Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός…Ταλαίπωρε λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.

Μετά από μια σύντομη έρευνα του logiosermis προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά ιστολόγια, είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.

Ποιο αναλυτικά όπως διαβάζουμε στο ιστολόγιο :

Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νυν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!

Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα

Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα.Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.

Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρουν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..

Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρει με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιία που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο Βήμα:
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου».
Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.

Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ηρακλή Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια του η οικογένεια, μέσω επιστολής/απάντησης της, στον κ. Καρατζαφέρη που απεστάλλει στην εφημερίδα Αυγή. Διαβάστε τα πιο καίρια αποσπάσματα από την επιστολή:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. […]

Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). […] […] Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ.

Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. […].

Όταν πριν ένα χρόνο λοιπόν, αναρτούσαμε στον «Λόγιο Ερμή» με πολύ …”φόβο και πάθος” μια – το λιγότερο – περίεργη ανάρτηση που ήρθε στο facebook, σχεδόν το…90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μας να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν! Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός απο την… ”κόσμια” κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και …τόνους λάσπης από όλους τους …”ελεύθερους” διαδικτυακούς …”συναγωνιστές” μας!

Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;

Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.
Τελευταία διαβάσαμε τι έκαναν και με τον Αντρέα που του ζητούσαν επίμονα 2 πράγματα οι Εβραίοι: τις ταυτότητες, και να αναγνωρίσει de jure το Κράτος του Ισραήλ. Αυτός τους πέταξε έξω από το γραφείο. Την επομένη άρχισε ο πόλεμος με τις φωτογραφίες της Λιάνη, κ.ο.κ

Τελικά έβγαλαν το Σημίτη και αυτός “τακτοποίησε” το θέμα των ταυτοτήτων. Το άλλο ζήτημα, της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, την έκανε ο Μητσοτάκης, με υπουργός εξωτερικών τότε, ποιον άλλον από τον Αντώνη Σαμαρά.

Να θυμίσουμε επίσης, ότι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός ότι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου “ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ” και μάλιστα κατά κάποιον τρόπο… λοιδόρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) ότι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή… ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη …λεγόμενη Άρχουσα Τάξη και όχι στη …λαϊκή (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

ΠΗΓΗ

Loading...

27 thoughts on “Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός…Ταλαίπωρε λαέ. Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

 1. Pandora says:

  Πριν ένα μήνα συζητούσα με δύο πολύ έξυπνους κυρίους και γνώστες των πολιτικών δρώμενων από την εποχή του γέρου Καραμανλή. Τι να σας λέω τώρα.. Η ευχέρεια του λόγου τους…το κάτι άλλο…! Λοιπόν αυτό που ανέφεραν και οι δύο,είναι ότι,στην Λάρισα στο εβραϊκό νεκροταφείο,υπάρχει οικογενειακός τάφος του Τσιπρα !! Εγώ δεν ξέρω ότι υπάρχει καν τέτοιο κοιμητήριο εκεί. Βέβαια οι περιοχές εκεί ,όπως και Θεσσαλονίκη και γύρο της ,ζούσαν εβραίοι. Είναι άραγε αλήθεια για τον τάφο…??? Γιατί τότε οι εβραίοι (παραδόξως) πληθαίνουν εδώ στην Ελλάδα…

  • Ανώνυμος says:

   ευτυχώς που υπάρχουμε και κάποιοι που διαβάζουμε και κάτι πραγματικά σοβαρό εκτός από τα Κατοχικά στα οποία χαζολογάμε ….. το πολύ μικρό -δυστυχώς- ποσοστό που διαβάζει Τραϊανού είναι αυτό που μου δίνει τη μόνη ελπίδα σ'αυτή τη χώρα ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ "ΔΙΚΤΥΑ" και οι πυραμίδες κάθε είδους.
   Η Γνώση και η Αλήθεια είναι η μόνη ελπίδα

   • Ανώνυμος says:

    ξαναδιάβασε το σχόλιο αργά και προσεκτικά,
    ξέρω ότι έχεις γίνει "δυσλεκτικός", δισκοίλιος και δυσκίνητος αλλά είναι μια καλή αρχή να ξεκινήσεις στην αρχή με απλές παραγραφούλες, αργότερα θα μάθεις και να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και ……. το καλύτερο;;;

    Θα έχεις ΚΡΙΣΗ βρε!!! έκπληξη; δεν ξέρεις τι είναι, προχώρα αργά και σταθερά και το ανακαλύψεις

    ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΟΛΟΓΑΜΕ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

    ΕΔΩ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΆΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    υ.γ. Αργά και σταθερά διάβασε το, μην το πάρεις μονοκοπανιά θα μπερδευτείς πάλι!

 2. asepites says:

  Ποιό Μάιο του 2013…εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον έχουν κάνει εκτενείς αναφορές ο stoxos.gr αλλά και ο deltio11.blogspot.gr
  Από αυτούς τα πήραν οι υπόλοιποι και τα αναπαρήγαγαν.
  Ακόμα θυμάμαι που ο χατζάρας στο deltio11 κάθε 2η μέρα ανέβαζε ανάρτηση με του βρίσκεται οι τάφοι των προγόνων του τσίπρα και ποιό είναι το πραγματικό επίθετο του.
  Τάφη στην Άρτα, όχι στη Λάρισα.

  Καλό όμως είναι να ανακινούνται τέτοια θέματα ενόψη εκλογών ώστε να ενημερώνεται όσο γίνεται περισσότερος κόσμος

 3. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ
  ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Ε; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ. ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ

  • asepites says:

   Τι να μας πονάει ρε μεγάλε;Που για ψηφοφόρους του έχει τους σταθερούς κομμουνιστές από κκε εποχή, τους γνωστούς δηλαδή 300.000-350.000 όταν έφυγαν σαν συνασπισμός από το κκε το 1991;
   Που έχει και άλλους 1.000.000 λαμόγια, απατεώνες, επίορκους, κλέφτες δημοσίους υπαλλήλους;(400.000 άχρηστοι δημοσιοκηφήνες μαζί με τις ψήφους των οικογενειών τους)

   Πως νομίζεις ότι έφτασε από 4,7% στο 27% και 1.650.000 ψηφοφόρους;
   Αλλά το ωραίο είναι ότι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες που τον είχαν ψηφίσει και καλά από αντίδραση/επανάσταση φεύγουν τρέχοντας πλέον μόλις κατάλαβαν τι σόι κόμμα είναι.

   Και μετά τις απολύσεις των 400.000 άχρηστων, παραπανίων και επίορκων δημοσίων κηφήνων εν καιρό, το κόμμα αυτό θα επανέλθει στα φυσιολογικά του.

   Πλέον ο κάθε Έλληνας θα πλήρωνει μόνο τους δημοσίους υπαλλήλους που θα δουλέυουν και δε θα κλέβουν.Όλοι οι άλλοι ουστ.
   Απλά είναι τα πράγματα.

  • Pandora says:

   Μα φίλε δεν έχει σημασία …μα καμία μη σου πω,ποιος προηγείται στις εκλογές. Σημασία έχει γιατί προηγείται αυτός και o κάθε αυτός στις οποιεσδήποτε εκλογές. Είναι λοιπόν μπροστά γιατί εγώ σαν υπεύθυνο και ορθός σκεπτόμενο άτομο,έκρινα ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ το μέλλον μου, η είναι μπροστά επειδή με "έπεισαν" αυτοί ότι πρέπει να τους εμπιστευτώ..??
   Τεράστια διαφορά με τερατώδη λάθη ..!!!

   • Ανώνυμος says:

    μια χαρά τα λες αλλά σε λάθος μυαλό απευθύνεσε, δεν πειράζει, σε καταλαβαίνουμε οι άλλοι (όχι όλοι, μη χαρείς!)

 4. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ……ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ………

  ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ…….ΚΑΙ 3 ΣΗΜΑΙΕΣ……Η 3 ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…..ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ 3 SSS=666 TOY ΔΙΑ ……….

  ΚΡΥΦΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ……..ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ………ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…….

  ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ……ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ……

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…………ΜΑΦΙΑ……..

  ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ……………ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΠΑ…..ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ…………

  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ……ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ……

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ…..ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ……….

  • Ανώνυμος says:

   Καλώς το και το επόμενο νούμερο της επιθεωρήσεως!!

   Που είσαι εσύ; καιρό έχεις να εμφανιστείς;
   Αλλά θα μου πεις, ήταν και σαρακοστή, προσευχόσουνα!!

   αχ πόσο σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας που έχω αϋπνία σήμερα……!! (δε θα κάνω απόψε το αστρικό μου ταξίδι που κάνω εύκολα και συχνότατα άλλωστε)

 5. Ανώνυμος says:

  οι μνημονιακοι κ οι λοιπες δυναμεις που δεν θελουν να αλλαξει αυτος ο τοπος προσπαθουν καιρο τωρα να ριξουν λασπη στο τσιπρα,εχω διαβασει οτι μαλ…υπαρχει στο κεφαλι του καθενος,αυτο εδω ξεπερνα ολες τις αλλες μπουρδες,σε λιγο θα τον βγαλουν κ απογονο του εφιαλτη,
  ρε οτι κ να λετε ο τσιπρας θα κυβερνησει,τερμα τα μνημονια λαμογια,
  εσεις τα αφεντικα οσο χαρηκατε,χαρηκατε,με τις πλατες του σαμαρακου κ των προκατοχων του,με 300 ευρω απασχολειται υπαλληλους,στα τσακιδια, ρε!!

 6. manos says:

  ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΠΑΜ…. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

 7. Ανώνυμος says:

  για οσους ΔΕΝ θελουν να το καταλαβουν,και ακομα παλευουν…
  ο τραιανου και ο υδροχοος του θα νικησει!
  ξαναδιαβασε (καλα σου το εγραψε) αργα και σταθερα! επανελαβε το διαβασμα(του σχολιου) αρκετες φορες!! καποια στιγμη θα το καταλαβεις!!
  εχουμε ηδη νικησει! απο την στιγμη που εχουμε δει το φως…απο την στιγμη,που συνηδητοποιησαμε οτι ειμασταν στο σκοταδι! και θα τους "βγαλουμε "ολους εξω!! στον ηλιο!!!
  αυτοι ειναι τοσο βλακες ,τοσο απληστοι,που δουλευουν για την πτωση τους!! τοτε θα τους περιμενει ο υδροχοος! και θα ειμαστε ολοι οι ελληνες μαζι του! game over ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Βασίλειος Λιάκος says:

  Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες (αλλά και Χριστοκάπηλους) που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους και τον Χριστό. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *