Οι Σκορπιοί το… νέο φονικό όπλο των τζιχαντιστών!

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που είναι γνωστοί πλέον για τις ακραίες μεθόδους τους κατά την διάρκεια του λεγόμενου τζιχάντ (ιερού πόλεμου) έχουν σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror αναπτύξει βόμβες με ζωντανούς σκορπιούς!


Όπως γράφει η εφημερίδα το Ισλαμικό Κράτος έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιεί βόμβες που περιέχουν ζωντανούς σκορπιούς στο τελευταίο του τρομοκρατικό όπλο.

Σύμφωνα με βρετανό στρατιωτικό εμπειρογνώμονα που μόλις επέστρεψε στη Βρετανία από την χώρα το μικροσκοπικό αλλά φονικό έντομο τοποθετείται στα δοχεία και εκτοξεύεται σε πόλεις και χωριά.

Ο Hamish de Bretton-Gordon, πρώην επικεφαλής των χημικών και βιολογικών όπλων για το στρατό και το ΝΑΤΟ, δήλωσε: “Είναι η απόλυτη τρέλα. Το Ισλαμικό Κράτος έχει κατασκευάσει εκρηκτικούς μηχανισμούς ειδικά για την εκτόξευση των σκορπιών.

Προωθούν το γεγονός ότι το κάνουν και αυτό δημιουργεί πανικό.

Οι σκορπιοί είναι ισχυροί- ακόμη και αν έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση ενός ή δυο χιλιομέτρων, όταν το δοχείο σπάει χιλιάδες ωθούνται προς τα έξω και αρχίζουν να περπατάνε.

Μερικοί σκορπιοί είναι πολύ δηλητηριώδη, αλλά το κύριο πράγμα είναι η δημιουργία φόβου.”

Ο ειδικός δήλωσε στην εφημερίδα ότι οι “βόμβες δεν προκαλούν μεγάλο αριθμό θυμάτων, αλλά έχουν τεράστιο “ψυχολογικό αντίκτυπο”.

Ο κ. de Bretton-Gordon – των Συστημάτων Προστασίας Avon – επέστρεψε από τη Βαγδάτη την περασμένη εβδομάδα, όπου συμβούλευε τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ανώτεροι Ιρακινοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι τα “τέρατα” χρησιμοποιούνται για τη στόχευση αμάχων σε περιοχές στα βόρεια της χώρας.

Το όπλο παραπέμπει σε ένα όπλο που χρησιμοποιούσαν οι Ιρακινοί πριν χιλιάδες χρόνια. Γέμιζαν γλάστρες με σκορπιούς – το 198 μ.Χ.. και τα “εκτόξευαν” ενάντια στους Ρωμαίους.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

5 thoughts on “Οι Σκορπιοί το… νέο φονικό όπλο των τζιχαντιστών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *