Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:28 - 01/10/2011

Ο έλεγχος των Ελλήνων και το μοιραίο σφάλμα των σιωνιστών.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ- Παναγιώτη Τραϊανού.

Φέρονται στην Ελλάδα σαν ένα επρόκειτο για ένα συμβατικό χριστιανικό κράτος.
Το απειλούν με διχασμούς , διασπάσεις και οικονομική καταστροφή.
Βασίζονται στον έλεγχο της ηγεσίας του, νομίζοντας ότι αυτό αρκεί για να ελέγχθουν οι Έλληνες ως λαός.
Του φέρονται λες και περιμένουν από αυτό επίθεση με πλοία και κανόνια και….


ως εκ τούτου πρέπει να το εξουδετερώσουν . Τον υποτιμάτε ως λαό, επειδή είναι μικρός σε πληθυσμιακό όγκο. Τον υποτιμανε , όπως υποτιμαει κάποιος μια μικρή χειροβομβίδα, που την παίζει στα χέρια του.. στα ‘’μεγάλα’’ – όπως νομίζει- χέρια του.

Επίτηδες να το έκαναν, τόση επιτυχία δεν θα είχαν στο να τον κάνουν επικίνδυνο. Τον πιέζουν σε βαθμό που να απειλούν το παγκόσμιο σύστημα με ‘’αρρώστια ’’. Τι ‘’αρρώστια ‘’? Θανατηφόρα.

Ο ελληνισμός λειτουργεί όπως τα μη φυσιολογικά υπερπαραγωγικα ‘’κύτταρα’’ μεσα σε έναν οργανισμό. Αυτά τα αφύσικα ‘’κύτταρα’’ , αν δεν προσεχθούν , μπορούν να μετατραπούν σε ‘’καρκίνο ‘’ για το παγκόσμιο σύστημα. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς ν΄ απαλλαγείς από αυτά. Επειδή ο ελληνισμός αποτελεί βασικό δομικό στοιχειό του συστήματος, βρίσκεται μόνιμα μέσα του και είναι απειλητικός.

Υπάρχει από τότε που χτίσθηκε το σημερινό χριστιανικό σύστημα και δεν μπορεί να αποβληθεί. Οι Έλληνες ήταν – λόγο Αλέξανδρου – πανίσχυροι και μόνιμοι παράγοντες της ελληνιστικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το ιδιο παρέμειναν και στη χριστιανική της περίοδο.

Φρόντισε ο Χριστός γι΄ αυτό. Ο λόγος του Χριστού , που κάνει ευνοϊκή αναφορά στους Έλληνες, αποτελεί παράγοντα μονιμοποίησης τους.
Εκ των δεδομένων λοιπόν δεν μπορείς να τους εξαφανίσεις τους Έλληνες. Αποδέχεσαι την επικινδυνότητα τους, αλλα θεωρείς επιπλέον δεδομένο ότι τους χρειάζεσαι.
Τους χρειάζονταν οι ιδρυτές της αυτοκρατορίας και άρα πρέπει να σέβεσαι τις εντολές τους. Εκτός αν νομίζεις ότι γνωρίζεις παραπάνω από αυτούς.

Αυτός λοιπόν ο δυνάμει ‘’καρκινικός’’ ιστός εχει την ιδιότητα, όταν υπάρχει ‘’χαλαρότητα ‘’, να βρίσκεται σε ύφεση, ενώ ,αν τον πιέσεις , μπορεί να υποτροπιάσει ανεξέλεγκτα.
Όταν για τον οποιονδήποτε λόγο εκδηλωθεί, είναι ο πιο επιθετικός ‘’ καρκίνος’’ που υπάρχει. Είναι ‘’καρκίνος’’ γιατι λειτουργεί με τον ανάλογο τρόπο. Δεν ‘’δηλητηριάζει’’ τον οργανισμό της ανθρωπότητας , όπως κάνουν οι Άγγλοι η οι Εβραίοι .
Όπως κάνουν ομοιογενώς εκπαιδευμένοι λαοί, οι οποιοι ελέγχουν αλλους λαούς, χωρίς όμως να αλλάζουν ουτε τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ουτε αυτά των άλλων.
Λαοί απλά ‘’δηλητηριώδης’’ .
Λαοί , που παραγμένου Άγγλοι και αφήνουν τα θυματά τους να παραμείνουν Ινδοί.
Λαοί , που παραμένουν Εβραίοι και αφήνουν τα θυματά τους να παραμείνουν Γερμανοί. Λαοί που λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και απλά ‘’παραλύουν’’ τα θυματά τους, για να τα εκμεταλλεύονται.

Ο Ελληνισμός δεν λειτουργεί μ’ αυτόν τον τρόπο.
Ο ελληνισμός μεταλλάσσει τα ‘’κύτταρα’’ .
Αλλάζει τους ανθρώπους.
Αλλαζει τους λαούς.
Ξεκινά από ένα ‘’κύτταρο’’ και σκορπαει παντού.
Μια προσωπικότητα να σου ξεφύγει από λάθος χειρισμό και μπορεί να σε νικήσει μονη της. Αρκεί ενας Έλληνας αλλάξει και να ευνοεί το εξωτερικό περιβάλλον, για ν’αρχίσει να ‘’πολλαπλασιάζεται’’ ανεξέλεγκτα. Η πίεση αυτό το περιβάλλον το κανει ευνοϊκό και γ’αυτό είναι επικίνδυνη. Ένας να σου ξεφύγει ,στη συνέχεια μπορει να εξελληνίσει ολόκληρο τον κόσμο , εφόσον δημιουργεί ομοϊδεάτες.
Μπορεί να καταστρέψεις έναν ολόκληρο κοσμο και να καταστραφείς από το τελευταίο μέλος του.
Αυτό είναι το επικίνδυνο με τον ελληνισμό και αυτό είναι που δεν γνωρίζουν οι σιωνιστές. Δεν χρειάζεται μια ολόκληρη κοινωνία να βρει την ‘’καρκινική’’ γνωση, για να γίνει επικίνδυνη. Αρκει όμως να υπάρχει μια ομοιογενής κοινωνία με ‘’καρκινική’’ προδιάθεση και είναι το ιδιο. Αν συμβαίνει αυτό ,αρκεί ένας και μονο άνθρωπος για να την ενεργοποιήσει. Από εκει και πέρα αυτός ο άνθρωπος μπορει αλλάξει την ελληνική κοινωνία και αυτή καταστρέφει το σύστημα. Οσο πιο πολύ πιέζει την κοινωνία, τόσο πιο εύκολα ενας άνθρωπος μπορεί να την αλλάξει.
Το ‘’κύτταρο’’ χαλάει το υπό πίεση ελληνικό ‘’όργανο’’ και αυτό καταστρέφει το παγκόσμιο ‘’σώμα’’.
Απλά πράγματα
. Όταν θέλεις αποφύγεις την ελληνική απειλή, δεν τους πιέζεις.
Τους σκορπάς σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν τους συγκεντρώνεις σε μια μικρή γωνία της Γης. Τους ευνοείς και δεν τους αδικείς.
Τους υπνωτίζεις και δεν τους διατηρείς σε εγρήγορση.
Αντιγράφεις τον Αλέξανδρο που τους ‘’ σκόρπισε ‘’ σε μια αχανή αυτοκρατορία και δεν τον ‘’ διορθώνεις’’.
Αντιγράφεις τον Χριστό , που τους έκανε ‘’αποστόλους ‘’ Του σε μια αυτοκρατορία και δεν τον ‘’ διορθώνεις ‘’.
Αυτοί γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν , ενώ οι σιωνιστές δεν γνωρίζουν τίποτε απολύτως. ……

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*