11:38 - 18/06/2011

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ NASA…Θέμα που θα το εξαντλήσουμε…

Πρόσφατα η NASA συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα της FEMA που λεγόταν «Eagle Horizon» η οποία ήταν τμήμα των κυβερνητικών ασκήσεων της FEMA. 
Η FEMA είναι κυβέρνηση των ΗΠΑ που θα αντικαταστήσει την επίσημη των ΗΠΑ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αποτελείται απο τεχνοκράτες όλων των ειδικοτήτων συνεδριάζει σε απόλυτα μυστικό μέρος και συνεχίζει τη λειτουργία της ακόμη και τώρα. Η λειτουργία της όμως τώρα είναι αφανής αλλά συνεχής. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στην FEMA θα υπακούν όλες οι δυνάμεις των ΗΠΑ. 
Στις ΗΠΑ συνηθίζεται να κάνουν τέτοιες ασκήσεις ετοιμότητας αλλά τα τελευταία χρόνια οι ασκήσεις ετοιμότητας δείχνουν να έχουν αλλάξει ποιοτικά. Δείχνουν να περιμένουν μεγάλη φυσική καταστροφή παγκόσμιας κλίμακας.

Στα διάφορα συνέδρια γεωφυσικής έχουν ακουστεί εδω και 40 χρόνια περίπου σενάρια για αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης. Ταυτόχρονα όμως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να επιβάλλει την αρχηγία της σε όλη τη Γη. Ειλικρινά κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο αυτό που ανέβασε η NASA – το ελέγξαμε και πράγματι υπάρχει στο site της NASA  και ο κύριος είναι πράγματι ο διοικητής της NASA (Στις 16 Ιουνίου το ελέγξαμε) http://www.nasa.gov/about/highlights/bolden_bio.htmlhttp://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html, είναι μια πραγματική προειδοποίηση ή αποσκοπεί στο να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της NASA ανησυχούν για το προσωπικό τους. Να θυμίσουμε ακόμα ότι η FEMA έχει ετοιμάσει εκατοντάδες στρατόπεδα στις ΗΠΑ αλλά υπάρχουν πληροφορίες για αντίστοιχα στρατόπεδα και σε άλλες χώρες.
Να θυμίσουμε ακόμη και τα στρατόπεδα με τα κυριολεκτικά εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα(http://www.youtube.com/watch?v=1qSMVZtJj7o).

Προσωπικά πιστεύουμε ότι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την προειδοποίηση της NASA.

Μετά το βίντεο της NASA υπάρχει ένα παράξενο πινακάκι με αστρονομικές πληροφορίες και το πως συνδέονται με φυσικές καταστροφές στη Γη. Αυτό προέρχεται απο έναν ανώνυμο ερευνητή(http://www.youtube.com/watch?v=BZUPGw7p9I0) και πρωτοπροβλήθηκε απο το Rense.com.
΄
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ
Το πινακάκι του ανώνυμου ερευνητή που συνδέει τις αποστάσεις κατα καιρούς του Ελένιν με διάφορες φυσικές καταστροφές που συνέβησαν στην Γη. Επίσης προβλέπει ότι η βαρύτητα του καφέ άστρου-νάνου θα «πιάσει» την δική μας και θα προκαλέσει βίαιη αναστροφή των φυσικών πόλων της Γης.


Η ίδια η NASA έχει δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται η τροχιά που θα διαγράψει ο Ελένιν. 


Η NASA έχει δημοσιεύσει και ειδικό άρθρο στο οποίο αναφέρει ότι όσα γράφονται στο διαδίκτυο περι επικείμενης καταστροφής που θα προκαλέσει ο Ελενιν είναι εικασίες και ότι δεν πρόκειται ο κομήτης να περάσει κοντύτερα στη Γη απο ότι αναμένεται.

Πάντως οι αποστάσεις και οι ημερομηνίες που ο ανώνυμος ερευνητής αναφέρει στο πινακάκι προέρχονται απο την NASA όπως βλεπετε και στην σχετική ανάρτησή της(το κοντυνότερο σημείο θα είναι σύμφωνα με τη NASA στα 22 εκατομμύρια μίλια στις 16 Οκτωβρίου).

Όλο το σημερινό άρθρο δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.Κάναμε ότι διασταυρώσεις ήταν δυνατόν και ο καθένας ας πάρει τις δικές του αποφάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά η πληροφορία, πληροφορία. Ειδικά όταν προέρχεται απο επίσημη πηγή.

http://katohika.gr/2011/06/13/nasa-14/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*