Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:43 - 10/01/2015

Οι Κωδικοποιημένες Πληροφορίες της Ελληνικής Μυθολογίας. Πρώτο μέρος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Αλκυωνέας ήταν γίγαντας γεννημένος από τον Ουρανό και την Γη και ήταν αθάνατος όσο πολεμούσε τους θεούς εκεί που γεννήθηκε. Μεταξύ των Θέων κυκλοφόρησε η φήμη ότι κανένας Γίγαντας δεν μπορούσε να θανατωθεί από τους Θεούς και ότι ο θάνατος ήταν θα δυνατός μόνο με σύμπραξη θνητού. Όταν το έμαθε αυτό η Γη, αναζήτησε βότανο, ώστε να μην προκύπτει θάνατος ούτε από θνητό. Ο Δίας τότε απαγόρεψε στην Ηώ, την Σελήνη και τον Ήλιο να φέγγουν, πρόλαβε να κόψει ο ίδιος το βότανο και κάλεσε μέσω της Αθηνάς τον Ηρακλή για σύμμαχο. Εκείνος δέχθηκε και πρώτα έριξε το τόξο του κατά του Αλκυωνέα. Αλλά αυτός αφού έπεσε στην γη, μετά από λίγο ξανά σηκώθηκε. Μετά από παρακίνηση της Αθηνάς, ο Ηρακλής παρέσυρε τον Αλκυωνέα έξω από την Παλλήνη κ΄έτσι τον σκότωσε.

· Ο Τυφώνας ήταν τόσο μεγάλος που πετούσε βράχους στον ουρανό κροταλίζοντας δυνατά και σφυρίζοντας. Και από το κορμί του έβγαιναν φωτιές. Οι θεοί όταν τον είδαν κατέφυγαν στην Αίγυπτο, όπου κυνηγημένοι μεταμορφώθηκαν σε ζώα. Κυνήγησε τον Δια μέχρι το όρος Κάσιο της Σύριας και τυλίχτηκε γύρω από τον θεό που έκοψε τα νευρά από τα πόδια και τα χεριά του. Μετά τον μετέφερε μέσω θαλάσσης στην Κιλικία και τον φυλάκισε στον Κηρύκιο άντρο. Τα νευρά τα έκρυψε σε δέρμα αρκούδας και τα άφησε εκεί, διορίζοντας φύλακα την δράκαινα Δελφύνη, που ήταν κατά το ήμισυ θηρίο. Στο μεταξύ ο Ερμής και ο Αιγίπαν έκλεψαν τα νεύρα και τα ταίριαξαν πάλι στο κορμί του Δια. Αυτός αφού ανέκτησε την δύναμη του, προέβαλε ξαφνικά στον ουρανό με άρμα φτερωτών αλόγων και κυνήγησε τον Τυφώνα μέχρι το βουνό Νύσα. Εκεί ο Τυφώνας εξαπατήθηκε από τις Μοίρες διότι τις πίστεψε ότι θα ξαναγίνει δυνατός και έφαγε τους Εφήμερους Καρπούς.

· Ο Προμηθέας έπλασε τους Ανθρώπους από χώμα και νερό και τους χάρισε την φωτιά κρυμμένη σε νάρθηκα. Παιδί του Προμηθέας ήταν ο Δευκαλίωνας που έγινε βασιλιάς της Φθίας και παντρεύτηκε την Πύρρα, κόρη του Επιμηθέα και της Πανδώρας, της πρώτης γυναίκας που έπλασαν οι θεοί. Εκείνη την εποχή αποφάσισαν οι Θεοί να αφανίσουν το χάλκινο γένος. Μετά το πέρας του κατακλυσμού, οι επιζήσαντες Δευκαλίωνας και Πύρρα πετούσαν πέτρες πίσω τους και από τον μεν Δευκαλίωνα γίνονταν άντρες και από την Πύρρα γινόταν γυναίκες. Ο πρώτος που γεννήθηκε ήταν ο Έλληνας που παντρεύτηκε την νύμφη Ορσιήδα και από αυτούς ξεκίνησε το γένος τον Ελλήνων. Τα πρώτα τους παιδία ήταν ο Ξούθος, ο Δώρος και ο Αίολος. Ο Έλληνας έδωσε τ΄όνομα του στους Γραικούς που τώρα ονομάζονται Έλληνες και μοίρασε τα παιδία του σε όλη την χώρα. Ο Ξούθος πήρε την Πελοπόννησο και γέννησε τον Αχαιό και τον Ίωνα. Ο Αίολος την Θεσσαλία και ο Δώρος βορειότερα που οι απόγονοι του ονομάστηκαν Δωριείς.

· Πηγαίνοντας ο Ηρακλής να πάρει τα βόδια του Γηρυόνη στον δέκατο άθλο του, διέσχισε την Ευρώπη. Στον δρόμο ο Ήλιος έκαιγε τον Ηρακλή πολύ και εκείνος έστρεψε το τόξο του προς τον θεό. Κι εκείνος θαυμάζοντας την ανδρεία του, του έδωσε το χρυσό Δέπας* να διασχίσει τον Ωκεανό. (*Δέπας= το χρυσό άρμα του Ήλιου που τον μετέφερε την νύχτα στον Ωκεανό για να ανατείλει ξανά το πρωί).

· Ο Ηρακλής αναγκασμένος να παλέψει με τον αήττητο Ανταίο, τον σκότωσε σηκώνοντας τον ψηλά από την γη, γιατί ο Ανταίος αντλούσε την δύναμη του από το έδαφος και γίνονταν παντοδύναμος. Μετά κατέβηκε στον Άδη και όλες οι ψυχές έφυγαν μόλις τον είδαν εκτός από την Γοργόνα. Ο Ηρακλής τράβηξε το σπαθί του αλλά κατάλαβε ότι ήταν κενή σαν αέρας. Εκεί συνάντησε τον Θησέα και τον Πειρίθου που ήταν δεμένος γιατί ήθελε να παντρευτεί την Περσεφόνη. Αυτοί μόλις τον αντίκρισαν σήκωσαν τα χέρια τους θέλοντας να αναστηθούν από την δύναμη του. Και ο Ηρακλής έπιασε τον Θησέα από το χέρι και τον σήκωσε, προσπαθώντας όμως να αναστήσει και τον Πειρίθου, τον άφησε γιατί κουνήθηκε όλη η Γη.

· Η Αντιόπη (αντι-οπή) αφού δραπέτευσε από τον Λύκο και την Δίρκη, πήγε στα παιδία της Ζήθο και Αμφίονα. Αυτά εκστράτευσαν προς την Σικυώνα για να πάρουν εκδίκηση για την μητέρα τους. Η λύρα του Αμφίονα διέλυσε τα τείχη της πόλης, γιατί στο άκουσμα της μουσικής της οι πέτρες άλλαζαν θέση. (Η ίδια ιστορία υπάρχει για την πόλη τους Ιεριχούς {Ιερά Ηχώ}).

ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

diogeneis.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 01/10/2015 @ 6:58 ΜΜ

    Αντε εβραιοχαφιέ ιουδαιοχριστιανέ, ήρθε το αφιερωμένο σε εσένα άρθρο! Πάρε τα πληρωμένα εργαλεία σου και άρχισε πάλι να μαστορευεις πάνω στην εικόνα των προγονων μας! Ξαναπές λοιπόν την ελληνικη μυθολογία παραμυθακι για να περνάς την ώρα σου, και τους προγόνους μας που πίστευαν στο δωδεκαθεο, άρχισε να τους βριζεις χυδαία, με τα ποιήματα που σου έμαθαν να λες στην ορθοδοξη συναγωγή!
    Κανε το και μια φορά σε επίκαιρο – φρέσκο άρθρο να δουν όλοι τι πιστεύεις και όχι τα αδερφιστικα που κάνεις για να αφήσεις ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ τα σχόλια σου σε σχόλια που ΈΧΟΥΝ φύγει απο το ενδιαφέρον των περισσότερων!
    Τόλμα το εδώ, να σε κομματιάσω σε κοινή θέα, όπως ο πρόγονος μου ο Αχιλλέας τον Εκτορα και να να σε διαπόμπευσω πνευματικά, ώστε να καταλάβουν όλοι τι πρεσβεύεις!
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΣΚΩΛΗΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ!!!

    μας ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ όλοι!

    • Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:48 ΜΜ

      ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΦΙΛΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ?ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
      ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?

      ΥΓ:ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ…ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΕΣΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ?
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ.

      • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 1:50 ΠΜ

        "όταν μας ρωτάνε εμείς δεν απαντάμε"; Κι εσυ θες να μας πεις ΌΤΙ είσαι άλλος απο τον εβραιολαγνο ιουδαιοχριστιανό, τον γνωστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ! Που σχολιάζεις την ζωγραφιά;
        Ποιος άλλος είσαι ΑΒΡΑΜΑΚΟ, ο άλλος σου εαυτός;
        Όσο για την επεξήγηση είναι ΚΏΔΙΚΑΣ των ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ μου και όχι των δικών σου (ΑΒΡΑΜΗ, ΙΣΑΚΟΥ, ΣΑΡΑΣ-ΜΆΡΑΣ, ΙΩΒ, ΙΖΕΚΙΗΛ, ΜΩΣΕ, ΙΑΚΩΒ, ΜΑΛΑΧΙΑ, ΑΥΝΑΝ και λοιπών ισραηλιτών)
        Πως να το καταλάβεις, όταν η θρησκεία σου στη 1η Ιανουαρίου γιορταζε την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του Χριστού μας, έθιμο ΕΒΡΑΪΚΌ, που δηλώνει την ΕΒΡΑΪΚΉ καταγωγή του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ! Τόσο εβραιοχαφιέδες, που γιορταζετε και την χειρουργική επέμβαση στο… "ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΌΡΓΑΝΟ" του ΘΕΟΎ!!!!
        Είναι ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ!!!
        Βρε ουστ απο εδώ, θα μας πεις ΌΤΙ θελουμε εμείς ΨΥΧΊΑΤΡΟ! Ψυχανώμαλοι ΠΡΟΔΌΤΕΣ!!!

        • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 12:19 ΜΜ

          χρηζεις ψυχολογικης παρακολουθησης.κοιταξε να το τακτοποιησεις συντομα.δεν ειναι κακο.

          υγ:ο υπολογιστης που χρησιμοποιεις ειναι κραμα πολλων εθνοτητων,το ρευμα,το φαγητο που τρως,τα ρουχα που φορας,τα επιπλα σου,το αμαξι που εχεις ή η μηχανη,κ.ο.κ…το ξερεις οτι εισαι προδοτης ψυχανωμαλος που τα χρησιμοποιεις και τα αγοραζεις;σοβαρεψου λιγο μαν.μια επισκεψη σε ψυχολογο θα σε πεισει οτι εισαι λιγο πριν την τρελα.καλη λευτερια.

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 1:09 ΜΜ

            Τι θέλεις να μας πεις ΆΡΡΩΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΟΥΛΟΥ, ότι η θρησκεία που πρεσβεύεις είναι… ΠΡΟΙΟΝ; Συμφωνώ, το πιθανότερο είναι αυτό, εξάλλου γνωρίζουμε οι ΕΒΡΑΙΟΙ είχαν απο ΠΆΝΤΑ έφεση στο εμπόριο!
            Μην ξεχνάμε ΌΤΙ και για το… ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΪΌΝ που καταναλωνεις ΑΜΆΣΗΤΟ σαν το βοδι, έστειλαν εδώ τον… ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΩΛΗΤΉ τους, τον ΣΑΟΎΛ!!!
            Για την ΠΕΡΙΤΟΜΗ του ΙΗΣΟΎ κάνεις την πάπια ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ!
            ΑΛΛΑ ΛΌΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ! Έτσι ΣΑΡΑ μου!!!
            Σε κατάλαβαν όλοι, λεμεεεε!!!

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 7:00 ΜΜ

            Ως φτωχομυαλος δωδεκαθειστης που δεν πηρες ΟΥΤΕ το 1 τοις 1.000.000.000.000 της σκεψεως των Αρχαιων Ελληνων Φιλοσοφων(που εσυ τους εξοριζες,τους διωκες,τους θανατωνες δωδεκαθειστη ουγκ)παλι καταλαβαινεις αυτα που σε μονιμη βαση κανεις copy paste,και εχεις παθει Εθνομαλακωση.Θελεις να εισαι και εξυπνος τρομαρα σου…χασιμο χρονου με καμενους εγκεφαλους που οτι δεν τους συμφερει δεν απαντανε.

            υγ: Μορφήν αναλλοίωτως ανθρωπίνην προσέλαβες
            Θεός ων κατ΄ ουσίαν πολυεύσπλαχνε Κύριε.
            και νόμον εκπληρών περιτομήν, θελήσει καταδέχη σαρκικήν,
            ίνα παύσης τα σκιώδη, και περιέλης το κάλυμμα των πασών ημών.
            Δόξα τη αγαθότητι τη ση, Δόξα τη ευσπλαχνία σου.
            Δόξα τη ανεκφράστω, Λόγε, συγκαταβάσει σου.

            Εαν ξερεις να ερμηνευεις βγαλε τα στραβα σου και λυσε την απορια σου.

            Επειδη μαλιστα θελεις μασημενη τροφη δες και αυτο.
            http://orthodoxigynaika.blogspot.gr/2011/01/blog-post.html

            και πες μου ποιο το προβλημα σου Νεοπαγανιστη Δωδεκαθειστη;
            Εσυ θα μας δωσεις καμια απαντηση σε αυτα που σε ρωτησα;μπααααα…μουγκα στην στρουγκα γιατι δεν συμφερουν ετσι;ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
            Ποιος λογικος ανθρωπος προσπαθει να πεισει τους συνανθρωπους του να "προσκυνησουν" ενα Δωδεκαθεο Ανυπαρκτο ακραιας μυθολογιας,ολοκληρωτικης απορριψης απο τους Αρχαιους Ελληνες Φιλοσοφους τα μεγαλυτερα μυαλα της εποχης ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;τοσο σοβαρο ατομο εισαι…σας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες.
            Επειδη μαλιστα δεν θα'χεις τιποτε να απαντησεις,ξεκινα τα ψυχαιδελικα ρατσιστικα σχολια παλι.Ξερεις εσυ.Περαστικα σου…

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 8:05 ΜΜ

            Το μόνο που ξέρω είναι οτι με την βερβατη αρχαιοελληνικής πουτσα που σε έχω βάλει να ρουφηξεις, εκοψες τις πουστιες που εχεζες απο το βρωμοστομα σου, ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ!
            Εμένα βρισε με όσο θες, απέδωσα τιμή στους προγόνους, τους απάλλαξα από την ανθελληνική φιδογλωσσα σου, σου την έκοψα από τη ρίζα ερπετό της ΜΈΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΉΣ!

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 9:27 ΜΜ

            προσεξε μην σκισεις κανα καλτσον…μας αποστομωσες με τα ανυπαρκτα "επιχειρηματα" σου.μονο να παπαγαλιζεις ξερεις…

  2. Ανώνυμος 01/10/2015 @ 9:55 ΜΜ

    Ολα αυτα αποτελουν μερος της αρχαιας πραγματικης ιστοριας.Η Ελληνικη μυθολογια δεν ειναι μυθολογια ειναι ιστορικα γεγονοτα του παρελθοντος που μας παρουσιασαν οι μασωνοι σαν μυθολογια, εχουν βρεθει ταφοι αρχαιοι χωροι κειμενα ιστορικων που δειχνουν οτι κατι εγινε. Ο κοσμος σημερα εγινε καταναλωτικος με λιγη σοφια και γνωση που λιγοι ξερουν τι γινεται.

  3. Οι Γερμανοί φιλόσοφοι του 18-19 αι(πολιτική στοχαστές-ψυχολόγοι) αποκωδικοποιούν τον Μύθο των Τιτάνων σαν μια έκφραση του ανθρώπου να εξηγήσει τα καιρικά φαινόμενα(ηφαίστεια κεραυνοί σεισμοί) …εξού και ο πίνακας φίλε 11.48 ….τίποτα το δαιμονικό,απλά φύση!Φίλε 8.58 αν έχεις την καλοσύνη βάζε όνομα από κάτω για να ξέρουμε ποιός μιλάει.

    • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 10:53 ΠΜ

      Τι θα αλλάξει Μπάμπη εαν γνωρίζεις ένα ψευδωνυμο ή ένα ψεύτικο ονοματεπώνυμο ή έστω και το αληθινό;
      Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωνομαστε στις απόψεις και να αποφεύγουμε την προσωποποίηση!
      Μην ξεχνάμε οτι στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και ιδιαίτερα στην ελληνική, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να φτάσει στην σημερινή άθλια κατάσταση της, τοσο η προσωπολατρεια όσο και το προσωποποιημενο μισος!
      Η άποψη Μπάμπη και μόνο αυτή μετράει και το κατά πόσο εσυ συμφωνείς ή διαφωνεις με αυτην!
      Κυρίως όμως σε ποια μονοπάτια σκέψης σε βάζει, ώστε να βρεις τον δρόμο σου!

      • Γιατί πολύ απλά ο τύπος που διαδραστικά αλλάζετε "πολιτισμό" είδη έχει βάλει όνομα.Αυτό τίποτα άλλο.Συμφωνώ με αυτά που μου είπες,απλά για να μην γίνετε μπάχαλο και να καταλαβαίνουμε ποιός μιλάει.

      • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 12:37 ΜΜ

        ενας παλαβος της ο.ε.α κυκλοφορει εδω μεσα και ενας εσυ!δωστε τηλεφωνα να πιειτε καφεδακι και κοιταξτε μαζι για κανα ψυχολογο γρηγορα.φτωχομυαλε δωδεκαθεολατρη.τετοια καταντια;
        ριξε ενα ταξιδακι στον Ολυμπο να πιεις κανα καφεδακι με τον Δια.ΑΝ τον βρεις μαζι με ολη την κομπανια του…

        • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 1:17 ΜΜ

          Τουλάχιστον εμείς είμαστε δύο, παπά γιώργο! Εσυ που είσαι μόνος και λόγω του απεριοριστου ελεύθερου χρόνου που σας προσφέρει η δουλεια στην εκκλησιά, είσαι όλη μέρα μέσα και κάνεις τους πολλούς, ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΣΚΟΎΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΕ!
          Εμείς οι ΈΛΛΗΝΕΣ φταίμε ΤΡΕΛΟΠΑΠΑΔΙΑ, που επιτρέπουμε να σας πληρώνει το δημόσιο για να μας βριζετε εμάς και τους προγόνους μας κι απο πανω!
          Ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη σου ρε ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ και πες μου τι διάφορα έχετε με τους ΙΜΑΜΗΔΕΣ, τους ΔΗΘΕΝ εχθρούς σας!
          Διχασμένη προσωπικότητα ΕΒΡΑΙΟΧΑΦΙΕ!!! Νέστορα Μάτσα της ΘΕΟΛΟΓΊΑΣ!!! "Είναι φίλοι μας οι Εβραιοι!" έτσι;

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 7:14 ΜΜ

            Μιλας ρε λουλου για χρονο εδω μεσα που ανθρωπος δεν μπορει να σχολιασει ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ του την θρησκεια;και απο που εβγαλες ρε καημενε το συμπερασμα οτι ειμαι Ιερεας;
            ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ λουλου!!!ε,λουλου…τολμας;στο ιντερνετ θα σε βγαλω να σε δουνε την φατσα σου.ΑΝ εισαι Ελλαδα κιολας…ουγκ ε,ουγκ…
            ρατσιστη του κερατα,που μας το παιζεις και Αρχαιοελλην "εγγραματος".
            αυτοι που πληρωνουν ειναι Ελληνες ορθοδοξοι και ειναι γουστο και καπελο τους.Μαθε πρωτα περι μισθοδοσιας και μετα ελα να πουλησεις την προπαγανδα σου καημενε.Για λυπηση εισαι…ευτυχως που σας εσβησαν οι ιδιοι οι προγονοι σας γιατι σας πηραν χαμπαρι τι καμενα ανθρωπομορφα εισασταν!

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 8:30 ΜΜ

            Τα στοιχεία μου; Τα στοιχεία μου θέλεις; Όποτε θέλεις μωρή πουστάρα! Δεν θα περιμένω να με βρεις, θα σε βρω εγω ΜΩΡΉ καριόλα και στου βοδιου το κερατο να ΚΡΥΦΤΕΙΣ! Θα σου γαμησω ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ και δεν ΈΧΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ γέννα, που θα με απειλήσεις κιόλας!
            Γουστάρεις να ξεκινήσουμε απο τώρα, να δούμε ποιος θα τα καταφέρει;;;
            Να δεις ποιος θα σε γαμησει;;;;
            Δεν χρειάζεται στοιχεία, μόνο να με βρεις μπροστα σου ΠΟΥΣΤΡΑ!!!
            Ποιον απείλησε ρε σκατοιουδαιογαμημενε;;;

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 9:23 ΜΜ

            δωσε μωρη ονομα και διευθυνση θα τα πουμε…ελα να μας κλασεις τα παπαρια λουγκρα!που θα καθομαστε να μας προσβαλεις με το βρωμομυαλο σου!!!δωσε ρε!!!!που θα μας βγεις κι απο πανω…

          • Ανώνυμος 01/12/2015 @ 3:12 ΠΜ

            ΠΑΠΑΔΙΑ ΜΑΖΈΨΟΥ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΑΠΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ! ΤΟΣΟ ΕΞΩ ΕΊΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΌΣΗ ΒΛΑΚΕΊΑ ΣΑΣ ΔΈΡΝΕΙ ΠΟΥ ΟΎΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ!
            ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΚΑΛΆ!
            ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΙΛΉ (ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΆΛΛΩΣΤΕ) ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΕΊΝΑΙ!

          • Ανώνυμος 01/12/2015 @ 10:17 ΠΜ

            Aντε ρε Δωδεκαθεολουλου που θα μας δωσεις και συμβουλες.Κατσε στο πληκτρολογιο σου και συνεχισε τις παπαριες σου.

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 9:25 ΜΜ

            "ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΊ ΣΑΣ"
            Έτσι ΣΑΡΑ μου, πες τα! ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ την εκκλησιά σου και τα πιστεύω της!
            Οι… "προγονοί σας" έτσι; Ε. Βέβαια αφου εκεί μέσα ψέλνετε… "ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΒΡΑΆΜ ΚΑΙ ΙΣΑΆΚ" τι ΘΆΛΕΙΑ για τους αρχαίους ΈΛΛΗΝΕΣ; Οι προγονοί μας;
            ΑΚΟΎΤΕ ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ; Σκεφτείτε και αποφασιστε!

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 10:17 ΜΜ

            επειδη εισαι για ψυχιατρο,και οι ασυναρτησιες που μας κοτσαρεις δεν εχουν τελειωμο,κοινως προκειται προφανως με τρολλ να κανουμε ολοι εδω μεσα(κατα πασα πιθανοτητα εισαγομενο),συνεχισε τα Ισαακ,Ιακωβ,Σαρα κλπ που μονο αυτα ξερεις ως αγραμματος Αρχαιοελληνολατρης και αντε στην σπηλια σου!οταν θα΄χεις να μας δωσεις μια απαντηση για αυτα που σε ρωτανε(τοσο τουβλο εισαι),μια πηγη,μια σοβαρη αναλυση,ελα να μας το πεις.Δεν θα φαμε και το βραδυ μας με Τρολλακια.Μεχρι τοτε ξερεις εσυ…Αβρααμ,Ισαακ κλπ…δεν σε παρεξηγουνε εδω τα παιδια.Σε δικαιολογουνε.Οταν καις φλαντζα ειναι δυσκολα.

            υγ:Παψε να απευθυνεσαι σε συννεληνες διοτι σοβαρα στα σοβαρα δεν σε παιρνει κανεις.Αλλωστε παλι μονος σου θα γραφεις.Αυτοι ξυπνησανε εδω και χιλιαδες χρονια.Εσυ ακομη ονειρευεσαι…

          • Ανώνυμος 01/11/2015 @ 10:32 ΜΜ

            ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ.ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε???
            http://www.zougla.gr/assets/images/257108.jpg

            ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ.ΠΗΓΗ.
            http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=198807&cid=122

            ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ.ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

          • Ανώνυμος 01/12/2015 @ 2:51 ΠΜ

            Πάλι την συλλογή σου απο φωτογραφιες μας δειχνεις; Πόσες έχεις ρε ανωμαλαρα; Δεν μου λες, εκεί στην εκκλησιά όταν βλέπετε τις φωτό με άνδρες που μαζευετε, τον παίζετε η χωνετε κάτι στον πάτο σας! Μήπως βάζετε κεριά;
            ΣΥΝΈΛΛΗΝΕΣ κοιταξτε τι ΑΝΩΜΑΛΊΑ δέρνει το παπαδαριό και τι μπορει να συμβαίνει στα κατηχητικα!
            Για να μαζεύουν τέτοιες ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ πόσο κινδυνεύουν τα παιδια σας εκεί!
            Παλιολουιζα, ποιος ΞΈΡΕΙ τι κάνετε στα παιδάκια εκεί στην ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ σας!!!
            Ουστ πουσταρια, που κρυβεστε πίσω απο το λόγο του ΧΡΙΣΤΟΎ!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*