Οι «αυτόπτες μάρτυρες» της κατάρριψης,που κάνουν τη Τουρκία να «σιωπά»

Οι “αυτόπτες μάρτυρες” της κατάρριψης του τουρκικού αεροσκάφους είναι πολλοί.Γι΄ αυτό και η Τουρκία ουσιαστικά “σιωπά”.
Το ΝΑΤΟ θα συζητήσει σήμερα το θέμα της κατάρριψης του τουρκικού αεροσκάφους από τη Συρία,γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τι έχει συμβεί.Κι αυτό γιατί τα “μάτια” που είδαν τη κατάρριψη είναι πολλά και η Άγκυρα δεν μπορεί να τα διαψεύσει όλα.Γι΄ αυτό και οι αντιδράσεις της δεν είναι “θερμές”.

Ο υπουργός Εξωτερικών Α.Νταβούτογλου έχει αναλάβει να πείσει την τουρκική κοινή γνώμη ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε άδικα.Χρησιμοποιεί συνεχώς το επιχείρημα ότι επρόκειτο για “άοπλο” αεροσκάφος αποφεύγοντας να αναφερθεί στις αποστολές αναγνώρισης που κάνει,λέει ότι η ταυτότητά του ήταν γνωστή αποφεύγοντας να πει ότι δεν είχε καταθέσει πουθενά σχέδιο πτήσης και λέει ότι βρισκόταν σε διεθνή εναέριο χώρο με τη Συρία να τον διαψεύδει υποστηρίζοντας ότι το RF 4 βρισκόταν το πολύ 2,5 χλμ. από τις ακτές της.

Οι Σύριοι μάλιστα υποστηρίζουν μέσω του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών Jihad Makdissi ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από απλά αντιαεροπορικά όπλα και ισχυρίζεται ότι ένα μέρος του αεροσκάφους που βρέθηκε έχει τρύπες από τα πυρά αυτών των αντιαεροπορικών.Δεν χρειάστηκε,λένε η χρήση πυραύλου για τη κατάρριψή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet Daily News η επικοινωνία με το αεροσκάφος χάθηκε 11:56 και έπεσε στη θάλασσα στις 11:58 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επισημαίνει ακόμη ότι η κατάρριψη έχει πολλούς “αυτόπτες μάρτυρες”.

Πρώτα απ΄ όλα τα τουρκικά ραντάς της Μαλάτιας,όπου υπάρχουν και τα ραντάρ που εξυπηρετούν την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ.

Μετά είναι τα ρωσικά ραντάρ που είναι στο Ταρτούς της Συρίας,αλλά και τα ραντάρ του Ιντσιρλίκ.Υπάρχει επίσης η βρετανική βάση Dikelia που παρακολουθεί το κανάλι του Σουέζ και το Αιγαίο. Και βέβαια υπάρχουν τα ραντάρ του Ισραήλ.


Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο,όλοι οι άλλοι έχουν σοβαρούς λόγους να υποστηρίξουν τα όσα λέει ο κ.Νταβούτογλου με συγκεκριμένα στοιχεία και στίγματα. Και μέχρι σήμερα,τέσσερις ημέρες μετά από τη κατάρριψη όλοι καταδικάζουν την ενέργεια της Συρίας,κανείς όμως δεν δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίξει τους τουρκικούς ισχυρισμούς. 

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15549

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *