Ο έλεγχος των Ελλήνων και το μοιραίο σφάλμα των σιωνιστών.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ- Παναγιώτη Τραϊανού.

Φέρονται στην Ελλάδα σαν ένα επρόκειτο για ένα συμβατικό χριστιανικό κράτος.
Το απειλούν με διχασμούς , διασπάσεις και οικονομική καταστροφή.
Βασίζονται στον έλεγχο της ηγεσίας του, νομίζοντας ότι αυτό αρκεί για να ελέγχθουν οι Έλληνες ως λαός.
Του φέρονται λες και περιμένουν από αυτό επίθεση με πλοία και κανόνια και….


ως εκ τούτου πρέπει να το εξουδετερώσουν . Τον υποτιμάτε ως λαό, επειδή είναι μικρός σε πληθυσμιακό όγκο. Τον υποτιμανε , όπως υποτιμαει κάποιος μια μικρή χειροβομβίδα, που την παίζει στα χέρια του.. στα ‘’μεγάλα’’ – όπως νομίζει- χέρια του.

Επίτηδες να το έκαναν, τόση επιτυχία δεν θα είχαν στο να τον κάνουν επικίνδυνο. Τον πιέζουν σε βαθμό που να απειλούν το παγκόσμιο σύστημα με ‘’αρρώστια ’’. Τι ‘’αρρώστια ‘’? Θανατηφόρα.

Ο ελληνισμός λειτουργεί όπως τα μη φυσιολογικά υπερπαραγωγικα ‘’κύτταρα’’ μεσα σε έναν οργανισμό. Αυτά τα αφύσικα ‘’κύτταρα’’ , αν δεν προσεχθούν , μπορούν να μετατραπούν σε ‘’καρκίνο ‘’ για το παγκόσμιο σύστημα. Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς ν΄ απαλλαγείς από αυτά. Επειδή ο ελληνισμός αποτελεί βασικό δομικό στοιχειό του συστήματος, βρίσκεται μόνιμα μέσα του και είναι απειλητικός.


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Teds Woodworking

Άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 16.000 σχέδια επεξεργασίας ξύλου Plus βήμα-βήμα βίντεο

Ενα φανταστικο προιον για ολους οσους θελουν να δημιουργουν καθημερινα , ειτε καποιος ειναι χομπιστας ειτε επαγγελματιας αυτο το προιον θα σας γλυτωσει χιλιαδες ευρω η θα σας δωσει κερδη αν θελησετε να το κανετε και σαν επαγγελμα !

ΤΙΜΗ 67$ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπάρχει από τότε που χτίσθηκε το σημερινό χριστιανικό σύστημα και δεν μπορεί να αποβληθεί. Οι Έλληνες ήταν – λόγο Αλέξανδρου – πανίσχυροι και μόνιμοι παράγοντες της ελληνιστικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και το ιδιο παρέμειναν και στη χριστιανική της περίοδο.

Φρόντισε ο Χριστός γι΄ αυτό. Ο λόγος του Χριστού , που κάνει ευνοϊκή αναφορά στους Έλληνες, αποτελεί παράγοντα μονιμοποίησης τους.
Εκ των δεδομένων λοιπόν δεν μπορείς να τους εξαφανίσεις τους Έλληνες. Αποδέχεσαι την επικινδυνότητα τους, αλλα θεωρείς επιπλέον δεδομένο ότι τους χρειάζεσαι.
Τους χρειάζονταν οι ιδρυτές της αυτοκρατορίας και άρα πρέπει να σέβεσαι τις εντολές τους. Εκτός αν νομίζεις ότι γνωρίζεις παραπάνω από αυτούς.

Αυτός λοιπόν ο δυνάμει ‘’καρκινικός’’ ιστός εχει την ιδιότητα, όταν υπάρχει ‘’χαλαρότητα ‘’, να βρίσκεται σε ύφεση, ενώ ,αν τον πιέσεις , μπορεί να υποτροπιάσει ανεξέλεγκτα.
Όταν για τον οποιονδήποτε λόγο εκδηλωθεί, είναι ο πιο επιθετικός ‘’ καρκίνος’’ που υπάρχει. Είναι ‘’καρκίνος’’ γιατι λειτουργεί με τον ανάλογο τρόπο. Δεν ‘’δηλητηριάζει’’ τον οργανισμό της ανθρωπότητας , όπως κάνουν οι Άγγλοι η οι Εβραίοι .
Όπως κάνουν ομοιογενώς εκπαιδευμένοι λαοί, οι οποιοι ελέγχουν αλλους λαούς, χωρίς όμως να αλλάζουν ουτε τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ουτε αυτά των άλλων.
Λαοί απλά ‘’δηλητηριώδης’’ .
Λαοί , που παραγμένου Άγγλοι και αφήνουν τα θυματά τους να παραμείνουν Ινδοί.
Λαοί , που παραμένουν Εβραίοι και αφήνουν τα θυματά τους να παραμείνουν Γερμανοί. Λαοί που λειτουργούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και απλά ‘’παραλύουν’’ τα θυματά τους, για να τα εκμεταλλεύονται.

Ο Ελληνισμός δεν λειτουργεί μ’ αυτόν τον τρόπο.
Ο ελληνισμός μεταλλάσσει τα ‘’κύτταρα’’ .
Αλλάζει τους ανθρώπους.
Αλλαζει τους λαούς.
Ξεκινά από ένα ‘’κύτταρο’’ και σκορπαει παντού.
Μια προσωπικότητα να σου ξεφύγει από λάθος χειρισμό και μπορεί να σε νικήσει μονη της. Αρκεί ενας Έλληνας αλλάξει και να ευνοεί το εξωτερικό περιβάλλον, για ν’αρχίσει να ‘’πολλαπλασιάζεται’’ ανεξέλεγκτα. Η πίεση αυτό το περιβάλλον το κανει ευνοϊκό και γ’αυτό είναι επικίνδυνη. Ένας να σου ξεφύγει ,στη συνέχεια μπορει να εξελληνίσει ολόκληρο τον κόσμο , εφόσον δημιουργεί ομοϊδεάτες.
Μπορεί να καταστρέψεις έναν ολόκληρο κοσμο και να καταστραφείς από το τελευταίο μέλος του.
Αυτό είναι το επικίνδυνο με τον ελληνισμό και αυτό είναι που δεν γνωρίζουν οι σιωνιστές. Δεν χρειάζεται μια ολόκληρη κοινωνία να βρει την ‘’καρκινική’’ γνωση, για να γίνει επικίνδυνη. Αρκει όμως να υπάρχει μια ομοιογενής κοινωνία με ‘’καρκινική’’ προδιάθεση και είναι το ιδιο. Αν συμβαίνει αυτό ,αρκεί ένας και μονο άνθρωπος για να την ενεργοποιήσει. Από εκει και πέρα αυτός ο άνθρωπος μπορει αλλάξει την ελληνική κοινωνία και αυτή καταστρέφει το σύστημα. Οσο πιο πολύ πιέζει την κοινωνία, τόσο πιο εύκολα ενας άνθρωπος μπορεί να την αλλάξει.
Το ‘’κύτταρο’’ χαλάει το υπό πίεση ελληνικό ‘’όργανο’’ και αυτό καταστρέφει το παγκόσμιο ‘’σώμα’’.
Απλά πράγματα
. Όταν θέλεις αποφύγεις την ελληνική απειλή, δεν τους πιέζεις.
Τους σκορπάς σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν τους συγκεντρώνεις σε μια μικρή γωνία της Γης. Τους ευνοείς και δεν τους αδικείς.
Τους υπνωτίζεις και δεν τους διατηρείς σε εγρήγορση.
Αντιγράφεις τον Αλέξανδρο που τους ‘’ σκόρπισε ‘’ σε μια αχανή αυτοκρατορία και δεν τον ‘’ διορθώνεις’’.
Αντιγράφεις τον Χριστό , που τους έκανε ‘’αποστόλους ‘’ Του σε μια αυτοκρατορία και δεν τον ‘’ διορθώνεις ‘’.
Αυτοί γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν , ενώ οι σιωνιστές δεν γνωρίζουν τίποτε απολύτως. ……

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...