Ξεκίνησε ὁ πόλεμος;

Στὸν Ἀσπρόπυργο ξεκίνησαν οἱ συρράξεις μεταξὺ Ποντίων καὶ ΛΑΘΡΟεισαγωμένων. 

Εκτεταμένα φυλετικά επεισόδια στον Ασπρόπυργο

Ξεσηκώθηκαν οι Πόντιοι κατά της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας των Πακιστανών και πήραν τον νόμο στα χέρια τους. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ: Απόλυτη αδιαφορία από ένα ανύπαρκτο κράτος. Δεν λένε λέξη τα διεφθαρμένα ΜΜΕ!

Τις περασμένες εβδομάδες η ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου είχε μετατραπεί κυριολεκτικά σε γκέτο εγκληματικότητας από τους λαθρομετανάστες. Αμέτρητα τα περιστατικά βίας που κατεγράφησαν. Μπαγκλαντεσιανός παράνομος υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας επιχείρησε να βιάσει νεαρή Ελληνίδα και όταν αυτή αντιστάθηκε, της προξένησε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα με μπαλτά! Ο δράστης δε συνελήφθη. Προ ημερών άλλη νεαρή γυναίκα υπέστη βιασμό από ομάδα Πακιστανών. Όταν κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν, ένας νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με μαχαίρι από συμμορία λαθρομεταναστών. Κανείς από τους δράστες δε συνελήφθη. Τα περιστατικά αυτά (που δεν ήταν μεμονωμένα), ανάγκασαν τους κατοίκους της περιοχής να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, καθώς η αδιαφορία των αστυνομικών αρχών ήταν προκλητική.

Στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου είναι έντονο το ποντιακό στοιχείο, η κατάσταση δεν άργησε να κλιμακωθεί. Ομάδες νεαρών αναζήτησαν τους δράστες των επιθέσεων και στις συμπλοκές που ακολούθησαν σημειώθηκαν πολλοί σοβαροί τραυματισμοί. Το μείζον αυτό θέμα των εκτεταμένων φυλετικών επεισοδίων θάφτηκε από τα ΜΜΕ της διαφθοράς. Δεν τους συμφέρει προφανώς να υπάρξουν και άλλοι Έλληνες που θα ξεσηκωθούν ενάντια στην κατοχή που επέβαλαν στη χώρα μας οι λαθρομετανάστες. Πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής μάλιστα, ζήτησαν τον λόγο και από τους επιχειρηματίες που απασχολούν λαθρομετανάστες, αλλά και από τους συμπολίτες τους, που τους ενοικιάζουν σπίτια (με το… κεφάλι) και τα κονομάνε εις βάρος του συνόλου.
Το προδοτικό σύστημα εξουσίας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ελέγξει την οργή του ελληνικού λαού. Μάταια όμως… η κατάσταση πλέον είναι οριακή. Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα, κατασταλτικά μέτρα ενάντια στη λαθρομετανάστευση και τους αλλοδαπούς εγκληματίες. (χρυσή αὐγή)


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μὲ μίαν ἀστυνομία ἀπούσα, μὲ μίαν πολιτεία ποὺ μοναδικόν στόχο ἔχει τὴν καταλήστευσί μας, μὲ μίαν κοινωνία ποὺ μόλις ἄρχισε νὰ τεντώνεται (ὄχι νὰ ξυπνᾶ) διότι πόνεσε ἡ τσέπη της… Φυσικόν ἐπακόλουθον; Γιατί νὰ φθάσουμε σὲ αὐτὸ τὸ σημεῖον; Γιατί;

Πόσους ἔχουν μαζέψει; Τέσσερα; Πέντε; Ἕξη ἑκατομμύρια; Πῶς θὰ τοὺς «διαχειριστοῦν»; Πῶς θὰ ἀντιμετωπίσῃ ὁ πολίτης τὴν ἐγκληματικότητα; Ποῦ θὰ ἀπασχοληθοῦν ὅλοι αὐτοί; Πῶς θὰ βιοποριστοῦν; Μήπως τρώγοντας ἐμᾶς; 

Θεωρῶ τοὐλάχιστον ἀνικάνους κι ἀνευθύνους ὅσους διεχειρίσθησαν θέματα ΛΑΘΡΟεισαγωμένων. Ὁλιγίστους κι ἐπικινδύνους! Τοὐλάχιστον! (Εἴδατε, προσπαθῶ νὰ μὴν τοὺς ἀποκαλέσω προδότες… Κυκλοφορεῖ κι ὁ Καστανίδης ἐδῶ γύρω…)

Τὸ πρόβλημα πλέον δὲν εἶναι ἀντιμετωπίσιμον. Εἶναι ἄλυτον. Καὶ τὰ ἄλυτα προβλήματα ξέρετε πὼς διευθετοῦνται… Δὲν λύνονται… Κόβονται…

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *