ΝASA: Αποδείξεις εξωγήινης ζωής στον φλοιό της Γης;

ΑΦΗΣΑΝ ΙΧΝΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ

Ομάδα αμερικανών επιστημόνων από το κρατικό Εργαστήριο Αστροβιολογίας του Ουισκόνσιν αναζητεί στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, όχι μελετώντας το Διάστημα,
αλλά τον φλοιό της Γης.

Στον πλανήτη μας υπάρχουν πετρώματα των οποίων η ηλικία ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια χρόνια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το μυστικό της ανάπτυξης της ζωής ενδέχεται να κρύβεται σ’ αυτά.

Στόχος του ερευνητικού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από τη NASA, είναι ο εντοπισμός ενδείξεων βιολογικής δραστηριότητας, «βιοϋπογραφών» και «βιοδεικτών», όπως αποκαλούνται επιστημονικά. «Πάντα υπάρχει μια κρυμμένη ιστορία στα πετρώματα», δήλωσε ο γεωλόγος και επικεφαλής της ομάδας Κλαρκ Τζόνσον, «εξαρτάται από εμάς (τους γεωλόγους) από το αν θα καταφέρουμε να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορέσουμε να “ανακρίνουμε” αυτά τα πετρώματα και να μάθουμε την ιστορία τους».

Καταφέρνοντας να διαπιστώσουν πώς αναπτύχθηκε η ζωή, στην προκειμένη περίπτωση στη Γη, οι επιστήμονες ευελπιστούν να καταλήξουν σε κρίσιμα συμπεράσματα για την ανάπτυξη της ζωής και αλλού στο Διάστημα, ιδιαίτερα στον Άρη.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


http://www.defencenet.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *