ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ “ΤΑΠΕΙΝΟ” COSTA NAVARINO!

Σε αυτό το… «απλό και ταπεινό» ξενοδοχείο της Μεσσηνίας θα περάσει ο καταστροφέας της χώρας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Άλλωστε, του αξίζει μετά τα τεράστια επιτεύγματά του και την καθοριστική συμμετοχή του στη δημιουργία της μνημονιακής Ελλάδας με τους χιλιάδες αυτόχειρες, τους εκατομμύρια ανέργους και την πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Το Costa Navarino είναι πασίγνωστο πως, το προτιμούν κυρίως ζάμπλουτοι επιχειρηματίες από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μεγαλοδημοσιογράφοι και παρουσιαστές, πολιτικοί ακόμη και βασιλικές οικογένειες.
Εκεί, ανάμεσα στα spa, το γυμναστήριο, την πισίνα και τα πολυτελή εστιατόρια, ο Τζέφρι θα μπορέσει και λόγω της ημέρας (τουΑγίου… Πνεύματος εννοείται…) να τονωθεί πνευματικά και να ξεκουραστεί, γιατί όπως αποκαλύφθηκε αργά και βασανιστικά, η σχεδίαση και η οργάνωση του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων, απαιτεί γερό κεφάλι για τις καρπαζιές και καθόλου τσίπα …

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *