Οριστικός κατάλογος των 99 πράγματων που πρέπει να έχεις ήδη δει στο Διαδίκτυο εκτός αν είσαι looser η πολύ γέρος

Υπάρχουν πράγματα (βίντεο,ιστοσελίδες,) μέσα στο ίντερνετ που έχουν καταφέρει να σημαδέψουν την ιστορία του και να θεωρηθούν must που πρέπει όλοι οι χρήστες να έχουν δει. Είτε είναι πολύ αστεία είτε πολύ γελοία η ανατριχιαστικά κιτσ αυτά τα θέματα έχουν κερδίσει την ύπαρξη τους στο βάθρο της δόξας του ίντερνετ! Σας τα μαζέψαμε λοιπόν για να τα αποθηκεύσετε και να τα απολαμβάνετε με την ηρεμία σας!Δείτε τα 99 πράγματα που πρέπει να είχες δει αν είσαι μέσα στο διαδίκτυο!

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *