Ο Βενιζέλος καταστρέφει την τελευταία ελπίδα της χώρας , πυροβολεί αγρότες και κτηνοτρόφους

Αυτάρκεια σε τρόφιμα για την Ελλάδα από δική της παραγωγή σε ποσοστό 94%. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας.

Την ώρα που ο πρόεδρος έλεγε ότι σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ως χώρα χωρίς να μας επηρεάσει η παύση εισαγωγών   προϊόντων, την ίδια ώρα ο Βενιζέλος εντελώς ερασιτεχνικά και με ύποπτο τρόπο διαβεβαίωνε την τρόικα  ότι θα καλύψει το έλλειμμα των 325 εκατ. Με την κατάργηση των φοροαπαλλαγών στο αγροτικό πετρέλαιο.

 Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου καθώς και της κτηνοτροφίας είναι γνωστά σε όλους, ο πρωτογενής τομέας η ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας έμεινε από πετρέλαιο και τώρα ο κύριος Βενιζέλος αποφάσισε να πουλήσει την μια ρόδα στους τροικανούς ώστε να μειώσει το έλλειμμα της χώρας. Τι άλλο παράγουμε στην Ελλάδα κύριε υπουργέ ώστε να μην σας ενδιαφέρει η παρακμή του πρωτογενούς τομέα; Έχουμε βαριά βιομηχανία ; πόσο της % του Α.Ε.Π είναι ο τουρισμός; Kαι γιατί ανοίγεται σε μια τέτοια δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας την κερκόπορτα της καταστροφής του μοναδικού τομέα που σε περίπτωση χρεοκοπίας θα μπορούσε να μας συντηρήσει.

Όλα αυτά αν δεν είναι ένας παραλογισμός ενός άσχετου και ανόητου υπουργού, συντελούν οργανωμένο σχέδιο ολικής καταστροφής της Ελλάδας. Μου είναι αδιανόητο πως μπορεί κάποιος να δαγκώνει το χέρι που τον ταΐζει και να τρυπάει σε καράβι που βουλιάζει όλα τα σωσίβια;

Aν δεν μπορούσατε να βρείτε 325 εκατ. Όταν δίνατε 300 δις στις τράπεζες, την λύση σας την έδωσε ο Κάρολος Παπούλιας παραιτηθείτε της βουλευτικής σας αποζημίωσης εσείς και οι υπόλοιποι 300 κύριε Βενιζέλο και από ότι βλέπω αποθέματα λίπους υπάρχουν αρκετά.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η θέση σας κύριε υπουργέ είναι οδηγός στο όχημα που λέγεται Ελλάδα, καθήκον σας είναι να το κουμαντάρεται σωστά, κανείς δεν έδωσε δικαίωμα στον τιμονιέρη ούτε να πουλήσει, ούτε να καταστρέψει την μηχανή του δίνοντας τα πιστόνια στον βενζινά γιατί χρωστάμε πετρέλαιο. Αν σας έπαιρνα τσομπάνο στο κοπάδι μου κύριε υπουργέ και εγώ χρωστούσα ζωοτροφές θα κόβατε τα μπούτια από τις κατσίκες για να πατσίζαμε το χρέος;

ΒΑΚΗΣ ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗΣ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
http://kthnotrofia.pblogs.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *