Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:27 - 16/09/2011

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ: ΤΟΝ “ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ”…ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ “ΤΗΛΕΡΑΜΑ”, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΩΝ ΜΜΕ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φαίνεται ότι κάποιοι στην Ελλάδα, τη βρίσκουν με τη φαντασίωση ότι είναι ραγιάδες, ότι είναι υπήκοοι της Υψηλής Πύλης. Δεν εξηγείται αλλιώς η «τουρκολαγνεία» των ΜΜΕ της χώρας μας, τα οποία μας πλασάρουν συνεχώς τα υποπροϊόντα της τουρκικής υποκουλτούρας. Σειρά τώρα πήρε το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό «Τηλέραμα», το οποίο με πολλή χαρά, μας αναγγέλλει με ολοσέλιδες καταχωρίσεις στον κυριακάτικο Τύπο και προσδοκία «τρελών» κερδών σε μια εποχή «ισχνών αγελάδων», ότι «η κρυφή ζωή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, οι έρωτες και τα πάθη του πανίσχυρου Σουλτάνου», έρχονται από 16/9 αποκλειστικά κιόλας (!), στο περιοδικό.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (27/2/2011), «πρόκειται για μυθοπλασία που βασίζεται σχετικώς χαλαρά στο βίο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και σπάει ρεκόρ θεαματικότητας» στη γείτονα. Στην Τουρκία έγινε χαμός με τη σειρά και κατόπιν διαμαρτυριών, κόπηκαν ερωτικές σκηνές. Αλλά αυτά, εμάς δεν μας αφορούν. Το να χρησιμοποιείται μια τέτοια ταινία αλλά και άλλες που έχουν πλημμυρίσει τα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, για να εξωραΐζεται η εικόνα των Τούρκων, μέσω της προβολής μιας καθ’ όλα παραπλανητικής εικόνας για την κοινωνία της γείτονος, αυτό είναι για εμάς μεγάλο θέμα. Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι το περιοδικό αυτό, εφόσον έκανε την επιλογή αυτή, δεν πρέπει να αγοράζεται από πατριώτες.

Όποιος Έλληνας το κρατήσει στα χέρια του, ας σκεφτεί ότι μεγάλο τμήμα της Κύπρου μας βρίσκεται υπό κατοχή από το 1974, ας σκεφτεί τη θυσία των τριών παλικαριών μας στα Ίμια, ας σκεφτεί τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και ας αναλογιστεί αν έπραξε σωστά, προβαίνοντας στην αγορά του περιοδικού, που δίνει με τα τουρκικά DVD, ρεσιτάλ εθνομηδενισμού και αρνησιπατρίας. ΠΗΓΗ.

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY: Νομίζουμε πως πλέον ήρθε η ώρα για δυναμικές λύσεις απέναντι σε αυτή την απίστευτη αλητεία των Μμε, που θέλουν με το ζόρι να μας τουρκέψουν!

Μετά τον “Τηλεθεατή” που πρόσφερε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας, έρχεται έτερο τσοντοπεριοδικό να μας “μάθει” την “ιστορία” των μογγόλων!

Βλέπετε, μιας κι εμείς δεν…έχουμε Ιστορία κι έχουμε φτάσει στο σημείο να μην τολμάμε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες για τον φόβο των…Ιουδαίων-κυριολεκτικά και μεταφορικά-αριστερών, πρέπει να ξέρουμε την “ιστορία” των γειτόνων, όπως βέβαια την παρουσιάζουν προπαγανδιστικά εκείνοι!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Ή ΤΑΙΝΙΑ;


Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να μας δείξετε τι…καλά που περνούσαμε επί Τουρκοκρατίας;

Κι επειδή απέτυχαν κάποιοι ελεεινοί τύποι όπως ο Βερέμης κι ο Τατσόπουλος, μας σερβίρετε την πρωτογενή πηγή της προπαγάνδας σας;

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ! Ίσως μόνο το μποικοτάζ-που εννοείται πως πρέπει να γίνει-να μην είναι αρκετό!

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*