Οι Τούρκοι από το στενό της Μυκάλης προκαλούν!

Οι Τούρκοι από το στενό της Μυκάλης προκαλούν!

Είναι γνωστό εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια πως περιστασιακά (είχαμε και καταγγελίες) οι Τούρκοι για να προκαλέσουν υψώνουν σε ένα πολύ… μεγάλο ιστό (40-50 μέτρων) την Τουρκική σημαία με την ημισέληνο, την αφήνουν για λίγες ώρες και μετά την ξανακατεβάζουν.
Το σημείο που έχουν στήσει αυτόν τον ιστό βρίσκεται στο στενό της Μυκάλης και ακριβώς απέναντι από το Πυθαγόρειο.

Πριν από αρκετά χρόνια κάποιοι νεαροί κάτοικοι του Πυθαγορείου επιχείρησαν να κάνουν και αυτοί το
ίδιο, υψώνοντας παράλληλα την Ελληνική σημαία αλλά δέχθηκαν «πιέσεις» από κάποιους «αρμοδίους» και έτσι την κατέβασαν δεχόμενοι την καλοπροαίρετη τακτική της αντίληψης «δεν προκαλώ».
Παρ’ όλα αυτά οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και έτσι συνεχίζουν για πολλά χρόνια αυτό το τροπάρι θέλοντας να δείξουν την ηγετική τους θέση.


Βέβαια μέχρι τώρα νομίζαμε ότι αυτό ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία κάποιων θερμόαιμων Τούρκων πολιτών, αλλά ψάχνοντας καλύτερα διαπιστώσαμε πως το σημείο που έχει στηθεί ο ιστός και κυματίζει η σημαία τους, λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχουν εγκαταστάσεις που θυμίζουν να είναι στρατιωτικές, αφού έχουν ακόμα και ελικοδρόμιο, όπως θα δείτε και στη δορυφορική φωτογραφία που σας δείχνουμε!


Άραγε πόσο ακόμα θα δεχόμαστε να είμαστε ηττοπαθείς σε τέτοιες τακτικές και επιτέλους πότε θα καταλάβουμε ότι αυτή μας η πολιτική δείχνει να έχει μειωτικά αποτελέσματα;
Είναι κρίμα ούτε καν, ακόμα και στο μπαλκόνι μας να μην έχουμε την Ελληνική σημαία, μόνο και μόνο για να μην μας πουν εθνικιστές.
Απόψεις κάποιων μειονοτικών πολιτικών ομάδων που έχουν μια άλλη πίστη που λέγεται «πολυπολιτισμικότητα» και είναι υπέρμαχοι της θεωρίας, «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»
Είναι κρίμα ειλικρινά!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *