Οντότητες κρατάνε την ανθρωπότητα μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία

Οι αρχαίοι πολιτισμοί της εποχής του Χαλκού πέρασαν υπό τον έλεγχο εξελιγμένων, παρασιτικών υπερ-διαστατικών οντοτήτων που χειραγωγούν τον ανθρώπινο νου ακόμα και σήμερα για να πετύχουν τους δικούς τους κακούς σκοπούς; Γνωστικά κείμενα 2000 ετών πριν ίσως να δίνουν την απάντηση για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην ιστορία όλης της ανθρωπότητας! Γενικά οι συνομωσίες είναι πολύ γοητευτικές και μυστηριώδεις για να μας αφήνουν αδιάφορες, αλλά όταν τα στοιχεία μιας έρευνας αλλά και της παρατήρησης συγκλίνουν, τότε κάθε συνομωσία γίνεται πραγματικότητα.

Από την εποχή του κατακλυσμού φαινόμενα εμφάνισης UFO το 1947, οι εικασίες σχετικά με εξωγήινες επεμβάσεις είναι ανεξέλεγκτες. Πάρα πολλές θεωρίες έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις, όμως υπάρχει μία θεωρία που δεν έχει μελετηθεί. Δεν παρουσιάστηκε μετά το 1947, αλλά περίπου 1600 χρόνια πριν. Για να είμαστε ακριβείς, η θεωρία αυτή ήρθε στο φως με μία ανακάλυψη που έγινε στην Αίγυπτο το Δεκέμβριο του 1945, αν και η σημασία της ανακάλυψης έγινε αντιληπτή αργότερα—πότε; Μα φυσικά το 1947.

Εκείνη τη χρονιά, ο Γάλλος επιστήμονας Jean Doresse ταυτοποίησε τους παπύρους από την περιοχή Nag Hammadi με μία συλλογή από σπάνια Γνωστικά κείμενα. Με τη λέξη «γνωστικισμός» οι ερευνητές αναφέρονται στις διδασκαλίες που αφορούν τις Μυστηριακές Σχολές της προ-χριστιανικής αρχαιότητας. Οι Γνωστικοί εναντιώθηκαν στις διδασκαλίες του χριστιανισμού, όπως η ανάσταση του Χριστού και η θεία τιμωρία. Για αυτό το λόγο στοχοποιήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν σαν αιρετικοί, δεχόμενοι την καταπίεση από τους νεοφώτιστους της «Μίας και Αληθινής Πίστης.» Αυτή είναι η ανέκδοτη ιστορία για το πώς τα Μυστήρια έπαψαν να υπάρχουν. Η χρονιά όμως του 1947 ήταν σημαντική γιατί κάποια από τη χαμένη γνώση των Μυστηριακών Σχολών ήρθε και πάλι στο φως.

«Γνώση» (εσωτερική) ήταν το μονοπάτι του πειραματικού μυστικισμού το οποίο ακολουθούσαν οι μυημένοι στις Μυστηριακές Σχολές με σκοπό την εξερεύνηση της ψυχής και του κόσμου γενικότερα. Χρησιμοποιώντας ψυχο-ενεργειακά βότανα, γιόγκα και σεξουαλική μαγεία αυτοί οι αρχαίοι μάντεις μπορούσαν βιώνουν διαφορετικές καταστάσεις και να αποκτούν εξελιγμένες ικανότητες και αποκρυφιστικές δεξιότητες, όπως τη διακοή και την ικανότητα των προβολών στο μέλλον. Η Γνώση ήταν ένα είδος νοητικής επιστήμης της γιόγκα συγχωνευμένο με την παραψυχολογία. Μέσα σε μία αυξημένη αντίληψη, οι Γνωστικοί είχαν αναπτύξει ένα τεράστιο κοσμολογικό όραμα, κέντρο του οποίου ήταν μία γυναικεία θεότητα, η Θεία Σοφία. Ο Γνωστικός μύθος της δημιουργίας είναι μοναδικός γιατί περιέχει μία πλήρη εξήγηση για το πώς ανόργανες εξωγήινες οντότητες εμφανίστηκαν στο ηλιακό μας σύστημα.

Το υλικό από τη Nag Hammadi περιέχει αναφορές από τα οράματα που είχαν οι μυημένοι και συμπεριλαμβάνουν περιγραφές από επαφές που έγιναν από πρώτο χέρι με αυτές τις ανόργανες οντότητες που ονομάζονται Άρχοντες. Η Γνωστική διδασκαλία επεξηγεί ότι αυτές οι οντότητες εμφανίστηκαν στα πρωταρχικά στάδια διαμόρφωσης του ηλιακού συστήματος, πριν καν σχηματιστεί η Γη.

Οι Άρχοντες κατοικούν το ηλιακό σύστημα, την εξωκοσμική σφαίρα, αλλά μπορούν και παρεμβαίνουν στη Γη. Είναι ενδιαφέρον, ότι αυτή η Γνωστική προσέγγιση έρχεται σε συμφωνία με την άποψη του Jacques Vallee που υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι/ανδροειδή (cyborgs) πιθανόν να προέρχονται από την τοπική πλανητική σφαίρα. Ο Vallee υποστηρίζει ακόμα ότι το αίνιγμα των ET/UFO είναι μέρος ενός «πνευματικού συστήματος ελέγχου,» ένα φαινόμενο που «συμπεριφέρεται σαν μία προσαρμοστική διαδικασία.» (Αγγελιοφόροι της Εξαπάτησης).


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό ακριβώς είναι που έλεγαν και οι Γνωστικοί σχετικά με τους Άρχοντες: μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας χρησιμοποιώντας τεχνικές προσαρμογής που εφαρμόζονται στο ασυνείδητο. Οι κύριες μέθοδοί τους αφορούν το νοητικό σφάλμα (πνευματικοί ιοί ή ψευδείς ιδεολογίες, με ειδικότητα στα θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες έχουν συμπεριφορά αρπακτικού, σε αντίθεση με άλλα μη-ανθρωποειδή και εξω-διαστατικά όντα που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς, όντα που είναι είτε συμπαθή είτε ουδέτερα προς την ανθρωπότητα. Φυσικές περιγραφές των Αρχόντων παρουσιάζονται σε πολλούς κώδικες των Γνωστικών. Δύο τύποι είναι σαφώς αναγνωρίσιμοι: νεογνό ή εμβρυικού τύπου, και δρακονιανού ή ερπετοειδούς τύπου. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με τους Γκρίζους και τους Ερπετοειδείς στις σύγχρονες περιγραφές των εξωγήινων, όπως και με τους Βολαδόρες στην φιλοσοφία των σαμάνων. Διάβασε επίσης TERRA PAPERS μια σύνοψη όπως και Περιχώρισις, η Σφαγή των θεών αλλά και την Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας!

Ερευνώντας το υλικό των Γνωστικών, προκαλείται μεγάλη έκπληξη όταν ανακαλύψει κάποιος ότι οι αρχαίοι αυτοί μάντεις είχαν εντοπίσει και ερευνούσαν το πρόβλημα της εξωγήινης παρέμβασης στη διάρκεια του πρώτου αιώνα Κ.Ε., και σίγουρα πριν από τότε. (Τα Μυστήρια χρονολογούνται πολλούς αιώνες πριν τη χριστιανική εποχή.) Αυτό που προκαλεί εντύπωση στη Γνωστική θεωρία σχετικά με τους Άρχοντες δεν είναι μόνο το κοσμολογικό υπόβαθρο (η επεξήγηση της προέλευσης αυτών των όντων και ο λόγος της ανάμειξής τους με την ανθρωπότητα), αλλά οι λεπτομέρειες που υπάρχουν για αυτούς με επεξηγήσεις για τον τρόπο δράσης τους και το τι θέλουν από εμάς. Ενδιαφέρον να ρίξεις μια ματιά είναι και το από που ξεκίνησε η καταστροφή του ανθρώπου με τις μονοθεϊστικές ιδεοληψίες.

Αρχικά, οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μισούν τους ανθρώπους και τρέφονται από τους φόβους τους. Πάνω από όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από κάθε αναζήτηση και ανάπτυξη της «εσωτερικής μας φλόγας,» το δώρο της θείας διάνοιας που υπάρχει μέσα μας. Αν και δεν υποστηρίζω ότι οι διδασκαλίες των Γνωστικών σχετικά με τους Άρχοντες ή ό,τι σώζεται σήμερα από αυτά δίνουν όλες τις απαντήσεις στο αίνιγμα των ET/UFO, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, παρουσιάζουν μία λεπτομερή και πλήρη ανάλυση της εξωγήινης παρεμβατικότητας καθώς επίσης και των μεθόδων αντίστασης προς αυτήν.

Πρόκειται για να την πιο ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη από κάθε άλλη θεωρία που κυκλοφορεί σήμερα. Πολύ σύντομα, οι αρχαίοι αυτοί μάντεις των Μυστηρίων στην Ευρώπη και στην Ανατολή φαίνεται ότι κατάφεραν εδώ και 2000 χρόνια πριν αυτό που πολλοί από εμάς προσπαθούμε από το 1947: είχαν καταλάβει ποιοι είναι οι εξωγήινοι, από πού έρχονται, ποια είναι η σύνδεσή μας με αυτούς, και το πιο σημαντικό όλων, πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Ας δούμε τι λένε οι σαμάνοι σχετικά με το ίδιο θέμα …

Οι μάγοι λένε ότι όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μάς κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros).

Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας. Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο.

Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε εμάς τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός. Δηλαδή, το μόνο που μένει σε εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το εγώ μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης – πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη *Νέμεση για μας- δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή. Don Juan Matus

Από όσο γνωρίζω, εκτός από τον εαυτό μου μόνο ένας ακόμα συγγραφέας έχει μελετήσει το θέμα των ET/UFO αναγνωρίζοντας τους Γνωστικούς Άρχοντες με τους σύγχρονους εξωγήινους, τους Βολαδόρες κατά τους σαμάνους. Αυτός είναι ο Nigel Kerner, του οποίου το βιβλίο The Song of the Greys είναι ένα περίεργο, μοναδικό και σχετικά άγνωστο έργο που αφορά αυτό το θέμα. Ο Kerner παραθέτει τα κείμενα από τη Nag Hammadi και δεν συζητάει σε βάθος τις γνωστικές διδασκαλίες σχετικά με τους Άρχοντες (σημ., πιο πλήρης εικόνα υπάρχει στο πιο πρόσφατο βιβλίο του, «Grey Aliens and the Harvesting of Souls.») Στο έργο του παρουσιάζει με ισχυρά επιχειρήματα την εξωγήινη παρέμβαση πάνω στον ανθρώπινο γενότυπο, αλλά αυτή η ανάλυση δεν έρχεται σε αντιπαράθεση με τις Γνωστικές διδασκαλίες.

Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν πραγματικά γεγονότα σαν προϊστορία καθώς και μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας υλικό, αλλά μπορούν να προσποιηθούν ότι παρεμβαίνουν.

Αν αναλογιστεί κανείς τη σύγχυση που διακατέχει την ανθρωπότητα σήμερα, μία ψεύτικη παρέμβαση μπορεί να παρουσιαστεί σαν πραγματική. Αυτό είναι τυπικό παράδειγμα της τακτικής των Αρχόντων (Βολαδόρες) να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν υπάρχουν και να τα αποδεχθούμε σαν πραγματικά. Με αυτόν τον τρόπο, ανέφεραν οι Γνωστικοί, έχουν τη δυνατότητα να εξαπατήσουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης της. Ο άνθρωπος δυνητικά μπορεί να ζει χιλιάδες χρόνια, να έχει ικανότητες πέρα από κάθε φαντασία, αλλ’ αντί για ιδιότητες θεού, το ζωντόβολο της δημιουργίας, σέρνεται, αρρωσταίνει και πεθαίνει με αισχρό τρόπο και σε αυτή την περιορισμένη άθλια ζωή του ταΐζει τους Βολαδόρες. Τι κατάντια για ένα πλάσμα που διαθέτει θεϊκή φλόγα !

Αλλά η μοναδική έμφαση στο πρόσωπο της θεάς Σοφίας – Δύναμης είναι το υψηλότερο πνευματικό μήνυμα της Γνώσης. Οι αρχαίοι Γνωστικοί-μάντεις-φιλόσοφοι-σαμάνοι κλπ δίδαξαν ό,τι, μέσω της ιδιαίτερης σύνδεσής του ανθρώπου με τη θεά, την δημιουργό δύναμη, μπορεί η ύπαρξη του να είναι διαφορετική, ότι δηλαδή το είδος μας μπορεί, έχει τις ικανότητες, να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο και ανθρωποκεντρικό μέλλον για τη Γη. Το ίδιο λένε και οι σαμάνοι, αλλά και στο Ζεν το ίδιο αναφέρεται, όπως το ίδιο λένε και κάποιοι Έλληνες Φιλόσοφοι, μα το ίδιο λέει και η Παρατήρηση του Ολοφάνερου.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνον, μέσα από την εξαφάνιση του ασήμαντου Εγώ, αυτό είναι που συντηρεί την ανθρωπότητα όπως είναι και διαιωνίζει ένα ανθρώπινο είδος …κοτοπουλάκι. Δες τις εικόνες από γκραφίτι στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, κάποιοι πήραν αρκετά χρήματα για να φτιάξουν τους Βολαδόρες (αρπακτικό)στην είσοδο της “Νύμφης του Θερμαϊκού” και να μην ξεχνούν τα …κοτοπουλάκια ποιοί είναι οι Άρχοντες του, σε ποιούς οφείλουν υποταγή, αλλά και ποιούς τρέφουν με την πολύτιμη ενέργεια τους.

Εγώ: Η παρούσα κατάσταση του κόσμου της ύλης, ορατής και αόρατης και όχι μόνο της ανθρωπότητας. Στην καθομιλουμένη είναι η λέξη που υπάρχει σε κάθε πρόταση, είτε ακούγεται είτε όχι, μαζί με τις συγγενικές της –μου δικό μου, εμένα, με- αλλά και η πλέον παραπλανητική σαν λέξη, γιατί σαν έννοια είναι η απόλυτη καταστροφή. Στην καθημερινή χρήση το ΕΓΩ, το κομματιασμένο, δηλώνει το αρχέγονο λάθος, την πλανεμένη αντίληψη για το Άτμητο το Άρρητο, Το ΕΓΩ είναι η πλασματική ψευδαίσθηση ενός διαιρεμένου σε χιλιάδες κομμάτια εαυτού.

Αυτό που κατασπαταλάει την Ενέργεια σου, την Δύναμη σου είναι η διατήρηση του «Εγώ». Αυτό είναι που Οργίζεται, Προσβάλλεται, Καταθλίβεται, Απειλεί με αυτοκτονία, μέχρι που να πετύχει την επιθυμητή επιβεβαίωση. Μια και γνωρίζει πως δεν έχει κάποια απτή ουσία, αναζητά συνεχώς να έχει δίκιο μέσα από τα άλλα ανθρώπινα όντα του εγώ, τα άψυχα όντα γιατί μόνο αυτά ασχολούνται με τέτοια ασήμαντα γεγονότα, τα οποία αποδέχονται και φέρονται λες και το «εγώ» είναι κάτι υπαρκτό. Μόνο με αυτό τον τρόπο το «εγώ» ξεγελιέται και πιστεύει πως είναι αληθινό, ενώ γνωρίζει πως στην πραγματικότητα είναι ένα συνονθύλευμα από τίποτα. Ένα φάντασμα, σε ένα ολόγραμμα.

Τίποτα από αυτά, δεν μπορεί να συμβεί όταν έχουμε αποδεχτεί την αληθινή μας Άτμητη και Άρρητη υπόσταση, Είμαστε Έμψυχα Ενεργειακά όντα, πέρα από σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα. Ένα πεδίο Ενέργειας, γι αυτό και η Κβαντική Θεωρία πρέπει να σε απασχολεί, γιατί Κβάντα σημαίνει Πακέτο Ενέργειας. Ενέργεια = Δύναμη = Ελευθερία.

Ένα πεδίο Ενέργειας που βρίσκεται σε συνεχή ανατάραξη-δράσης ΑΙΤΙΑΣ>

Loading...

39 thoughts on “Οντότητες κρατάνε την ανθρωπότητα μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία

 1. Ανώνυμος says:

  …ΤΑ ΑΓΊΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ…

  ΜΗ ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ ΓΝΏΣΗ..

  ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΌΣΥΡΣΗ..

  ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ…

  ΆΚΡΑ ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ…

  ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ.

  ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ.

  Ο ΙΧΘΥΣ ΓΙΑΥΤΌ ΉΛΘΕ..

  ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ
  ΑΠΌΣΥΡΣΗ ..

  Η ΤΡΟΦΉ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΆΜΠΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ…

  ΕΞΑΊΡΕΤΗ ΓΕΎΣΗ…

  ΦΑΕΘΩΝ

  σοκολατακι.

  σας λέει κάτι;

  πολλά είπα

  ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ γνώσης απόσυρση.

  γιατί άραγε επετράπη το άνοιγμα του παραθύρου

  ΤΏΡΑ;

  λέω εγώ….

  • Ανώνυμος says:

   ΦΑΕΘΩΝ φιλε μου , θα ηθελες να μου ορισεις την ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ παρακαλω ; Το θεωρω σημαντικο γιατι ειναι μια ενοια ευκολα " παρεξηγησημη " που συχνα ταυτιζεται με αλλες . ΥΓ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΙΧΘΥΣ και γι αυτο θυσιαστηκε…

  • Ανώνυμος says:

   Φιλτατε …καμια φορά νομίζουμε οτι λέμε κάτι …και δεν λέμε τίποτα !
   Ο αληθινος Λογος έχει αιτία σκοπό και στέκεται στον αιωνα , με δικαιοσύνη και αλήθεια . Το να λέμε ασυναρτητα …ο ήλιος εκεί …μια καλαμιά στον κάμπο..κι αλλά ..α-νόητα και μπερδεμένα ..δεν βοηθούν τον άλλον να κατανοήσει .
   Δεν έχουν δε καμια σχέση με στοιχεια της ελληνικής γραμματείας όπως …η μεταφορά , η παρομοίωση..η παραβολή …που ενεργοποιούν την διαδικασία της σκέψης.
   Φιλικά ._

 2. kurkosdr says:

  Τελικά ποιος μας κρατάει εγκλωβισμένους; Οι άνθρωποι του Bilderberg, οι μισο-ανθρωποι τα ερπετοειδή, τα καθόλου-άνθρωποι ελοχίμ/νεφελιμ, ή οι εξωγήινοι;

  • Ανώνυμος says:

   Μικρή σημασία ἔχει, φίλε μου. Τό ζήτημα εἶναι νά ἀποκτήσουμε τήν συνείδηση ὅτι ἀσκεῖται ἐπάνω μας ἀνθρωποτροφία. Εἴμαστε ἐκτρεφόμενο καί ὄχι "ἄγριο" εἶδος. Ἡ ἀλληγορία τοῦ Σπηλαίου, τοῦ Πλάτωνα, τό …κραυγάζει.
   Προμηθέας Λυόμενος

  • Ανώνυμος says:

   οι νεφελιμ ειναι κατω απο τη γη και να ευχεσαι να μην ερθουν ποτε πανω.
   Η γη απο μονη της ειναι ενας πλανητης φυλακη.

   Αυτοι που επωφελουνται απο σενα αυτοι σε κραταν φυλακισμενο

 3. endeka eleven says:

  Σσσσ σιγα σας ακουνε οι βολαδορες. Οι αρπυιες. Βρε τι κανει η ανεξελεγκτη χρηση παραισθησιογονων σε αδελφοτητες. κανιβαλων. Παρακρουση.

 4. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  7:28 καθόλου ότι ναναι!Αυτοί οι Γνωστικοί είναι από την Αλεξάνδρεια,η γνωστικοί κυνηγήθηκαν από τους χριστιανούς και μαζί όλη η γνώση τους,αλλά η αλήθεια δεν κρύβετε…γιατί τα εξαφάνισαν τα χειρόγραφα?Εγώ περισσότερο έχω εμπιστοσύνη σε φιλοσόφους της Αλεξάνδρειας παρά στην θρησκεία….μόνο το ότι τα έγραφα κυνηγήθηκαν εμένα μου λέει πολλά
  Το συνκλονηστικό είναι ότι κάνει αναφορά για ερπετοειδής και γκρευ..σΊγουρΑ από αυτά τα χειρόγραφα(γνωστικοί-τιτανομαχία-μαχαμπαράτα-αληθείς ιστορία Λουκιανός-διονυσιακά Νοννός-Τιμαιός Πλάτωνας κ.α.πολλά,τα έχουν πάρει όλα οι σύγχρονοι γκούρου στυλ νταιβιτ αικ ζαχαρία σίτσην,νταίνηκεν,αλλά και λογοτέχνες του σκαι-φαι,όπως οι μεγάλοι Κάρλ Σάγκαν,και ο καταπληκτικός Ισαάκ Ασίμοφ(από τους λίγοΥς Εβραίους που θαυμάζω)

  • πραξε! says:

   ωραιος Μπαμπη μην ασχωλησαι, με αυτους που δεν βλεπουν (και δεν είναι εμμισθοι πρακτορες στον ρολο του ΤΡΟΛ)…..η πραγματικότητα που ζούμε τους έχει ήδη ξεπεράσει…ειναι έξω απο τα νερά τους … κατανόηση,και συμπόνια χρειάζωνται

  • Ανώνυμος says:

   Κι αφου η θρησκεια δεν υπαρχει ρε μπαμπη ο Μεγα Αλεξανδρος τι ακριβως εκανε στα ταρταρα και γιατι εκανε μαχη με τα ρυπαρα εθνη?

   • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

    δεν είναι διάβολοι φίλε,είναι οντότητες όπως εμείς,απλά μετά τον κατακλυσμό της ατλαντίδας κάποιοι από αυτούς όπως κάποιοι από εμάς δημιούργησαν τα ιερατεία(κατείχαν τεχνολογίες) και κάνενε δίαφορες μαγκιές στους πρωτόγονους και τους είχαν σαν θεούς.Αυτό με τον Αλέξανδρος έχει ξαναγίνει,ο Αλέξανδρος σαν "ΝΕΟΣ" Διόνυσος και Ηρακλής πήγε στην ινδία!Ο Νόννος στα Διόνυσιακα αυτό λέει!Μιλάμε για την ίδια εκστρατεία σε διαφορετικό χρόνο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC(ίδιοι εχθροί)!
    Τα ίδια λέει ο Λουκιανός αλλά στο διάστημα ο πόλεμος το 1μ.χ. αληθής ιστορία(διαγαλαξιακός πόλεμος) http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2013/12/29/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-sci-fi-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7/
    γκουγκλάρετε ένα ένα τα παρακάτω και στο τέλος κάντε την σούμα
    1)τι είναι ΓΩΓ ΜΑΓΩΓ
    2)Κοίλη γη
    3)dero cave dero people ….έχουμε και έμεις dero =το σπήλαιο του δυρού=dero caves,η ονομασία είναι σχεδόν ίδια και έχουν χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση
    4)Θιβετ,σχέσεις με ναζί- Θούλη και η λεγόμενη AGARTHA
    5)δύναμη ΒΡΙΛ……ΒΡΙΛ-ΗΣΣΙΑ=ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΛ
    6)τι ακριβώς είναι η τιτανομαχία?Ένας παγκόσμιός πόλεμος "ίσως διαγαλαξιακός η ίσως εδώ την γη…πάντως έχει να κάνει με υπερόπλα!
    7)Σελήνη αναφόρες για Αρκάδες- στον Πλούραχο(περι μετανσάρκωσεις-σεληνη) http://www.terrapapers.com/?p=6011
    8)διαβάστε Ο.Ε.Α έχει κάποια καταπληκτίκα άρθρα για την σελήνη(με επιφίλαξη όμως.σε κάποια άλλα διαβάλη το μαντείο των Δελφών και τους Δωριείς σαν Κρόνιους)..έχει όμως αρκετό υλικό!Όπως και να έχει τα διαβάζουμε όλα και αποφασίζουμε και κρίνουμε!
    9)η AGARTHA στα τούρκικα πως λέγετε?ERGENEKON= η οργάνωση που ήθελε να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα http://en.wikipedia.org/wiki/Agartha
    10)τακλα μακλαν πυραμίδες -βουνά αλτάι(γενέτηρα των ΓΩΓκτούρκων=χαζάροι-μογγόλοι-ούννοι-εσκενάζιμ
    φίλε είναι πάρα πολλά ξεκίνα με αυτά

    Υ.Γ.,δεν είμαι κατά της θρησκείας…απλά είμαι υπέρ της απόλυτης αγνής ελευθερίας,της συζήτησης,της αναρχίας με την αρχαιοελληνική έννοια,αλλά και της αυτό-πειθαρχίας…ακολουθώ την Ορθοδοξία σαν παράδοση και όχι για τον "Χριστό-φιλόσοφο".
    υ.γ.αν κάποιός άλλος έχει εξήγηση για την αληθής ιστορία του Λουκιάνου .-πως ένας άνθρωπος της Ελληνιστικής περιόδου γράφει για πόλεμο ΣΕΛΗΝΗΣ..θα ήθελα πολύ να την ακούσω!!!
    εντω μεταξύ πρέπει να έχει να κάνει και με το πλέγμα τις γης και δίαφορα άλλα…που ο φίλος μας "ΑΥΤΑ" τα ξέρει πολύ καλύτερα,θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του!

    • Ανώνυμος says:

     Θρησκια υπαρχει απλα οχι οπως μας την παρουσιαζουν οι εβραιοι.

     Που ξερουμε οτι ο Διας δε πολεμησε τους τιτανες (νεφελιμ) για παρτη του θεου?

     Πως ξερουμε οτι η μυθολογια ιστορια μας δεν εχει κοινα σημεια με τον θεο?

     Και γιατι να παει ο Αλεξανδρος ως τις Ινδιες και να μην παει ως τη Κινα αφου υπηρχαν ελληνικες αποικιες τοτε εκει περα ελληνικες πυραμιδες κτλπ?

     Οσο για ΟΕΑ εχω διαβασει αρκετα οσα βρηκα ενδιαφερον ειδικα για τους κινεζους και τις οχι αγνες διαθεσεις τους τις ελληνικες πυραμιδες της κινας τα 200 εκατομμυρια που θα περασουν απο τον ευφρατη και θα τρωνε οτι κινειται και δεν κι αδικο γιατι που θα βρουνε φαι?
     Αλλα σταματησα μετα απο καποια στιγμη οχι τοσο γιατι ελεγε ασχημα πραγματα για τη θρησκεια αυτα δε τα κοιταζα καν και δε τα πιστευα κι ολας πιο πολυ για αερολογιες μου μοιαζανε.
     Αλλα επειδη καθε φορα που καναν καποια κινηση οι τουρκοι αυτοι βγαζανε συναγερμο πολεμου το ειχανε παρακανει.

     Το μονο σιγουρο ειναι οτι θρησκεια και ελληνικη ιστορια εχουν αλλοιωθει απο τους υπηρετες των κινεζων τους εβραιους.

     Οτι κι αν διαβασουμε θα πρεπει να σκεφτουμε αν ειναι αλιθηνο η οχι πριν το πιστεψουμε η οχι.

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      Εχεις ένα δίκιο για τον Δία-παίζει και αυτό.Σε μια παρέα με αρχαιολόγους μια φορά στο Θησείο έγινε μια συζήτηση για ένα κείμενο στο οποίο μέσα λέει,ότι ο Δίας έκανε σπονδές σε ένα Θεό και προσπαθούσαν να δώσουν εξηγήσει για το τι ακριβώς εννοούσαν τα κείμενα(δυστυχώς έχει περάσει καιρός και δεν θυμάμαι το κείμενο)

     • Ανώνυμος says:

      καλα ρε παιδια ! εχετε ξεφυγει τελειως ???
      στον γιαχβε πιστευε ο διας ????
      Προφανος δεν εχετε ιδεα απο αλαια διαθηκη !!

     • Μπαμπης Σιμωνιδης says:

      1)που μίλησα εγώ για γιαχβε???με είδες εμένα να μιλάεω για γιαχβέ???
      2)υπάρχει κειμένο που λέει ότι ο Δίας έκανε σπονδές σε Θεό…δεν το θυμάμαι που το λέει(εγώ δεν είπα γιαχβέ-είπα σε Θεό)

 5. nyeuis1 says:

  Βρε παιδια αγορασα ενα στρωμα απο κοκοφοινικα και ολη νυχτα εμεινα αυπνη απο φαγουρα και αισθηση τσιμπιματων. Πριν το αλλαξω τι να κανω ωστε να μην εχω προβλημα

  • Ανώνυμος says:

   Μη κοιμασαι σε στρωμα πηγαινε στην υπαιθρο και το πρωι θα ξερεις απο που θα ερχονται τα τσιμπιματα.

 6. nyeuis1 says:

  Συγχωρειστε μου την παρατηρηση, αλλα η συνωμοσιολογια με την απλοικη συμβολολογια μου θυμιζουν παιδικα παραμυθια και μου προκαλουν λυπη για την κατασταση των ανθρωπων.

  • Ανώνυμος says:

   Και η ελληνικη ιστορια μυθολογια εγινε παραμυθι κι αυτο το καταντησαν.
   πρεπει ομως να μπορεις να δεις και μακρια για να καταλαβεις τον μυθο απο τη πραγματικοτητα.

 7. nyeuis1 says:

  Δεν θα διαφωνουσα αντι εγω να ειμαστε εμεις. Γι αυτο παρακαλω να μου στειλετε χρηματα να φαω να πληρωσω λογαριασμους να φτιαξω τα δοντια μου να μη μοιαζω με το συμπεθερο του παπαντρεα και μετα να γινουμε εμεις. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΥΝΑΝΕΣ

  • Ανώνυμος says:

   καμια αλλη επιθημια?
   Μηπως θες και κανα αραπη να σου κανει αερα να γλυτωσεις το κλιματιστικο?

 8. Ανώνυμος says:

  οι γνωστικοι ειναι αιρετικοι και τους σφαξαμε, συνεχιστε να σερνεστε σε ναους γονυπετης και φορτισμενοι συναισθηματικα, εχετε λαο να ταισετε γατακια

  • Ανώνυμος says:

   Ενω οι υπολοιποι που πανε συναυλιες και σε γηπεδα ειναι καλυτεροι?
   Εκει να δεις ενεργεια που υπαρχει στον αερα..

 9. Ανώνυμος says:

  oles aytes oi istories eunai gia na dikoaiologisete tous eaytouludes sas.kai tin apraksia sas..i pragmatikotita einai oti opoios den toy aresei o kosmos k i koinonia opbs einai mporei na paei na zisei sta vouna.den nomizw na mas kraraei kanenas plin apo tin eukolia tis zois kai i asfaleia oti exoyme giatroys klp klp..

 10. Maria Vaia says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ-ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ….. ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΕΘΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝΟΙΞΕ… ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.. ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ???? ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ???? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΕΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΜΑΓΟΙ"…. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!!!! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ… ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ… ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ… ΑΝ ΣΚΥΨΟΥΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ… ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ???? ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟ???? ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  • Ανώνυμος says:

   Ποια γνωση ρε Μαρια?
   Υπαρχει κειμενο αυθεντικο στις μερες μας?
   Κατι που να εχει μια δοση αληθειας μεσα??
   Ολα υποθεσεις ειναι βασισμενες σε φανταστικα βιβλια.
   Πχ η βιβλος ειναι αμεσα συνδεδεμενη και με τη ελλινηκη μυθολογια.
   Οι νεφελιμ ειναι οι λεγομενοι τιτανες οποτε η τιτανομαχια ειναι οι μαχες των ολυμπιων και των ελληνων εναντι των νεφελιμ αλλα η τιτανομαχια εχει καταντησει μυθολογια στιλ.
   Αντε βγαλε ακρη μετα..

   Ολα υποθεσεις τα μονα αυθεντικα βιβλια ειναι στις παραξενες λεσχες και στο βατικανο ολα τα υπολοιπα ειναι .. οτι θελουμε πιστευουμε..

 11. Ανώνυμος says:

  πε παιδια εχει σκεφτει κανενας να κανει τον σταυρο του με πιστη και σιγουρια οτι θα λαβει βοηθεια?

  • Ανώνυμος says:

   Ακόμα τις "αιμοροϊδες" σου βγάζει εσένα…?
   Εμένα έχει περάσει σε "μαγιώ", "ταξίδια", αδυνάτισμα, κ.λ.π.

 12. Ανώνυμος says:

  O Χριστός δεν θέλει ούτε δούλους, ούτε ευγενείς, ούτε ένδοξους, ούτε προ πάντον "αγίους".Δηλαδή δεν θέλει τα παιδιά του σαμαρωμένα απ΄το ντουνιά και τους ανθρώπους-καθ' ότι η καλή γνώμη του άλλου καταντάει ένα σαμάρι που σου φοράει και σε καβαλάει όλος αυτός ο ντουνιάς.

  Διότι γίνεσαι όπως σε θέλουν,για να χεις την καλή τους γνώμη.Αφού το ξέρεις, ότι αν φερθείς ελεύθερα δεν θα σε θέλουν-δεν κάνεις γι' "άγιος".
  Γι' αυτό ο Χριστός θέλει ξεσαμάρωτα τα δικά του παιδιά-ελεύθερα, άνετα, όμορφα και κυρίως, να περιπαίζουν και να ειρωνεύονται τον ντουνιά και τους εν αυτώ.Γι αυτό κι όσοι έχουν εμπειρία Θεού, αντιμετωπίζουν με ειρωνία τη ζωή και τον κόσμο.Το μόνο που τους δεσμεύει,τους φρενάρει και τους σοβαρεύει είναι ο πόνος των άλλων ανθρώπων.

  Διότι ο Χριστός τους κάνει πριγκιπόπουλα κι αναλαμβάνει να διευθετεί ο Ιδιος την κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους υπό έναν όρο:'Οτι θα οικειοποιούνται πλέον οι ίδιοι τον πόνο των άλλων ταλαίπωρων και ταλαιπωρημένων της ζωής, που κάπιο κύμα του βίου αναποδογύρισε την βαρκούλα τους και τους έφερε από κάτω.

  Γέρων Παΐσιος

  …ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

  ΦΑΕΘΩΝ

  το σοκολατακι που λέγαμε….

  • Ανώνυμος says:

   δλδ ενας μοναχος λεει πραμματα που αναιρουν τα ιερα κειμενα της θρησκειας που πιστευει και αυτο τωρα ειναι σημαντικο ?? αξιοπιστο ??

 13. Maria Vaia says:

  προς 10.05
  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ!!! ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ…. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ…. ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΡΑΣΗ…. ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ…. ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ……. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ….. ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ….. ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!!!!! ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ………. ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ……. ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ… ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ… ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *