22:42 - 01/05/2015

Οι “ειρηνευτές” των Ηνωμένων Εθνών βιάζουν πεινασμένα παιδάκια

Εκτός από τα οικονομικά εγκλήματα που πράττουν εναντίον των φτωχών χωρών κλέβοντας τους τις πρώτες ύλες… οι “ειρηνευτές” των Ηνωμένων Εθνών και ο στρατος τους είναι άσχημα μπλεγμένοι σε υποθέσεις κακοποίησης μικρών αγοριών… αυτό αναφέρει η αγγλική εφημερίδα The guardian.

Η Φιλάνθρωπος Paula Donovan αναφέρει στην εφημερίδα τις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης από το ειρηνευτικό προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών και την αηδία που προκαλούν οι πράξεις τους.

Οι στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών είναι γνωστοί από το παρελθόν για τον βιασμό και την παιδική κακοποίηση στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, το Κόσοβο, την Βοσνία, την Αϊτή, το Μπουρούντι και τη Λιβερία…Τα αγόρια στη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής περιγράφεται πώς βιάστηκαν σε αντάλλαγμα για τροφή και χρήματα.

Σε μια περίπτωση ένα 11-χρονο αγόρι βιάστηκε καθώς αυτό έψαχνε για τρόφιμα

Σε μια άλλη περίπτωση ένα εννιάχρονο αγόρι κα ο φίλος του κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από δύο Γάλλους στρατιώτες όταν πήγαν σε ένα τσεκ ποιντ για να ζητήσουν λίγο φαγητό…

ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί