Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:47 - 19/06/2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ !
Δεδομένα:
1. Το Ελληνικό Σύνταγμα είναι υπέρ του Ελληνικού Έθνους και όχι υπέρ των άλλων εθνών.
2. Το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε τον λαθρονόμο περί απόδοσης ιθαγένειας ως αντισυνταγματικό και τον παρέπεμψε στην ολομέλεια του ΣτΕ για να αποφασίσει οριστικά.
3. Η εκδίκαση της προσφυγής για την ακύρωση του λαθρονομοσχεδίου περί απόδοσης Ιθαγένειας στους
λαθρομετανάστες, μεταφέρθηκε (παράνομα) για τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ θα έπρεπε να εκδικαστεί 03-06-2011.

4. Η σελίδα www.real-democracy.gr η οποία προωθείται από όλα τα κανάλια (του συστήματος) ως αντιπρόσωπος των αγανακτισμένων , είναι στημένη από αριστεριστές (συριζίτες, ανταρσύα και κομματόσκυλα του Πασοκ) και την προωθούν με αίτημα την αλλαγή του Συντάγματος. Ποιος τους όρισε; Μην μου πείτε ότι 500-1000 άτομα του αριστερού χώρου, που παίρνουν μέρος στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση αντιπροσωπεύουν 10.000.000 Έλληνες;
5. Ούτε ένα αίτημα από την λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση δεν έχει γραφτεί για να γίνει δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό στην σελίδα www.real-democracy.gr . Τυχαίο; Δεν νομίζω…
6. Όποιος Έλληνας βρεθεί στην λεγόμενη “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση και εκφέρει την άποψη ότι θα ήθελε να γίνει δημοψήφισμα (τί πιο δημοκρατικό;) για το μεταναστευτικό, θα φάει τέτοιο γιουχάρισμα από τους “στημένους” συριζίτες, αναρχικούς και γενικός τους διεθνιστές που παίρνουν μέρος στην “ανοιχτή σε όλους” συνέλευση που όχι μόνο αυτός θα σηκωθεί και θα φύγει, αλλά και όποιος άλλος πατριώτης Έλληνας θα θελήσει να τον υποστηρίξει, θα λουφάξει φοβόμενος την κατακραυγή της μάζας των διεθνιστών…
7. Το ΠΑΣΟΚ, ο Σύριζα, το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ προωθούν με νύχια και με δόντια την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.

8. Το Σύνταγμα θα πρέπει να αναθεωρηθεί 5 χρόνια αργότερα από την τελευταία αναθεώρηση (που έγινε το 2008) δηλαδή το γρηγορότερο το 2013.
9. Υπάρχει η φήμη (ή πληροφορία) ότι στο Εθνικό τυπογραφείο, τυπώνονται χαρτάκια με ένα ΝΑΙ και άλλα με ένα ΟΧΙ.
Συνοψίζοντας και συνθέτοντας όλα αυτά μαζί. Ο Γιωργάκης θέλει την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.
Ο Γιωργάκης θα ζητήσει δημοψήφισμα με την ερώτηση “Να γίνει αλλαγή του Συντάγματος ;
Εάν ο λαός παραπλανηθεί (διότι θα νομίζει ότι θα αλλάξει το σύνταγμα για θα βάλουν τους κλέφτες φυλακή και να φτιάξει η ζωή του Έλληνα) και ζητήσει να αλλάξει το Σύνταγμα πριν την ώρα του, τότε ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξουν και τα άρθρα του Συντάγματος που αντιτίθενται στον νόμο για την απόδοση ιθαγένειας.
Ο Ελληνικός λαός θα παραπλανηθεί ακόμη μία φορά και αυτή θα είναι και η τελευταία του…
Μετά ορδές λαθρομεταναστών, θα αποκτήσουν ιθαγένεια και θα είναι πλειοψηφία στην πατρίδα μας, ψηφίζοντας κόμματα (και αυτά θα ψηφίζουν νόμους) που θα είναι υπέρ των λαθρομεταναστών.
Αυτό που καίει τον Γιωργάκη και την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ρότ
σιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος κτλπ), δεν είναι το χρήμα (διότι έχουν απεριόριστο), αλλά ο εκφυλισμός των εθνών και η πρόσμιξη των λαών για να ελέγχονται πιο εύκολα από την Παγκόσμια κυβέρνηση.
Διαδόστε το σε όλους όσους γνωρίζετε (μέσω email, facebook, στον γείτονα κτλπ) εάν πραγματικά αγαπάτε την πατρίδα σας…

http://katohika.gr/2011/06/15/blog-post_8900/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*