Οι δορυφορικές εικόνες των ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία ειναι απο το 2013!

Οι δορυφορικές εικόνες που κυκλοφόρησε το ΝΑΤΟ και δείχνουν ότι κοντά στα ουκρανικά σύνορα μαζευτηκαν 40.000 ρωσικά στρατεύματα είναι ψεύτικες . Απο οτι φενεται οι φωτογραφίες ειναι από το 2013 κατα την διαρκεια στρατιωτικών ασκήσεων στη νότια Ρωσία.

Ο ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ο Στρατηγός Philip Breedlove , έγραψε την περασμένη Τετάρτη στο Twitter οτι οι εικόνες στον συνδεσμο που εστειλε, ειναι η «απόδειξη » της ύπαρξης μιας μεγάλης συγκέντρωσης των ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Στις εικόνες, μερικές χρωματιστές και μερικές μαυρόασπρες , φενονται πολλά ρωσικά τανκς , ελικόπτερα , μαχητικά αεροσκάφη , και μια «ταξιαρχία των ειδικών δυνάμεων » με ημερομηνίες από 22 με 27 Μαρτιου, 2014. Ένας Ρώσος στρατηγός απαντησε ότι πράγματι δείχνουν ρωσικές στρατιωτικές μονάδες , αλλά αυτές οι εικόνες ελήφθησαν στα νότια της Ρωσίας κατά τη διάρκεια κοινής άσκησης αεράμυνας των Ανεξάρτητων Κρατών ( ΚΑΚ ) , συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας το 2013 .

Το ΝΑΤΟ συνέχισε να αυξάνει τις φήμες για μια πιθανή ρωσική εισβολή της Ουκρανίας από το στόμα του Γενικού Γραμματέα κ. Anders Fogh Rasmussen με τον ισχυρισμό ότι 40.000 ρωσικά στρατεύματα ειναι συγκεντρωμένα κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας , και ότι είναι έτοιμοι για μάχη.

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *