Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:09 - 08/02/2012

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Δρ. Ηλίας Καλλιώρας
Ο σύγχρονος κόσμος έχει έναν αόρατο εχθρό. Η ανθρωπότητα έχει έναν γιγαντιαίο και πολυδαίδαλο αντίπαλο. Ο άνθρωπος έχει αξία όση αξία έχει και μια απλή μηχανή. Ο εχθρός αυτός δεν έχει συγκεκριμένο όνομα, δεν έχει σύνορα στη δράση του, δεν εγκλωβίζεται, δεν έχει συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα που να το υπηρετεί. Δεν εμφανίζεται με ένα και μόνο πρόσωπο. Δεν δρα ως μοναδιαία παράμετρος, ενώ «κατοικεί» κυρίως στις οθόνες των λεγόμενων «golden boys». Ο ίδιος εχθρός, ποτέ δεν θα μπει στον πειρασμό να βάλει υποψηφιότητα σε κάποιες από τις πολλές διεθνείς εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν χρειάζεται.

Ο αόρατος εχθρός δεν ενδιαφέρεται για την όποια πολιτική νίκη στις όποιες επόμενες εθνικές εκλογές, ανά την υφήλιο. Ο εχθρός αυτός, που ποτέ του δεν κατέχει εκλεγμένη δημόσια εκτελεστική ή νομοθετική θέση, παρόλα αυτά είναι αυτός που εξουσιάζει τον κόσμο. Ο εχθρός αυτός είναι μια «σάρκα» με την «τάξη» του τραπεζικού, του λογιστικού και του χρηματο-πιστωτικού συστήματος. Παίρνει πραγματικό αέρα από την γήινη ατμόσφαιρα και πουλάει «αέρα»! Και το κυριότερο: δεν σέβεται τους ανθρώπους, αγαπά το χρήμα και μόνο αυτό. Μεγαλώνει, όπως το φίδι που τρώει την ουρά του.


Μαζί με τους συνεργούς του, αυτός ο εχθρός εργάζεται όλο το 24ωρο για να πλουτίσουν υπέρμετρα κάποιοι, που, ενώ δεν εργάζονται, συνεχίζουν διαρκώς να κερδίζουν. Ο εχθρός αυτός έχει και πολλούς πιστούς «συνεργάτες». Μαζί με τις κρατικές επιχειρήσεις, μαζί με τον κάθε άρρωστο και διεφθαρμένο δημόσιο τομέα, «παρέα» με τους μεγαλοεκδότες ανά την υφήλιο, ο εχθρός αυτός δίνει «ρεσιτάλ» αθέμιτου και υπέρμετρου δικού του πλουτισμού. Το «σύμπλεγμα» των εργολάβων, των τραπεζιτών, των συνδικαλιστών και των ανέντιμων πολιτικών ταγών, είναι όλοι μαζί μια «ομήγυρη» με αυτόν το αόρατο εχθρό: που τους ανταμείβει αδρά σε βάρος όλων των υπολοίπων ημών.


Ακόμη και η ίδια η Δικαιοσύνη «κάνει πίσω» σε αυτό τον αόρατο τέρας-εχθρό. Ο δε χρηματιστηριακός καπιταλισμός είναι ο «δίδυμος» αδερφός του. Έφτασε αυτός ο ιδιότυπος καπιταλιστικός εχθρός να υπηρετεί την μη-ελευθερία, την μη-αξία, την μη-εργασία, την μη-δίκαια τιμή. Ο εχθρός αυτός μας έδειξε τα μοντέρνα «δόντια» του, πρόσφατα και πρώτα στις ΗΠΑ, το 2008.


Τώρα, τον εν λόγω εχθρό τον «γεύεται» η ΕΕ. Δεν του αρέσει η παραγωγή, το καινούργιο, η ελευθερία της επιλογής και της δημιουργίας, αφού ο εχθρός αυτός ηθελημένα ισοπεδώνει ακόμη και τις όποιες ελεύθερες δήθεν αγορές. Ο αόρατος εχθρός έγινε το απόλυτο οικονομικό καθολικό καρκίνωμα στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το οποίο και πνίγει.
thesecretrealtruth

afipnisoy

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*