Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:03 - 15/01/2015

Οι δουλειές ξεκίνησαν πολυ καλά φέτος…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Επειδή ολα πανε ρολόι οι γερουσιαστές Τζον Μακειν και ο Τζο Λίμπερμαν ταξιδεύουν τακτικά στο Ισραήλ. Και οι δυο τους Εβραίοι σιωνιστές πολιτικοί, καλοί στις επιχειρήσεις θανάτου αθώων πολιτών ανα τον κοσμο.

Ο Λίμπερμαν μετα τις επιθέσεις στο Παρίσι άρχισε την προπαγάνδα αναφέροντας στην Wall street Journal οτι πρέπει να ξεκινήσουν τον πόλεμο εναντίον του Ισλάμ.
Σύμφωνα με τον γερουσιαστή πρέπει όλοι μας να ενωθούμε κατα του ριζοσπαστικού Ισλάμ, πριν αυτο προλάβει και σκοτώσει περισσότερους ανθρωπους και περιορίσει τα πολιτικά δικαιώματα μας…Χάχαχα

Οι χώρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την οργή που προκάλεσαν οι τρομοκράτες και να κηρύξουν επισήμως τον πόλεμο, σύμφωνα με τον Λίμπερμαν. Ενας παγκόσμιος πόλεμος κατα της τρομοκρατίας μοιάζει με τους προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους ενάντια στον φασισμό και τον κομμουνισμό.

Ο νεοσυντηρητικος γερουσιαστης ειναι ενα σημαντικό μέλος του American Enterprise Institute και υποστηρικτής του μεγάλου Ισραηλ και της νέας τάξης.
Ενας πόλεμος που εχει προσχεδιαστεί εδω και εκατοντάδες χρονια για επαναπροσδιορίσει τα σύνορα των χωρών, για να κλέψουν τους φυσικούς πόρους τους και να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ.

Η τρομοκρατική επιθεση στο Παρίσι και οι αντιδράσεις εκατομμυρίων ανθρώπων για την βία που προκάλεσαν οι φανατικοί ισλαμιστες (πράκτορες της Σιων και του Λίμπερμαν) προωθούν ξεδιάντροπα τον κοσμο στον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η επιθεση στο περιοδικό Τσαρλυ δεν τους φτάνει για να ξεκινήσουν την μεγάλη θυσία. Χρειάζονται μια μεγαλύτερη Απάτη παρόμοια με την επιθεση των ιαπωνικών δυνάμεων στο Περλ Χαρμπορ.

Μπορει να μην συμφωνείτε με αυτα που αναφέρουμε, και εγώ ελπίζω να μην συμβει ποτε τέτοιος καταστροφικός πόλεμος οπως οι άλλοι δυο.
Δυστυχώς η εξέλιξη των παγκόσμιων γεγονότων έπρεπε να μας ειχε ταρακουνήσει για την απίστευτη ροπή που εχουν παρει τα γεγονότα. Πολλές χώρες στην δυτική Ευρώπη οπως η Αγγλία η Γαλλία και η Ολλανδία θέλουν να εξοπλίσουν την αστυνομία ματ πολυβόλα όπλα. Μην ανησυχείτε θα το δούμε πολυ σύντομα και αυτο το επεισόδιο-ια…

Όλοι μας ζούμε σε μια φασιστική κοινωνία στην οποία μας καλούν να τους ψηφίσουμε κάθε τέσσερα χρονια. Τα φασιστικά κόμματα δεν ειχαν ποτε τοσες έδρες στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, η τελευταία φορα ηταν πριν τον ΒΠΠ.

Οι σιωνιστές που σκορπούν συστηματικά τον τρόμο μας εχουν επιφυλάξει πολλα σενάρια, δες μερικά αξιόλογα γεγονότα που πριν δυο χρονια θα έλεγες καλά τοσο καραγκιόζηδες ειστε:

1. η τιμή του πετρελαίου, έχεις ξαναδεί ποτε σου τέτοια κατρακύλα;;;

2. Η πολιτική της Κεντρικής τράπεζας της Αμερικής

3. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της fema εχουν ξεκινήσει να λειτουργούν

4. Η Goldman Sachs μοίρασε 3.500 πακέτα επιβίωσης στους υπαλλήλους της

5. Το αμερικανικό κράτος αγοράζει μάζες απο κονσερβοποιημένα τρόφιμα

6. Τεράστιες υπόγειες βάσεις εχουν οικοδομηθεί σε ολο τον κοσμο

7. Η Τοποθεσία του θεού Ανουμπης, ο θεός των νεκρών στο αεροδρόμιο του Ντένβερ

8. Ο παγκόσμιος επαναπατρισμός του χρυσού απο τις κυβερνήσεις, τι ξέρουν και γιατι δεν το λένε;

9. Μαζική χειραγώγηση των προϋπολογισμών των χωρών. Απεριόριστο χρέος των χωρών

10. Η ανύπαρκτη δημοκρατία, μονο στα λόγια κι οχι στην πράξη

11. Απίστευτες μεγάλες μάζες υπνωτισμένων λαών, χάνουν κάθε μέρα την ελευθερία τους αλλα κανεις δεν αντιδρά!!!

12. Απίστευτη εξέλιξη των πολιτικών γεγονότων, μαζικές εκτελέσεις πολιτών σε δημόσιους χώρους

13. Δεκάδες ανεξήγητοι θάνατοι τραπεζιτών, τα ΜΜΕ δε αναφέρουν ούτε μια λέξη για το φαινόμενο!!! Δεν ειναι γελοίοι οι επαγγελματίες παπαγάλοι; Η λες να φοβούνται να χάσουν την δουλεια τους;;;

14. Κλιματολογικές ανωμαλίες, τσουναμια και δεν ξέρω τι αλλο θα δουν τα ματια μας;

15.Γράψτε και εσεις μερικά… Σε μερικές εβδομάδες θα ξέρουμε ποτε θα εχει γίνει η μεγαλύτερη false flag. Πλησιάζουν τα ματωμένα φεγγάρια, συνήθως συμβαινει μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου ματωμένου φεγγαριού!

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 01/15/2015 @ 11:34 ΜΜ

    Πάντως ένας κόσμος χωρίς μουσουλμάνους δεν θα με χάλαγε…

    • φίλε,έχετε πέσει σε παγίδα όλοι,οι Εβραίοι είναι Τουρανακής καταγωγής-ΤΟΥΡΚΟΙ,δεν είναι Σημίτες,οι ίδιοι δημιουρησ΄να το δίπολο Σημιτισμός-αντισημιτισμός,ώστε μια μέρα…που κοντοζιγόνη αυτή η μέρα να αφανίσουν τους Σημιτικούς πλυθησμούς(όπως και γίνετε)….ο 2 παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε για να ιδρύθη το κράτος του Ισραηλ,μας περνάνε μηνήματα του κακού άραβα στην τηλεόραση(σημίτες) ώστε μια μέρα να αφανιστούν από την γη….δεν ξεκίνησαν οι Άραβες αυτόν τον πόλεμο….οι Αμερικάνοι είναι στα εδάφη τους και έχουμε τα αποτελέσματα που βλέπεις!!ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ…ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΧΑΖΑΡΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ από όλο αυτό που γίνεται!

  2. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 8:17 ΠΜ

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ
    Το κονδύλι για τους μισθούς των κληρικών
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο| Εκτύπωση |
    Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015
    Γράφτηκε από τον/την Καθημερινή – 10.09

    klirikoiΟι κληρικοί φαίνεται πως ήταν οι "τυχεροί" του 2014, καθώς το κονδύλι μισθοδοσίας τους αυξήθηκε σε σχέση με το 2013.

    Από τα διαθέσιμα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το διάστημα Ιανουαρίου Νοεμβρίου 2014 προκύπτει ότι το κονδύλι για τη μισθοδοσία των κληρικών ήταν το μοναδικό που αυξήθηκε για τις ειδικές κατηγορίες.

    Η μισθοδοσία του προσωπικού νοσοκομείων μειώθηκε στα 2 δισ. ευρώ από 2,2 δισ. ευρώ το 2013, του προσωπικού των περιφερειών στα 288 εκατ. ευρώ από 339 εκατ. ευρώ και του προσωπικού ΑΕΙ και ΤΕΙ στα 535 εκατ. ευρώ από 579 εκατ. ευρώ.

    Αντιθέτως, για τους κληρικούς αυξήθηκε στα 177 εκατ. ευρώ από 132 εκατ. ευρώ.

  3. Ανώνυμος 01/16/2015 @ 9:13 ΠΜ

    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ [ ΘΕΟΚΤΟΝΩΝ ] ΕΒΡΑΙΩΝ…
    ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΦ ΩΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΘΕΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΑ [ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ] ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…ΟΙ ΦΙΛΟΚΑΚΟΙ ΑΥΤΟΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ…

    ΤΟ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΟΝΟΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΑΝΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ [ ΠΑΝ ΣΥΝ ΦΙΛΟΣ ΣΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ] ΟΠΩΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ…

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ [ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ] ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ…ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ…ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ…ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΗΔΟΝΕΣ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΛΠ ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ … ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΧΙΚΟΥΣ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ ΖΩΟΥ…

    '' ΣΚΛΑΒΕ ΔΟΥΛΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΘΡΕ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ…ΕΧΘΡΕ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ''…[ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ]…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ…ΑΡΧΩ …NEW YORK…KAI ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΩ…ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΕΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*