in ,

Οι λαοί πληρώνουν τη διπλοπροσωπία των εξουσιών

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του Πανίκου Παναγιώτου, www.philenews.com

Αλλόκοτα πράγματα συμβαίνουν στον σημερινό κόσμο και μετά διερωτώνται ορισμένοι για την αύξηση ακραίων δυνάμεων και για την αποστασιοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών από το πολιτικό γίγνεσθαι.

Ενώ στις μνημονιακές χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου) οι πρακτικές της Τρόικας αποδεικνύονται επικίνδυνες (παραδοχές λαθών από δανειστές και έκθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που χαρακτηρίζει «δικέφαλο τέρας» Κομισιόν και ΔΝΤ), εντούτοις συνεχίζεται η εφαρμογή μέτρων που διογκώνουν την ανεργία και διαλύουν το κράτος πρόνοιας.

Ενώ στην Ευρώπη η μετανάστευση και η αυξανόμενη κοινωνική ανισότητα θεωρούνται απειλές για την ασφάλεια, οι μεγάλες δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου δημιουργούν με τις πολιτικές τους στρατιές απελπισμένων Ευρωπαίων και καραβάνια προσφύγων σε Αφρική και Ασία, με κατεύθυνση χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες η εσωτερική τρομοκρατία (επιθέσεις σε σχολεία, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, αθλητικά γεγονότα) και η εξωτερική καταγράφονται ως βασικές απειλές για τη ζωή των Αμερικανών, το πολιτικό κατεστημένο της χώρας απορρίπτει την υιοθέτηση αυστηρών κανόνων για τα όπλα, με αποτέλεσμα ο κάθε ψυχοπαθής να οπλοφορεί νόμιμα και να σκοτώνει αδιακρίτως.

Την ίδια στιγμή, η αμερικανική πολιτική, αλλά και η πολιτική πολλών άλλων ισχυρών κρατών, συνεχίζει να έχει τρανταχτές αντιφάσεις, ενισχύοντας τις γενεσιουργές αιτίες της τρομοκρατίας. Πώς γίνεται να βοηθούν τους τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ στη Συρία και να τους πολεμούν στο Ιράκ; Πώς γίνεται από τη μια η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Κουβέιτ να χρηματοδοτούν τους ακραίους αυτούς ισλαμιστές και από την άλλη τα τρία αραβικά αυταρχικά καθεστώτα να είναι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών; Πώς δικαιολογείται, μετά από δυο πολέμους με τεράστιο ανθρώπινο και οικονομικό κόστος, οι υποτιθέμενες φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν να είναι από τις πιο διεφθαρμένες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και η Ουάσιγκτον να συνεχίζει να τις στηρίζει;

Έτσι λοιπόν η υποκρισία, η διπλοπροσωπία και η ηθική χρεοκοπία εξουσιών διαμορφώνουν πρωτοφανείς συνθήκες αβεβαιότητας σε δημοκρατικές κοινωνίες και δημιουργούν καταστάσεις απόλυτου χάους σε περιοχές που καταδυναστεύονται από κλέφτες, δικτάτορες και μονάρχες. Επομένως και οι κάθε λογής εξτρεμιστές του αρρωστημένου ιδεολογικού και θρησκευτικού φανατισμού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για τα εγκλήματά τους…

mignatiou.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΦΤΙΑΚΤΟΣ ΤΟ ΠΕΛ ΧΑΡΠΟΡ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΤΗΠΗΣΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ 1 ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΟΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ 2 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΞΗΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

 2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΦΤΙΑΚΤΟΣ ΤΟ ΠΕΛ ΧΑΡΠΟΡ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΤΗΠΗΣΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ 1 ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΟΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ 2 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΞΗΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

 3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΦΤΙΑΚΤΟΣ ΤΟ ΠΕΛ ΧΑΡΠΟΡ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΤΗΠΗΣΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΕΓΩ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ 1 ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΟΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ 2 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΣΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ ΞΗΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

 4. ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ?

  ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ , ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ.

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ… Λ Α Θ Ο Σ !!

  ΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

  ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ << ΠΡΟΪΟΝΤΑ>> ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..
  ΕΙΝΑΙ Π Α Ι Δ Ι Α ΤΟΥ !! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ. ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΤΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ !

  ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ <> ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

  ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ << ΗΓΕΤΕΣ>> ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ….ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ …..

  ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΕΤΣΙ ? ΤΑ ΟΠΛΑ, ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ <> ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ κ.λ.π.

  ΟΙ ΔΗΘΕΝ << ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ>> ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΔΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.

  ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

  ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ? ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ….
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΙΣΛΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

   ΟΙ ΣΑΥΡΗΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

   Ο ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΜΑΥΛΙΖΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ.

   ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.

 5. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ.

  ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΓΑΜΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΨΥΧΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

 6. ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ [ ΕURO-2004 ] ΕΛΛΑΣ-ΤΣΕΧΙΑ-1-0 …ΤΟ ΓΚΟΛ Ο THE-ELLAS [ TΡ. ΔΕΛΛΑΣ ]
  ΤΕΛΙΚΟΣ [ EURO-2004 ] EΛΛΑΣ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1-0…ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΑΡ [ Η ] ΙΣΤΕΑΣ
  ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ-2014 ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΗΣ ΤΑ ΓΚΟΛ=ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ…

 7. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ..ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ, ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ….ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΝΕΦΕΛΩΔΩΣ, Κ ΑΟΡΙΣΤΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ Κ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ… ΟΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ…ΑΛΛΑ ΕΠΕΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, Ε ΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ…ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ… ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ… ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ..'Σ'ΠΟΛΑ'ΤΗ,ΔΕΣΠΟΤΕΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Καμικάζι αυτοκτονίας χτύπησε ξενοδοχείο στη Βηρυτό! Τουλάχιστον ένας νεκρός!

Κιμ Γιονγκ Ουν: Δεν γελάω καθόλου με την ταινία για μένα – Ετοιμαστείτε για ανηλεή αντίποινα!