ΟΙ «ΜΥΣΤΙΚΕΣ» ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Ο πρώην υψηλόβαθμος Σαηεντολόγος, Marty Rathbun, δημοσίευσε, αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «εσωτερικό έγγραφο από το Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων», μιας μυστικοπαθούς διακλάδωσης των μυστικών υπηρεσιών, που αναφέρεται σε υποθέσεις της θρησκείας, στην εφημερίδα Village Voice.

Ενώ ο Rathbun εγκατέλειψε, την εκκλησία, το 2004, το έγγραφο αυτό δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του blog, αυτό το μήνα, με ημερομηνία 2010.


Πρόκειται για μια μακρά λίστα ανθρώπων που η «εκκλησία» θεωρεί «δυσαρεστημένους, εχθρούς και τους οποίου συνδέει με ψυχωτικές ασθένειες και δεν πρέπει να προσκαλούνται σε κάποια από τα γεγονότα της «εκκλησίας».


Ο κατάλογος είναι μακρύς και περιλαμβάνει γνωστά ονόματα, που δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς αποτελούν επικριτικές φωνές της Σαηεντολογίας.


Το 2009, ο σκηνοθέτης, Paul Haggis, άφησε την αίρεση, μετά από 35 χρόνια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη της οργάνωσης στη λεγόμενη «Πρόταση 8».


«Ημουν μέλος μια λατρείας για 34 χρόνια. Οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να δει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω γιατί δεν θα τα κατάφερα εγώ», δήλωσε.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *