Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί θα εξοπλιστούν σύγχρονα λέιζερ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Τα σύγχρονα στρατιωτικά λέιζερ μπορούν να θέσουν εκτός λειτουργίας τους εχθρικούς δορυφόρους, είτε τα εχθρικά μεταφορικά μέσα.
Όμως στο μέλλον οι στρατιωτικοί ελπίζουν ότι θα εξοπλιστούν με κεραυνούς, με τους οποίους θα πυροβολούν …..
στόχους στο πεδίο της μάχης.
Το στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ δοκιμάζει λέιζερ, τα οποία μπορούν να δημιουργούν στην ατμόσφαιρα φορτισμένη κανάλια πλάσματος, τις αόρατες διαδρομές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτές οι ιδιόμορφες οδοί κίνησης για τους κεραυνούς, που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια των λέιζερ, θα επιτρέψουν να χτυπηθούν στοχευμένα τέτοιοι στόχοι, όπως τεθωρακισμένα είτε νάρκες, που δεν έχουν εκραγεί, διότι μεταδίδουν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια καλύτερα από ό,τι το έδαφος.Προς το παρόν, η τεχνολογία αυτή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εργαστηριακής πρωτογενούς χρήσης.

greek.ruvr.ru/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *