Ο ΓΑΠ στο Hollywood!

Μετά την ταινία που θα γυριστεί στο Hollywood για τη ζωή του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μια νέα ταινία πήρε το πράσινο φως, για τη ζωή ενός άλλου μεγάλου ηγέτη!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες… η ταινία θα έχει τίτλο Forest GAP και θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός ανθρώπου χαμηλών διανοητικών ικανοτήτων που γεννιέται στην Αμερική (με ρίζες από Ελλάδα και Πολωνία) και καταφέρνει, όχι μόνον να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά να φθάσει στα όρια της εξαθλίωσης έναν ολόκληρο λαό με τις απίθανες γκάφες, τα ψέμματα και την παροιμιώδη αφέλειά του!

Οι πρώτες σκέψεις ήταν να γυριστεί ταινία καταστροφής, (προσφέρεται το θέμα), αλλά τελικά οι παραγωγοί κατέληξαν να γυρίσουν μια «ταινία για γέλια και για κλάματα» (βγαλμένη από τη ζωή, όπως υποστηρίζουν χαρακτηριστικά!)

http://newssharkgr.blogspot.com/2011/05/hollywood.html#more Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *