Οι ΠΑΣΟΚοι πάνε να αναβάλλουν τις εκλογές για να κλείσουν «εκκρεμότητες»

Το κόμμα-χολέρα, ξαφνικά αποφάσισε να αναβάλλει τις εκλογές. Άλλωστε, ο διορισμένος Λουκάς Παπαδήμος δικός τους είναι και ό,τι θέλουν τον κάνουν και φυσικά, δεν «τον χαλάει» τον πρωθυπουργό η ετσιθελική επιμήκυνση της θητείας του.Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η διαβίβαση στη Βουλή, από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, της δικογραφίας της προκαταρκτικής εξέτασης……

του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη για την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, έφερε το κόμμα-χολέρα με την πλάτη στον τοίχο.


Aπό το αποδεικτικό υλικό προκύπτουν στοιχεία για αξιόποινες πράξεις από μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και το κόμμα-χολέρα, αντεπιτέθηκε, ζητώντας και τα ρέστα για την κατάσταση που δημιούργησε. Τι έκανε: Θα καταθέσει, όπως ανακοίνωσε ο ΓΑΠ στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του, αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009! Με λίγα λόγια, για τα στοιχεία που το ΠΑΣΟΚ διόγκωσε! Απύθμενο θράσος!


Φυσικά, η ΝΔ ζήτησε δια του εκπροσώπου της η διερεύνηση της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ να γίνει με τη συγκρότηση των προβλεπόμενων από το Σύνταγμα Επιτροπών, αλλά μετά τις επικείμενες εκλογές, για να ανταποκρίνεται η σύνθεση του Σώματος στην πραγματική βούληση της κοινωνίας.


Η πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αναβάλλει τις εκλογές για να κουκουλώσει με τη πλειοψηφία που διαθέτει τα «θέματα» που έχουν προκύψει στη διάρκεια της καταστροφικής από το κόμμα-χολέρα διακυβέρνησης, έγινε αντιληπτή από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μέσω του γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τασούλα, χαρακτήρισε απαράδεκτη την όποια απόπειρα «να αξιοποιηθεί η δικογραφία για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009 για την παράταση της θητείας της παρούσας Βουλής ή τη χορήγηση συγχωροχαρτιών», προσθέτοντας ότι «μόνο η νέα Βουλή, που θα βρίσκεται σε αρμονία με το λαϊκό αίσθημα, μπορεί να επιτελέσει αυτό το χρέος».


Με όλα αυτά, πάλι οι «γαλάζιοι» δεξιοί θα πληρώσουν τη νύφη. Με δεδομένη και εκφρασμένη την απροθυμία του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΛΑΟΣ (φοβάται την ενίσχυση της ριζοσπαστικής αριστεράς) να πάνε σε εκλογές, η ΝΔ θα τα βρει πολύ σκούρα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και παράλληλα συμπολίτευσης), συνεχίζει να αιμορραγεί ακατάσχετα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ ο σχηματισμός κόμματος από τον Πάνο Καμμένο, θα του δημιουργήσει άλλο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.


Ήδη, πολλά είναι τα «γαλάζια» στελέχη που μιλώντας σε δημοσιογράφους, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ακολουθήσουν τον βουλευτή της Β’ Αθηνών στο νέο του εγχείρημα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Στη Συγγρού, δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου και περιορίζονται στη νομή των ήδη υπαρχόντων οφικίων, την ώρα που το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας απομακρύνεται οριστικά.
Τα ίδια και στο ΛΑΟΣ, όπου δεν έχουν σταματήσει να μετρούν απώλειες στις συνεχείς σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στην Καλλιρρόης, γνωρίζουν ότι έχουν μπει για τα καλά στο μνημονιακό κάδρο, ενώ υποθέσεις όπως αυτή της αύξησης των διοδίων, σε τομείς του κυβερνητικού έργου που ελέγχονται από τον ΛΑΟΣ, τους οδηγούν σε εκλογική συρρίκνωση.


Επίσης, η επικείμενη ανακοίνωση ίδρυσης κόμματος από τον Πάνο Καμμένο, θα αυξήσει τις «πιέσεις» στην εκλογική βάση του ΛΑΟΣ, δημιουργώντας κινδύνους ακόμα και για πτώση κάτω από το εκλογικό μέτρο. Η δε ενίσχυση, μικρότερη ή μεγαλύτερη και άλλων μικρότερων και προς το παρόν εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της Δεξιάς (Δημοκρατική Συμμαχία & Χρυσή Αυγή), λειτουργεί σε βάρος των ΝΔ & ΛΑΟΣ, εξίσου.


Είναι παραπάνω από ορατή η ανάγκη για σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ από ΝΔ & ΛΑΟΣ, αλλά και εγκατάλειψης της απεχθούς στον μέσο Έλληνα πολίτη, δοτής κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου της trilateral. Δε νοείται δεξιά κόμματα να μετάσχουν σε ένα σχήμα, το οποίο αν διακρίνεται για κάτι, είναι για τον εθνομηδενισμό του.


Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράψαμε ήδη στην «ΕΩ», πως το ΠΑΣΟΚ αθετεί τις συμφωνίες και προωθεί για ψήφιση άθλια και παρακμιακά νομοθετήματα, συνεχίζοντας την κοινωνική του μηχανική στην κατεύθυνση της διάλυσης του εθνικού & κοινωνικού κορμού της χώρας.


Αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει, με τη «σιωπηλή» συναίνεση των συντηρητικών κομμάτων, να μεταθέσει τον χρόνο των εκλογών, θα επιφέρει ένα βαρύ χτύπημα στην ελληνική Δεξιά, περιθωριοποιώντας την οριστικά. Η αναβολή των εκλογών, θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στο ΠΑΣΟΚ ώστε να κλείσει κάποιες νομικές εκκρεμότητες, να ανασυνταχτεί, να ανακάμψει και να αντεπιτεθεί, επενδύοντας μάλιστα στον πόλεμο που θα ξεσπάσει στους κόλπους της Δεξιάς, από τη σύσταση του νέου κόμματος.

Ας μην τρέφουν αυταπάτες σε Συγγρού και Καλλιρρόης. Το ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί συμφωνίες, δεν λειτουργεί βάσει κάποιου κώδικα πολιτικής τιμής. Είναι ένας στυγνός εξουσιαστικός μηχανισμός, με ολοκληρωτική νοοτροπία και πρακτική, στην υπηρεσία συμφερόντων που απεργάζονται την εξαφάνιση του Ελληνισμού.


Συναλλάσσεται με τον κόσμο στη βάση του δούναι και λαβείν και ξέρει να καλύπτει τα νώτα του και να καμουφλάρεται συνεχώς, δίνοντας κάτω από το τραπέζι (και κοροϊδεύοντας τους πάντες, ακόμα και την τρόικα).


Για να περιθωριοποιηθεί το κόμμα-χολέρα, απαιτείται ολοκληρωτικός πόλεμος και ουχί συμπράξεις, για το «καλό του τόπου» (όπως ενίοτε μας λέει, όταν στριμώχνεται), το μέλλον του οποίου συστηματικά υπονομεύει, στο όνομα του εθνομηδενισμού και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ας το καταλάβουν κάποιοι επιτέλους: Το μνημόνιο ήταν ένας τρόπος για να διασωθεί ο εκλογικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο και να διαιωνιστεί η παρουσία του κόμματος-χολέρα στα ελληνικά πράγματα.


Τέλος, όσοι έχουν αυταπάτες για το τι παίζεται, ας δουν τα πλάνα από τη χθεσινή ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ εμφάνιση του πολιτικά ανεκδιήγητου ΓΑΠ, ενώπιον των συνενόχων του της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θα καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Νίκος Χιδίρογλου
πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Photobucket

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *