Οι ξένοι οριστικά αποχωρούν από τα ελληνικά έντοκα δεν θα ανανεώσουν τα τελευταία 650 εκατ – Τι θα συμβεί;

Με βάση έγκυρες πληροφορίες έχει ενεργοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός ώστε να αποπληρωθούν τα 1,4 δισεκ έντοκα στις 14 Απριλίου
Σε καθαρά εσωτερικό δανεισμό έχει μετατραπεί η υπόθεση των εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου.

Με βάση καλά ενημερωμένες τραπεζικές πηγές στις 14 Απριλίου η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει 1,4 δισεκ. έντοκα εκ των οποίων τα 650 εκατ τα κατέχουν ξένοι επενδυτές.

Στις 8 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία εντόκων γραμματίων ώστε να καλυφθεί η αποπληρωμή των 1,4 δισεκ. στις 14 Απριλίου.

Ταυτόχρονα στις 9 Απριλίου η Ελλάδα πρέπει να καταβάλλει 448 εκατ στο ΔΝΤ ως μέρος αποπληρωμής δανείου που είχε συναφθεί το 2010.

Η δημοπρασία των εντόκων γραμματίων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου ώστε να αποπληρωθούν στις 14 Απριλίου τα 1,4 δισεκ. έχει μια ιδιαιτερότητα.
Ποια είναι αυτή η ιδιαιτερότητα;Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Είναι η τελευταία έκδοση εντόκων γραμματίων που οι ξένοι συμμετείχαν με 650 εκατ ευρώ και έχουν αποφασίσει να αποχωρήσουν οριστικά.
Το ερώτημα που εγείρεται είναι ότι όλα τα έντοκα έχουν μετεξελιχτεί σε roll over δηλαδή απλά μετακυλίονται κάθε φορά που λήγουν και άπαξ οι ξένοι δεν θα ανανεώσουν τα τελευταία 650 εκατ ευρώ.

Οι τράπεζες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε 1 ευρώ παραπάνω από αυτά που έχουν αγοράσει ήδη….άρα πως θα καλυφθεί η έκδοση;

Με βάση έγκυρες πληροφορίες έχει ενεργοποιηθεί όλος ο κρατικός μηχανισμός ώστε να καλυφθεί η έκδοση εντόκων, να αποπληρωθούν τα 650 εκατ στους ξένους επενδυτές….και τα χρήματα φαίνεται ότι έχουν βρεθεί.

Ουσιαστικά η δημοπρασία εντόκων στις 8 Απριλίου θα καλυφθεί και θα αποπληρωθούν τα 1,4 δισεκ. ευρώ.

Οι ξένοι μετά από αυτή την έκδοση εντόκων θα έχουν μηδενίσει την έκθεση τους στον ελληνικό βραχυχρόνιο κίνδυνο κοινώς δεν θα κατέχουν ελληνικά έντοκα πλην ίσως τα 50-60 εκατ που έχουν αγοράσει….Κινέζοι.

Η διαδικασία των εντόκων γραμματίων ύψους 14,9 δισεκ. ευρώ έχει μετεξελιχθεί σε απόλυτα εσωτερικό δανεισμό.

Οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν έντοκα 11 δισεκ. ευρώ περίπου και τα 3,9 δισεκ. έχουν περιέλθει ή περιέρχονται στο Κοινό Ταμείο της ΤτΕ και σε πάσης φύσεως δημοσίους οργανισμούς.

Το ελληνικό δημόσιο συγκέντρωσε μέχρι και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ για να μπορέσει να συνεχίσει να πραγματοποιεί roll over στα έντοκα.

Πλέον τα έντοκα γραμμάτια είναι καθαρά εσωτερική ελληνική υπόθεση και από εδώ και πέρα το ελληνικό κράτος θα ανακυκλώνει 14,9 δισεκ.

Η ΕΚΤ ως γνωστό έχει απαγορεύσει στις ελληνικές τράπεζες να αυξήσουν την έκθεση τους στα ελληνικά έντοκα, οι ξένοι δεν αγοράζουν και κανείς άλλος ελληνικός δημόσιος οργανισμός δεν μπορεί να αγοράσει έντοκα ελλείψει ρευστού.

Άρα η Ελλάδα θα ανακυκλώνει τα 14,9 δισεκ. που είναι το ύψος των εντόκων γραμματίων 3μηνης και 6μηνης διάρκειας….και από εδώ και πέρα ο Θεός βοηθός…

ΠΗΓΗ

One thought on “Οι ξένοι οριστικά αποχωρούν από τα ελληνικά έντοκα δεν θα ανανεώσουν τα τελευταία 650 εκατ – Τι θα συμβεί;

  1. Ανώνυμος says:

    Με βάση ''έγκυρες'' πληροφορίες,μεχρι την 14η Απριλίου,πολλοι παπαγαλοι σαν του λογου σου ια σκασουν μυτη για να τρομοκρατησουν τον κοσμο.

    αξιοςο μισθος σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *