Ξύπνησε τὸ πλέον θανατηφόρων ἡφαίστειον τοῦ κόσμου! Σε δυο μέρες η ευθυγράμμιση με Ελενιν…Βίντεο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Το ηφαίστειο που σκόρπισε το θάνατο σε δεκάδες χιλιάδες ζωές το 1815 – σύμφωνα με εκτιμήσεις της εποχής σκότωσε 90.000 ανθρώπους- ξύπνησε και πάλι.
Οι αγρότες στην Ινδονησία αγνοούν συστηματικά τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων να εκκενώσουν την περιοχή στην οποία βρυχάται το ηφαίστειο Tambora.

Οι καταστροφές που είχαν προκληθεί στις αρχές του 19ου αιώνα δεν επηρέασαν μόνο την Ινδονησία αλλά ολόκληρο τον κόσμο.
Η έκρηξη του 1815 είναι η μεγαλύτερη στην νεότερη παγκόσμια ιστορία αφού η ηφαιστειακή σκόνη είχε φθάσει σε όλον τον πλανήτη. Ο κρατήρας που έχει πλάτος 11 χιλιόμετρα και βάθος ένα χιλιόμετρο απελευθέρωσε στην ατμόσφαιρα 400 τόνους φυσικού αερίου.

Η έκρηξη ήταν, σαφώς, μεγαλύτερη από αυτήν του ηφαιστείου Κρακατόα που ξύπνησε το 1883 και ήταν το δεύτερο πιο θανατηφόρο ηφαίστειο στην ανθρώπινη ιστορία.
Το Ταμπόρα ‘κοιμάται’ περίπου 200 χρόνια.
Προς το παρόν οι επιστήμονες είναι καθησυχαστικοί, αφού σύμφωνα με μετρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει, ακόμη, δεν βρίσκεται σε στιγμή έκρηξης.
Γιατί εἶναι μία πάρα πολὺ σοβαρὴ εἴδησις;
Διότι ἕνα ἡφαίστειον, ὅταν ξυπνᾶ, δὲν ἀπειλεῖ μόνον μὲ τὴν λάβα του, ἢ τὴν θερμότητα ποὺ ἐκλύει, ἀλλὰ καὶ μὲ τὴν τέφρα του.


Δῆλα δή, ἐὰν λάβουμε ὑπ’ ὄψιν μας τὰ πρόσφατα παρατηρούμενα γεγονότα τῆς Ἰσλανδίας, τότε τὸ φαινόμενον, τοὐλάχιστον γιὰ τὴν περιοχὴ τῆς Ἀσίας, κρίνεται πολὺ σοβαρόν. Ἔως ἐπικίνδυνον!
Δείτε το βίντεο:

 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *