Οι γονυπετεις προύχοντες αυτου του τοπου κάτι γνωρίζουν και προετοιμάζονται κρυφά!


Σήμερα βρέθηκα στην Αθήνα για μια προσωπική εργασία, η Αθήνα δεν έχει αλλάξει πολύ από την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα ,ίδιοι γκρίζοι δρόμοι, ίδιοι άδειοι άνθρωποι, ίδια μαυρίλα , ίδιο το κενό που σου αφήνει .

Μόνο κάτι καινούργιο, κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ξαφνικά σε πολλά ATM πολλοι άνθρωποι συνωστισμένοι σε ουρές να περιμένουν να σηκώσουν χρήματα ,παρατηρήθηκε μία το απόγευμα και μία αργά το βράδυ και αναρωτιέμαι εκεί κοντά στη βουλή στο Σύνταγμα αποφάσισαν όλοι ξαφνικά σήμερα να βγουν μια βόλτα στην γκρίζα Αθήνα .

Δεν είναι θέμα της σύνταξης αυτό , ούτε το επίδομα των 150 ,ουτε ο ενφια,αυτό είναι κάτι άλλο .Γιατί αν δεχτώ ότι ο κύριος με τους σωματοφύλακες 11 η ώρα το βράδυ καιγόταν να σηκώσει από το ατμ 150 αντε μεχρι 1000 ευρωπουλα τότε σκιάζομαι πολύ …πάρα πολύ. Αν αυτός δεν τα αφήνει μέσα εγώ και εσύ τι πρεπει να κάνουμε!

Μιλάμε για κοσμο άλλο …όχι εμένα και σένα ..και μιλάμε για πολλούς ..πάρα πολλούς !

Stranger

24 thoughts on “Οι γονυπετεις προύχοντες αυτου του τοπου κάτι γνωρίζουν και προετοιμάζονται κρυφά!

  • Ανώνυμος says:

   ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ.
   0   0
  • Γιώργος says:

   Δεν συμμερίζομαι την ανησυχία για τα ΑΤΜ αλλά πράγματι οι συντάξεις του ΟΑΕΕ μπήκαν 28 Νοεμβρίου αντί για 1 Δεκεμβρίου. Πιο νωρίς δηλαδή. Αν και καλό θα ήταν όλες οι συντάξεις του επόμενου μήνα να δοθούν γύρω στις 20 Δεκέμβρη μπας και κινηθεί λίγο η αγορά και δουλέψουν τα καταστήματα και όχι τέλος του μήνα του ΙΚΑ και 1 Ιανουαρίου του ΟΑΕΕ. Οι Συντάξεις του ΙΚΑ μπήκαν κανονικά όπως πάντα την προτελευταία εργάσιμη του μήνα.
   0   0
 1. Ανώνυμος says:

  Στο κέντρο έχει συνήθως 2-3 άτομα κατά μέσο όρο που περιμένουν σε κάθε ΑΤΜ και καμιά φορά κανένα, ανάλογα με την ημέρα και ώρα. Αν είδες περισσότερα από 2-3 Νικόλα, τότε πραγματικά θα πρέπει να ανησυχούμε.
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  …ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ"… ΣΤΟ "ΑΡΤ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ"ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ "ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΙ".. ΝΑ ΕΠΙΤHΘΕΝΤΕ "ΑΟΡΙΣΤΟΣ-APOPROSANATOLISTIKA" …ΣΤΗ MNHMONIAKH ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ"…ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ "ΘYΜΗΘHΚΑΝ" ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ…ΜΕ "ΔΕΙΝΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ"..ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ…ΜΕ "ΜΠΗΧΤΗ ΣΕ ΟΦ-ΣΗΟΡΕ" ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ…"ΕΝΟΧΙΚΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)… ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ?(ΝΟΘΕΙΑ…ΣΕΓΚΙΟΥΛΑΡ…ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΚΥΠΡΟ-ΜΑΡΦΙΝ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ"…ΣΙΜΗΤΤΟΔΟΓΜΑ ΠΑΠΟΥΛΟΜΠΕΝΑΚΗ….ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΦΑΓΟΥ), "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"…ΖΑΠΕΙΑ 1-2…3…ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ… ΠΑΡΑΠΕΡΑ…"ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ"… ΔΕ ΤΟΝΙΖΟΥΝ?!XMM,ΤΑ "ΒΑΣΙΚΑ"…ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ) "ΝΟΘΕΙΑΣ"…ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ-ΠΟΤΑΜΙ"…ΩΣ "ΡΥΘΜΙΣΤΗ"???.."ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΣΦΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ?"…"ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"ΣΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ"ΜΑΣΩΝΟΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ(ΠΑΠΟΥΛΟΜΠΕΝΑΚΗ)"ΚΑΙΤΗΝ"ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ"…ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ…"ΟΥΚΕΣΤΙΝΟΑΡΙΘΜΟΣ"..ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,ΕΛΣΤΑΤ,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΔΟΜΗΜΕΝΑ,ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ,ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ.ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ,ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ,ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ…."ΞΟΥΛΙΔΟΥ-ΣΟΒΑΡΟΤΟ"…ΔΟΥΒΛΙΝΟ….ΜΟΝΟ ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ"…ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ….ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ …ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ"ΠΑΠΟΥΛΟΜΠΕΝΑΚΗ"ΑΠΟ ΣΙΜΗΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕ"ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ"…ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,ΑΟΜΑΤΟΙ,ΣΤΡΑΒΟΓΚΑΒΟΙ,ΜΑΡΙOΝΕΤΕΣ,ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ,ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ,ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ" ΤΗ ΧΩΡΑ,XMM…"ΧΩΡΟ…ΔΡΑΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΑΛΟΤΡΙΟΙ ΚΑΤΕΣΘΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ"…ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΠΡΟΣΕΧΩΣ "ΙΑΣΛΑΜΟΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ-MASONOLEBANTE"…ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΗΜΕΝΟ-ΚΟΛΠΟ "ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ….ΜΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ-ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ…ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ "ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΝΑ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ "ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ"…ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ…ΛΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ…ΦΥΛΑΚΕΣ…ΕΧΕΤΕ ΤΗ" ΓΝΩΣΗ? ΚΑΚΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΤΕ?…ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ "ΠΑΣΟΚΣΙΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ… "ΤΖΕΦΡΟΒΕΝΟΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ", ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ…ΛΥΚΟΟΟΟοοοοοΟΟΟΟΟΣ?!>._Υ.Γ"…ΜΗ ΓΕΛΑΣΤΗΤΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕΙ …Σ.Ο.Σ…(ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗ)…ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ…ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΣΩΝΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΕΠΟΥΣΤΗΔΕΣ"ΚΑΙ…ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΘΕ._
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΛΕΓΑΝ ΔΟΞΑ ΣΥ Ο ΘΕΟΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΗΣΘΟΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΦΙΑ !!! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123
  0  0
 4. Ανώνυμος says:

  μη πληρωνετε ρε μαλακες τιποτα.Και λεφτα θα εχετε και θα φυγουν και μια ωρα γρηγοροτερα.Οσο πληρωνετε τους αλειφετε βουτυρο στο ψωμι.
  0  0
 5. Ανώνυμος says:

  EIΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
  0  0
 6. voutos says:

  Παραμύθια της Χαλιμάς .. Τα ΑΤΜ έχουν ημερήσιο όριο ανάλυψης που δεν υπερβαίνει τα 900 ευρώ .. Μάλλον αυτός που έφτιαξε αυτό το παραμήθι δεν γνώριζε αυτήν την λεπτομέρια ..
  0  0
 7. Ανώνυμος says:

  Ένα σύντομο ψάξιμο αρκεί για να σε δικαιώσει Νικόλα, και όχι μόνο όσον αφορά την Αθήνα…

  Σέρρες: Πρωτοφανής -για τα χρονικά των τελευταίων ετών- χαμός έγινε στα τραπεζικά καταστήματα της πόλης…

  http://www.serraikanea.gr/koinonia/item/15859-serres-oures-syntaksioyxon-sta-atm-ton-trapezon.html

  Αγρίνιο: Στην ουρά για τράπεζα από τα μεσάνυχτα

  http://www.agriniopress.gr/στην-ουρά-για-τράπεζα-από-τα-μεσάνυχτα/
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.