ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟ.

ΕΝΩ ΑΝΤΙΚΡΥΖΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΜΗΝΟΣ ΕΠΤΑ ΠΑΝΦΩΤΙΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
ΕΝ ΔΕ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΤΕΡΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΦΑΙΝΕΤΟ ΝΑ ΗΓΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΥΓΡΕΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ….

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ 1991 ΕΝΩ ΕΒΡΙΣΚΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΕΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΩΡΩΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ,ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ…
ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ-
-Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟ,ΠΟΛΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ;
ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ,ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΙΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ.
ΟΔΕΥΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΘΦΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑ.
ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ-ΗΛΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ-

Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ –ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ-ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΗ,ΔΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ-ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ.
Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ-ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ.

ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΗΔΗ ΠΑΡΕΤΗΡΗΣΑΝ ΠΩΣ ΗΤΟ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΩΣ ΗΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ-ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ-ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ.
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Ο ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ-ΠΛΗΣΙΑΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.
ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ; ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΙΝ;Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ;Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΛΙΑ…

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ-ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ,ΞΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΙΝ;
ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ-ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ,ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΗΣ.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.
ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ….
ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ…
1982-Η ΑΝΑΓΝΩΣΙΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΑΛΕΣΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΡΟΚΚΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ.
ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ,ΕΝΑΠΕΘΕΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΨΙΘΥΡΙΖΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΤΕΜΙΝ ΥΜΝΟΝ,ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΩΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ,Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΦΩΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΝ ΑΙΤΙΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΗΝ…
ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΚΑΘΗΣΑ ΕΠΙ ΜΙΚΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ,ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ.

Ήρθα εργάτης στην διάνοιξη του λαμπαδούχου δρόμου,
Είναι το πλήρωμα του χρόνου,
ώστε τα όμματα του κόσμου να αρθούνε άνω,
ει δυνατόν,να μείνουν πάντα
στραμμένα ες αει εις την ουράνιο Ελλάδα!!!

ΕΝ ΔΕ ΚΡΗΤΗ ΡΟΚΚΑΙΑΣ ΟΥΤΩ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΕΩΣ=ΝΑΟΣ
ΕΝΤΑΥΘΑ ΟΙ ΚΥΝΕΣ ΛΥΤΤΩΣΙΝ ΙΣΧΥΡΩΣ….ΕΙΤΑ ΜΕΝΤΟΙΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΩΘΟΥΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΤΤΑ….

 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *