Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:36 - 12/05/2011

Οι Made in Germany παπάρες του IPCC

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

http://1.bp.blogspot.com/-bxcQuPeQxc4/TcuTZO3_eaI/AAAAAAAADqw/CHEEByhUhdA/s1600/1001%2BIPCC%2Bnights.png

Προφανώς οι μάγκες θεωρούν ότι ούτε καταλαβαίνουμε ούτε ειδήσεις βλέπουμε. Το IPCC έγινε παγκόσμια γνωστό από τον Ινδό μηχανικό τρένων που έγινε Κλιματολόγος και με ένα μικρό στρατό «επιστημόνων» προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο Πλανήτης υπερθερμαίνεται και οι θάλασσες ανεβαίνουν και τα Ιμαλάϊα λειώνουν και δεν συμμαζεύεται.

Τώρα, μετά κάτι λογιστικές εταιρίες και την WWF και το IPCC (δηλαδή ο Γερμανός καθηγητής Ότμαρ Έντενχοφερ που φαίνεται ότι κάνει κουμάντο πίσω από την Ινδική βιτρίνα) λέει ότι σε 40 χρόνια «η ανθρωπότητα θα καλύπτει το 80% των ενεργειακών της αναγκών από ΑΠΕ»! από 13% σήμερα. Όλα αυτά στην Ναυτεμπορική. Το 13% σήμερα είναι επειδή η Αφρική και η Ασία μαγειρεύουν με ξύλα. Και θυμίζω ότι η Γερμανία καλύπτει το 1,5% των συνολικών της ενεργειακών αναγκών από ΑΠΕ και είναι τίγκα στο αιολικό.

Αυτό που ο Γερμανός του IPCC λέει είναι ότι εάν τα κράτη του κόσμου ξοδέψουν 12-12,5 τρις δολάρια έως το 2030 τότε θα γίνουν όλα αυτά τα θαύματα. Και, σε γνωστό πλέον Γερμανικό-Ινδικό στυλ λέει ότι συμφωνούν με αυτή την δήλωση και 194 κράτη. Δεν λέει εάν τα 194 κράτη βρήκαν τα 12 τρις δολάρια ή …εάν περιμένουν από κάποιον θείο.

Ο κύριος Edenhofer είναι Γερμανός οικονομολόγος με ειδίκευση σε Οικονομικά του Κλίματος. Μέρος του Γερμανικού Πλάνου.

Ο κύριος Edenhofer, πέρυσι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έλεγε ανοιχτά ότι όλη η Κλιματολογία είναι μηχανισμός μεταφοράς πλούτου από τις Δυτικές χώρες στις φτωχές. Πονηρός ο Γότθος. Μεταφορά πλούτου από όλους σε Γερμανούς (με κατιτίς για Δανούς, Γάλλους και Ισπανούς). Οι δηλώσεις τους ήταν παραμύθιασμα σε Αφρικάνους, Ινδούς και Κινέζους να ψωνίζουν made in Germany και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους σε πετρέλαιο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του επιβεβαιώνουν την υποκρισία και την απληστία των δημιουργών του Ανθρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου. Οι αλήτες αυτοί λένε σε εμάς (και σε άλλους) «δανειστείτε πολλά λεφτά, δώστε τα σε εμάς και βάλτε πολλές ΑΠΕ». Και ο ΓΑΠ και η Μπιρμπίλη (και κάτι φρούτα στην ΝΔ) σε ρόλο τοπικών πλασιέ. Αυτό δεν προτείνουν; Να υποθηκεύσουμε τους μελλοντικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ για να ζήσουν οι Γερμανοί, και τα ντόπια τσιράκια τους, το όνειρό τους…

Εγώ περιμένω να δω πώς θα υποκαταστήσουν οι Γερμανοί τα πυρηνικά που κλείνουν (χωρίς να καταλάβουν, ή να αγοράσουν, την Νορβηγία).
http://katohika.gr/2011/05/12/made-in-germany-ipcc/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*