Οι Anonymous αναστατώνουν την Κύπρο,με βίντεο που μιλά για «διεφθαρμένους πολιτικούς και ΜΜΕ»

Για διεφθαρμένες κυβερνήσεις στην Κύπρο και διεφθαρμένους πολιτικούς, μιλά βίντεο που έχει “ανεβεί” στο Youtube
και εικάζεται ότι προέρχεται από την διάσημη ομάδα των παγκόσμιων Hackers, γνωστών ως Anonymous (Ανώνυμοι), χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί η γνησιότητά του. Η ομάδα των Anonymous «προειδοποιεί» ότι ….
θα “χτυπήσει”με νέες αποκαλύψεις και για διεφθαρμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους που κατευθύνουν τον κυπριακό λαό παραποιώντας την αλήθεια.

Το βίντεο Στο βίντεο γίνεται αναφορά για ατέλειες της κυβέρνησης αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων και χαρακτηρίζεται ως διεφθαρμένο το σύστημα. Οι Ανώνυμοι δεν παραλείπουν να μιλήσουν για την έκρηξη στο Μαρί αλλά και για την απόλυτη μυστικότητα της κυβέρνησης όσον αφορά το θέμα της Εμπορικής Συμφωνίας Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA). Έφθασε η ώρα, όπως λένε, να «ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» της Κύπρου και τονίζουν ότι έχουν ήδη αρχίσει. Όπως έχουν πράξει και στο παρελθόν για άλλες χώρες, στρέφονται τώρα και προς την Κύπρο την οποία καταγγέλλουν για διαφθορά ημετεροκρατία και ρουσφέτι. Τα βίντεο των Anonymous συνήθως σηματοδοτούν το επόμενο τους βήμα. Επομένως με βάση το βίντεο έπονται αποκαλύψεις για την έκρηξη στο Μαρί, για δωροδοκίες από πολιτικούς, ρουσφέτι και ΜΜΕ που παραποιούν την αλήθεια εξυπηρετώντας διάφορα συμφέροντα.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/06/anonymous.html

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *