Οι γραικίλοι πολιτικοί παραδίδουν την εξουσία στους γερμανούς κατακτητές. Η Γερμανική Κατοχή ολοκληρώνεται.

Χορστ Ράιχενμπαχ, ο επικεφαλής της task forceΑς Καλωσορισουμε τον νεο μας 
πραγματικο Πρωθυπουργο  

κ.κ.Χορστ Ραιχενμπαχ. Sieg Heil!
“…Μας Αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε…”

Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 


ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

30 γκαουλαιτερ θα επιβλεπουν τα υπουργεια

Έπιασαν δουλειά οι «τοποτηρητές» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι οποίοι αναλαμβάνουν ουσιαστικά να βάλουν… τάξη στην ελληνική οικονομία.
Χορστ Ράιχενμπαχ, ο επικεφαλής της task forceΜέχρι τα τέλη του μήνα, η 30μελής ειδική Ομάδα Δράσης, ή task force, θα έχει εγκατασταθεί στα υπουργεία της χώρας, προκειμένου να
επιβλέψει την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και κυρίως να λειτουργεί πυροσβεστικά όπου απαιτείται η λήψη των μέτρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας.
«Δουλειά μας είναι να υποστηρίξουμε τους Ελληνες, ώστε να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που συμφώνησαν, μέσω

τεχνικής βοήθειας. Και για μένα η σημαντικότερη δουλειά είναι να συντονίσω αυτή την τεχνική βοήθεια και να φέρω έτσι στους Ελληνες ένα σημάδι ελπίδας.

»Δεν θα είχα αναλάβει τη δουλειά αν δεν ήμουν πεπεισμένος ότι οι Ελληνες θα τα καταφέρουν» δήλωνε χθες ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης, Χορστ Ράιχενμπαχ, λίγο πριν συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία του προέδρου του ΣΟΕ, Γιώργου Ζανιά, και του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Ηλία Πλασκοβίτη.
Σήμερα, ο κ. Ράιχενμπαχ συναντάται και με τον πρωθυπουργό.
«Να βοηθήσει»
Ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Ολι Ρεν, Αμαντέο Αλταφάζ, διευκρίνισε ότι η ειδική ομάδα έχει βασική αποστολή να βοηθήσει την Ελλάδα να επανέλθει στην ανάπτυξη και όχι να τη θέσει υπό κηδεμονία, υπενθυμίζοντας ότι συμφώνησαν για τη σύστασή της ο πρόεδρος Ζοζέ Μπαρόζο και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Πρόσθεσε δε ότι η ομάδα θα λειτουργεί παράλληλα με την τρόικα και αποσαφήνισε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στον προσδιορισμό των υπό ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων ή της ακίνητης περιουσίας και θα περιοριστεί στην παροχή τεχνικής και νομικής βοήθειας σε σχέση με τη συμβατότητα προς το κοινοτικό δίκαιο.
Η Ομάδα Δράσης συστήθηκε από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την παροχή τεχνικής βοήθειας στην Ελλάδα, ώστε να υποστηριχθεί η εφαρμογή του προγράμματος της τρόικας και να επιταχυνθεί η απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων, μετά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν ως προς την προώθηση των μέτρων και που εντοπίζονται στους περιορισμούς της δημόσιας διοίκησης και τα εμπόδια στον πολιτικό συντονισμό.
Θα εστιάσει στην ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την απασχόληση. Ανά τρίμηνο θα υποβάλλει εκθέσεις προόδου στις ελληνικές αρχές και στην Επιτροπή. Η Ομάδα Δράσης, που έχει συμβουλευτικό ρόλο, θα εδρεύει μεν στις Βρυξέλλες, αλλά στην Αθήνα θα λειτουργεί η ειδική ομάδα επικοινωνίας και υποστήριξης σε στενή συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Το γενικό συντονισμό των εργασιών έχει ο επίτροπος Ολι Ρεν και επικεφαλής της είναι ο Χορστ Ράιχενμπαχ, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και πρώην γενικός διευθυντής στην Επιτροπή.
Τα μέλη της είναι αποσπασμένοι εμπειρογνώμονες της Επιτροπής και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αποτελείται από μια ομάδα συντονισμού και από εμπειρογνώμονες που θα εργάζονται επί τόπου στα υπουργεία ή σε άλλες υπηρεσίες του κράτους πάνω σε συγκεκριμένα έργα και θέματα που θα ορίζουν οι ελληνικές αρχές. Επικεφαλής κάθε ομάδας είναι Ελληνας τεχνοκράτης συνεπικουρούμενος από Ευρωπαίο σύμβουλο.
Απορρόφηση πόρων
Η πρώτη τους έκθεση θα εξετάσει μέτρα για την επιτάχυνση της απορρόφησης ευρωπαϊκών πόρων, συμπεριλαμβανομένου συγκεκριμένου προγράμματος και χρονοδιαγράμματος, και θα αποσταλεί στην Επιτροπή και στις ελληνικές αρχές μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Θα πραγματοποιούν τόσο σύντομες όσο και μεγαλύτερης διάρκειας επισκέψεις. Δεν είναι επιθεωρητές ούτε ελεγκτές και δεν ασκούν καθήκοντα που ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της ελληνικής κυβέρνησης και διοίκησης.
Στο επίκεντρό τους βρίσκονται: ιδιωτικοποιήσεις, αγορά εργασίας, επενδύσεις, αναμόρφωση δικαστικού συστήματος, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, αναδιάρθρωση ΔΕΚΟ, φορολογία (όπως καταπολέμηση διαφθοράς στο φοροελεγκτικό μηχανισμό, μεταρρυθμίσεις και τεχνικές λογιστικού ελέγχου), δημοσιονομική διαχείριση (όπως διοικητική αναδιοργάνωση υπηρεσιών παρακολούθησης δαπανών), αναδιοργάνωση Δημοσίου, αναμόρφωση αγορών αγαθών και υπηρεσιών.
Ελευθεροτυπία

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *