00:29 - 03/12/2014

Οι εντολές διαχείρισης προέρχονται από το μέλλον

Η ζωή δεν είναι μόνο πολιτική, δεν είναι μόνο χρήμα, δεν ειναι μονο εργασία, η ζωή ειναι ενα τεράστιο συνοθύλευμα ενεργειακών εκρήξεων, συνειδησιακών πράξεων και αποφάσεων .

Αυτό το άρθρο που αυτή τη στιγμή εσύ το διαβάζεις δημιουργεί μέσα σου μία νέα συνειδητότητα αν ήμασταν στα αρχαία χρόνια ισως να ακούγες και το τακ τακ τακ της Πέτρας που θα χάραζα για να σου στείλω την πληροφορία , ίσως και αυτός ο ήχος αν με είχες συνηθίσει να σου δημιουργούσε συγκεκριμένο συναίσθημα να αναμένεις μια νέα συνειδησιακή έκρηξη .

Αναλογίσου ότι είμαστε ένα νευρωνικό δίκτυο όλοι εμείς που θα διαβάσουμε αυτό το άρθρο, αναλογίσου ότι αυτή η συγκεκριμένη πληροφορία θα δημιουργήσει μικρους ηλεκτρικούς ερεθισμούς στους νευρώνες του εγκεφάλου σου οι οποίοι θα στείλουν προς τα έξω ένα απειροελάχιστο ενεργειακό κάλεσμα.

Σκέψου ότι από τους χίλιους που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο οι 100 θα αποφασίσουν να το ενστερνιστούν και να το κάνουν πράξη στη ζωή τους να το βάλουν μέσα στη φιλοσοφία τους και να το κάνουν να είναι μία νέα τάση.

Είμαστε διαχειριστές σε αυτή τη ζωή, είμαστε διαχειριστές της ιστορίας ,είμαστε διαχειριστές της γης και των πεπρωμένον του μέλλοντος της .
Τα παιδιά μας ,τα παιδιά που υπάρχουν σήμερα και τα παιδιά του μέλλοντος είναι τα αφεντικα μας ,είναι αυτά που προαποφάσισαν σε τη διαχείριση ,σε ποια θέση θα μας ορίσουν, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για να πάρουν μετά από εμάς την σκυτάλη.

Η ζωή είναι αυτή που δημιουργεί το πρόγραμμα, το πρόγραμμα που χρειάζεται, είτε την κάθαρση ειτε την εξέλιξη, είτε την άμυνα ειτε επίθεση, η ζωή είναι αυτή που προσπαθεί να περάσει σε εξέλιξη και να αναγνωρίσει στον εαυτό της την Αθανασία .

Εγώ κι εσύ δεν είμαστε τόσο μηδενικοι, δεν είμαστε τόσο ανύπαρκτοι ,δεν είμαστε αυτό που λένε οι περισσοτεροι ‘ τι να κανω γω μόνος μου’ ‘τι θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος άπλως σαν και μένα ‘.

Έχουμε όλοι τεράστια σημασία μεσα στο πρόγραμμα, οι αποφάσεις της αρχής που παίρνουμε για να αλλάξουμε το αύριο μας, για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας ,έχουν τεράστια σημασία για το ντόμινο στο ρου της ιστορίας.

Μικρά ηλεκτρικά φορτία που δεν υπάρχει ακόμα μηχάνημα για να κάνεις την μέτρηση, που παράγονται από τις αποφάσεις σου και τις νέες συνειδησιακές κατακτήσεις σου είναι αυτά που αύριο θα αλλάξουν τον κόσμο .

Εγώ κι εσύ, η ένωση μας, έχει τεράστια σημασία! Οι νέες συμβάσεις αλήθειας που μπορούμε να δημιουργήσουμε ,η νέα πληροφορία που μπορούμε να διαχειριστούμε, οι νέοι κανόνες και αξίες μας, η αλλαγή μας ,η αφύπνιση μας, έχει τεράστια σημασία.

Από την συνείδηση και την πληροφορία σήμερα ελεγχομαστε, από αυτά που νομίζουμε ότι είναι ΟΛΑ οτι ειναι τα ΜΟΝΑ, από αυτά που νομίζουμε ότι είναι τα σημαντικά, από αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε φόβο, από αυτά είμαστε σκλαβωμένοι .

Αν μπορούσα με την πληροφορία μου, αν μπορούσα με τις νέες συνειδησιακές μου κατακτήσεις να σε οδηγήσω σε νέο στόχο, να σου δείξω ένα νέο ονειρικό κόσμο, να σου δείξω νέες αξίες, τότε θα μπορούσαμε σίγουρα να μιλήσουμε για το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ποτε η ανθρωπότητα στο να απελευθερωθεί .

Και τι σου φαίνεται περίεργο; πως έχει γίνει μέχρι σήμερα; πως μέχρι σήμερα έγιναν οι μεγάλες αλλαγές ;Αν μερικές χιλιάδες άνθρωποι δεν επαιρναν μια νέα απόφαση, μια νέα ιδέα, μια νέα συνείδηση και αποφάσιζαν να θυσιάσουν τη ζωή τους για να την κάνουν πράξη πως θα γινοντουσαν αλλιως οι αλλαγες;

Η κόλλα μας σε αυτό που μας ενώνει είναι να κατανοήσουμε την τεράστια σημασία που έχουμε ο καθένας από μας ξεχωριστά πάνω στον πλανήτη γη αυτή τη στιγμή .
Είμαστε διαχειριστές με εντολή από το μέλλον να πράξουμε τα δέοντα ώστε να παραδώσουμε στους επόμενους ,στα παιδιά μας μια καλύτερη σκυτάλη στον αγώνα δρόμου προς την εξέλιξη .

Stranger

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αφηστε εδω το σχολιο σας ..
 2. 0
  0
  Ένα πανάρχαιο χρέος, κάτι μέσα μας που κάθε τόσο μας θυμίζεις, θα ενεργοποιήσει τα μικρά ηλεκτρικά φορτία… Να 'σαι καλά. 3. 0
  0
  Σ'εχω κατακρίνει στο παρελθόν, Παράξενε Ξένε, οφείλω όμως να ομολογήσω ότι κάποια άρθρα σου είναι γραμμένα με εν συναίσθηση και διέπονται από ένα ίσως πιο “εσωτερικό” ενδιαφέρον για τον κόσμο και τον εαυτό μας.
  Υ.Γ Σου αφιερώνω λοιπόν, μα και σε όλους τους “παράξενους” εδώ μέσα, το Stranger in a strange Land των Iron Maiden.
 4. 0
  0
  Αν δεν είχαμε τεράστια σημασία, δεν θα γίνονταν όλες αυτές οι συστηματικές προσπάθειες ελέγχου του τι και πώς το σκεφτόμαστε και του πώς ενεργούμε. Μοιάζουν τώρα να έχουν τον έλεγχο.

  Τhey're "coming here to play", but they're just "pulling the roots from a dying age"…
  Για σένα Νικόλα, που μας το θυμίζεις.

  WAITING FOR THE WHEEL TO TURN
  https://www.youtube.com/watch?v=AsnitgeotlY

  Living in a place with time
  Living in a place where reality is
  Standing on a big broad line
  Watching it all go by.

  But you're taking it all away
  The music, the tongue and the old refrains
  You're coming here to play
  But you're pulling the roots from a dying age…

  Waiting for the wheel to turn…

  Remember the Buachaille Mor
  Reaching for the skies from the barren shores
  Watching over the village of burns
  Counting the days since the gael kept home

  Well, the stranger claims it now
  Sitting like a king with his gold from the south
  Don't you see the waves of wealth
  Washing away the soul from the land?

  Here come the Clearances, my friend.
  Silently our history is coming to life again.
  We feel the breeze from the storm to come
  And up and down this coast
  We're waiting for the wheel to turn…

  Free were the fields of fern,
  Free was the fishing in the coves of care,
  Empty are the horns of old
  Empty for the sake of summer's cause

  Yes, you're taking it all away
  The music, the tongue and the old refrains
  You're coming here to play
  But you're pulling the roots from a dying age…

  Here come the Clearances, my friend.
  Silently our history is coming to life again.
  We feel the breeze from the storm to come
  And up and down this coast
  We're waiting for the wheel to turn…
 5. 0
  0
  Amor vincit omnia…

  Stardust

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί