06:25 - 06/06/2014

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΒΙΛΛΟΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΒΙΛΛΟΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου, πολλοί πίστευουν ότι οι πυραμίδες είναι τάφοι.

Οι περισσότεροι δεν θέλουν να σκεφτούν τίποτε αλλά κάποιοι άλλοι ακούν την άποψη , ότι οι πυραμίδες ήταν εργοστάσια ισχύος.

Μέσα του όμως ο καθένας δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι πυραμίδες είναι παραπάνω από τάφοι.

Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι.

Η πηγή του άρθρου και οι φωτογραφίες είναι από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο και τον τόμο 10 – “Στα ίχνη των θεών”, και η επιμέλεια έγινε από τον συνεργάτη της Αθέατης γνώσης Δημήτρη Παπαδούδη.

Όταν η ύλη παίρνει το σχήμα του συμβόλου του Τριαδικού Θεού , το Λάμβδα , τότε
αποκτά την ιδιότητα να συλλέγει την ενέργεια που ελεύθερη υπάρχει στον χώρο.

Μέσα λοιπόν σε κάθε πυραμίδα , υπάρχει μια άλλη ενεργειακή , τις ιδιότητες της οποίας όμως χρειάζεται ειδική τεχνολογία για να τις εκμεταλευτείς.

Έτσι οι πυραμίδες είναι μέρος ενός πολύ σημαντικού τρόπου συλλογής και εκμετάλλευσης ενέργειας .

Την μέθοδο συλλογής και εκμετάλλευσης ενέργειας την γνώριζαν όλοι οι θεοί και συνέλεγαν την ενέργεια των άστρων των αστερισμών , δημιουργώντας για το κάθε αστρικό σύστημα και ένα σύστημα πυραμίδων που να απορροφά την ενέργεια των άστρων.

Για τον λόγο αυτό οι πυραμίδες ήταν στοιχισμένες με τέτοιο τρόπο που να συντονίζονται με τα άστρα του αντίστοιχου αστερισμού.

Για να γίνει αυτό και να παίρνουν ενέργεια , η μέθοδος απαιτούσε μια χρυσή κορυφή με μια χρυσή ακίδα.

Το σύνολο μάλιστα της ενέργειας μπορούσε να μεγιστοποιηθεί καθώς αφού συλλεγότανε , μεταφερόταν , στα κέντρα αέναης χρήσης και πολλαπλασιαζότανε.

Μερικά τέτοια κέντρα υπήρχαν:

1. Ένας στο Κούσκο του Περού.

2. Ένας Καιλάς.

3. Ένας Δαλάι Σαγκάρ.

4. Ένας Καύκασο.

5. Ένας Όλυμπο.

6. Ένας Όλυμπο Κρήτης.

7. Ένας Όρος Σάστα.

Το δίκτυο συλλογής της αστρικής ενέργειας της Αιγύπτου , στα οποία το δίκτυο των κτισμάτων με τους συλλέκτες ενέργειας που βρισκόταν απλωμένα σε συμφωνία με τους αστερισμούς είναι τα παρακάτω:

1. Ο Ενεργειακός συλλέκτης του Αμπουσίρ που βρισκόταν σε συμφωνία με τις Πλειάδες.

2. Ο Ενεργειακός συλλέκτης στην Γκίζα.

3. Ο Ενεργειακός συλλέκτης της Ανδρομέδας.

4. Ο Ενεργειακός συλλέκτης του Σείριου.

5. Ο Ενεργειακός συλλέκτης του Αλτεμπαράν.

6. Ο Ενεργειακός συλλέκτης του Αλταίρ.

Όπως είδαμε στην Αίγυπτο λοιπόν όπως και σε τόσα και τόσα μέρη του κόσμου έτσι και στην Κεντρική Αμερική υπήρχαν συνδυασμοί πυραμιδών μέσω των οποίων οι θεοί έπαιρναν ενέργεια από τις υπερίνες.

Το ευτύχημα γι αυτούς είναι ότι οι υπερίνες αποτελούσαν και αποτελούν ένα δαιδαλώδες συμπαντικό δίκτυο και οι περισσότερες συνδέονταν μεταξύ τους με αποτελέσμα να μπορούν να γίνονται συνδυασμοί μεταξύ των υπερινών και μεταξύ των άστρων , των γειτονικών αστερισμών.

Ειδικά στο Γιουκατάν υπήρχε πανσπερμία συνδυασμών και ήταν μια από τις πιο παραγωγικές περιοχές του πλανήτη όσον αφορά την συλλογή ενέργειας από τα άστρα.

1. Ενεργειακός συλλέκτης Τεοτιουακάν.

2. Ενεργειακός συλλέκτης Τσίτσεν Ίτζα.

3. Ενεργειακός συλλέκτης Κασσιόπης.

4. Ενεργειακός συλλέκτης Μεγάλης Άρκτου.

Δείγμα Ενεργειακού συλλέκτη τώρα στην περιοχή των Ινδιών είναι αυτός του Άνγκορ Βατ που παίρνει ενέργεια από τον αστερισμό του Περσέως.

Άφου είδαμε κάποια πράγματα σχετικά με τους ενεργειακούς συλλέκτες και το πως μπορούσαν οι άνθρωποι να πάρουνε ελεύθερη ενέργεια από τα άστρα των αστερισμών , ας δούμε και κάποια πράγματα σχετικά με έναν στροβιλλουπερπολλαπλασιαστή και συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται στην περιοχή των Ιμαλαιών και στο όρος Κάιλας.

Στην περιοχή αυτή λοιπόν που σημαίνει η γη του Απολλώνα , βρίσκονται αρχικά δύο λίμνες του καλού και του κακού όπως λένε οι ντόπιοι που ονομάζονται , Μανσαροβάρ και Ρακάς Ταλ.

Η λίμνη Μανσαροβάρ, είναι σχεδόν κυκλική και έχει γλυκό , φρέσκο δηλαδή νερό και είναι η λίμνη του Κάι δηλαδή του Απόλλωνα.

Αντίθετα η διπλανή λίμνη , η Ρακάς Ταλ , έχει νεκρό νερό , δηλαδή πολύ αλμυρό , έχει σχήμα ημισέληνου που είναι το σύμβολο της Λίλιθ και θεωρείται η λίμνη του κακού.

Και οι δύο πλευρές έκαναν τις λίμνες κοντά η μια στην άλλη ως σύμβολο αρμονικής συνύπαρξης αλλά πάνω απ όλα τις ήθελαν για να τις χρησιμοποιήσουν σαν δεξαμενές ωφέλιμης και νεκρής ενέργειας.

Η μονάδα του πολλαπλασιασμού ενέργειας στο όρος αυτό , που υπήρχε ακριβώς απέναντι από τις δύο λίμνες , κατασκευάστηκε πάνω σε μια βάση που αποτελείτο από δύο ενιαία κομμάτια βράχου με δύο περίπου χιλιόμετρα μήκος το καθένα τοποθετημένα πάνω στο άλλο.

Τα κομμάτια αυτά του βράχου δεν ήταν φυσικά αλλά τεχνητά , προιόν της υπερτεχνολογίας των ΕΛ .

1. Μονομπλόκ-βράχος , πάνω στον οποίο βρισκόταν το κτήριο διοίκησης και τηλεπικοινωνιών.

2,3. Οι δύο επίπεδοι ενιαίοι βράχοι πάνω στους οποίους στήθηκε η μονάδα συλλογής της ενέργειας των πυραμίδων της Ευρώπης.

4. Το βόρειο κάτοπτρο , το δεξί τμήμα του οποίου λείπει γιατί καταστράφηκε από τον βομβαρδισμό των Ατλάντων .

Η Καιλάς λοιπόν , ήταν ουσιαστικά ένα δίκτυο ενεργειακής διαχείρισης που σε συνδυασμό με το δίκτυο πυραμίδων που υπήρχαν εν ενεργεία παγκόσμια , μετέτρεπε την κοσμική ενέργεια και την ενέργεια των άστρων σε διαχειρίσιμη ενέργεια.

Για το λόγο αυτό υπήρχαν δύο τεράστιες κεραίες συλλέκτες δεξιά και αριστερά της εξέδρας ελέγχου με άνοιγμα 108 μοίρες και 30 μοίρες αντίστοιχα.

Παρόμοια κατασκευή είχαν κάνει και οι Μπαχομέχ στο Δαλάι Σαγκάρ 240 χιλιόμετρα δυτικά με σκοπό να εκμεταλλευτεί την ενέργεια που διοχετευότανε στην περιοχή από τους πυραμιδικούς συλλέκτες.

Έτσι δημιούργησαν δύο τεχνητές λίμνες μέσα στις χαράδρες ώστε να μπορέσει να μετατρέψει την διαθέσιμη ενέργεια σε χρησιμοποιήσιμη.

Για να επιστρέψουμε όμως στον στροβιλλουπερπολλαπλασιαστή , ουσιαστικά το εργοστάσιο αυτό , ήταν μια ολόκληρη πόλη και εκεί πολλαπλασιαζόταν η ενέργεια.

Για να γίνει αυτό χρειαζότανε δύο δεξαμενές νερού μεγάλης χωρητικότητας.

Η τότε μέθοδος εκμετάλευσης της ενέργειας βασιζότανε στην δυνατότητα αποθήκευσης πληροφορίας , στην λεγόμενη μνήμη του νερού και αυτό ξεφεύγει από την τεχνολογία που έχουμε τώρα.

Καθώς η ενέργεια ερχότανε στον βόρειο και δυτικό κατοπτρό-συλλέκτη διοχετευότανε στους στροβιλλουπερπολλαπλασιαστές δεξιά και αριστερά , που βρισκότανε οριακά κάτω από το έδαφος και από εκεί διοχετευότανε στους σταθμούς διαχείρισης της Μανσαροβάρ και της Ρακάς Ταλ.

Βορειοδυτικά της Κάιλας και του στροβιλλουπερπολλαπλασιαστή , βρισκότανε το ανάκτορο και η πυραμίδα του Απόλλωνα.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΛΕΣ………. υπήρχαν συνδυασμοί πυραμιδών μέσω των οποίων οι θεοί έπαιρναν ενέργεια από τις υπερίνες…………

  ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΕΟΙ………ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΘΕΟΥΣ????…………..

  ΘΕΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ……ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ……..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ………ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΘΕΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ………

  Ο ΡΑ……ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…….ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ………..ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ………..ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ….ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ……ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ……..

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ………..ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ…….ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ……ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΝΕ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ………ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ……….Η ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ……….

  Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ………….ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ……..

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ……ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ……….ΝΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…..ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙ……..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…….

  ΤΩΡΑ….ΜΕ ΑΥΤΑ…..ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ……ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ………..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ…………ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……..Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΦΙΔΙ…..ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ……ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΗ……ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΓΝΩΣΗ…..ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ……ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ…..ΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ……..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ…..ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ….ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ……ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ…..ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΟΣ………….ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ…………

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ……Ο ΘΕΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ…..ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ……..ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ……..ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ………ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΙΑ…..ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ….ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ……..ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ……ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ……ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ………….ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ Ο ΘΕΟΣ……ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ……..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ…..

 2. οχου………….. μωρε μιναρα με τους ΣΤΡΟΒΙΛΛΟΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ……..

 3. 6 Ιουνίου 2014 – 12:14 μ.μ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ,

 4. το λεει η λεξη
  ΠΥΡ-ΑΜΙΣ
  η "μυτη" του πυρος (πνευματος)
  αστε τον γιχβε να τραγουδαει

 5. ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ…..ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ……………………

  ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ…….ΠΡΩΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ………..ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ……..ΑΝΘΡΩΠΟ…….ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ……ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ……..ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…….

  ΕΓΩ ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…..ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ……ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…….

  ΑΝ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ……ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ……ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ………

  ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ……ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ……ΕΣΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ……ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ……..ΠΡΩΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ…..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…..ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ…….ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…………….

 6. Κατα τους Αιγυπτιους Ρα ειναι ο Ηλιος ενω κατα τους Εβραιους ρα σημαινει κακος…. Σε επισκεψη μου πριν λιγα χρονια στη Αλεξανδρεια στην ανακαινισμενη Βιβλιοθηκη της βρηκα σε παλιο βιβλιο την μεταφραση του συμβολου SS που σημαινε τον ΡΑ

 7. Αλλη μια μαλακια αρθρο ενας απλος κινητηρας τυπου searl μπορει να παραξει αρκετη ενεργεια δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ολοκληρη πολη για να λαβεις ενεργεια. Τελος ας θυμηθουμε το αεικινητο Τεσλα το οποιο συλλεγε με κατι κεραιες ενεργεια απο το χωρο. Αφου ο Τεσλα μπορεσε και εφτιαξε τεχνολογια ωστε να παιρνει ενεργεια απο τον περιβαλλον χωρο γιατι χρειαζονταν τις τεραστιες πυραμιδες οι σουπερ Ελληνες-Θεοι? τοσο κρετινοι ηταν τεχνολογικα????????????????

 8. @ 8.18 μπορει να χαν αυξημενες αναγκες ενεργειας. Οι πυραμιδες συλλεγουν μονο ενεργεια? Μηπως αποστελουν κιολας?

 9. Αποσυνδεθηκα ως endekaeleven και εχω νεο gmail

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*