Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί θα εξοπλιστούν σύγχρονα λέιζερ

Τα σύγχρονα στρατιωτικά λέιζερ μπορούν να θέσουν εκτός λειτουργίας τους εχθρικούς δορυφόρους, είτε τα εχθρικά μεταφορικά μέσα.
Όμως στο μέλλον οι στρατιωτικοί ελπίζουν ότι θα εξοπλιστούν με κεραυνούς, με τους οποίους θα πυροβολούν …..
στόχους στο πεδίο της μάχης.
Το στρατιωτικό εργαστήριο των ΗΠΑ δοκιμάζει λέιζερ, τα οποία μπορούν να δημιουργούν στην ατμόσφαιρα φορτισμένη κανάλια πλάσματος, τις αόρατες διαδρομές της ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτές οι ιδιόμορφες οδοί κίνησης για τους κεραυνούς, που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια των λέιζερ, θα επιτρέψουν να χτυπηθούν στοχευμένα τέτοιοι στόχοι, όπως τεθωρακισμένα είτε νάρκες, που δεν έχουν εκραγεί, διότι μεταδίδουν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια καλύτερα από ό,τι το έδαφος.Προς το παρόν, η τεχνολογία αυτή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της εργαστηριακής πρωτογενούς χρήσης.

greek.ruvr.ru/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *