Ξεκίνα να μετράς αντίστροφα ή ξύπνα…!!!

Το κόκκινο κουμπί πατήθηκε…

Καιρό σου φωνάζω και σου δείχνω τα σημάδια τα οποία δείχνουν και αποκαλύπτουν το σχέδιο της Ελίτ για μία νέα τάξη πραγμάτων..για έναν κόσμο χωρίς θρησκείες,χωρίς ιδιωτική περιουσία..χωρίς έθνη. Ένας ολόκληρος πλανήτης σκλάβος σε μία χούφτα υπηρετών του κακού..

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από την Γαλλία και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ..
Θα στο πώ μέσω μιάς ιστορίας…

Ας υποθέσουμε ότι εσύ ανήκεις σε μία ομάδα ανθρώπων με εξουσία και μεγάλη επιρροή. Μπορείς να επιρεάσεις από έναν αθώο πολίτη μέχρι μια ολόκληρη χώρα με σκοπό να πετύχεις τον στόχο σου.

Ο στόχος σου είναι να φέρεις μία νέα τάξη πραγμάτων για σένα και τους ομοίους σου και δεν σε νοιάζει πως, αρκεί να το καταφέρεις..


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ιστορία σου έχει δείξει ότι δεν μπορείς να το καταφέρεις με πόλεμο γιατί ο λαός θα ξεσηκωθεί.
Προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο, για να κάνεις τον λαό να σου ζητήσει μια νέα τάξη.

Πώς το κάνεις αυτό?

Απλούστατα δημιουργείς ένα κοινό εχθρό των λαών όλου του κόσμου!
Το όνομα του οποίου: Τζιχάντ, Ισλάμ, Αλ κάιντα πές το όπως θές…

Καθώς ετοιμάζεις τον εχθρό, χρησιμοποιείς τα ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης ) για να τοποθετήσεις τον καρκίνο του φόβου στις ψυχές των ανθρώπων. Μάλιστα σκηνοθετείς υποτιθέμενους αποκεφαλισμούς ομήρων, πτώσεις πύργων και τρομοκρατικών ενεργειών και τα χρεώνεις όλα στον «εχθρό».

Ο λαός λοιπόν έχει αρχίσει και πιστεύει ότι υπάρχει ένας εχθρός πολύ ικανός, αιμοσταγής…

Τι κάνεις μετά?

Βάζεις σε πλήρη εφαρμογή το τελικό σχέδιο. Οργανώνεις μία τρομοκρατική επίθεση σε μία μεγάλη χώρα της Ευρώπης όπως είναι για παράδειγμα η Γαλλία.
Άνθρωποι εκτελούνται από τα πιόνια σου και μάλιστα εξοπλίζεις με κάμερα ένα-δύο πολίτες για να τραβήξουν υποτιθέμενες στιγμές δολοφονίας, όπως αυτή του αστυνομικού που ενώ πυροβολήθηκε κατευθείαν στο κεφάλι δεν έβγαλε αίμα..

Ο κόσμος τρομοκρατήται και εσύ με πρόφαση την τρομοκρατία βγάζεις τον στρατό στο δρόμο και διατάζεις τον κόσμο να μείνει στο σπίτι του!!!!

Τα μέσα μαζικής εξαθλίωσης συνεχίζουν σπέρνοντας τον τρόμο λέγοντας πως ετοιμάζονται νέες επιθέσεις και σ άλλες χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική.

Τότε λοιπόν ο λαός έχοντας πεισθεί ζητάει την βοήθειά σου και εσύ ξεκινάς ανενόχλητος και με την ευλογία των λαών το απώτερο σχέδιό σου για την εξουσία, στερώντας την ελευθερία των ανθρώπων.

Με θεωρείς τρελό?

Μάλλον ήρθε η ώρα της αφύπνισης.

Μάλλον αυτό το άρθρο γράφτηκε για σε επηρεάσει χρησιμοποιώντας την στεγνή Αλήθεια..

Αδέρφια μου….

Δεν θα σταματήσω μέχρι να αλλάξω όλο το κόσμο…

Το ίδιο κάντε και σείς..

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αχιλλέας Ηροδότου

Η ΠΛΑΝΗ

Loading...

23 thoughts on “Ξεκίνα να μετράς αντίστροφα ή ξύπνα…!!!

 1. Ανώνυμος says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ . ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΟΥΜΕΝΟΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ-ΕΠΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ . ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ .

 2. Ανώνυμος says:

  Δεν θα σταματήσω μέχρι να αλλάξω όλο το κόσμο…Κοίτα κατεπειγόντως σάκχαρο, χοληστερίνη,τριγλυκερίδια κ.τ.λ. μπας και κάνεις κανά ΜΠΡΑΦ και δεν αξιωθείς να
  δεις Την διά Χειρός Σου ΑΛΛΑΓΉ ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.

 3. Αχιλλεας says:

  Πολυ σωστη η τοποθετηση της γνωμη σου. Και στην δυσκολη κανουν κανα δυο ακομα αιματοκυλισματα σε αλλα κρατη π.χ. [ ιταλια ισπανια γερμανια] . Και σε χρονο τετε ολη η ευρωπη βρισκεται σε στρατιωτικο νομο . Ετσι απλα.

 4. Ανώνυμος says:

  ΚΟΊΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΈΛΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΞΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΊΝΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΙ Η ΔΑΝΆΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΑ ΤΗΝ ΨΟΡΩΚΩΣΤΑΙΝΑΣ… ΑΠΌ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΒΕΣΠΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΔΕΊΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ… ΤΟ ΚΑΡΒΙ… ΠΡΈΠΕΙ Να ΕΚΠΗΡΩΣΗ Το ΝΤΕΣΤΙΝΙ… ΨΗΛΆ ΤΟ Κεφάλι ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ Πάλι.

 5. Ανώνυμος says:

  ΚΟΊΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΈΛΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΟΞΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΧΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΊΝΑΙ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΙ Η ΔΑΝΆΗ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΑ ΤΗΝ ΨΟΡΩΚΩΣΤΑΙΝΑΣ… ΑΠΌ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΒΕΣΠΑ ΞΕΡΕΙΣ… ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΔΕΊΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΠΆΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ… ΤΟ ΚΑΡΒΙ… ΠΡΈΠΕΙ Να ΕΚΠΗΡΩΣΗ Το ΝΤΕΣΤΙΝΙ… ΨΗΛΆ ΤΟ Κεφάλι ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ Πάλι.

 6. Ανώνυμος says:

  Πολύ ορθή η προσέγγιση του θέματος της τρομοκρατίας φίλε μου, όντως ξεκίνησε και αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους το ότι δεν πρέπει με τίποτα να έχουμε φόβο διότι έτσι απλά, τα γεγονότα στην Γαλλία δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα προβάλλουν, αν σκεφτούμε πως τόσο απολίτιστους και αμόρφωτους που βάζουν οι νεοταξίτες να κάνουν την βρώμικη δουλειά (χωρίς να υποβιβάζω τις ανθρώπινες ζωές που και αν χάθηκαν), μπορούσαν να κάνουν ένα ντου τόσοι και τόσο αμόρφωτοι που είναι και διαλύσουν κάθε υποτιθέμενα ευνομούμενη πολιτεία, ανταυτού κάνουν ακριβώς αυτό που τους προστάζουν και μ`αυτόν τον τρόπο παρατηρώντας την διαδήλωση στην Γαλλία ο μόνος χαρακτηρισμός για τα πρόβατα που την απαρτήσαν είναι χαιβάνια που στέκοντε προσοχή στους εξουσιάζοντες την ώρα που το διατάζουν! Ο εχθρός δεν είναι ο ισλαμικός κόσμος, αλλά η έλλειψη ευρωπαικών ιδανικών και ταυτότητας που καθιστά τον απρόσωπο εχθρό ισχυρό ακριβώς επειδή δεν έχει να αποδώσει απολύτως τίποτε στον πολιτισμό του πνεύματος! Βασίλης Μυρμιδόνας

 7. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ! Αλλά γιατί σ' ενοχλεί η κατάργηση των Θρησκειών ? Στο χθεσινό σου άρθρο, εσύ ο ίδιος παραδέχτηκες ότι η κατάργηση των ελεεινών Ιερατείων θα είναι ότι καλύτερο για την Ανθρωπότητα, αφού από τα σάπια- ελεεινά Ιερατεία ξεκινάνε όλες οι συμφορές και οι πόλεμοι του Πλανήτη !

  Οι διορισμένοι πολιτικοί . είναι για ξεκάρφωμα. Πίσω από τους Πολιτικούς βρίσκονται τα Ιερατεία, με αρχηγό τον Πάπα, στον οποίον υπακούουν ΟΛΟΙ , ανεξαρτήτως Δόγματος. Παπική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα ! Οι αληταράδες Πρωθυπουργοί, απλά εκτελούν τις εντολές του Βατικανού και του Πάπα αδιαμαρτύρητα !

  Η κατάργηση της ιδιοκτησίας, ξεκίνησε από τον γελοίο εβραίο καραγκιόζη Μάρξ και υλοποιείται στις μέρες μας, με τον φόρο Ε.Ν.Φ.Ι.Α , αφού χιλιάδες ιδιοκτήτες, θα χάσουν τα σπίτια τους από τις Τράπεζες, αδυνατώντας να πληρώσουν .

  ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI : Ο διάσημος αλήτης KALERGI, πρόγονος του μπάσταρδου " ΄Ελληνα " Καλλέργη, του εραστή της Αμαλίας, είχε εισηγηθεί από το 177ο την Ενωμένη Ευρώπη, την κατάργηση των Εθνών, αλλά και την δημιουργία ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Υβριδιακής -μπασταρδεμένης Φυλής, που θα ελέγχουν άνετα.

  Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης θα είναι ένα είδος ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, που θα προέρχονται από επιμιξία. Και θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

  Η Λευκή Φυλή, θα ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ, όπως το γράφει κυνικά το Σχέδιο Kalergi. Μπορείτε να το διαβάσετε στο Διαδίκτυο. Ο ίδιος ο Καλλέργης, ήταν παντρεμένος με μιά Αφρικανή, για να δώσει το παράδειγμα.

  Αλλά και ο φίλος του Αρχαιοκάπηλου και Κλέφτη Μπάϋρον, ο ποιητής Σέλλεϋ, είχε γράψει αργότερα σ' ένα ποίημά του, περιχαρής : " Θέλω να είμαι ΑΕΘΝΗΣ.. "

  Όλα αυτά, είναι ανατριχιαστικά, διότι τα έχουν προετοιμάσει πριν 200 χρόνια. Και δεν αρκεί μόνον ο μυρηκασμός έτσι ? Πρέπει να προτείνουμε και λύσεις και αναχώματα στην λαίλαπα που έρχεται.

  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ :Νομίζω προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στην προστασία της Ιδιοκτησίας με νύχια και δόντια, ωστε να μην μεταβιβασθούν τα σπίτια μας σε Γερμαναράδες Συνταξιούχους, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες τους να προσφύγουν στα Δικαστήρια.

  ΠΑΙΔΕΙΑ : Η Ελληνική Γλώσσα και η Παιδεία, είναι πιό χρήσιμες και από το οξυγόνο που αναπνέουμε. Αντί να μοιρολογάμε, να διεκδικήσουμε τους δύο αυτούς θησαυρούς μας με σθένος και το αποτέλεσμα θα μας καταπλήξει.

  ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ : Αυτός είναι ο μεγάλος Εχθρός. Στην Ελλάδα, ο έλεγχος της Εκκλησίας, είναι βάναυσος και στυγνός, πάνω στους ΄Ελληνες. ΄Εξω λοιπόν από το Υπουργείο Παιδείας η Εκκλησία και το Κ.Ι.Σ, που υπογράφουν τα ψεύδη και τις απάτες που σερβίρονται σωρηδόν στα Σχολικά Βιβλία τυραννώντας και αποβλακώνοντας τα παιδιά ! ΄Εξω ψεύτες !

  Σ'ιγουρα υπάρχουν και πολύ -πολύ καλύτερες ιδέες. Ας γράψουν λοιπόν όλοι, θα είναι για το Γενικό καλό.
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 8. Ανώνυμος says:

  8.Ο3 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ….. Όταν στις 8 το πρωι γράφεις [και μάλιστα πολυ καλά] σχόλια και [διακρίνω ενα έντονο προβληματισμο] προτείνεις λύσεις ,σκέψεις κτλπ……. σημαίνουν δυο πράγματα…… οτι βρίσκεσαι σε στάδιο αφύπνισης και ότι είσαι θυμωμένη με όλους και όλα ακομη και με σένα αλλά περισσότερο με τα ιερατεία των θρησκειών…… ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ …… Α Λ Λ Α …….

  Με λένε ΣΩΤΗΡΗ [γνωστός και ως ΑΠΟΛΛΩΛΩ ΠΡΟ ΒΑΤΩ ] έχω περάσει από αυτή τη φάση που ενδεχομένως βρίσκεσαι θέλω να σε βοηθήσω να ξεφυγεις απο αυτο το επώδυνο στάδιο και ίσως έτσι να μπορέσεις να περάσεις στο επόμενο που δεν είναι τόσο επώδυνο όσο αυτό που είσαι τώρα[αυτός είναι και ο λόγος που γράφω σχόλια γιατί σε νιώθω]…..
  ΕΝΑΣ άλλος λόγος είναι ότι χρωστάω πολλά στα ΚΑΤΟΧΙΚΆ και στον ΝΙΚΟ [στην δική μου αφύπνιση] και ετσι ανταποδίδω….
  ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ….. 1] ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ .ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΥΛΗ[ΑΣΤΕΡΙΑ-ΠΛΑΝΗΤΕΣ-ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΝΕΎΜΑ-ΕΝΈΡΓΕΙΑ-ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ .

  2] Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ[ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ] ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΎΛΗ [ΣΏΜΑ ΜΕ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΥΑΛΌ ΚΤΛ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ….. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΈΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ..
  ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ- ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΊΣΟΥΝ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ Ο ΜΙΚΡΌΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΚΟΣΜΟ[ΣΥΜΠΑΝ]ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.
  Η ΚΒΑΝΤΙΚΉ ΦΥΣΙΚΉ ΔΙΔΆΣΚΕΙ ΟΤΙ ΚΆΠΟΤΕ ΤΟ ΌΛΟΝ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΈΚΡΗΞΗ ΔΙΑΧΩΡΊΣΤΗΚΕ ΣΕ ΆΠΕΙΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΊΝΕΙ ΕΝΑ… ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΏΝΙΑ ΠΆΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΛΗΣ ….αυτα ειναι που μαχονται μεσα σου μου του των στους αιώνες των αιώνων.Ετσι οσο ποιο κοντα στην αληθεια ερχόμαστε τόσο ποιο πολύ ανάγκη έχουμε την αυτογνωσία και τελικα την αποδοχη του ιδιου μας του είναι το οποίο είναι μεν ανάλαφρο αλλα παραλληλα και δυσβάσταχτο… πρέπει να δεχτούμε το δισυπόστατο είναι μας και να κάνουμε συμφωνία με την ψυχή μας να μας αφήσει να την ζήσουμε γιατί εμείς [σε αντίθεση με εκείνη] έχουμε μόνο μια ΖΩΗ και σε αντάλλαγμα εμείς σαν υλικά όντα θα την ταΐσουμε με άπειρα συναισθήματα….ΠΟΛΥ καλα εργαλεία για να ζήσουμε την ζωή μας σε αυτό το κόσμο μέσα στην κοινωνία είναι η διαδικασία της αυτό γνωσιας μεσω της ψυχανάλυσης και φυσικά ο νόμος της ΕΛΞΗΣ για να ζούμε όπως θέλουμε……
  Αυτα …..
  άσε τα ιερατεία να ψάχνουν για θεούς και δαίμονες εσύ κοίτα μέσα σου …….

  ΑΠΟΛΛΩΛΩ

 9. Μάγδα Λίγδα says:

  ΣΩΣΤΗ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟς ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΥΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
  ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο αυτα (ΑΠΟΛΛΩΛΟ) ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
  ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

 10. Ανώνυμος says:

  8.44 προσπαθώ φίλε-η να είμαι μέσα στην συμφωνία… και ναι μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΊΝΕΣΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ[ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ] ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ….. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΓΑΛΉΝΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΏΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΉ ΕΠΑΦΉ….. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ [ΝΟΜΟΣ ΕΛΞΗΣ] ΤΑ ΔΕΙΝΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.. ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ…. ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΊ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.. ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ….. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΑΡΓΕΙ.. ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΏΤΕΡΟ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΎ.

  ΑΠΟΛΛΩΛΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *