Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:15 - 30/05/2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΦΕΥΓΕΙ”ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διέψευσε ο τέως πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, το περιεχόμενο τηλεγραφήματος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο δήλωση του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για το ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της, ή αλλιώς να φύγει από το ευρώ», προήλθε έπειτα από αίτημα του κ. Παπαδήμου.

Όμως τα γεγονότα δείχνουν ότι τον βγαζει στη σέντρα ο αρχιμασόνος(αποδεδειγμένα)Μπαρόζο τον Παπαδήμο. Ο υψηλόβαθμοςε τέκτονας σε συνεργασία με τον άλλο υψηλόβαθμο τον Βαν Ρομπάι, ανταλάσσουν απόψεις με σκιάχτρο τον Παπαδήμο που φέρεται να προτρέπει τα “κοράκια” της Ευρώπης να κινδυνολογήσουν για να φοβήσουν τον ελληνικό λαό. Μόνον γι αυτό το λόγο θα πρέπει-ειδικά μετά από αυτές τις αποκαλύθψεις-να τους στείλουμε στο διάβολο.



Διαβάστε την είδηση από το greekmoney για να φρίξετε. Παπαδήμο, τέτοιες εκφράσεις για κλαμπ και αηδίες χρησιμοποιούνται ευρέως από μασονάκια με πλάκα τα γαλόνια. Αλλά εσύ ακόμα να μας πεις πότε ορκίστηκες στον Διαβήτη.


«Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει καμία δήλωση, ούτε μίλησα με πρωτοβουλία μου με κανέναν εκείνες τις ημέρες. Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα», δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα Fm ο τέως πρωθυπουργός.


Σύμφωνα με το επίμαχο τηλεγράφημα του Ρόιτερς, ο κ. Μπαρόζο σε συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση στις 11 Μαΐου ερωτηθείς σχετικά με τα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να «σκίσει» (ακυρώσει) τη συμφωνία διάσωσης, απάντησε: «Κοιτάξτε εάν ένα μέλος του κλαμπ δεν σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερα να φύγει από το κλαμπ».

«Οι αγορές πανικοβλήθηκαν, οι Έλληνες εξοργίσθηκαν και ο Μπαρόζο δέχθηκε επικρίσεις», υποστηρίζει το πρακτορείο και προσθέτει: «Ωστόσο αυτό που ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Μπαρόζο, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε την πρόθεση να κάνει τόσο σκληρή δήλωση. Το έκανε μόνο διότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον υπηρεσιακό (sic) πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο που τού ζήτησε να το κάνει, δήλωσε αξιωματούχος της Επιτροπής».


Κατά το πρακτορείο «απογοητευμένος από την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Παπαδήμος ήθελε από τον Μπαρόζο να πει κάτι ισχυρό (σ.σ.: να απευθύνει ένα ισχυρό μήνυμα) με την ελπίδα ότι αυτό θα αφυπνίσει τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες». Επικαλούμενο δε δήλωση ανώνυμου «αξιωματούχου της Επιτροπής», το Ρόιτερς, αναφέρει: «Δεν ήταν πρωτοβουλία του Μπαρόζο. Επρόκειτο για απευθείας αίτημα», το οποίο, πάντως, όπως αναφέρει, «δεν λειτούργησε».


Πριν από δύο εβδομάδες, ο Βαν Ρομπάι και ο Χοζέ Μανουέλ Μπαρόζο συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου για να συζητήσουν την απάντηση της Ευρώπης στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα που τόνιζε ότι δεν υπάρχει νομιμοποίηση του Μνημονίου και ζητούσε την επαναδιαπραγμάτευση του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, σημειώνει το Reuters, είναι ότι μερικές φορές υπάρχουν πιέσεις και από την Αθήνα για εξωτερική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.


Ως μία τέτοια περίπτωση περιγράφεται το τηλεφώνημα του Λ.Παπαδήμου στον Μ.Μπαρόζο που μετά την συντριπτική ήττα των δυνάμεων του Μνημονίου στις ελληνικές εκλογές, ζήτησε να φοβίσει το κόσμο (αλλά και να ρίξει τις αγορές παγκοσμίως) με σχετική δήλωσή τους. Έτσι όταν σε συνέντευξη του στην ιταλική τηλεόραση στις 11 Μαΐου, ο Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ρωτήθηκε για την άποψη του για το σχέδιο Τσίπρα να καταγγείλει το Μνημόνιο απάντησε.


“Κοιτάξτε”, απάντησε, “εάν ένα μέλος ενός κλαμπ δεν σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερο ότι να φεύγει, και αυτό ισχύει για κάθε οργανισμό ή ίδρυμα.”


Ακόμα κι αν δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ελλάδα, τα σχόλια του ελήφθησαν ως αναφορά στην Ελλάδα. Η είδηση που έκανε τον γύρο των διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης ήταν ότι πλησιάζει η ελληνική έξοδος από το ευρώ. Πανικός επικράτησε στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ενώ οι Έλληνες εξοργίσθηκαν.


Δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει δεύτερο στις εκλογές της 6 Μαΐου, η “απειλή” που συνιστούσε η επιστολή Τσίπρα δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Οι δύο ευρωπαίοι ηγέτες συζήτησαν εάν και πως θα απαντήσουν.Το Reuters αποκαλύπτει ότι ο Μπαρόζο δεν είχε πρόθεση να κάνει μια τόσο σκληρή δήλωση για την Ελλάδα. Το διεθνές πρακτορείο αποκαλύπτει, επικαλούμενο αξιωματούχο της Κομισιόν, ότι ο Μπαρόζο δέχθηκε τηλεφώνημα από τον τότε πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος του ζήτησε να το πράξει.


Απογοητευμένος από αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί στις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, ο Παπαδήμος ζήτησε από την ΕΕ να στείλει ένα δραματικό μήνυμα με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστούν οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα.


“Δεν ήταν πρωτοβουλία του Μπαρόζο. Ήταν αίτημα από την Αθήνα”, είπε ο ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters και πρόσθεσε: “Βεβαίως η πρωτοβουλία απέτυχε”.


Οι ευρωπαίοι ηγέτες ελπίζουν ότι μια πιο διακριτική μορφή πίεσης ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα, καταλήγει η ανάλυση του Reuters. Πάντως ο Λ.Παπαδήμος, μιλώντας ενωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, διέψευσε, όπως βέβαια ήταν αναμενόμενο, το τηλεφώνημα. Μένουν τα πραγματικά γεγονότα της δήλωσης όμως, που τον εκθέτουν…


Mήπως κάποιοι (εντός και εκτός Ελλάδας) εργάζονται, τελικά για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α.Τσίπρας στην εξουσία ; Γιατί διαφορετικά δεν εξηγείται, ούτε ο προδοτική παρέμβαση του Λ.Παπαδήμου, ούτε το τηλεγράφημα στριπ-τιζ στον Λ.Παπαδήμο, του Reuters…

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1871:–q——q—–&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*