11:05 - 18/11/2014

Ο ”αποκεφαλισμός” του Peter Kassig, είναι μια από τα ίδια. Στρατιωτάκι του συστήματος…

Ο ”αποκεφαλισμός” του Peter Kassig, είναι μια από τα ίδια. Στρατιωτάκι του συστήματος…
Ο ”αποκεφαλισμός” του Peter Kassig, είναι μια από τα ίδια. Ειναι μια Καμπαλιστική απάτη!


Νωρίτερα έχουμε αποδείξει στο Κατοχικά την επινόηση του πλαστού αποκεφαλισμού. Και σε άλλες πολλές διεθνείς ιστοσελίδες έχει αναλυθεί και αποδείχτεί ότι η ISIS ΙΣΟΝ CIA / Mossad.

Η λογοκρισία είναι τεράστια! Το YouTube αφαιρεί πάντα τα αντίστοιχα βίντεα με τις αποκαλύψεις. Οι μάζες πρέπει και θα συνεχίσουν να πιστεύουν
στην απάτη του μεγάλου εχθρού, έτσι ώστε οι πράκτορες της CIA, οι μουσουλμάνοι ISIS-μαχητές ή τζιχαντιστές ή τρομοκράτες να πραγματοποιούν συνεχώς επιθέσεις.

Είχαμε την πρόσφατη φάρσα στην Βουλή της Οτάβας, στον Καναδά. Φυσικά υπήρξε ο γενναίος επικεφαλής της ασφάλειας που ο ‘τρομοκράτης’ πυροβολήθηκε και σκοτωσε.
Η ιστορία του Καναδά απόκτησε ακόμα έναν ήρωα! Και Επειδή οι ψεύτες απατεώνες δολοφόνοι είναι κατασκεύασματα του ΚΑΚΟΥ, θα διατηρήσουν τα ψέματά τους.

Ολόκληρο το σύστημα πυραμίδας με τηn καταστροφική δομής της θα συνεχίσει να εξοντώνει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωπους. Οι μάζες θα είναι συνένοχοι του παιχνιδιού της ψυχασθένειας των κτήνων….

Ο αποκεφαλισμός του Πέτρου Kassig, είναι μια επανάληψη του σεναρίου ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ του κοπαδιού! Διάλεξε το δικό σου μενού….

Πρίν διαλέξεις παρατήρησε τις τεχνικές του Χόλιγουντ ( Ιερού Ράβδου μαγείας) που χρησιμοποιούνται στα μέσα μαζικού υπνωτισμού .
Δείτε τους γονείς του Πέτρου….δώστε προσοχή στα μάτια τους, ρουχα, ντεκόρ, έκφραση, χτένισμα, μακιγιάζ και τόνο.

Δεν είμαστε για κλάματα; Και όμως είμαστε μέρος της απάτης, ενεργητικά ή παθητικά….

Δείτε τους γονείς του για να καταλάβετε:

Ο ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Μισό! Έστω ότι δεν είναι απάτη. Νέος άνθρωπος, στην ηλικία που τρυπάς τον χάλυβα και κάνεις τον βράχο σκόνη, τούτος εδώ δεν έχει βιοποριστικές ανάγκες; Πώς τρέφεται; Είχε τα χρήματα να πάει από ΗΠΑ σε Τουρκία, να ζήσει μέχρι να βρει οργάνωση ΜΚΟ – έστω όχι αμαρτωλή, με το συμπάθειο για το νοητικό άλμα, πήγε μέσα στη φωτιά του πολέμου, εκπαίδευσε κι 150 – εκπαίδευσε; Καλέ με ποιά ιδιότητα; Ή μήπως τους ξέφυγε, το ακούσανε οι άλλοι αυτό; Πιάστηκε αιχμάλωτος. Δεν ήξερε ότι μπορεί αν συμβεί; Δεν το ξέρανε οι γονείς του εδώ κι έναν χρόνο που ήτανε εκεί – άλλο που τους ξέφυγε, πόσο χρόνο "εκπαίδευε"… ναι! Κι ως τότε ποιός τον τάϊζε; Η ΜΚΟ; Ας δεχθώ πως τον τάϊζε η ΜΚΟ. Που βρήκε τα λεφτά η ΜΚΟ; Δεν μας λέει το όνομά της στο βίντεο να ξέρουμε, Κιβωτός ήτανε κι αυτή, σαν να λέμε; – όσοι ξέρουνε, κατάλαβαν. Που υποκατάστησε το κράτος της Συρίας κι έδωσε βοήθεια στους Σύριους γιατί η φτωχή Συρία δεν είχε να τους θρέψει, δεκτό κι αυτό. Εμ, τι θες τώρα να σκούζει η μάνα; Γιατί δεν του έσκουζε πριν φύγει το παιδί, όπως λέει ο πατέρας, για να συνεχίσει το έργο 3 γενεών ανθρωπιστικών προσφορών; 3 χρόνια προφορών, όσοι έχουν μιλήσει με τέτοιους καλούς ανθρώπους, ξέρουνε καλά ποιοί μιλάνε έτσι. Να μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας!

  Δεν είναι φανερό πως η νοοτροπία εδώ είναι "βοηθάμε όπως νομίζουΜΕ εμείς, μη μας κακολογάτε;" Εμ, όποιος δεν ξέρει λιγάκι από Ιστορία, θα το χάφτει. Ποιός βοηθάει δεκαετίες τώρα, αλλά άγιος όπως είνναι, δεν θέλει και να τον πειράζουνε;

  Μου θυμίζει την λούπα του λεωφορείο-σεισμός-τραίνο στο εδώ Μάτριξ, ένα πράγμα…

  Τέλος πάντων, συλλυπητήρια στην οικογένεια που έχασε τον Πέτρο. Αν δεν τον έχασε, άστα κάτω.

  Άργος – oofia@yahoo.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί