Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή

Ο άντρας από φύση είναι εγωιστής, θέλει να φαίνεται, να είναι μπροστά. Η γυναίκα από την άλλη μπορεί άνετα να ακολουθεί.. Μπορεί άνετα ν’ ακολουθεί γιατί γνωρίζει ότι εκείνη κάνει κουμάντο, απλά τον αφήνει να κάνει τον καμπόσο γιατί δεν της χρειάζονται τα εύσημα. Μέχρι εδώ καλά και άξια, η γυναικεία φύσης όμως έχει κι ευτελή χαρίσματα, τα οποία είναι: Η γυναίκα κάνει κουμάντο δρώντας ΥΠΟΓΕΙΩΣ, γι’ αυτό δεν την παίρνει χαμπάρι ο άντρας. Επίσης, δεν την νοιάζει ο τρόπος που θα καταφέρει να κερδίσει ό,τι βάλει στο μυαλό της. Μπορεί να καταπατήσει κάθε ηθικό όριο προκειμένου να φτάσει τον επιθυμητό στόχο, και χρησιμοποιεί όσα μέσα διαθέτει, με πρώτο και καλύτερο την πονηριά. Ο άντρας αντιθέτως είναι εντελώς ξεκάθαρος, δρα στα ίσα, είναι ντόμπρος, κρατά το λόγο του και δεν θυσιάζει την αξιοπρέπεια, την τιμή του για κανέναν σκοπό.* 
Στο δια ταύτα.. Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή γιατί:
• Δεν έχουν εγωισμό. Δεν έχουν την ανάγκη να δειχτούν -πόση εξουσία έχουν ή/και χρήματα. Ο υποκινητής  μπορεί να ζει σαν κακομοίρης την ώρα που κρατά στα χέρια του όλη την υφήλιο.
• Κάνουν τη δουλειά τους υπογείως. Έχουν βάλει μπρος κάτι ανδρείκελα κι αυτοί από πίσω (στα μουλωχτά) διαφεντεύουν. Και..
• Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, κανένα ηθικό όριο, μπορούν να ξεπαστρέψουν τον πλανήτη ολόκληρο προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Δεν έχουμε άντρα εχθρό σήμερα, ύπουλα/υπόγεια δρα/δουλεύει. Επίσης, ο λόγος που η ευτέλεια κυριαρχεί ολούθε σήμερα είναι επειδή κυβερνά ο έχον όλα τα ευτελή γυναικεία «προσόντα»..

Πώς νικιέται τέτοιος εχθρός: Η ευτελής γυνή υποτάσσεται/στέκεται σούζα σ’ αυτόν που στηρίζεται γερά στα πόδια του, δεν μασάει με τα κολπάκια της, ξέρει τι θέλει και πάντα το διεκδικεί, σ’ αυτόν που μπαστακώνει το δίκαιο, που υψώνει το ανάστημά του. Το ευτελές νικιέται από το άξιο.

Στεφανία Λυγερού

* Τα κατά φύση γνωρίσματα, άλλο τι απέγινε η φύση και των δύο φύλων σήμερα.ript»>

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *