικού έθνους, όχι μόνο για λόγους πολιτικούς και ιστορικούς, αλλά και για λόγους φυλετικούς-βιολογικούς: εντύπωση προκάλεσε κάποτε η εκτίμησή του ότι «άλλο πράγμα είναι ο άνθρωπος και άλλο ο Έλλην», υπονοώντας ότι οι Έλληνες είναι υιοί θεών!…

Η άποψη αυτή του Φουράκη εμπεριέχεται και στη δήλωση του τότε προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, το Πάσχα του 1985, ότι «είμεθα έθνος ανάδελφον»…

Για τις βαλκανικές εξελίξεις του κοντινού μας μέλλοντος ο Γιάννης Φουράκης προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας, με προσωρινά καταστροφικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό (κατάληψη από τους Τούρκους και της υπόλοιπης Κύπρου, τουρκική εισβολή σε νησιά του Αιγαίου…), που όμως θα έχει σαν τελική κατάληξη την ολική διάλυση της πολιτικοκρατικής δομής της Τουρκίας!

Αυτό μας θυμίζει και τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, ότι οι Τούρκοι θα προελάσουν ως τα Εξαμίλια, αλλά στο τέλος το 1/3 τους θα εξολοθρευθεί, το άλλο τρίτο τους θα διαφύγει στην Κόκκινη Μηλιά (στα βάθη της Ασίας), ενώ το τελευταίο τρίτο θα επανέλθει στην ελληνορθοδοξία!…

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Φουράκης είχε προβλέψει και τη σίγουρη εμπλοκή της Γερμανίας – προς όφελος φυσικά της Τουρκίας – και τον έντονο ανθελληνικό της ρόλο (που και σήμερα, με πρόσχημα την οικονομική κρίση της χώρας μας, δυσφημεί διεθνώς το ελληνικό έθνος…).

Αλλά εκεί όπου ο Φουράκης υπήρξε φοβερά εντυπωσιακός και ενήμερος στην απόκρυφη γεωπολιτική είναι στο θέμα των Χαζάρων, αυτής της «13ης φυλής του Ισραήλ», η οποία χρησιμοποιεί τον ιουδαϊσμό σαν «σκιάχτρο» στην προσπάθειά της να επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πράγματι, σύμφωνα με το αθέατο πλανητικό παρασκήνιο, πίσω απ’ τη σημερινή συνωμοσία κατά των εθνών – και ειδικότερα κατά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας – κρύβεται αυτό το εξιουδαϊσμένο τουρανομογγολικό φύλο, που (σαν Εσκενάζηδες της Ανατολικής Ευρώπης) κατόρθωσε να κυριαρχήσει στις βασικότερες δομές τόσο του δυτικού όσο και του ανατολικού κόσμου,προσπαθώντας τώρα να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου!

Γι’ αυτό και επί Ψυχρού πολέμου ο Φουράκης θεωρούσε ότι αμφότερες οι υπερδυνάμεις ήταν δέσμιες των Χαζάρων (οι ΗΠΑ ως «σιωνιστές» και η ΕΣΣΔ ως «ταλμουδομαρξιστές»…).

Ειδικά για τα Βαλκάνια ο μεγάλος αυτός Κρητικός (ή Ετεοκρής, όπως αρεσκόταν να τον αποκαλούν) πίστευε κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τα συμπεράσματα της απόκρυφης γεωπολιτικής: ότι πίσω από τον, αμφιβόλου προέλευσης, λαό των Κοσοβάρων κρύβονται στην πραγματικότητα οι… Χαζάροι!

Όντως, η ιστορία έχει καταγράψει την άλλοτε μετοίκηση των Χαζάρων από τις περιοχές του Βόλγα και της Υπερκαυκασίας στο κέντρο των Βαλκανίων, με συνέπεια η καθαρά σερβική (και μήτρα του σερβικού έθνους) επαρχία του Κοσσυφοπεδίου να περιπέσει πια εξολοκλήρου στα χέρια των – φυλετικά μη Αλβανών! – Χαζάρων-Κοσοβάρων!…

Πίσω απ’ τον ανελέητο βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις κρυβόταν η τεράστια ισχύς του αόρατου παγκόσμιου οικονομικού δικτύου των Χαζάρων και όχι οι (ανύπαρκτοι πλέον ως αυτοτελής εθνότητα) Εβραίοι της εποχής του Μωϋσή ή του Χριστού!…

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκείνο για το οποίο ο Φουράκης κατηγορήθηκε αμείλικτα από τους άσχετους, δηλ. η ύπαρξη ή όχι της «Ομάδας Έψιλον», κάθε άλλο παρά φαντασίωση του μεγάλου αυτού Έλληνα υπήρξε!

Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά εδώ δημόσια ότι κάποτε στα υπόψη του γράφοντος είχαν υποπέσει ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ αναφορές προσώπων του διεθνούς παρασκηνίου, τα οποία αναζητούσαν κάθε τι που είχε σχέση μ’ αυτή τη μυστική οργάνωση των Πανελλήνων!!!

Οι ξένοι αυτοί παράγοντες ήταν 100% σίγουροι για την ύπαρξη της νέας αυτής «Φιλικής Εταιρείας» και προσπαθούσαν να τη νοθεύσουν και καταστρέψουν… Άρα ο Φουράκης, όταν μιλούσε για την «Ομάδα Έψιλον», ήξερε πολύ καλά τι έλεγε!…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΠΗΓΗ

74 thoughts on “Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ για τα μέλλοντα να συμβούν σε Ελλάδα-Βαλκάνια

 1. Ανώνυμος says:

  εγώ θα κρατήσω μόνο τον τελευταίο του λόγο πριν πεθάνει, ότι όλα όσα έλεγε και έλεγαν, ήταν μαλακιες και εντολές μασόνων και οτι όλοι είναι μασόνοι. Αυτό μου αρκεί. Υπάρχει βίντεο και τα λέει ο ίδιος και μετά κατά σύμπτωση πέθανε.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ptpxv0swmQk

  Δεν υπάρχει ομάδα έψιλον και ακόμη και εάν υπάρχει, απέτυχαν, χαρακτηρίζονται ως διαμεσολαβητές του φιδιού και τίποτα παραπάνω. Ας πάρουμε υποθετικά οτι υπάρχουν, επέτρεψαν την διείσδυση Χαζάρων σε όλα τα κυβερνητικά και κρατικά επίπεδα, ως αποτέλεσμα να διαμελίζουν την χώρα πλέον. Επέτρεψαν την ύπαρξη στοών φιδιού… Αντί να τους εξολοθρεύουν.

  Οι έψιλον είναι σουργελα, μυητές του φιδιου και δράκου… να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα εαν υπάρχουν. Διότι η κρίση έρχεται σύντομα και θα καταγγελθούν και επίσημα, εαν όντος υπάρχουν… Απαιτώ θανατική ποινή σε αυτούς…

  Αν και εγω λεω οτι οι έψιλον ειναι μια μασονική δημιουργία.

 2. Ανώνυμος says:

  Ο ΜΕΓΑΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ…ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ [ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ] ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ] ΟΛΗ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΛΠ….Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ…ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΠΟΛΗ ΒΑΣΟΡΡΑ [ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ ]…Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ…Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ 6-6- 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 06.00 …ΓΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ…ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΑΥΤΗΝ [ ΤΟ ΟΚΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ] ΓΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ …ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ…ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 6-6- ΚΑΙ ΩΡΑ 06.00 Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ…ΑΥΤΗΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ…ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 666 ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΛΕΟΝ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
  ΥΓ. ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ…ΘΑ ΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ …ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ Η ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ…

   • Ανώνυμος says:

    Γιατί ρε φίλε να μην σχολιάζει,πας καλά?Ποιός νομίζεις ότι είσαι?ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ!ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΛΕΣ!

   • Ανώνυμος says:

    γιατι ρε φασιστομουτρο?????σε ενοχλει η αληθεια??δε σε υ.ποχρεωσε κανεις να διαβαζεις τα σχολια του και επισης ουτε εσυ θα μας λειψεις!!

 3. archaggelos says:

  Κάποτε υπήρχε μια εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση, με κύριο παρουσιαστή τον Χαρδαβέλα.
  Ο Φουράκης ήταν συχνός καλεσμένος του.
  Η εκπομπή ονομαζόταν "Η πύλες του ανεξήγητου".
  Ο Φουράκης ήταν πάντα συγκρατημένος και έλεγε μόνο όσα έπρεπε να λεχθούν.
  Κάποια στιγμή στο δελτίο ειδήσεων μεταδόθηκε μια παράξενη είδηση.
  Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ καθηγητής Λιαντίνης είχε ξαναεμφανιστεί.
  Είχε επικοινωνήσει με τη γυναίκα του και όταν πήγε στο σπίτι τους τον περίμενε η αντιτρομοκρατική.
  Στις ειδήσεις χαρακτήρισαν το καθηγητή ως παγκόσμια καταζητούμενο τρομοκράτη.
  Ο Λιαντίνης τελικά διέφυγε της σύλληψης.
  Στις εκπομπές του Χαρδαβέλα, που ακολούθησαν ο Φουράκης δεν ήταν καλεσμένος.
  Κάποια στιγμή είπαν στις ειδήσεις ότι έγινε σεισμός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  Μάλιστα σε πολύ χαμηλό βάθος και έγινε αισθητός μόνο στο κέντρο της πόλης.
  Σπάνιο και παράξενο φαινόμενο είπαν.
  Στο περιβάλλον των "ερευνητών συνωμοσίας" άρχισαν να διαδίδονται διάφορα.
  Έλεγαν ότι στις στοές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη της Ομάδας Έψιλον.
  Αρχηγός τους ή ο λόγος που συγκεντρώθηκαν ήταν ο Λιαντίνης που ήταν και αυτός εκεί.
  Και ο Φουράκης έλεγαν ότι ήταν εκεί.
  Οι Αμερικάνοι και όχι κάποιοι άλλοι, όπως έλεγαν, χρησιμοποίησαν βόμβα πύραυλο που διαπερνάει τα μπετά και ανατίναξαν τη συγκεκριμένη στοά με ελαφρά πυρηνικά.
  Γι' αυτό φάνηκε σαν σεισμός χαμηλού εστιακού βάθους που έγινε αισθητός μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  Οι φήμες διαδίδονταν και ο Φουράκης δεν παρουσιαζόταν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα.
  Τελικά, μετά από αρκετές εβδομάδες, εμφανίστηκε στην εκπομπή αλλά αρκετά αλλαγμένος.
  Δεν ήταν η αλλαγή στην εμφάνιση του που έκανε εντύπωση, όσο οι νέες απόψεις του.
  Τότε η φήμες συμπληρώθηκαν με κάτι νέο.
  Τον είχαν αντικαταστήσει.
  Βέβαια οι φήμες είναι φήμες και μπορεί να είναι και παραμύθια.
  Αυτό που με κάνει ν' αναρωτιέμαι είναι αυτά που άκουσα στις ειδήσεις.
  Σήμερα υπάρχουν πολλά sites για το Λιαντίνη, αλλά κανένα δεν αναφέρει αυτή την ιστορία.
  Τι συμβαίνει τελικά με τη περίπτωση του;
  Πριν μου απαντήσει κάποιος ότι χρειάζομαι ψυχίατρο ας κάνει το κόπο να το ερευνήσει πρώτα και αν θέλει ας μου δώσει μια "τουλάχιστον" αληθοφανή απάντηση.
  Και για να προλάβω τους καλοθελητές να διευκρινίσω ότι αυτά που έγραψα είναι οι δικές μου απόψεις και πρέπει να θεωρηθούν ως φανταστικά.
  Stranger, κάποια στιγμή νομίζω πρέπει να βάλεις ένα μήνυμα στην αρχή των σχολίων που να διευκρινίζει πως οτιδήποτε γράφεται στα σχόλια αποτελεί δικές μας απόψεις και δεν πρέπει να θεωρείται ως πραγματικότητα.
  Έτσι θα μας προστατεύεις νομικά και εμείς θα μπορούμε να σχολιάζουμε πιο ελεύθερα αναφερόμενοι σε πιο σημαντικά γεγονότα χωρίς να χρειάζεται να τονίζουμε σε κάθε σχόλιο ότι η φαντασία μας πετάει.

 4. Ανώνυμος says:

  Οι Κοσσοβάροι είναι Χάζαροι το μάθαμε και αυτό.Και πως εξηγείται Δρ.Ησαΐα Κωνσταντινίδη ότι οι Κοσσοβάροι φέρουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες και σε υψηλότερες συχνότητες απλοομαδων (κυρίως την Ε-Μ35 [Ε1b1b1]).Να ξέρεις κάτι Δρ.Ησαΐα Κωνσταντινίδη ότι οι Χάζαροι και οι Σλάβοι πάντοτε συμμαχούσαν και δεν αλληλοσκοτωνόντουσαν.https://www.youtube.com/watch?v=tyvthx6n3hI

 5. Ανώνυμος says:

  Γειά σου Ησαϊα… ΔΕΝ παίζεσαι!!! Γέμισε ο τόπος από Λιακόπουλους!…

  Από τα λίγα, έως και ελάχιστα που γνωρίζουμε, το εκδοθέν έργο του Ι.Φουράκη Τα προ Μηνύματα των Δελφών… Δεν ήταν δικό του, ο αείμνηστος Φουράκης απλά συμπλήρωσε κάποια δικά του πράγματα… και το έκδωσε!

  Κάποτε… κάπου… κάποιος, βρέθηκε σε μια παρέα…. μια παράξενη παρέα που βρισκόταν, επί του Κλεινόν Άστυ…. Αυτή η παράξενη παρέα, έλεγε παράξενα πράγματα… και αυτό είναι κάτι το πολύ φυσικό… δηλαδή η παράξενη παρέα, να λέει παράξενα πράγματα!

  Οπωσδήποτε, ο "κάποιος" άκουσε αυτά τα παράξενα πράγματα, και είτε επειδή κρατούσε παράξενες σημείωσεις (από την παράξενη παρέα, που έλεγε παράξενα πράγματα) είτε γιατί του δώθηκαν κάποια παράξενα γραπτά – εργασίες, προς προσωπική του μελέτη… θεώρησε ο "κάποιος", κάποια στιγμή, λόγω άμετρης φιλοδοξίας και πλεονεξίας, να εκδώση χωρίς να ενημερώση τους πνευματικούς και πραγματικούς αλλά όχι νομότυπους δικαιούχους, του τι θα εκδώση, προς το κοινό των κήβων!

  Έτσι προήλθαν τα Προμυνήματα των Δελφών… έτσι φανερώθησαν εκ μέρους του "κάποιου", κάποια πράγματα, που ναι μεν δεν ήταν δικά του… αλλά και ΔΕΝ έπρεπε να αποκαλυφθούν στον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων… δεν ήταν ακόμα η ώρα… και από ότι φαίνεται ούτε ακόμα θα ήταν.

  Βεβαίως, η πράξη αυτή του "κάποιου" δεν έμεινε ατιμώρητη.. υπήρξαν κάποιες σοβαρές παρεμβάσης… προς την νουθεσία του "κάποιου"! Όπως βεβαίως και η μετέπειτα τρόπον τεινά "προστασία"… όχι από την ανύπαρκτη "Ομάδα Έψιλον" όπως την φαντάζονται κάποιοι… αλλά από το πραγματικό κονκλάβιο που υπάρχει επί των Αθηνών… και είναι σύμφωνο σε όλα αυτά που γίνονται… Ω Ναι! Επί των Αθηνών!

  Στην κάτωθεν τελευταία φωτογραφία ο αείμνηστος Ι. Φουράκης μαζί με τον φίλο του Χρίστο Χαλαζιά.. γνωστό δημοσιογράφο, που διαδραμάτισε σοβαρότατο ρόλο με το "σκάνδαλο" και την τελική καθαίρεση του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολυμων Ειρηνάιο με τον… Βαβύλη και τον πρώην Αθηνών Χριστόδουλο…
  http://www.fourakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49:2010-01-30-11-29-45&catid=34:2010-01-30-03-22-06&Itemid=28

  Όμορφος κόσμος… αγγελικά πλασμένος… για να αρχίσουν κάποιο να καταλαβαίνουν του τι γίνεται…
  http://www.defencenet.gr/defence/item/wikileaks-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BE-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CF%89%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD

  http://greeknation.blogspot.gr/2014/03/11.html

  Φανερή απόδειξη για αυτή την πράξη του "κάποιου"… είναι 2 πράγματα…

  α) Το ύφος, το χρώμα και ο τρόπος γραφείς στα προ Μηνήματα των Δελφών, δεν συνεχίστηκε σε κανένα από τα επόμενα έργα του συγγαφέα. Τα προ Μηνύματα… ήταν κάτι που ξέφυγε και έπρεπε να σταματήσει εκεί… και σταμάτησε, όπως άρχισε, από το πουθενά!

  β) Υπάρχουν ολόκληρες προτάσεις – παράγραφοι, όπου ο εμφανιζόμενος συγγραφέας δίνει την εντύπωση, ότι θα συνεχιστούν σε κάποιο επόμενο έργο του… αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ! :^D^: Αν μπορούσε… ας το έκανε!

  Εξ άλλου κάποια πράγματα όσο αφορά για Τα προ Μηνύματα των Δελφών, έλεγε και ο ίδιος ο Φουράκης, όταν ήταν βεβαίως εν "ζωή".

  Από εκεί και πέρα, τόσο οι Χάζαροι όσο και οι Αλανοί σημερινοί Αλβανοί (γκέκιδες), είναι δειναρικά συγγενή φύλα… αλλά από αυτά τα φύλα, ανήκουν απευθείας στον δυτικό Καύκασο, και άλλα στον ανατολικό Καύκασο.

  Ο Χ. Κίσινγκερ για παράδειγμα ΔΕΝ είναι Χάζαρος… και ΔΕΝ είναι καλό παιδί!

  Αυτά.

  ΥΓ. Τα λίγα.

  • Ανώνυμος says:

   Κάπου θυάμαι τον Φουράκη να ομολογεί ότι έφαγε σφαλιάρα από τον Πασσά για τα Προμηνήματα…
   Προσωπικά πάντως εμένα αυτό ήταν το βιβλίο που μου έδωσε το έναυσμα για περαιτέρω ενασχόληση

  • Ανώνυμος says:

   O Κρεμυδάς δεν μπορούσε να μιλήσει,πως έγραψε βιβλίο?(+)Ο Τουλάτος είναι νούμερο ώστε κάποιοι να τον εμπιστευθούν για να του μάθουν αυτά που έμαθε=και τώρα το πέζει και τζόβενο,(+)ο Φουράκης δεν ξέρω τι ήταν(πιθανών μια από τα ίδια=αλλά τουλάχιστον ήταν καλύτερος από τους άλλους),(+)ο Ο.Ε.Α συνεχώς βρίζει=άρα αδιανόητο για μένα να κατέχει αυτά που κατέχει,(+) ο Λιακόπουλος δεν μου γεμίζει το μάτι για φιλόσοφος(είναι κάπως χονδράνθρωπος),(+)ο Πάλμος καλά εδω έχουμε …ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ=ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ—ΚΑΝΕΙΣ (ΕΚΤΟς ΤΟΥ φΟΥΡΆΚΗ ΚΑΤΕ ΜΕ) δεν είναι φιλόσοφος θεοσοφιστής…αυτά είναι πράγματα τα οποία καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά(αν έχεις κρίση)…π.χ ο ΑΥΤΑ κατα πρώτον ο σκετο οριτζιιναλ ο π2 αλλα και ο νικος-κοζανη(αν και είναι και ταλιμπαν) είναι και ταπεινοί και μου γεμιζουν περισσότερο το ματι για φιλόσοφοι και θεοσοφιστές(από τα λεγόμενα τους!)

   υ.γ.ο φουράκης και να μην ήταν φιλόσοφος=με αυτά που έμαθε και με τον τρόπο που μιλούσε,είναι σίγουρο ότι τα έκανε κτήμα του=άρα δικά του!σε αυτόν οφείλω το ότι ξεκίνησα να ασχολούμαι αυτά τα ωραία που γεμίζουν μαγεία την ζωή μας!

   ερώτηση στον "αυτα",γιατί οι άνθρωποι(αυτοί που καταλαβαίνουν) απαγορεύετε να ξέρουν????

   αναρχο-δεξιός

   • Ανώνυμος says:

    Μην το χαλάς…δεν γίνεται να βάζεις στο ίδιο σακί τον ''Αυτά'' με τον john kozani…ούτε κατά διάνοια!

    • Ανώνυμος says:

     Ο άνθρωπος πρέπει να είναι σαν την μέλισσα(Ηράκλητος αν δεν κάνω λάθος),να παίρνει γνώσεις από παντού…το τι είναι σωστό και τι όχι θα το κρίνω εγώ για τον εαυτό μου…και ουδεμί δεν θα πω στον άλλο να μην μιλήσει….εκτός και αν βρίζει που οι περισσότεροι βρίζεται..και μας φέρνετε και εμάς σς θέση να βρίζουμε και εμείς,αντί να σκεφτόμαστε αυτά που λέγονται…πάντως αν διάβασες καλά ΕΙΠΑ τον ΑΥΤΑ κατά πρώτον!

     αναρχο-δεξιός

 6. Ανώνυμος says:

  Δρ. Ησαΐα Κωνσταντινίδη….πότε θα σταματήσεις την καραμέλα Ελληνισμός και χριστιανισμός. Τι δουλειά ρε άχρηστε έχει το Ελληνικό πνεύμα με τον χριστιανισμό που είναι μιχ εβραϊκής μυθολογίας. Τι σχέση έχουν οι αρχαίοι Έλληνες, η φιλοσοφία, το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα με τον χριστιανισμό; Που κολλάει το ένα με το άλλο; Πόσα σε πληρώνουν για να τα γράφεις αυτά; Δεν περνάει ρε το παραμύθι…..

  • Ανώνυμος says:

   Αν ο Χριστιανισμος ειναι εβραικη μυθολογια τοτε γιατι οι εβραιοι δεν ειναι…Χριστιανοι? Εσεις ποτε θα σταματησετε αυτη τη καραμελα την γευση της οποιας σκυλοβαρεθηκαμε? Μηπως μας προτεινεις να πιστευουμε και στο δωδεκαθεο? Ελληνισμος και Χριστιανισμος πανε ΠΑΚΕΤΟ. Εσυ προσφερε τις θυσιες σου στους θεους του Ολυμπου για να σωσεις την αρχαια ελληνικη ψυχη σου..

   • Ανώνυμος says:

    Γιατί βρε ΗΛΙΘΙΕ (ήμαρτον πια αυτή η μειωμένη αντίληψη και η αμορφωσιά, δεν έχουν πια όριο )

    Η θρησκεία είναι ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, η παπαριά που σε μάθανε οι Εβραίοι να πιστεύεις σα φυτό που είσαι είναι η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ..

    Διαβάστε και καμιά γαμημένη ιστορική ανάλυση για τις θρησκείες, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.

    Υ.Γ. Αυτό που σου γράφω Πανίβλακα το διδαχθήκαμε ΚΑΙ στο σχολείο, στο Λύκειο που το βιβλίο των θρησκευτικών ήταν "Ιστορία των Θρησκειών" (γ Λυκείου)

    ΑΝΤΕ ΣΤΟΚΕ ΞΕΣΤΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ

   • Ανώνυμος says:

    Ο Ελληνισμός και ο Έλληνας υπάρχει ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν πάει πακέτο με κανένα ξεβράκωτο Εβραίο
    η αίρεση που πιστεύεις εσύ έχει το πολύ πολύ 2 αιώνες ύπαρξη και ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΙΗΣΟΥ.
    Σκατά στα μούτρα σου λοιπόν και στην ιστορία που σου μάθανε

  • Ανώνυμος says:

   Λαθος τα λετε πατερ. Ελληνισμος και χριστιανισμος εκ διαμετρου αντιθετα….. Δυστυχως για σενα….

 7. Ανώνυμος says:

  806μην το ξαναπείς αυτό ανεγκέφαλε εχει μεγάλη σχέση εσύ βλέπεις κράτη,εμείς δέ βλέπουμε.Λέει ο δημήτρης Λιαντινης ο Ελληνισμός θα είχε καταρεύσει με η χωρίς τον Χριστο .Ο λόγος….Μόνο ΄΄ενας που δέν τον ενδιαφέρει ο η αντιλαμβάνεται την καταστροφή της πολυφωνίας θα μπορούσε να μας πει .Κάθε Ελληνας οφείλει να ξεσκονίσει τις ορνιθες.Το γαμήσι μεταξυ επιφανων ανδρών στην αρχαία Ελλάδα πήγαινε σύνεφο πάντα αυτό στους ανθρώπους είναι ένας λόγος καταρε υσης.Οταν ο ακόμα και αυτοί που με τιποτα δέν φανταζεσαι κυκλοφωρούσαν στην αγορά με τους γκομενούς τους οι Θ εοί τα παίρνουν γιατί αυτόι αλλά τους ήπαν στο αυτί.

 8. Ανώνυμος says:

  Σιγουρα αλλο Ελληνας και αλλο χριστιανος, ημαστε 11,500 χρονια πανω στην γη και ηρθε ενας αλλοδαπος προφητης για να μας πει τι; αυτα που ελεγαν οι αρχαιοι ελληνες χιλιαδες χρονια πριν οταν ο προφητακος δεν ηταν ουτε καν ιδεα στο μυαλο του θεο τους, για να τελειωνει το θεμα δεν εχουμε καμια σχεσει με αυτους, αυτοι ειναι μεσα σε καλουπια ενω εμεις ειμαστε ελευθεροι αυτοι πιστευουν σε μια αναρχικη και νεα θρησκεια ενω ειμεις προερχομαστε απο τους θεους και για να ξεστραβοθητε κοιταχτε λιγο τι ελεγε και τι εκανε ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ πριν ερθει ο ιουδαιος

  • Ανώνυμος says:

   Κοψε τα ληγμενα βρε ηλίθιε! Απο ποιους θεους νομιζεις οτι προερχεσαι εσυ? Απο το Δια και την Ηρα? Οι θεοι των αρχαιων ειχαν την ιδια ιδιοσυγκρασια με τους ανθρωπους. Ηταν και ζηλιαρηδες και πονηροι και εκδικητικοι. Τι σοι θεος ειναι αυτος που δεν ξεχωριζει απ τον κοινο ανθρωπακο και διακατεχεται απο τα ιδια του τα παθη? Ακομα εκει εμεινες εσυ? Ξυπνα ειμαστε στο 2014…Μαθε να γραφεις πρωτα, ξεστραβωσου εσυ, και πες στους παγανιστες που σας πληρωνουνε να μπαινετε εδω μεσα να γραφετε τις παπαριες σας οτι, αδικος ο κοπος τους και χαμενα τα λεφτα τους..

 9. Ανώνυμος says:

  ειναι πασιγνωστο πλεον οτι ο φουρακης εκλανε στα μουτρα του ησαια και ο ισαηας εχεζε στο στομα του φουρακη με τη διαμεσολαβηση των εψιλον απο την ανδρομεδα, γιατι να το κρυβουμε πλεον?

  η θεικη πορδη των πλειαδειων σε συνδυασμο με τις ομοβροντιες κλανιων των εξογαλαξιακων υπεροντοτητων του φωτος εφερναν τους σεληνιακους της λιλιθ στη κωλαρα του ησαια!!!!!

  ζητω η φουρακιος τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  κλανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

 10. π² says:

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΣΑΪΑ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ (ΦΟΥΡΙΕ) ΠΑΝΕΛΛΗΝΑ.
  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΟΛΟΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ (ΜΑΣΩΝΙΑ).
  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ: ΕΣΥ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ;;;;;

 11. Ανώνυμος says:

  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.
  ΦΟΥΡΑΚΙΔΕΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.
  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΟΕΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΖΩΑ ΑΝΑΡΧΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

  • Ανώνυμος says:

   ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟDEΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.
   ΑΛΛΑ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
   ΜΟΝΟ Η OEA ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

 12. Ανώνυμος says:

  θα προτειμουσα ενα πολεμο κατα τον χριστιανων παρα κατα των τουρκων. ξεχνατε πως εσφαζαν τους ελληνες του βυζαντιου για να γινουν χριστιανοι; ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ μια τεραστια πληγη για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

  • Ανώνυμος says:

   Ελληνα της πλακας τραβα και κοπανα το κεφαλι σου στον τοιχο!!!!!!!!
   γελοιε στρεφεσαι εναντιον των συμπατριωτων σου και μιλας για ελληνισμο?????ουστ απο την ιερη χωρα μας γελοιε!!!!!!!!

   • Ανώνυμος says:

    Συμπατριώτες μας είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ όχι κάτι ελληνόφωνα, λοβοτομημένα, Εβραιοχριστιανόδουλα ζωντόβολα σαν εσένα που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας
    Και είναι βέβαιο πως όταν έρθει κάποτε η ώρα του πολέμου για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, εσείς, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ όπως και στο Βυζάντιο, ΔΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ σιχαμερά φίδια για να βοηθήσετε γιατί θα περιμένετε ……… το θεό σας και θα κρύβεστε στις τρώγλες τις εκκλησίες σας κάτω από τα ράσα κάποιας παλιολούγκρας

    • Ανώνυμος says:

     σιγα Ελληναρα που κοιταζεσαι στον καθρεφτη και βλεπεις το Μεγα Αλεξανδρο κατουρα και λιγο!ειδαμε και εσας τι κανετε που δεν περιμενετε απο Θεο!
     ειστε επικινδυνοι ανθρωποι και σαπιοι γεματοι μισος!κ περνιεστε και για καλυτεροι?που αν δε μας ελευθερωναν οι χριστιανοι ορθοδοξοι ηρωες(λοβοτομημένα, Εβραιοχριστιανόδουλα ζωντόβολα κατα εσενα) εσυ θα ησουν Τουρκαλακι!αντε χασου ρε!!!!

 13. Ανώνυμος says:

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ??? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ??? ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ??? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ??? ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΠΙΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΧΑΡΟΣ !!! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ !!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.. ΤΙΜΗ ΜΟΥ… ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ… ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ… ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ… ΚΑΛΟ ΨΕΚΑΣΜΑ…

  • Ανώνυμος says:

   άλλος βλαμένος από δω…… αυξάνεστε βλέπω και πληθύνεστε…..

   Η Ανορθογροφία ΔΕΝ δείχνει αμορφωσιά απαραίτητα, συνήθως δεν έχει καμιά σχέση με τη μόρφωση. Το Συντακτικό πάλι ίσως να δείχνει ως ένα βαθμό την ικανότητα να αντιλαμβάνεσε τι διαβάζεις….

   Το ΣΙΓΟΥΡΟ όμως είναι ένα:

   Αυτός που κοροϊδεύει τους άλλους για τα ορθογραφικά λάθη τους ενώ δεν έχει κάτι άλλο να μας πει επί της ουσίας και σχετικό με το θέμα του άρθρου
   ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ και μάλιστα πολύ άσχημο και τονίζεται περισσότερο ακόμα με την ολοφάνερη ανάγκη σου να επιβληθείς πνευματικά υποτιμώντας όλους τους άλλους

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

  • Ανώνυμος says:

   Το "ξεστραβωθήτε" γράφεται με "ΕΙ"
   ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ

   και άντε πήγαινε να μαζέψεις τίποτα χόρτα μπούλη…….

 14. Ανώνυμος says:

  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ… ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ… ΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" !!!

 15. Ανώνυμος says:

  Eξω απ το χορο , πολλα τραγουδια λες
  Ο φουρακης οπως και καποιοι αλλοι ειπαν καποιες αληθειες
  καποιες αλλες αληθειες ΔΕΝ λεγονται
  Τελος μην εμποδιζετε την ελευθερη βουληση ,
  το καλο επιλεγεται και το κακι επιβαλεται
  παιδεια -γνωση χρειαζεται

 16. Ανώνυμος says:

  Ο ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ 8000 ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ. ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΥΣ.
  ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
  ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!

  • Ανώνυμος says:

   Περνα κ εσυ να πληρωθεις απ το ταμειο σου κουτσουρο απελεκητο για τις μαλακιες που γραφεις. Ζητω ο Διας, ζητω η Ανδρομεδα, ζητω η μαλακια σας!

 17. endeka eleven says:

  "εγώ θα κρατήσω μόνο τον τελευταίο του λόγο πριν πεθάνει, ότι όλα όσα έλεγε και έλεγαν, ήταν μαλακιες και εντολές μασόνων και οτι όλοι είναι μασόνοι. Αυτό μου αρκεί. Υπάρχει βίντεο και τα λέει ο ίδιος και μετά κατά σύμπτωση πέθανε." Μαλλον δικιο εχει ο σχολιαστης.
  Παρακαλω οποιος ξερει να μας πει τι ειναι το ελληνικο dna σε ποιους αρχαιους ανηκε και ποιοι το εχουνε σημερα?

  • Ανώνυμος says:

   ΦΙΛΕ ''ENDEKA ELEVEN ''… ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ …ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ… Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ [ ΣΥΝ ΤΟΝ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ]…ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ [ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ]…ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑΞΕ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ…ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ [ ΑΦΘΑΡΤΟ ] ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΥΣΙΑ …ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
   ΥΓ.-1 Ι=ΙΕΡΑ Χ=ΘΧΟΝΙΑ [ ΓΗΙΝΗ ] Ω=ΑΙΩΝΙΑ Ρ= ΡΟΗ….
   ΥΓ.-2 ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ …

 18. Ανώνυμος says:

  ΓΛΥΚΟΥΛΑ 11/11, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΒΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑ ΚΑΤΑ 67% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ 28% ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ…

 19. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ…

 20. Ανώνυμος says:

  Αφού μας έκαναν με το ζόρι χριστιανούς επί Βυζαντίου,γιατί δεν επιστρέψαμε στην παλιά θρησκεία των αρχαίων Θεών στα 400-500 χρόνια της επόμενης περιόδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και προτμήσαμε τα μαρτύρια για να διατηρήσουμε όπως διατηρήσαμε την πίστη στον Χριστό;
  O Χριστιανοί έχουν να παρουσιάσουν πάμπολα παραδείγματα επέμβασης του Θεού τους τουλάχιστον εδώ και 2000 χρόνια.Όσοι από τους Έλληνες πιστεύουν ακόμη στους αρχαίους Θεούς όλα αυτά τα 2000 χρόνια μπορούν να μας εξηγήσουν γιατί αυτοί οι Αρχαίοι Θεοί βρίσκονται ανύμποροι και στην σύνταξη;Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι η αρχαία θρησκεία είχε κάποια ψήγματα αλήθειας θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι είχαν κάποιες Σύβιλες οι οποίες προφήτευσαν με ακρίβεια ότι ο σωτήρας του κόσμου θα είναι ο Ιησούς Χριστός.
  Τέλος κάποιος φίλος ανέφερε την σφαγή των εθνικών στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης.Νομίζω ήταν ο Μέγας Θεοδόσιος που το έκανε αλλά το μετάνιωσε μετά από ΄΄κατσάδα΄΄ που έφαγε από τον πατριάρχη.Καλά για τους 8000 εθνικούς.Για τα εκατομύρια Χριστιανών που εσφάγησαν τους 3 πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού ανάμεσα στους οποίους και πάμπολοι Ελληνικής καταγωγής, από τους λάτρεις των αρχαίων θεών δεν ακούσατε τίποτα;Για την περίοδο των Οθωμανών.Την περίοδο σχετικά πρόσφατα στην πρώην ΕΣΣΔ και άλλες χώρες;Με τους διωγμούς που έχουν υποστεί οι Χριστιανοί μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί.Όμως για να διατηρείται ακόμη ο Χριστιανισμός ο Ορθόδοξος (διότι οι υπόλοιποι το στρίψανε το τιμόνι) είναι ένα θαύμα και απόδειξη ότι ο Θεός των Χριστιανών είναι ο αληθινός.

 21. Ανώνυμος says:

  συμφωνα με την μυθολογια οι πρωτοι ανθρωποι που φτιαχτηκαν ηταν ο αδαμ και η ευα, αυτοι ομως γεννησαν δυο γιους, οποτε οι γιοι γαμουσαν την μανα για να πολλαπλασιαστει το ειδος. ο χριστιανισμος ειναι η μοναδικη θρησκεια οπου ο κυριος θεος δεν εχει ονομα τον ονομαζουν απλα θεο. σκατα στα μουτρα σας ελληνες της μαλακιας αφου λετε οτι ειστε ελληνες γιατι πιστευετε αλοδαπο θεο και απο την στιγμη που οσα ελεγε τα ειχαν πει χιλιαδες χρονια πριν οι ελληνες, κοιταχτε τα δελφικα παραγγελματα ρε προδοτες του εθνους αλλα ερχομαστε και οι πρωτοι που θα φαμε θα ειστε εσεις ρε κοπανοι. ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ. κατι που ξεχασα για να ειστε τοσο ξεροκεφαλοι με τον ψευτοχριστιανισμο θα πρεπει να σας τα σκαει η εκκλησια η να γαμιεστε με κανεναν παπα

  • Ανώνυμος says:

   Χαρας τη μανα που σε γεννησε !!!!!!!!
   Σιγουρα κλαιει και καταριετε τη στιγμη που σε γεννησε!!!!
   Να φοβασε το εαυτο σου γιατι ειναι τοσος αισχρος και δηλητηριωδης που αν δαγκωθεις θα ψωφισεις απ το ψακι που εχεις στην ψυχη σου
   Ο Θεος να σε ελεησει!!!!

   • Ανώνυμος says:

    ΓΙΑΤΙ είναι "αισχρός" και "δηλητηριώδης" ?? ψέματα λέει; δε γαμήσανε τη μάνα τους; το ίδιο το βιβλίο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ παρακαλώ κιόλας το υποννοεί σαφέστατα.
    Και μην πιάνεις τις μανάδες των αλλωνών στο στόμα σου σιχαμερό σκουλήκι για να υπερασπιστείς τις μαλακίες που πιστεύεις.
    Κάθε φορά που σας τρίβουν την ΑΛΗΘΕΙΑ στα μούτρα γίνεστε ΕΣΕΙΣ δηλητηριώδεις και ΑΙΣΧΡΟΙ απένταντι στους άλλους και θίγετε ΧΥΔΑΙΑ τις οικογένειες που τους μεγάλωσαν.

    Άι στιχρήρι

    • Ανώνυμος says:

     εσυ μπουλη που υπερασπιζεσαι τον αλλο μπουλη διαβασες οτι μας απειλει????δεν εθιξε τη μανα του,αλλα τη λυπηθηκε και τη συμπονεσε!

     • Ανώνυμος says:

      ΤΗΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ με το ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ

      Α Π Ο Λ Υ Τ Ε Σ Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ

      ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  • Ανώνυμος says:

   Φυσικά, γαμάνε τους παπάδες και αυτοί ή τους ταϊζουνε στη σημερινή εποχή που λείπει και το φαϊ (από αυτά που μαζεύουν για τους "φτωχούς") , ή τους χαρίζουνε δωράκια τα τάματα που πάνε και ακουμπάνε κάτι ζωντόβολα ή τους κάνουν επαγγελματικές διευκολύνσεις με τις γνωριμίες που έχουν με τα άλλα βδελύγματα, τους πολιτικούς.

  • Ανώνυμος says:

   μπουμπουκο!!αν ειχε ονομα θα ησουν κομπλε???
   οι αρχαιοι δεν ειχαν ολες τις απαντησεις,τις οποιες εδωσε ο Χριστος συν που προφητευσαν την ελευση Του!
   κ μη μιλας βδελυγμα για την αρχαια φιλοσοφια ενω μισεις τους Ελληνες επειδη δεν πιστευουν ο,τι εσυ!!!μιλας για σφαγες Ελληνων γεματος μισος και πας να μας κανεις μαθηματα?????
   Α και μια κ ερχοσαστε ελατε με την οπισθεν!!!!χαχαχαχαχα γελοιο υποκειμενο!!!!

   • Ανώνυμος says:

    ΓΕΛΟΙΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι εσύ και όλοι οι παπάδες που σε πηδάνε παλιο σκουλήκι που ξέρεις και την Αρχαία Ελληνική Διδασκαλία και τολμάς να την πιάνεις στο βρωμόστομα σου

    κωλοσφουγγάριε Εβραιόδουλε λοβοτομημένε

  • Ανώνυμος says:

   ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!!ΧΑΡΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!

  • Ανώνυμος says:

   12,55 δεν εθιξα ουτε κατηγορησα καμια μανα!!!!!
   Ισα ισα που εσυ με τον τροπο σου την ντροπιαζεις !!!
   Οι παπαδες και ολοι ειναι σαν εσενα!!!! που βριζεις και δεν φταιει η μανα που σε εκανε !!!!ετσι και ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν φταιει για τα χαλια των παπαδων Αυτος μονο ποναει οπως και η μανα σου οταν (ΑΝ )ΑΚΟΥΓΕ Η ΕΒΛΕΠΕ αυτα που λες φιλαρακο !!!και συγνωμη αν νομιζεις πως κατηγορω την μανα σου !!!!!αυτη ειναι το θυμα σου και νασαι σιγουρος οτι ποναει πολυ για σενα με τις ιδεες σου !!!!

   • Ανώνυμος says:

    Ρε παλιο μουν…….πανο
    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ Μ….Ι ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ;

    σ' άρεσε;

   • Ανώνυμος says:

    άμα "πονάει" βάλτε του μια τάπα στο κώλο για να σταματήσει να "πονάει" από τα "χτυπήματα" των παπάδων

 22. Ανώνυμος says:

  ειναι πασιγνωστο πλεον οτι ο φουρακης εκλανε στα μουτρα του ησαια και ο ισαηας εχεζε στο στομα του φουρακη με τη διαμεσολαβηση των εψιλον απο την ανδρομεδα, γιατι να το κρυβουμε πλεον?

  η θεικη πορδη των πλειαδειων σε συνδυασμο με τις ομοβροντιες κλανιων των εξογαλαξιακων υπεροντοτητων του φωτος εφερναν τους σεληνιακους της λιλιθ στη κωλαρα του ησαια!!!!!

  ζητω η φουρακιος τρελα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  κλανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

 23. Ανώνυμος says:

  Εγώ θα πρότεινα σε όλους εσάς που φαγώνεστε με την θρησκεία, να σταματήσετε να αλληλοτρώγεστε, γιατί και οι δύο θρησκείες είναι Ελληνικές!!!! Το μόνο κακό με τον Χριστιανισμό είναι πως δυστυχώς έχουν επεισέλθει πολλά Ιουδαϊκά στοιχεία, προφανώς σκόπιμα!!!!! Κατά τα άλλα τι λέει ο Χριστιανισμός που δεν το έλεγαν και οι αρχαίοι προγονοί μας;;; Το αγαπάτε αλλήλους το πρωτοείπε ο Ιησούς;;; Όχι βέβαια, αν δεν κάνω λάθος το είχε πρωτοπεί ο Σωκράτης!!! Και τόσα και τόσα άλλα, κυρίως από τον Πλάτωνα!!!! Εξ άλλου μόνο έτσι θα γινόταν αποδεχτεί η νέα θρησκεία απο τον τότε Ελληνικό κόσμο!!!!! Παράδειγμα, οι απόκριες!!! Είναι οι γιορτές του Διονύσου!!! Μάταια η εκκλησία προσπάθησε να τις καταργήσει σαν παγανιστικές, οι Έλληνες το συνέχιζαν!!!! Τελικά η εκκλησία αναγκαστικά το δέχτηκε και το ενσωμάτωσε στον Χριστιανισμό!!!!
  Άδικα λοιπόν φαγώνεστε, και πολύ πιθανόν να πέφτεται σε κάποια στημένη παγίδα!!!!
  Τώρα πρέπει να ενωθούμε και όχι να φαγωθούμε!!!!
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!!!!!
  Εξ άλλου η θρησκεία είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και απόλυτα σεβαστή!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *