Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Ε ……

Όταν έχεις να κάνεις με έναν εχθρό που σε δημιούργησε και σε εκπαίδευσε ο τρόπος να κερδίσεις είναι πρώτον να νικήσεις τον εαυτό σου και δεύτερον να περάσεις στην ανυπαρξία , αυτός που θα δημιουργήσει το πεδίο της μάχης θα είναι ο νικητής !

Γνωρίζω ότι μόνο με την καρδιά θα μπορέσεις να εμπιστευτείς , ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής όλων μας άλλα και ο κριτής των εχθρών μας!

Και σε αυτή την μικρή ιστορία που συναντηθήκαμε το βιβλίο τελειώνει όπως πάντα με την επικράτηση μας !

https://katohika.gr Αληθινή Αφύπνιση Και Ενημέρωση
http://sxedio-achilleas.socialgo.com Εκπαίδευση και κατανόηση του εχθρού -Ένωση -κάθε γειτονιά ένας Αχιλλέας !
http://www.earngold.gr Δεύτερο Σκαλοπάτι Ένωσης και Αντίστασης χρησιμοποιώντας τα Όπλα τους!
http://www.3660.gr ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ !
http://;;;;;;;;.gr ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ !

Stranger…Όταν σου μιλάω ταυτόχρονα ακούν και άλλοι , μόνο χωρίς σειρά θα μπορέσω να σου δείξω το πότε , μόνο με την καρδια θα με αφήσεις να σε κάνω να θυμηθείς !

72 thoughts on “Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Ε ……

 1. Ανώνυμος says:

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ……ΤΟΥ ΝΟΥ………ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ……….

  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ………….ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ……

  ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ…..ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ…..ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ………ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ……ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ……ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ……ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ…….ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΟΣ (ΚΑΘΑΡΟΣ)………..ΣΤΟ ΝΟΥ……ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΙΑ (ΚΑΘΑΡΑ)……ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ……

  ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ……….ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΥΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ…..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ……ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ……..ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ……ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ….ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ)………ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ…..ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ……..ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑ…..ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…….ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ…….ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ…….ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ………

  ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…….ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ……ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑ……..ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ)…….

  Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ (ΝΟΥ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ….ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ……ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΟ……ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ……..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΑΣ…..ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ……ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ……ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ…………ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ…………

  Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ…..ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ………

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ…..ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ…..ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ……ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ……ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΕΜΑΤΟ ΙΟΥΣ…………….

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ…..ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…..ΔΟΥΛΕΨΕΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΟ ΚΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ)……………

  ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…..ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ……ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ…..ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΗΡΙΟ 666……ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ……ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ……………………….ΔΙΑ-ΔΙΧΤΥ-Ο…………………..

  ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…….ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ…………

  Ο ΑΧΡΟΝΟΣ
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ..

  2014-02-16 15:07
  ΓΕΝΕΣΙΣ
  7.24 καὶ ὑψώθη τὸ ὕδωρ ἐπὶ τῆς γῆς ἡμέρας ἑκατὸν πεντήκοντα.
  8.1 Καὶ ἀνεμνήσθη ὁ Θεὸς τοῦ Νῶε καὶ πάντων τῶν θηρίων καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάντων τῶν πετεινῶν καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων, ὅσα ἦν μετ᾿ αὐτοῦ ἐν τῇ κιβωτῷ, καὶ ἐπήγαγεν ὁ Θεὸς πνεῦμα ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ ἐκόπασε τὸ ὕδωρ

  Επειδη τα γεγονότα του Κατακλυσμου αποτελούν ΠΡΟΤΥΠΩΣΗ των 3,5 εσχάτων χρόνων του Κοσμου, απο τα παραπάνω χωρία οτι ο ΘΕΟΣ "εκόπασε το υδωρ" καθως "ανεμνήσθη" δηλαδή με λίγα λόγια ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ "ΚΟΛΟΒΩΣΕ" τις ημέρες του…..
  Συνολο γεγονότων κατακλυσμού 1 ΕΤΟΣ = 365 ημέρες που ανάγονται σε 3,5 ετη ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ….
  Αρα, η ΚΟΛΟΒΩΣΗ των ημερών που λένε πολλοί σοφοί οτι έχει σχέση με την ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΩΝ 3,5 ΕΤΩΝ , σχετίζεται ακριβως με αυτο οτι δηλ. ο ΘΕΟΣ θα παραχωρήσει μονον 150*3,5=525 ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ημέρες (17,5 μηνες περιπου 1,5 ετος…) να υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του Αντιχρίστου με ΔΙΩΓΜΟΥΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ κτλ και στην συνέχεια να ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ καθως αν συνεχιζόταν "ουκ αν εσώθη πάσα σαρξ"…
  Επομένως, τα 3,5 χρόνια θα ειναι ακριβως τόσα ως προς το ΣΥΝΟΛΟ των δυσκολιών αλλα τα πρώτα 1,5 χρόνια θα είναι τα δυσκολότερα και τα επόμενα 2 θα έχει ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ χωρις βέβαια να σημαίνει οτι θα είναι και ευκολα, οι πιστοί θα είναι απομονωμένοι οπου ο ΘΕΟΣ φωτίσει χωρις πρόσβαση σε τρόφιμα-φαρμακα κτλ κτλ εχοντας ως ΣΤΗΡΙΓΜΑ τους 2 προφήτες του ΘΕΟΥ…
  Τελος, ειναι σιγουρο οτι αυτη η ΘΛΙΨΗ θα ξεκινήσει τελη Οκτωβρίου 2014 και θα συμπληρωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ 1260 ημέρες εως την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ του Κυριου μας που θα γίνει το ΠΑΣΧΑ του 2018 (8/4/2018).

  Διαβάστε περισσότερα: http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr/news/%ce%b5%e1%bc%b0-%ce%bc%e1%bd%b4-%e1%bc%90%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b2%e1%bd%bd%ce%b8%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%e1%bc%b1-%e1%bc%a1%ce%bc%e1%bd%b3%cf%81%ce%b1%ce%b9-%e1%bc%90%ce%ba%ce%b5%e1%bf%96%ce%bd%ce%b1%ce%b9%2c-%ce%bf%e1%bd%90/
  0  0
 3. Ανώνυμος says:

  Στίχοι: Νικόλας Άσιμος
  Μουσική: Νικόλας Άσιμος

  Aφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια.
  Θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια,
  να ξαναγίνω καβαλάρης
  και ξαναέλα να με πάρεις ουρανέ,
  για δεν υπήρξα κατεργάρης
  και τη χρειάζομαι τη χάρη σου μωρέ.

  Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;
  Μιαν ανάσα γυρεύω για να γιάνω.
  Δεν το πιστεύω να με χλευάζεις
  σαν σε χαζεύω δε χαμπαριάζεις.
  Πρότεινέ μου κάποια λύση
  δε θα σου παρα κοστήσει.

  Και θα σου φτιάχνω τραγουδάκια
  με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.
  Για το χαμένο μου αγώνα
  που τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

  Aφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους.
  Έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπους
  πως να ξεφύγω από τη μοίρα
  κι έχω μέσα μου πλημμύρα ουρανέ,
  για δεν υπήρξα κατεργάρης
  και θα το θες να με φλερτάρεις γαλανέ.

  Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά εκεί πάνω;
  Κάνε πάσα καμιά ματιά και χάμω.
  κει που κοιμάσαι και αρμενίζεις
  ξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζεις
  κι ότι σου `ρθει κατεβάζεις
  μην θαρρείς πως με ταράζεις.

  Γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκια
  με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν.
  Για το χαμένο μου αγώνα
  που τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

  αφιερωμενο σε ολους οσους νιωθουν την πλημμυρα μεσα τους..
  0  0
 4. Μπάμπης Δήμου says:

  Μέχρι σήμερα γελούσα μαζί σου και έψαχνα να βρω τι πουλάς.
  Άν και δε με ενδιαφέρει καθόλου το πυραμιδοειδές με το "χρυσό" και εκεί σε είχα απορρίψει, με το σημερινό σου βγάζω το καπέλο.
  ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ.
  ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ.
  ΙΣΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ…
  0  0
 5. θανασης says:

  KAI TΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΕΣ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  0  0
 6. Ανώνυμος says:

  Προσεγγίζοντας το "πρόβλημα" της παγκόσμιας ή τοπικής συνομωσίας με φόβο, και προετοιμάζοντας τον εαυτό σου για πόλεμο, το μόνο που καταφέρνεις να προξενήσεις περισσότερο πόνο και να γίνεις ακριβώς σαν αυτόν ή αυτούς που σε "δημιούργησαν" και σε "εκπαίδευσαν", για δύο λόγους:
  1. Η μέθοδός τους είναι η πόλωση (η Μεγάλη Αίρεση). Έτσι έπρεπε να σε κάνουν πολεμιστή/πολεμίστρια, γιατί για να στηθεί και να διατηρηθεί το βασίλειό τους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΝΟΣ. Θυμίζω τη μάχη του Τζεντάι με το Σκοτεινό Πατπερα του, για οποίους έχουν μνήμη και φρόνηση.
  2. Η "άμυνα" και η "πρετοιμασία" για το μεγάλο κακό, ΤΡΕΦΕΙ αυτό το κακό, γιατί εκεί που καρφώνεται το μυαλό σου, εκεί θα εμφανιστεί η Πραγματικότητα που θα δημιουργήσεις. Έτσι, η Πίστη σε αυτό το Δαιμόνιο, απλά δυναμώνει αυτό και αποδυν αμώνει εσένα, που γίνεσαι το βασικό τροφικό του υλικό. Στο περίφημο Νεκρονομικόν, υπάρχει μια φράση που τα λέει όλα: "Καλώ τα Πλάσματα του Μίσους με EΡΓΑ του Μίσους".
  Έτσι, όλο αυτό το αλισβερίσι με το επερχόμενο ΧΑΟΣ τρέφεται ακριβώς από … ναι … ναι … καλά κατάλαβες, από ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, αφού το θεωρείς δεδομένο, αναπόφευκτο, τελεσίδικο και η θέση που έχεις μέσα σου είναι αυτή του Μάρτυρα κι όχι του Ηλίθιου. Και εξηγω:
  Ο Μάρτυρας είναι τροφή για τους Βασιλείς, αυτός που το αίμα του είναι χυμένο στο Κύπελλο της Βαβυλώνας. Είναι το Θύμα, ο Αιμοδότης, και όπως είναι φυσικό, όσο πιο δυνατό είναι το αίμα, τόσο πιο "πολύτιμος" είναι ο δότης.
  Ο Ηλίθιος είναι ο Αφελής Ανόητος που παραβλέπει το Χάος, το προσπερνά ΧΩΡΙΣ να το αποδέχεται (επειδη ακριβώς είναι Αφελής), χωρίς να το ιδιοποιείται, και γι αυτό το λόγο είναι "ανύπαρκτος" όπως αναφέρεται στο κείμενο.
  Συνεπως, όταν θέλεις να είσαι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, δεν κραδαίνεις σπαθιά, δεν διαλαλείς την πίστη σου, δεν εχθρεύεσαι ΚΑΝΕΝΑΝ γιατι απλα Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! Η πίστη σε κάποια ανόσια συνομωσια στην οποία συμμετέχει ο Ομπάμα, ο Σαμαρας, ο Καρατζαφέρης, οι Νεφελίμ, και τα όσα μύρια σκοτάδια είναι η πίστη ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ αυτών των σκοταδιών, τα οποία στην τελική ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ!. Και για να το κλέινουμε: Η ταλάντωση στο Πεδίο που καταπίνει Χρόνο και Χώρο, είναι δουλεια κάποιου καλόπαιδου που φέρει Σταυρό, διαλαλεί την πίστη του στο Χριστό, και τα έργα του δοξάζουν τη ματαιοδοξία του (και το Διάβολο). Απόδειξη είναι οτι μετα από κάποια παρέμβαση κάποιας άλλη ψυχης, η Κεφαλλονια πλέον τρώει ΚΑΤΩ απο 6 Ριχτερ, ενω πολλοί θα ήθελαν να δουν τα Εξαρια να κάνουν πάρτυ, και το Λόμπυ της Πόλης που κοιμάται κάτω από τα Κόκκινα Φωτα, έχει αρχίσει να χάνει το δυναμικό του και να ανοίγει.

  Η μόνη συμβουλη που έχω να δωσω είναι μία
  Α Δ Ε Ι Α Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ!

  Καλή εβδομάδα και είθε να βρειτε το βήμα σας όσοι το έχετε χάσει
  0  0
 7. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:
  -ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ"
  -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
  -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.(μη γελιεστε) ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
  ΑΜΗΝ.
  0  0
 8. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  — ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ —

  ΕΙΠΕΣ…
  ΄Όταν σου μιλάω ταυτόχρονα ακούν και άλλοι , μόνο χωρίς σειρά θα μπορέσω να σου δείξω το πότε , μόνο με την καρδια θα με αφήσεις να σε κάνω να θυμηθείς΄΄

  ΙΣΩΣ…ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
  https://www.katohika.gr/2013/12/giati-i-kina-diafimizi-piriniko-xtipima.html
  ΠΧ.. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ..
  ΄΄ΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ΄΄
  ΚΛΠ….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ…
  ΕΤΣΙ..
  ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ…
  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…

  ONLINE/RUNTORUN/RUN THE BLOCKADE/BLOCKADE RUNNER/ONLINE
  -ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΙΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΡΗΤΗ Α΄/ΚΥΠΡΟΣ/ΡΟΔΟΣ/ΤΟΠΟΣ/ΞΑΝΑ>ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ>ΚΥΡΙΑΚH>ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ>ΕΜΠΛΟΚΗ
  /ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ>ΛΙΜΑΝΙ>ΠΟΛΗ >ΕΜΠΛΟΚΗ >ΑΡΡΗΤΟ
  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ>ΔΙΑΙΡΕΣΙΣ ΧΩΡΑΣ> ΑΡΡΗΤΟ
  >ΚΟΛΛΗΜΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ>ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ>ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑΣ ΤΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΕΡΑΣ [Δ>ΕΛ>Χ>Ι]>ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ/ΜΕΓΙΣΤΗ >ΛΥΣΗAGAIN
  -ΠΟΥΛΜΑΝ΄ NOTEDNESS΄ TRAIN΄>[ΚΙΝΔΥΝΟΣ]>ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ/ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ
  [ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ENTERING>[ΚΙΝΔΥΝΟΣ] ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΜΑΧΗ[ΚΙΝΔΥΝΟΣ]ΚΟΣΜΟΣ>ΦΩΤΑ> ΚΑΜΕΡΕΣ>ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ>[ΚΙΝΔΥΝΟΣ]
  >ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ>ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ [ΚΙΝΔΥΝΟΣ]
  [ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ>[ΚΙΝΔΥΝΟΣ]
  [ΔΡΟΜΟΣ >ΑΝΕΠΙΣΤΡΟΦΟΣ >ΤΕΛΟΣ >[ΜΑΧΗ] ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ<[ΚΙΝΔΥΝΟΣ]>ΣΤΟΑ> ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΥΛΕΣ>ΠΡΟΔΟΣΙΑ>ΕΧΘΡΟΣ>ΑΕΝΑΟΒΙΒΛΙΟ>ΠΗΓΗΤΩΝΠΑΝΤΩΝ>
  ΕΦΙΑΛΤΗΣ[ΜΑΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ][ΒΛΑΒΕΣ 2ΙΙΙΙΙ]>ΠΡΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΙΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΝΕΥ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝ ΕΝ ΤΟΥ 2ΙΙΙΙΙ>ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ>ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ>ΛΥΣΗ>[ΠΑΥΣΗ]
  >ΚΩΔΙΚΟΣΧΑΟΣΕΓΕΝΕΤΟ>ΚΩΔΙΚΟΣΑΡΜΑΧΑΟΣΑΦΙΧΘΗ>
  ΕΓΚΡΙΣΙΣ[ΔΕΚΤΟΝ]ΥΠΟΧΡΕΟΣ2ΙΙΙΙΙ[ΔΕΚΤΟΝ]ΠΑΡΑΜΟΝΗ[ΔΕΚΤΟΝ]
  ΕΝΤΟΛΗ[ΔΕΚΤΟΝ] ΠΡΑΞΙΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥ ΕΝΤΕΛΕΤΑΙ[ΔΕΚΤΟΝ]ΕΚΚΙΝΗΣΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ[ΔΕΚΤΟΝ]
  [2ΙΙΙΙΙ>ΕΝΑΡΞΗ ΠΛΗΡΟΥΣ [ΔΙΑΓΡΑΦΗΣΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ]<2ΙΙΙΙΙ]
  [2ΙΙΙΙΙ>ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ<2ΙΙΙΙΙ]
  RUNTORUN/ OFFLINE..

  ΄΄ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ΄΄
  ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ (ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / ΗΤΟΙ ΕΓΚΡΙΣΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΟΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2014
  ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ….

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ…
  —ΑΡΚΕΤΑ ΚΡΥΩΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ—

  ΄΄ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ, ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΛΟΣ ΛΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΄΄

  ΞΑΝΑΕΓΙΝΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΛΙ…

  ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
  0  0
 9. Ανώνυμος says:

  Σ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΦΥΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΥΣΕΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ. ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΜΑΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΑ ΣΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΝΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ. Ο ΓΑΠ ΜΠΡΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ. ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΑΡΚΗ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Ε ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
  0  0
 10. Ανώνυμος says:

  θα φτασουμε να αναμορφωθει η ελλαδα σε βυζαντιο…ολες οι μασονιδιαπλοκουμενες ηγεσιας ανεξαρτητου ιδιοτητας πολιτικος-δικαστης-ιερεας-εθνικοτητας-ελληνας η οτι' αλλο' ηθικα φιλτρα παντου προς οικοδομη προσοπικοτητων ναι στην ανοχη οχι στη διαφημιση…ο καθε που παρεκτρεπεται να το παινευεται κιολας-σχιζοφρενεια…θα αλαξουν δικαιοσυνη απευθειας εκλογη απο τι λαο τυποις αντιπολιτευσεως…εκλεκτορες ανα νομο προεδρο δημοκρατιας…προμηθειες κ.τ.λ 'εαβ' στο στρατο…ναυπηγεια στους εφοπλιστες…ιερα συνοδος ξηλωμα απο καλογερους του αγιου ορους και απαντες αναδρομικα που χειριστηκαν δημοσιο χρημα…αυτοι που ξεφυγαν δεμενοι απο ευπ τυπου μοσαντ για τα περαιτερω…νομιαμα νεο 'δικεφαλο' με χρυσορυχεια στην τραπεζα ελλαδος ελλαδος…ενεργεια στο κρατος-ασφαλιστικο κατωτεροος μισθος 2.000ε.-σεισαχθεια, συμαχιες ρωσια ιζραηλ κουρδισταν με λιγη αιγυπτο…ελενχος στενων ιταλιας βοσπορου σουεζ…οι σουνιτες τζιχαντιστες στα αεροπλανα και αποστολη στο δουβλινο 3 το μακρυτερο να το φχαριστηθουν.
  0  0
 11. Dmitry Giannopulos says:

  Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». (Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές – Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)
  0  0
 12. Ανώνυμος says:

  "..ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ……ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ…ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ….ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ)….."
  Mα ειστε με τα καλα σας ;;;;;;
  Πατε καλααααα ;;;;;;
  Γιατι ρε ειναι ο ερωτας αμαρτια ;;;;;;;
  Η δημιουργος δυναμη ειναι !!!
  Ε ρε τα λεγε η Μαλβινα !!
  ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΟΟΟΟ
  0  0
 13. Ανώνυμος says:

  ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ,ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.
  ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
  ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!
  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ,ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΒΛΕΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ!! ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
  ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
  ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.
  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑΝΕΙ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ+
  0  0
  • Ανώνυμος says:

   Ιησους. Χριστος νικα και η κυρα η Παναγια ολα τα κακα σκορπα..αυτο εινε το σωστο….οσο. για την προστασια. Που ευαγγελιζεστε….ας εινε καλα οι μανναδες. Που. Παρακαλανε την μαννα ολονο μας

   Κ……α
   0   0
 14. Ανώνυμος says:

  μπραβο ρε παιδια!!!μπραβο 8.04 και ένας που βλέπει και ολοι σας…πολυ δειλοι ειμαστε μερικοι δυστυχως και πνιγμενοι στην αμαρτια…
  0  0
 15. Ανώνυμος says:

  ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΟΥ..

  ΤΟ ΠΕΔΊΟ ΓΑΊΑ ΣΕ ΈΝΩΣΕ ΜΕ ΦΩΤΙΆ…

  Ο ΜΙΚΡΌΣ ΜΕΓΑΣ ΑΠΌΛΛΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΆ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ..

  ΑΓΚΆΛΙΑΣΕ ΤΗ ΦΩΛΙΆ …

  ΔΎΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ .. ΤΟ ΈΝΑ ΛΕΙΨΌ…

  ΠΡΌΣΕΧΕ

  ΜΗΝ ΣΕ ΓΕΛΆΕΙ Η ΗΡΕΜΊΑ…

  Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΑΝΑΠΆΝΤΕΧΗ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΉ..

  Η ΦΩΤΙΆ ΕΊΝΑΙ ΣΚΛΗΡΉ…

  η φωτιά είναι σκληρή…

  ΦΑΕΘΩΝ
  0  0
 16. Ανώνυμος says:

  ο έρωτας δεν είναι αμαρτία…ο πανσεξουαλισμός είναι…όσο για χαρακτηρισμούς αλα Μαλβίνα…ψάξτε το βιογραφικό της μακαρίτισας για να δείτε τί…κουλτούρα πουλούσε…ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΙΡΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  0  0
 17. Ανώνυμος says:

  Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο είμαστε έτοιμοι να μετανοήσουμε και να δεχθούμε την ετυμηγορία του Θεού στη ζωή μας, διότι όπως και να το κάνουμε είμαστε ένοχοι, απέναντι στο Θεό, απέναντι στη Θεία Δικαιοσύνη, που τόσα μας έδωσε. Δεν είμαστε αυτοδημιούργητοι. Μας έπλασε όμως ο Θεός. Είμαστε όμως αυτεξούσιοι, δηλαδή ελεύθεροι από το δημιουργό μας να επιλέγουμε το καλό ή το κακό και ανάλογα να υποστούμε βέβαια τις συνέπειες, διότι ο Θεός είναι δίκαιος, απόλυτα δίκαιος. Αυτό το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι να μετανοήσουμε ειλικρινά, επειδή κάναμε κακή χρήση της ελευθερίας μας και οδηγηθήκαμε σε λάθος δρόμο. Μα θα μου πείτε φταίνε οι άλλοι που μας ενημέρωσαν λάθος και μας έλεγαν ψέματα. Όχι φταίμε εμείς, επειδή τους πιστέψαμε, επειδή μας βόλεψε το ψέμα, για να ταχτοποιήσουμε τη ζωή μας, όπως θεωρούμε καλύτερα. Ο Θεός ήλθε στη γη και θυσιάστηκε για εμάς, για να μας ελευθερώσει και μας έστειλε το Άγιο Πνεύμα, για να μας φωτίσει και Αποστόλους για να μας δείξουν το δρόμο. Εάν τώρα εμείς, παρόλα αυτά τον αγνοούμε, ε τότε πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας και των επιλογών μας και εκεί λόγω του αυτεξουσίου μας δεν επεμβαίνει ο Θεός
  0  0
 18. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ τον νικο και τον ενα που βλεπει …ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑγια ανθρωπους που μπουσουλανε και ανθρωπους που πανω οψονται … ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
  θυμαστε αυτο που ελεγε ο ενας που βλεπει ΚΡΥΏΝΩ ,,,ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…. Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΤΕ ειμαι κατηγοριματικος γιατι μπορουσαν να γινουν περισσοτερα αλλα ……περιμενουμε με τεχνητό μηδιασμα
  οταν λεει ο νικος καρδια ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΊ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΝ-ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ -ΣΚΕΨΕΩΝ–ΦΟΒΩΝ ΚΛΠ –ΑΓΑΠΗ —

  ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ [ΠΑΛΛΑΔΑ] ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΤΗΝ –Α Ρ Χ Η–
  ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΛΜΟ [ηλιος οΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΛΑΔΑ η κινηση Η ΑΘΗΝΑ ετσι μονο μπορουμε να ξεφυγουμε, Απο το τρισδιαστατο που ειχαμε καταφερει, μας πανε στο δυαστατο για αυτο μας εκπαιδευουν συνεχως να επιλεγουμε παντα σε δυο πεδια [καλο- κακο,αγαπη μισος μνημονιο -καταστροφη ,ευρω-δραχμη] και τελικα σε ενα σαν τα μαλακια τα ψαρια και τα φιδια ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΒΑΝΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ κατεπεκταση ΠΟΣΩΣ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ η γαια σαν την γυναικα μπορει να μεγαλωσει και να θρεψει τα παιδια της ειναι το ΘΕΡΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ απλα ζηταει παιδια να καταλαβουν τι ειναι ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ.
  0  0
 19. Ανώνυμος says:

  Προς ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ και ΦΑΕΘΩΝΑ,

  Σας ευχαριστουμε που ειστε στις επαλξεις "με ενα κρυφο χαμογελο",
  η καρδια μας ,ο νους και η ψυχη μας ειναι κοντα σας καθε στιγμη της ημερας.Οι σχολιασμοι ειναι δωρο γνωσης οχι γεγονοτων,αλλα δυνατοτητων!!!
  Αθηνα
  0  0
 20. Ανώνυμος says:

  ερωτησεις προς αυτους που πιστευουν και καταλαβαινουν τον Νικο-stranger..: τι πιστευετε εσεις κυριες και κυριοι..? με πνευματικο πολεμο πρεπει να πολεμησουμε τον εχθρο που ειναι κατα κοινη ομολογια ο διαβολος (μιας και αυτον καταλαβα οτι εννοειτε και την στρατια του κατ επεκταση), ή με το να προσευχομαστε στο Θεο ολοι για το καλυτερο σαυτον τον κοσμο?γιατι κοσμος και ανθρωποι δεν ειναι μονο Ελλαδα..εν παση περιπτωση , με τι οπλα stranger να πολεμησω τον εχθρο και ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις ποιος ειναι ο εχθρος ?εισαι ανθρωπος και αν εχεις στενη σχεση με μοναχους ή ιερεις ευσεβεις (μονο οι ευσεβεις θα μπορουσαν να σου δωσουν πληροφοριες για τον εχθρο-διαβολο) ,που αυτοι σου δωσαν πληροφοριες για τον εχθρο μας, τοτε πασο….αλλιως λογω του οτι εισαι ανθρωπος και λογω του οτι το πονηρο μπορει να σε ξεγελασει ανετοτατα λαμβανοντας υποψην οτι εισαι μακρια απο την εν Χριστω ζωη λυπαμαι αλλα μαλλον αυτα που λες ειναι πλανες και τιποτα παραπανω..εκτος αν σκοπιμα θελεις να παραπλανεις εμας ολους…οι αλιθινοι ανθρωποι μιλανε αληθινα και κατανοητα…οχι με αγνωστες ορολογιες…συγχωρεστε με για την πολυλογια.. -φοιτητης-
  Υ.Γ. δεν ειμαι απόλυτος σαυτα που λεω..τα συναισθηματα μου οταν διαβαζω κατοχικα αυτα μου δειχνουν και μου λενε όμως..αλλο κατοχικα και αλλο κατι της θρησκειας(Χριστιανος ορθοδοξος)..ακομα και ενα θριλερ μου αφηνει πιο καλο συναισθημα..μπορει να εχω αδικο..συγνωμη για τις κατηγοριες αν κανω λαθος..
  0  0
 21. Ανώνυμος says:

  Καλώς τους, πάντα, χρήσιμους φίλους ερμηνευτές.
  Με αφορμή τους ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΦΑΕΘΟΝΤΑ & ΣΗΜΑΤ ΩΡΟ, συμπληρώνω…

  ΦΟΙΒΟΣ = το Φώς κατέρχεται με Ι διαρκή ακτινοβολία, με Β δύναμη ενέργειας, σε Ο περιορισμένο χώρο (πχ εγκέφαλο/κρανίο), προς Σ εΣωτερική θέαση/αντίληψη = ο Φωτεινός & ενεργητικός ήλιος.

  ΑΠΟΛΛΩΝ = από την Α Αρχική δύναμη (ΔέΠας=κύπελο) του κοσμογονικού Π Πυρός, σε Ο περιορισμένο χώρο, οι ΛΛ ηΛενέργειες, Ω γειΩνονται, διά Ν Νοός & κατά Νόμον = ο πάλλων & Απολύων τα σκότη

  ΑΘΗΝΑ = από Α Αρχική δύναμη, η Θ Θέαση, Η κατέρχεται διά διπλής ακτινοβολίας & φανερούται, διά Ν Νοός & κατά Νόμον = η Αθάνατη Νόηση & Νόμος.

  ΠΑΛΛΑΣ = από το ΠΑ Αρχικό κοσμογονικό Πυρ, οι ΛΛΑ ηΛενέργειες, προς Σ εΣωτερική θέαση/αντίληψη = η Πάλλουσα, βεβαίως, Αρχή, η δονούσα τον Νου & την ( κάρα Δία) καρδία των ανθρώπων…

  για περισσότερα
  http://www.ramafa.gr/productionatv.html‎ & http://www.ramafa.gr/

  art
  0  0
 22. Ανώνυμος says:

  Ανωνυμε 11.55 προφανως και δεν παρακολουθεις τα κατοχικα καιρο αλλιως δεν θα μιλουσες ετσι. Επισης καλοι οι μοναχοι αλλα συγνωμη τι ειναι? Θεοι? Κ δεν ειναι κ ολοι τους καλοι. Μην αρχισω να λεω ιστοριες αγιογραφου που δουλευε 2 χρονια Αγιο Ορος κ εφυγε γιατι φρικαρε κ σιχαθηκε οπως μου ειπε. Ανυποτακτη
  0  0
 23. Ανώνυμος says:

  Ρε Στρέιτζερ τι ταινίες τρελές φτιάχνεις γαμώτη μου και μας τρελαίνεις το μυαλό! Τώρα με το γιουτούμπ ξεβράκωσέ τους!!!!!!!!!!
  Ληβέρι
  0  0
 24. Ανώνυμος says:

  17 Φεβρουαρίου 2014 – 5:29 μ.μ.
  ότι δίνει χαρά, ευτυχία και δημιουργία στον άνθρωπο είναι για τους Εβραίους κατάρα, τι ρωτάς και εσύ; Δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι με τη διάδοση της αίρεσής τους (Χριστιανισμός) έχουν καταφέρει να γεμίσουν τις ψυχές των ανθρώπων, ενοχές, ντροπή, ταπείνωση και θλίψη.
  Ντυμένοι μέσα στη μαυρίλα, αξύριστοι και άπλυτοι (μου έχουν βρωμίσει παπάδες δίπλα μου που μου ήρθε να ξεράσω!).

  Η εντελώς αντίθετη θεωρία ζωής και αγάπης από αυτήν των Ελλήνων.
  Ότι αγάπησαν και δόξασαν οι Έλληνες, ότι δίδαξαν και ότι έζησαν το κατάντησαν σαν τα μούτρα τους.
  Οι Έλληνες γελαστοί, καλοντυμένοι, πετυχημένοι έμποροι, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, τεχνίτες, ερωτικοί, όμορφοι, γενναίοι (για θυμηθείτε τι πρότυπα έδιναν για τους ανθρώπους οι αρχαίοι Έλληνες μέσα από τη Μυθολογία μας και τι διδασκαλίες τους)

  σε αντιπαραβολή με τους σιχαμερούς Εβραίους, τοκογλύφοι, πόρνες, μαυροντυμένοι, με καμπουριασμένα σώματα και κατεβασμένα κεφάλια, ο ορισμός του σκοτεινού, του πονηρού και του επιτήδειου τυχοδιώκτη.

  Κατάλαβες τώρα γιατί είναι ντροπή ο έρωτας και το σεξ;
  Κατάλαβες γιατί είναι ντροπή (και αμαρτία βεβαίως) η αυτοδιαχείριση του εαυτού σου και του σώματος σου;
  Κατάλαβες γιατί σε εκβιάζουνε μια ζωή ότι θα καείς στην αιώνια κόλαση;

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ (να έχεις βουτηγμένο το κεφάλι και την ψυχή σου στα σκατά, στην υποδούλωση και την ταπεινότητα του τίποτα)
  0  0
 25. Ανώνυμος says:

  11.02 να βαλουμε καμια φουστανελα εμειs οι χριστιανοι για να δειs οτι ειμαστε ελληνεs και οχι σκατα ο καθε φιλοσοσοφοοs των windows xp
  0  0
 26. Ανώνυμος says:

  προς¨ ένα που βλέπει¨
  ΄΄ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ΄΄τώρα γιατί αυτό μου θυμισε το
  ¨μη αντιστήναι τω πονηρώ ¨ του ευαγγελίου?προφανώς γιατί από εκεί είναι οι αναφορές μου.
  μπορεί να παρανοώ, αλλά γίνεται να εξηγήσεις περισσότερο τη φράση σου σε παρακαλώ?
  χάρης.
  0  0
 27. Ανώνυμος says:

  11:02 ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΡΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?Κ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΟΥ Κ "ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
  0  0
 28. Ανώνυμος says:

  προς:Ανυποτακτη
  …ειπα ευσεβεις ανθρωπους μονο που πιστευουν στο Χριστο και ο,τι Εκεινος πρεσβευει…και κατι ακομα..δεν διαβασες καλα και δεν κατανοησες το μικρο κειμενακι μου – αποψη – ερωτηση μου προς εσας που ασχοληστε καιρο και υποτιθεται ξερετε πολλα πραγματα παρα πανω αποτι εγω και αρκετοι αλλοι ..(οπως ισχυριζεστε-δεν το αμφισβητω)..ουτε το Υ.Γ μου δεν διαβασες καλα…τελος παντων νασαι καλα και παντα ανυποτακτη αλλα εκει που πρεπει.! -φοιτητης-
  0  0
 29. Ανώνυμος says:

  γραφει ο νίκος …. Όταν έχεις να κάνεις με έναν εχθρό που σε δημιούργησε και σε εκπαίδευσε(σκέφτομαι εγώ από το ευαγγέλιο, ο αρχων του κόσμου τούτου μας ελέγχει και μας εκπαίδευσε οπότε αυτός μας ¨δημιούργησε ¨ αλλά προσοχή ο άρχων του κόσμου μας είναι ο διάβολος…)
  ο τρόπος να κερδίσεις είναι πρώτον να νικήσεις τον εαυτό σου και δεύτερον να περάσεις στην ανυπαρξία , αυτός που θα δημιουργήσει το πεδίο της μάχης θα είναι ο νικητής !(αν διαβάσετε τον αόρατο πόλεμο του αγ. νικοδημου του αγιορείτη λέει , ένα από τα τέσσερα αναγκαία για να κερδίσεις αυτόν τον πόλεμο ,τον αόρατο ενάντια στον εαυτό σου πρώτα, αλλά κατά βάση στον αρχοντα του κόσμου τούτου, είναι να μην εμπιστευώμαστε ούτε να δίνουμε θάρρος ποτέ στον εαυτό μας….) το ¨εν είδα οτι ουδέν είδα¨ των προγόνων μας,η ¨ελεγχόμενη τρέλλα¨ του καστανέντα των τολτέκων μάγων,και άλλα που δεν χρειάζαται να αναφέρω.
  θέλω να πω, όλοι τα ίδια λεν εδώ και αιώνες ,
  το θέμα είναι ποιός τελικά έφτασε στο τέλος σε αυτή τη ζωή?δηλ ξεπερασε το πεδίο και βγήκε νικητής?αν ανοίξετε τα μάτια σας μακριά από σχολές και ισμούς νομίζω οτι τις χιλιάδες στον αριθμό απαντήσεις τις έχετε μπροστά σας,πόσο μάλλον που κάθε τόσο δημιουργούνται και άλλες.
  νίκο δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις πεδίο μάχης καν ,αποταυτίσου, και κερδισες αυτόματα..ετσι είσαι μέσα στον κόσμο αλλά δεν είσαι από αυτόν τον κόσμο..
  χάρης.
  0  0
 30. ΣΗΜΑ ΤΩΡΟΣ says:

  ΦΙΛΕ -αρτ-ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  11.2 18/2 ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΥΤΕ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ -ΟΥΤΕ Η ΧΛΑΜΙΔΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ -ΟΥΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ -ΣΚΥΨΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ οπου κι αν εχω παει στο κοσμο την λεξι αυτη την παρομοιαζουν με ατομικα δικαιωματα κανενας λαος δεν την ερμηνευει οπως εμεις, γιατι ειναι μεσα μας, ειναι η υπαρξη μας, δεν ειναι δικαιωμα δηλ σκλαβου .Ο ΕΛΛΗΝ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
  0  0
 31. Ανώνυμος says:

  ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΠΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΑΣΕΙΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ…..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΙΑΖΩΗ ΣΚΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΥΝΕΝΟΗΣΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΤΙΠΟΤΑ….ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΙΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΜΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΗΡΘΑΜΕ…..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ….ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
  0  0
 32. Ανώνυμος says:

  Βασικο ζητουμενο για την επιτυχια της οποιασδηποτε οργανωμενης αντιστασης εναντια στο Εβραικο λομπι κλπ ειναι η δημιουργια παγγοσμιου μετωπου. Οτιδηποτε ειναι επικεντρομενο σε ενα εθνος και μια παραδοση θα χαθει στο σκοτος. Η αντισταση φυσικα δεν θα ερθει απο τον Τσιπρα και ουτε τους ψυχοπαθεις του ΚΚΕ αλλα θα ερθει απο αριστερα μεσα στα πλαισια ενος παγκοσμιου μετωπου το οποιο θα απορριψει τον ρατσισμο και τις διδασκαλιες μισους ως βδελυγμα και ο νοων νοειτο γιατι αν αξιζει να εισαι ρατσιστης τοτε ισως να αξιζεις να εισαι και θυμα ρατσισμου. Επισης ξεχαστε τον εθνικισμο. Δεν προκειτε να περασει προς τα εξω η εθνικιστικη ανωμαλια και απλα θα κανετε μια τρυπα μεσα στο νερο. Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και μπειτε στην θεση του Μεγαλου Αρχιτεκτονα και σκεψου πως εσυ μπορεις να το κανεις καλυτερα αν ησουν στην θεση του. Φαντασου οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι μαριονετες των παραισθησεων τους και οτι εσυ εισαι ο puppet master που θα τους οδηγησει στο φως η και στην κολαση αν ειναι αυτο που ψαχνουν. Να εισαι δικαιος παντα και αν ειναι την κολαση που ψαχνουν αυτο να τους δωσεις αν ειναι στο χερι σου. Φυσικα η αντισταση εχει ξεκινησει εδω και πολλα χρονια απλα τωρα θα μπουμε στο τελικο σταδιο. http://www.youtube.com/watch?v=aoxwjLdNmXc
  0  0
 33. Ανώνυμος says:

  ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΕΑΥΤΟΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΤΟ ΓΝΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ

  ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΑΤΡΙΞ Ή ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΠΟΤΕ
  ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ!!!!!

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ
  0  0
 34. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  — ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ —

  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΥΣΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΦΑΕΘΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ART ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΜΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΕ΄ΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΤΡΩΣΕΙ.
  ΠΑΝΤΑ Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ..
  ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΣΙΣ –ΖΕΥΞΗ—
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ..

  18 Φεβρουαρίου 2014 – 2:39 μ.μ.
  ΄΄ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ΄΄
  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙ, ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟΝ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.
  ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ..
  ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ Η ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ..
  ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ..
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
  ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
  ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΑ (BLOCKADE RUNNER) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
  ΄΄ Σχεδόν ξαφνικά εκεί που όλοι θεωρούσαν ότι η κατάσταση αποκλιμακώνεται ξέσπασαν επεισόδια πρωτοφανούς βιαιότητας με τουλάχιστον πέντε νεκρούς, ενώ από πυροβολισμούς σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί .
  Πυροβολούν αστυνομικούς ρίχνουν & χειροβομβίδες οι "ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ" στο Κίεβο – Πολλοί νεκροί ΄΄
  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
  (ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ) ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ.

  18 Φεβρουαρίου 2014 – 10:08 μ.μ. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΦΥΛΑΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ –ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ— ΓΝΩΡΙΖΩ…
  ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΤΣΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ…
  ΕΤΣΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΡΜΑΤΩΝ, ΜΠΑΛΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΥ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ.
  ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…
  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

  maria-crete 18 Φεβρουαρίου 2014 – 10:39 μ.μ.

  ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ.
  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..

  ΄΄ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ, ΤΟΤΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΟΛΟΣ ΛΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΄΄

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
  0  0
 35. Ανώνυμος says:

  ΣΗΜΑ ΤΩΡΕ, νομίζω, ομονοούμε αρκετά.
  Πάντα, στον ίδιο δρόμο, το ερέθισμα έρχεται, από την Λέξιν (=Lux) Ελευθερία.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = η Ε επΕκταση, των ΛΕ ηΛενεργειών των Εκτεινομένων, με Υ μεγάλη σΥσσώρευση, προς Θ Θέαση στην ορατή φύση, της Ρ Ροής του υπερτάτου φωτισμού (του Ρα-ηλίου / Σειρίου / Κυρίου), δια Ι συνεχούς ακτινοβολίας, από την Α Αρχική δομούσα & δημιουργό Δύναμη.
  Μιλάμε, λοιπόν, για μια έννοια πολύ δυνατή, που φέρει υπέρλαμπρο φως στον νου & τις καρδιές εκείνων, που έχουν …μάτια να την δούνε & να νιώσουν το …πύρωμά της. Πρέπει, να κουβαλάς στο DNA (ΔιάΝοιά) σου ζωντανή την μνήμη των αληθινών προγόνων σου, για να συλλάβεις την έννοια μιας τέτοιας Αξίας.
  Πρόκειται, ακόμη, για την ΈΛΕΥση της ΘεωΡΙΑς & της ΘωΡΙΑς (σε γνωρίζω από την …όψη)
  ΈΛΕΥση του ΘοΡού (σπέρμα ανδρός) προς φωτεινή γονιμοποίηση.

  ΕΛΛΗΝ = η Ε επΕκταση, των ΛΛΗ ηΛενεργειών, που Η κατέρχονται διά διπλής ακτινοβολίας & φανερούνται, διά Ν Νοός & κατά Νόμον.
  Δηλ. ο Φωτεινός νους (κάθε φωτεινός νους) – Ηλιακός νους.

  Και η λέξις άνθρωπος, η τόσο διαστρεβλωμένη

  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ = αρχική δύναμις νοός – νόμου ΘΡΩ = θέα ροής επί γηίνου χώρου, ΠΟ = πυρ σε χώρον.
  Δύναμις νοός θεώμενη να ρέη με πυρ.
  Δύναμις νοός και ΘΡΩΠΟΣ = θεραπεία ή δύναμις νοός η οποία θεραπεύει.
  Δύναμις νοός παράγουσα σπέρμα (ΘΟΡΟΣ = σπέρμα ανδρός) πυρίνης δυνάμεως. Διά των εμπεριεχομένων αφώνων Θ και Ρ παράγεται το ρήμα Θροέω = λέγω – ομιλώ, άρα η λέξις άνθρωπος εμπεριέχει την έννοιαν της δυνάμεως του ομιλείν. Διά των τελευταίων γραμμάτων ΩΠΟΣ και με τροπήν του Ω σε Ε παράγεται η λέξις ΕΠΟΣ = λέξις, ουσία λόγου. Εν συνόλω, δηλαδή, η λέξις ΑΝΘΡΩΠΟΣ σημαίνει τον νοήμονα κάτοικον του πλανήτου, ο οποίος δύναται να ομιλή και να αναπαράγη το είδος κατά νόμον.

  για περισσότερα…
  http://www.ramafa.gr

  Kαλή Λευτεριά, συνέλληνες – Φωτεινοί Νόες
  η φίλη
  art
  0  0
 36. Ανώνυμος says:

  Δεν κρατιέμαι, με προκαλούν οι λέξεις – έννοιες.

  ΓΑΙΑ = τα ΓΑΙ ΓΑΙώδη στοιχεία, τα ΑΙ ΑΙώνια, που με Ι συνεχή ακτΙνοβολία κατέρχονται, από την Α Αρχική Δύναμη.

  ΔΑΜΑΤΗΡ – ΔΗΜΗΤΡΑ – ΜΗΤΕΡΑ – ΜΗΤΡΑ = η ΔΑ Αρχική Δομούσα & Δημιουργός Δύναμη, που την ΜΑ ορατή φύση, Τ σΤερεώνει, Ε Εκτεινομένη, διά της ΡΑ Ροής του υπέρτατου Φωτισμού του Α Αρχικού.
  Είναι, ακόμη, το ΔέΜΑς (= σώμα) της ΤΕΡΑΣ (= terra πχ εργασΤΗΡΙΟ, ακροΤΗΡΙΟ).
  σημ …από εδώ & το matter (= ουσία, ύλη, ζήτημα, θέμα, πρόβλημα).

  ΓΥΝΗ – ΓΥΝΑΙΚΑ = τα Γ Γαιώδη στοιχεία, σε Υ μεγάλη σΥσσώρευση, διά Ν Νοός & κατά Νόμον, διά Η διπλής κατερχομένης ακτινοβολίας φανερούνται.
  Στην ΓΥΝΑΙΚΑ το ΑΙ φανερώνει την ΑΙωνιότητα / διαχρονικότητα του Νοός & Νόμου. Το ΚΑ τονίζει την ΚΑθοδο των Αρχικών Γαιωδών στοιχείων εδώ στη γη μας & στο γαιώδες, άλλωστε, υλικό (matter /mater-nal = μητρικό, στοργικό ) σώμα της γυναίκας – μητέρας.

  & για να μην ξεχνιόμαστε, περισσότερα…
  http://www.ramafa.gr

  με ευχές για ομοψυχία & ομόνοια όλων μας

  art
  0  0
 37. Ανώνυμος says:

  συν-επιβάτες σε αυτό το άρμα.. ολοι ανεξαιρέτως..
  απο καρδιάς τις πολυτιμότερες ευχές .. εναποθέτω..
  κοιτάξτε όλοι απόψε ψηλά στο ουρανό.. και ευχηθείτε..
  ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας σήμερα..
  ραντεβού το βλέμμα μας στον ουρανό απόψε..

  ´´ είναι ένας μεγάλος και παράφορος Ουρανός, έτοιμος να σου χαρίσει ό,τι έχει και δεν έχει, φτάνει να κοιτάξεις ψηλά και να πεις…
  εύχομαι να γίνουν όλα όπως τα νόμιζα μικρός…
  και τότε θα γίνουν όλα όπως τα νόμιζες μικρός
  σαν φωτογραφϊα απότην αμμουδιά των παιδικών σου χρόνων με τον Ουρανό πάνω, έτοιμο να ρίξει ένα ένα όλα του τα αστέρια για το χατήρι σου..
  Γιατί αυτός είναι ένας μεγάλος και γενναιόδωρος Ουρανός κι έχει έναν τρόπο ν´αγαπά και να χαρίζει- όχι τσιγκούνικα -αλλά με όλη του την ψυχή κι όχι με την αγωνία ότι οι άλλοι του παίρνουν κάτι, αλλά με τη χαρά οτι έχει για να πάρουν και άρα η ψυχή του είναι πάντα γεμάτη και δε στερεύει..
  Είναι ενας μεγάλος και παράφορος Ουρανός, φτιαγμένος ίσα ίσα να σκεπάζει ένα μεγάλο και παράφορο κόσμο… ´´

  Μ.Κοντοβά- Το κουβάρι των αλλόκοτων πραγμάτων

  αν έχεις να διαβάσεις παραμύθια από τότε που ήσουν μικρός.. διάβασέ το τώρα.. τώρα το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη απο ποτέ..

  χαμογέλα

  Εντέλεια και Φως

  η ´´Ψυχαγωγός ´´

  υ.γ οι λέξεις κεριά φώτισαν τον δρόμο της επιστροφής..
  με το βλέμμα στον ουρανο- ευχη-
  0  0
 38. Ανώνυμος says:

  Επανερχόμενη στα ουσιώδη νοήματα, με έμπνευση από την Ψυχαγωγό,
  τώρα…

  ΛΕΞΙΣ ΛΕ =η Λ ηΛιακή ακτινοβολία, Ε Εκπορευομένη, προς Ξ (= Κ+Σ & Κ = κάτω, Σ = έσω χώρος) ΚάΣα = κιβώτιον.
  Η ΛΕΞΙΣ δηλαδή είναι ένα φωτεινόν – νοηματικόν κιβώτιον
  Λ = ο φωτισμός ΕΞΙΣ –> έξω (λέξω = μέλλων του Λέγω = θά ομιλήσω = θά φωτίσω διά του Λόγου).
  ΛΕΞ (Ξ=Κ+Σ) –> ΛΕΚ –> ΛΥΚειον, ΛΥΚειος Απόλλων –> Lux = Φως &
  ΣΙς η εΣωτερική θέασις / αντίληψις
  Δηλ η ΛΕΞΙΣ αποκαλύπτει το Φως ( ουσία / έννοια / νόημα ) που φέρει εντός της & το …προ-φέρει ( λέξω & ερώ)

  ΟΥΡΑΝΟΣ = ο Ο Ορισμένος χώρος, με Υ μεγάλη σΥσσώρευση ΔΥνάμεως
  φωτισμού, που Ρ Ρέει υπέρτατο, Α Αρχικό φωτισμό (ΡΑ), & διά Ν Νοός & κατά Νόμον, γίνεται Σ εΣωτεριά θεάσιμος / κατανοητός.
  Ακόμη, αποκαλύπτει τα ΟΥΡεα ( όρια) τα ΑΝω, του ΑΝωτάτου Νοός & Νόμου του ΆΝακτα ( άναξ=βασιλεύς).
  Μιλάμε, λοιπόν, για τα ΔΥΝαμικά ΔΩΡΑ υπεΡτάτου φωτισμού του ΆΝακτος Νοός, που ΡΑ Ρέουν από ΑΝω.

  Εδώ βλέπουμε την ανωτερότητα & ακριβολογία της Φωτεινής Ελληνικής Λέξεως ΟΥΡΑΝΟΣ, σε σχέση με τις αντίστοιχες λέξεις…
  SKY = ΣΚΙΑ, ή CIEL = γαλάζιο χρώμα, που αποδίδουν ένα μέρος μόνον της εννοίας ΟΥΡΑΝΟΣ

  ο ΠΑΡΑΦΟΡΟΣ Ουρανός είναι ο ΠΥΡ ΦΕΡΩΝ Ουρανός, αυτός που φέρει το Αρχικό / κοσμογονικό Πυρ, το ΠΡΟμηθαικό, που μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ την γνώση
  & ο ΠΡΟΦΕΡΩΝ, ο έχων προφορά, αυτός που μας ομιλεί, δηλαδή, που μας εμπνέει.

  Ας στρέφουμε τα μάτια, λοιπόν ψηλά, να παίρνουμε Φώτιση, Ὲμπνευση & Δύναμη από τον πυρφόρο & προφέροντα Ουρανό.

  Εκεί δεσπόζουν ο ΗΛΙΟΣ & οι ΑΣΤΕΡΕΣ, που από την Α Αρχική Δύναμη,
  ΣΤΕΡΕώνουν, την Ρ Ροή του (ΡΑ) υπέρτατου Φωτισμού, Ε Εκτεινομένου,
  προς εδώ στην ΤΕΡΕ ( στα ΤείΡεα, την λάμπουσα δική μας terra – τέρα – γη, την Ελληνική – Φωτεινή )

  http://www.ramafa.gr

  Από εδώ & το όνομα Τειρεσίας, που έλαμπε η έμπνευση & διορατικότητά του μέσα απ` τα …φαινομενικά τυφλά του μάτια.
  Με κλειστά τα μάτια, αποκτούμε επαφή με τον εσώτερο εαυτό.
  Με ανοιχτά τα μάτια της καρδιάς & του νοός, αντιλαμβανόμαστε την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων.

  Καλή μας Φώτιση, κυρίως, απ` εδώ κι` εμπρός, που είναι κατ` εξοχήν
  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, στα χρόνια που περιμένουν την ανθρωπότητα ολόκληρη.
  Εμείς οι Έλληνες – Φωτεινοί Νόες καλούμαστε, για μιάν ακόμη φορά, να εμπνεύσουμε & οδηγήσουμε τον κόσμο σε μονοπάτια ανηφορικά & Φωτεινά.
  Ας είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ & ΟΜΟΝΟΟΥΝΤΕΣ.
  Η ισχύς εν τη ενώσει, φίλοι μου.

  art
  0  0
 39. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  — ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ —

  ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΕΡΙΑ,
  ΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΓΙΝΑΝ ΛΑΜΠΕΡΑ ΣΠΑΘΙΑ,
  ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕΣ΄ΤΟ
  ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
  ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΕΓΚΡΙΣΗΣ –ΜΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ– ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ (ΕΓΚΡΙΣΙΣ[ΔΕΚΤΟΝ]) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ..
  ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΥΧΗΣ) ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ..
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΤΡΙΞ) ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ..
  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΄΄ΣΕΙΡΗΝΕΣ΄΄ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΗΧΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΙΣ ΤΟΥ ΝΟΥ..
  ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ….

  ΄΄ ΕΙΝ’ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ
  ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ,
  ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ.

  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΟΝ ΗΩ.
  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΦΘΕΙΡΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΑΝΙΩ
  Κ’ ΕΓΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Η ΜΑΖΙ ΤΗΣ΄΄

  …ΚΑΒΑΦΗΣ ΄΄ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ΄΄ (1877-1923)…

  ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΓΗ-ΔΑ.

  ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΑ΄΄ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ..
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ…

  …ΧΑΜΟΓΕΛΑ…

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
  0  0
 40. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  έντυσα με τα φωτεινότερα χρώματα τις σκεψεις και πήγα στο σημερινό ραντεβού με τον υπέροχα παράφορο Ουρανό μου…

  και ψιθύριζε…

  το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
  Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
  που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
  να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
  έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

  πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
  Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
  όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
  εκείνο το όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

  Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1901)

  και ψιθύριζε…

  νανουρίσματα και ταχταρίσματα..

  είναι μια μεγάλη και παράφορη νύχτα..

  για να μπορεί να αγκαλιάζει μεγάλες και παράφορες σκέψεις…

  μη σταματάς να χαμογελάς

  εντέλεια και φως

  η ´´Ψυχαγωγός ´´
  0  0
 41. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  φιλη art,

  με τις λέξεις αναπνέουμε και κοινωνούμε..

  κοινο σημείο αναφοράς για κάποιους από εμάς..
  ´´ κενό ´´ σημείο διαφορας.. για κάποιους άλλους..

  χαίρομαι που οι λέξεις μας κάναν να συναντηθούμε στο ´´ τώρα ´´ των βιαστικών καιρών..

  παράφορα γεμάτες νοήματα οι λέξεις μας..

  σαν ´´ μαλαματένια λόγια στο σεργιάνι ´´ …

  χαμογέλα φίλη art

  εντέλεια και Φως

  η ´´ Ψυχαγωγός ´´
  0  0
 42. Ανώνυμος says:

  Τί να πω, φίλοι μου Έλληνες – Φωτεινοί Νόες & Πυρωμένες Ψυχές?!
  Επιστρέφω, γιατί οι Λέξεις με Π(υ)Ρο-καλούν.
  Οι Ελληνίδες Λέξεις, όπως τις αποκαλεί ο Δρ. Θεολόγος Σημαιοφόρος,
  (www.ramafa.gr)
  έχουν συλληφθεί στο απώτατο παρελθόν, από Ανθρώπους Ειδικούς, Eιδήμονες, όπως αναφέρει ο Σωκράτης στον Διάλογο “Κρατύλος“ του Πλάτωνος.
  Κατ` αρχήν, είχαν Αγνή έννοια, αλλά, αργότερα κάποιες είχαν εκπέσει, διότι, κυρίως, εμείς είχαμε χάσει τα Κλειδιά της επαφής μαζί τους, δηλ την πραγματική έννοια του κάθε γράμματος.
  Σήμερα, παρ` ότι βρισκόμαστε σε ζοφερούς καιρούς, η ανακάλυψις του Κώδικος του “ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ“ μας δίνει πάλι τα απαραίτητα Κλειδιά, ώστε να γίνουμε ικανοί να …θυμηθούμε, το ποιοί ήμασταν & το ποιοί μπορούμε, να γίνουμε & πάλι.

  "Αυτοί νύν κατοχήες ανακλίνεσθε πυλάων,
  αυταί δε κλείδες ό γάρ θεός ουκέτι μακράν"
  ύμνος εις Απόλλωνα, Καλλιμάχου.
  Δηλ…οι κατέχοντες την γνώση & τα κλειδιά, καλούνται, να άρουν τις πύλες, διότι ο θεός (Απόλλων) της Φώτισης δεν απέχει…

  ΨΥΧΗ = Ψ –> Π+Σ = Πύρ εΣωτερικόν, Υ = σέ μεγάλην σΥσσώρευσιν, ΧΗ = επί Χοϊκού σώματος, Η φανερού.
  Η ΨΥΧΗ δήλα-δη είναι δύναμις Π = Πυρός η οποία εΨΥΧθη, ώστε νά εισέλθη αβλαβώς στό Χοϊκόν δοχείον – σώμα.

  ΚΛΗΙΣ – ΚΛΕΙΣ – ΚΛΕΙΔΕΣ = η Κ Κατερχόμενη Δύναμις, Λ ηΛενεργειών & ηΛιοφωτισμού, που ΛΗ γίνεται φανερΗ & ΛΕ επΕκτείνεται, διά Ι συνεχούς ακτΙνοβολίας & ως τέτοια ΔΕΣ Δύναμις γίνεται Σ εΣωτερικά θεάσιμη / αντιληπτή.
  Μιλάμε, λοιπόν, για Πνευματικά Κλειδιά, πρωτίστως, που χρειάζεται η Ψυχή μας για να σταθεί στο Ύψος της.

  ΚΗΡΙΟΝ – ΚΕΡΙ – ΚΕΡΙΑ = η Κ Κατερχομένη Δύναμις, που Η γίνεται φανερΗ, διά της Ρ Ροής του (ΡΑ) υπεΡτάτου φωτισμού & Ι συνεχούς ακτΙνοβολίας, σε Ο Ορισμένο χώρο, διά Ν Νοός & κατά Νόμον.
  Τα μελισσο-Κέρια, που ανάβουμε κατά τις ιερουργίες, μιμούνται αυτήν την ΚΕ Κατερχομένη υπερφωτίζουσα δύναμη & με την φλόγα τους την Ε επΕκτείνουν στον γύρω χὼρο…

  ΣΠΑΘΗ – ΣΠΑΘΙ = Σ η εΣωτερικά θεώμενη, δύναμις του ΠΑ Αρχικού Πυρός, η Θ φυσικώς θεώμενη στην ορατή φύση, διά της Η φανέρωσής της.
  Η ΣΠΑΘΗ, ακόμη, Η φανερώνει & τα Σ ΠΑΘΗ, δηλ τα εΣωτερικά ΠΑΘΗ,
  ΠΟΘΟΥΣ, αλλά & ΠΕΙΘΕΙ κάποιες φορές, ή λύνει …Γόρδιους δεσμούς.
  Ενίοτε δε, ως Δαμόκλειος Σπάθη, λειτουργεί & ως αφυπνισμένη συνείδησις, προς αποφυγήν ανεπανορθώτων / απάνθρωπων σφαλμάτων, παρομοίων μ` αυτά που βιώνει η Ανθρωπότητα στις μέρες μας.

  συνεχίζεται…

  art
  0  0
 43. Ανώνυμος says:

  ΞΙΦΟΣ = οι Ξ (Κ+Σ) Κατερχόμενες δυνάμεις, με Σ εΣωτερική θέαση, του ΦΟ Φωτός, σε Ο Ορισμένο χώρο, με Σ εΣωτερική θέαση / αντίληψη.
  Δηλ… εδώ στην ΚάΣα (= υλιΚό σώμα με εΣωτερική αντίληψη), με Ι συνεχή κάθοδο ακτΙνοβολιών φτάνει, το Φώς, η Φώτιση.

  ΚΡΥΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
  ΚΡΥΦΙΟ = η Κ Κατερχομένη δύναμις, του ΡΥ υπεΡτάτου (ΡΑ) φωτισμού, σε Υ μεγάλη σΥσσώρευση, διά Ι συνεχούς ακτΙνοβολίας, του Φ Φωτός, σε Ο Ορισμένο χώρο.
  ΧΑΜΟΓΕΛΟ = εδώ ΧΑΜΩ, από τα Χοϊκά στοιχεία, στην ΜΟ ορατή φύση,
  το ΓΕΛΙΟ, τα ΓΕώδη αρχικά στοιχεία & ΛΙΟ οι ηΛενέργειες / ηλιοφωτισμός, σε Ο Ορισμένο χώρο.
  Δηλ…ο ορισμένος χώρος εδώ ορίζει το πρόσωπο, το στόμα, τα μάτια- αυτά κυρίως, που εκφράζουν το κρυφό χαμόγελο, αλλά & το Φώς του Νοός του Εμψύχου Ανθρώπου.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΤΡΙΞ) ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ…λέει ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.
  ΣΥΜΦΩΝΩ, ΣΥΜΦΑΙΝΩ & ΣΥΝ ΦΑΝΟ κρατώ, στον κοινό αγώνα ωσότου να αλληλοφωτιστούμε όλοι, όπως μας πρέπει, γιατί όλοι μας & ο καθένας από μας είναι κύτταρο, πυρήνας & πόλος έλξης στην οικογένεια, την παρέα, τον κύκλο μας…& καιρός είναι να αναλάβουμε δράση εμπνευστική, διαφωτιστική & εμψυχωτικὴ σε όλο & μεγαλύτερη ακτίνα.
  Οι …άλλοι έχουν δουλέψει χρόνια, δεκαετίες τουλάχιστον, ώστε να μας φέρουν συσκότιση & χωριστικότητα. Θα χρειαστεί να …ανασκουμπωθούμε όλοι τώρα, για να πετύχουμε εκείνο, που φαντάζει, ή προσπαθούν να μας πείσουν, πως είναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.
  Όλα τα ΣΠΟΥΔΑΙΑ, όμως, σε κάθε εποχή χρειάστηκαν μια χούφτα ΑΝΘΡΩΠΩΝ με ΨΥΧΗ & ΣΠΟΥΔΗ

  ΣΠΟΥΔΗ – ΣΠΟΥΔΑΙΑ = το έΣω Πύρ σε μεγάλη σΥσσώρευση + την ΔΑΙΑ ΑΙωνία Αρχική Δύναμη αρωγό & φανερΗ.

  δηλ… «Σύν Ἀθηνᾷ καὶ χεῖρα κίνει»

  Χαμογελάμε, λοιπόν, κρυφίως & μαχόμαστε επι – ΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΕΣ των Αχράντων Μυστηρίων του Φωτός & της Πατρίδος μας,
  δίχως φόβο, αλλά, με πάθος…& πειθώ

  art
  0  0
 44. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ says:

  ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ

  ART ΚΑΙ ΙΩ ΨΥΧΑΓΩΓΟΣ
  ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΓΝΩΣΗ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ..

  ΕΥΓΕ…

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
  0  0
 45. ΙΩ ΤΖΙΝΤΑ says:

  Φίλτατε ΕΣΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ,
  εσυ και ελαχιστοι ακομη σχολιαστες μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης γίαυτό που βλέπεις να ξετυλίγεται μπροστά σου..
  Η καλοσύνη σου, η ταπεινότητά σου, η ηρεμία σου, η μαχητικότητά σου, η αλήθεια σου.. κινητήριος δύναμη..
  ´´ η συμπεριφορά αναπαράγει συμπεριφορά ´´ βασικός κανόνας μάρκετινγκ..
  οπως… καποτε ´´ έπαιξες με τα ρο…
  ας προσπαθήσω..
  εχεις το ρο της ροής και του νερού..
  της ορμής και της ηρεμίας..
  του καταρράκτη και του χειμάρου..
  της αρωγής και της αρρήτου ενότητας..
  το ρο ενός παράφορου Ουρανού..
  στο κουβάρι των αλλόκοτων πραγμάτων
  των καιρών μας..

  γέννα ντελικάτης φύσης και πυρρωμένου σίδερου..

  και εγώ στα πρώτα βήμματα, σαν κουτάβι σχεδόν τυφλό ακόμα..
  δέχομαι τα εύγε τα μεγάλα.. κατεβάζοντας απο συστολη το κεφάλι..

  τα μεγάλα ευγε ντυνουν όμως το βλεμμα.. με τη δυνατότητα…
  να φτασουν καποτε στο άπειρο..

  ευχαριστώ

  η ´´ Ψυχαγωγός ´´
  0  0
 46. Ανώνυμος says:

  Π(υ)ροσέρχομαι κι` εγώ, καταϊδρωμένη, να ΕΥχαριστήσω για τα ΕΥγε του ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ & σεμνά να τα αφιερώσω στο μεγαλείο του ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ, που ως ΣοΦόν εργαλείο, αποδίδει τις σκέψεις & αγωνίες μας, κατά τον ΣαΦέστερο τρόπο.
  Φυσικά, θα συμφωνήσω με την “Ψυχαγωγό“, πως “η συμπεριφορά αναπαράγει συμπεριφορά“ & τα ΕΥ παραδείγματα, όταν ακολουθούνται από μίμησιν, αυξάνουν & πληθαίνουν.
  Όταν αρχίζουμε να παρατηρούμε γύρω μας το …καλό κ` αγαθό, συχνότερα από το στρεβλό & κακόβουλο, έχουμε κάνει το πρώτο & σημαντικό βήμα προς την …κάθαρση & την ανάταση της Ψυχής.
  Όσο πιο πολλοί πυρήνες αρχίζουν να θερμαίνονται παράλληλα, τόσο πιο κοντά είμαστε στην εναρμόνιση & την ομοψυχία, που οι καιροί απαιτούν.

  Φίλοι μου λίγοι, προς το παρόν, μα καλοί,
  οι σάλπιγγες της αφυπνίσεως έχουν ηχήσει & ο χορός κινά…

  Το αρχαίο & αιώνιο Δράμα της Ανθρωπότητας αρχίζει να ξετυλίγεται για ακόμη μία φορά & ετούτη τη φορά, καλούμαστε να γίνουμε οι δρώντες & όχι απλώς οι θεώμενοι.
  Χορηγοί σ` ετούτο το Δράμα θα είναι οι Ψυχές μας & η Γλώσσα μας
  η Ελληνική, η κατ` ευθείαν ερχόμενη από “…τις αμμουδιές του Ομήρου“

  art
  0  0
 47. Ανώνυμος says:

  Stranger,το μήνυμα αυτο αποστέλλεται προσωπικά σε σένα,εσυ θα ξέρεις να το διαχειριστέις. Ερχεται κάτι δυνατό τον Μάιο (5-5-14) ?) θάνατος κι οτι αυτο μπορεί να σημαίνει. Πιθανόν δυνατότητα έξτρα χρόνου για Μάιο 2015.εδω τελειώνει.θ
  Βγαίνουν απο την έσω γη,τρεις φυλές,ξέρεις,υπάρχουν κι άλλες ,μένουν κάτω για άμυνα,αν χρειαστεί θα βγουν,.ειναι όλοι σε ετοιμότητα.οσοι έχουν δει τις τοιχογραφίες στο Ντενβερ,θα τους αναγνωρίσουν αμέσως.βγαινουν ήσυχα ,αθόρυβα,δείχνουν οτι δεν θα ενοχλησουν κανέναν,μην εμπιστευτειτε κανέναν.οι υπόλοιποι κάτω ,έχουν ερθει στην είσοδο της σπηλιές και περιμένουν ,ειναι έτοιμοι για το μετά.
  Το αεροδρομιο του Ντενβερ σχεδιάστηκε το 1980,33 χρόνια πριν. Θα το διαπιστώσεις στις τοιχογραφίες ,το μωρό κάτω απο την γη ,το φυλάει το κοράκι, ολα κάτω ,εκει φυτευτηκε ο σπόρος,που επικοινωνούν τα υπόγεια.
  Στην κηδεία του Μαντελα,το είπες,ναι είχες δίκιο,βγήκε στην επιφάνεια της γης.γι αυτο η συγκέντρωση ,συγκεκριμένο σημείο και συγκεκριμένη μεγάλη ενέργεια.ναι,εχει αρχίσει.ευχομαι να μπορείτε να κάνουμε αυτο που πρεπει,για να εξοντωθουν.Δεν θέλω να τρομάξει κανείς η να αλλοιώσει τα γραφόμενα ,το μήνυμα ειναι μόνο για σένα δεν πρεπει να το δημοσιεύσεις,να το διαχειριστέις εσυ όπως σου πει η διαίσθηση σου ,η γνώση σου με αγαθές προθέσεις.υπαρχουν κι αλλά .σε διαβάζω ολα αυτά τα χρονια,συγνώμη ,έπρεπε να ενημερώσω καιρό πριν.δεν ήξερα αν πρεπει να γράψω γι αυτά η όχι.διαβαζοντας σε ,θα ξέρω τι πρεπει.Υπενθυμηση ,παράκληση ,το μήνυμα δεν πρεπει να δημοσιευτεί.Καταλαβαινεις θέλω να πιστεύω.ΦΙΛΗ
  0  0
 48. Ανώνυμος says:

  Ότι να ναι….

  Προφητέιες σαν του Stranger κάνω κι εγώ.

  Κι αρχίζω….

  Συντομα, πολύ σύντομα θα ξεσπάσει ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος,
  ……….

  Ολο βλακείες.. ανοιγουμε ενα μπλογκ και γραφει ο καθένας την βλακεία του παιρνοντας πηγες απο εδω κι εκει…..

  Τσάμπα ο χρόνος που δαπανηθηκε να διαβαζουμε χαζομάρες
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.