ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΒΙΝΤΕΟ

Όταν υπηρετούσα στο ΝΑΤΟ, την δεκαετία του ΄80, διαπίστωσα ότι σύμφωνα με σενάριο άσκησης, «συμμαχικές δυνάμεις» αποβιβάστηκαν κάπου κοντά στην Καβάλλα, για να αντιμετωπίσουν εξεγερμένους Έλληνες πολίτες. Αυτό, ενώ το ήξερα από πρώτο χέρι, όταν μετά από πολλά χρόνια είχα την ευκαιρία να το καταγγείλω, μου είπαν ότι αυτά δεν στέκουν σε μία δημοκρατική χώρα σαν την Ελλάδα.Όταν μετά από επίσης αρκετά χρόνια, αυτό το κατάλαβαν κι άλλοι και το κατήγγειλαν επίσης, ξαναδιαψεύσθηκε.


Τα σχέδια όμως της νέας τάξης,προβλέπουν σαφέστατα την χρήση του στρατού, αντί για την αστυνομία, για την καταστολή εξεγερμένων και βέβαια ένοπλων πολιτών, αφού «δόξα το Θεό» κυκλοφορούν εκατοντάδες χιλιάδες όπλα στην Ελλάδα.


Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλεται αυτό που πρώτο το liako.gr είπε, δείτε το βίντεο από την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ


Η άσκηση περιελάμβανε μάχες σε περιβάλον πόλεως, URBAN WARFARE, τόσο με τεθωρακισμένα όσο και με σκυλιά και ασπίδες πλεξιγκλάς και υδροφόρες με συνοδεία HUMMER.

http://www.liako.gr/news/home/38252-2012-06-26-17-11-34.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *