Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:55 - 30/11/2014

Οι πρώτες επιχειρήσεις που δέχονται το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν αρχίσω να λέω τα ωραία νεα άκουσε με λίγο να σου ξεδιπλώσω την σκέψη μου αυτή τη στιγμή.

Σε όποιο κρυπτό νόμισμα και αν πας στη σελίδα του θα δεις αν προσέξεις καλά εκατοντάδες συνεργαζόμενους τεχνικούς οι οποίοι βοηθούν στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του κάθε νομίσματος, θα δεις ανθρώπους από κάτω να είναι δίνουν ευχαριστήρια κατά χιλιάδες, θα δεις δωρεές να πέφτουν κατά κόρον για την βοήθεια των ανθρώπων που σπαταλάνε το χρόνο τους σπαταλάνε τα κεφαλαια τους για να δημιουργήσουν ένα όνειρο, ένα κοινό όραμα για ολους.

Αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ,η ομάδα μας, δημιουργεί την διαδικασία που θα μπορείς να πληρώνεις τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το κινητό σου .

Σε άλλα νομίσματα όταν ανακοινώνουν ότι το φτιάχνουν αυτό από κάτω γίνεται χαμός στην υποστήριξη και βλέπεις μέσα να συμμετέχουν 100 200 300 τεχνικοι για να τελειώσουν το έργο .

Στην Ελλάδα ενώ δεν ζητήσαμε ποτέ υποστήριξη , ποτέ δωρεά , δεχόμαστε κατά κόρον κριτική και λάσπη .

Φαίνεται ότι στην Ελλάδα η πρέπει να ‘σαι πολύ προδότης ή πρέπει να ‘σαι πολύ πατριώτης ώστε να αντέξεις να μη σε κάνουνε οι γύρω σου πολύ προδότη .
Ήθελα να τα πω για να μην τα έχω μέσα μου σας σκέψεις και με μαυρίζουν δεν πειράζει όμως την ώρα της νίκης και του γλεντιού όλοι θα είστε χαμογελαστοί το γνωρίζουμε .

Σήμερα λοιπόν σας δείχνουμε την περιοχή όπου θα μπορείτε να βλέπετε ποιοι Έλληνες άρχισαν να δέχονται το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα .

Εδώ είναι ο χάρτης με τις πρώτες συνεργασίες του Ελληνικού Ψηφιακού Νομίσματος
http://www.grcoin.gr/sunergazomenes-epixirieis-hellas-coin/

Πάμε αργά … αλλα προσεκτικα .. πάμε χωρίς καμιά βοήθεια..χωρις κανενα χορηγο … παμε μονο με οτι εχει μεσα μας η ψυχη μας … !

Σε λίγο καιρό θα έρθουν και πιο μεγάλες συνεργασίες ,οι αρχικοι που μας έχουν κρίνει θα κλείσουν το στόμα τους και θα φορέσουν καινούρια μάσκα, τη μασκα της συνεργασίας και θα ενωθουν κοντά μας, στις επόμενες συνεργασίες θα περάσουμε στην επόμενη φουρνια επικριτων κοκ, είμαστε εδώ και κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα που το έχει ανάγκη η πατρίδα μας, να είστε καλά!

Υ.Γ Είμαστε οι πρώτοι που σας προσφέρουμε έστω και μια τυροπιτα , με ένα νόμισμα που σας ανήκει , που εσεις είστε οι ιδιόκτητες , που τα παράγατε μόνοι σας , που είναι το απόλυτο όπλο κατά των επικυρίαρχων ,που σήμερα μας έχουν αιχμαλωτίσει με τα ζωγραφιστά χαρτάκια τους!
Έχετε μυαλό λοιπόν και δείτε μονοί σας το μέλλον , ερευνήστε και δείτε τι έχει δημιουργηθεί , …δυστυχως μυαλό δεν μπορούμε να σας δώσουμε , αυτό το μονοπάτι πρεπει να το περπατήσετε μόνοι σας!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 11/30/2014 @ 7:57 ΜΜ

    Αφηστε εδω το σχολιο σας…

  2. Ανώνυμος 11/30/2014 @ 9:02 ΜΜ

    Ισως να με ενδιαφερει, αλλα δεν το ξερω.
    Δεν ξερω πως λειτουργει. Δεν γνωριζω τιποτα.
    Μηπως ενα βιντεο μας ξυπνησει ?

  3. Αχιλλεας 11/30/2014 @ 11:55 ΜΜ

    Ευχομαι να κοκκινισει ολοκληρος ο χαρτης!

  4. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 5:07 ΠΜ

    Η δυσκολία του εγχειρήματος βρίσκεται στο ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για το νόμισμα δεν έχουν ευρώ για την απόκτησή του.
    Ενώ όσοι είναι σε καλή οικονομική κατάσταση απλά αδιαφορούν.

  5. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 6:52 ΠΜ

    Γιατι παραβλεπεις τα σχολια που σου εγραψα για το ονομα των Σκοπιων ?
    Γιατι δεν διορθωνεις τον χαρτη?

    • Γιατι καλε μου ανθρωπε δεν μπορουμε να αλλαξουμε τον χαρτη της google …προσπαθω να μην αφησω το σχολιο για να μην γινεις ρεζιλη αλλα με επρηξες πια ….ο χαρτης που ειναι εδω δεν ειναι φωτο ειναι ενεργος απο το google maps πηγαινε λοιπον στην google και πες της το,…. Και μονο το υπονοουμενο οτι εχω χαρτη φωτο με τα σκοπια ως μακεδονια ειναι για να σου πω πολλα ….αντε καλε μου ανθρωπε δεν σου φταιω σε τιποτα να μου κανεις την πιεση τραινακι!!!

    • Ανώνυμος 12/01/2014 @ 2:16 ΜΜ

      Ηρωα Stranger, ο νεοέλληνας απο όλον τον πλανήτη ,θα είναι απο τους τελευταίους που θα ξυπνησει(και αυτο παίζεται)…κάποτε, με πήραζε που ένας φίλος μου κακολογούσε τους νέοΕλληνες, και μου έλεγε χαρακτιριστικά, τότε:''Μικρέ πάνε ένα 2μερο ταξιδάκι στο έξωτερικό(οπουδήποτε), παρατήρα εκει τον κόσμο και την νοοτροπία του, και έλα μετα να μου πεις!, για να δεις τι φάρα ήμαστε!''
      Αγγελακια δεν είναι κανεις εξω, αλλα αυτο που ζω έδω, είναι μοναδικό: Υπερμετρος εγωισμός-αμάθεια-ήμιμάθεια-τα ξέρω όλα-μη σεβασμός για τον συνάθρωπο, κλίκες, και να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα!….Αυτόν τον τόπο ''Μαυρομηχαλέοι'' μια ζωη των κυβερνούσαν!
      Ελπίδα όμως υπάρχει!

  6. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 4:30 ΜΜ

    Ελα ρε απαντησε ο Νικολας;;;;;;;;;;;;

  7. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 8:49 ΜΜ

    Καλησπερα, επειδη αισθανομαι πολυ ασχημα για το πρηξιμο που σου εφεραν τα σχολια μου για το χαρτη και το ονομα ¨Μακεδονια¨ λογω τηw αγνοιας μου ζηταω ταπεινα συγνωμη, εσυ βεβαια μην μπορωντας να πρακσεις διαφορετικα επελεξες να χρησιμοποιησεις της google.

    • Ανώνυμος 12/02/2014 @ 8:04 ΜΜ

      Ευγε! κανείς δεν είναι τέλειος!, Σε τιμα που βγαίνεις και το λές.

      Στην Ελλαδα κοιταμε το δεντρο και χάνουμε το δάσος.Ημαστε τυφλωμενοι απο καχυποψια(που γίνεται εμμονη) προκαταληψη και εγωισμο,και στο ενδοξο παρελθοννν, και δεν παρατηρουμε πολυ απλα αυτο που βρίσκεται μπροστα στα μάτια μας, να το δούμε όπως πραγματικά είναι.
      Που θα πάει όμως θα τον βρούμε τον δρόμο μας, 😉

  8. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 10:05 ΜΜ

    Πολύ σημαντική ανάρτηση. Κρίμα που την έχασα χθες λόγω ολοήμερου στη δουλειά. Κρίμα επίσης… που οι σχολιαστές αναλώθηκαν στις λεπτομέρειες από έναν χάρτη της Google αντί να σχολιάσουν αυτό που κατάφερε η ομάδα για το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα.

    Μπράβο παιδιά! Όλο και καλύτερα εύχομαι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*