ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΙ, ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΗΛΕ Η Ν.Δ. ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

Η γνωστή λαϊκή παροιμία λέει οτι όπου λαούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει. Ο λεγόμενος σοφός λαός, εννοείται ότι δεν είναι και τόσο σοφός, αφού δεν έδωσε αυτοδυναμία, αλλά βαβυλωνία.
Η κυβέρνηση από ότι φαίνεται θα γίνει, αλλά αν δεν μειωθεί η φορολογία και μξάλιστα γρήγορα, με ένα γρήγορο φορολογικό νομοσχέδιο, ώστε να το μάθουν όλοι και να αναθαρήσουν, η Ελλάδα θα καταρρεύσει.
Προσοχή.
Το μεγαλύτερο αγκάθι φοροδιαφυγής, μετά το καραμπινάτο λαθρεμπόριο, καυσίμων, τσιγάρων και των λαθρομεταναστών με τις κουρελούδες στους δρόμους, προέρχεται από τους ελεύθερους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών.
Το πρόβλημα με αυτου΄ς είναι το ότι έχουν πολύ ψηλό ΦΠΑ, 23% και πολύ ψηλό φόρο.
Ένας Λογιστής γιοα παράδειγμα, αν πάρει 123 ευρώ, δίνει στο κράτος 23 για ΦΠΑ και κάπου 40 για φόρο, άρα 63 από τα 123. Αν τα πάρει μαύρα, και αντί για 123 πάρει 80, πράγμα που θα προτιμήσει ο πελάτης, τότε και αυτός θα πάρει περισσότερα και δεν θα πληρώσει εκτακτες εισφορές για τα χρήματα αυτά στο κράτος και θα χάσει το κράτος τα 63 του ευρώ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ
700.000 ελεύθερους επαγγελματίες να το κάνουν αυτό έστω μόνο μία φορά την ημέρα., κάθε μέρα.
700.000Χ300(μέρες)Χ63 (ευρώ περίπου για το κράτος)=13.230.000.000 ευρώ, δηλαδή 13,23 δις ευρώ χάνονται ετησίως, από μία και μόνο απόδειξη μέσης αξίας την ημέρα, ανα ελεύθερο επαγγελματία.
Μόνο που αυτό γίνεται για το σύνολο σχεδόν των εσόδων των ελευθέρων επαγγελματιών.
Η ΛΥΣΗ

Αν ο ΦΠΑ δεν ήταν 23% αλλά 10%, και το σύνολο του ΦΠΑ που πλήρωνε ο καταναλωτής αφαιρούτανε από τον ετήσιο φόρο του, τότε μαύρη συναλλαγή δεν θα υπήρχε στη παροχή υπηρεσιών. Και αν ο φόρος των ελεύθερων επαγγελματιών δεν ήτανε 40% αλλά 15%, τότε κανείς δεν θα ριψοκινδύνευε να κλέψει και θα κοιμότανε ξκαι ήσυχος
Στο προηγούμενο παράδειγμά μας, ο λογιστής θα εισέπραττε 110 ευρώ και θα έδινε στο κράτος 10(ΦΠΑ)+10(φόρο)=20 ευρώ, θα εισέπραττε το ένα τρίτο από ότι  τώρα αλλά από δεκαπλάσια φορολογητέα ύλη, άρα3,3 φορές περισσότερα έσοδα από ότι τώρα και σίγουρα και στα γρήγορα.
Η Ελλάδα δεν πάσχει από πέντε δέκα μεγαλοκαρχαρίες αλλά από τρία εκατομμύρια πιράνχας.
Πόσα εισπράττει το κράτος από τις μαύρες δουλειές που κάνουν τα απογεύματα οι δημόσιοι υπάλληλοι;
Πόσα εισπράττει από τις μαύρες δουλειές που κάνουν οι γραμμένοι στο ταμείο ανεργίας;
Πόσα εισπράττει από την δεύτερη μαύρη δουλειά που κάνουν πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι επειδή τους παγορεύεται να κάνουν δεύτερη δουλειά πέραν των 8 ωρών σε μία επιχείρηση;
ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ,
ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΑΓΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,
Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

http://www.liako.gr/news/home/38196-2012-06-20-11-05-41.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *