ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ζητάνε απο τους βουλευτες να επιστρέψουν τον μισθό του Ιανουαρίου, επειδή δεν ψήφισαν για προεδρο!!

Σήμερα το μεσημέρι έφτασε επιστολή της Διεύθυνσης Οικονομικών της Βουλής των Ελλήνων, με την οποία γνωστοποιείται στους βουλευτές ότι θα πρέπει να επιστρέψουν την προκαταβληθείσα αποζημίωση για τον Ιανουάριο του 2015, εντός 10 ημερών.

Μετά την τρίτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, η Βουλή διαλύθηκε με Προεδρικό Διάταγμα μετά από δύο μέρες, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Οι βουλευτές καλούνται να επιστρέψουν την αποζημίωση του Ιανουαρίου ο οποίος έχει καταβληθεί ήδη, προκαταβολικά, καθώς οι διαδικασίες ξεκινούν πάντοτε στις 23 του προηγούμενου μηνός.

Καθώς στις 23 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα η δεύτερη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας δεν μπορούσε να προδικάσει το αποτέλεσμα της τρίτης, πιστώθηκε η βουλευτή αποζημίωση του επόμενου μήνα. Η Βουλή μετά την τρίτη και άκαρπη ψηφοφορία, η Βουλή διαλύθηκε και σήμερα απέστειλε επιστολή στους βουλευτές στην οποία περιγράφεται το σκεπτικό:

«Κατόπιν αυτών καθίσταται σαφές ότι θα πρέπει να επιστραφεί στο Δημόσιο η προκαταβληθείσα βουλευτική σας. Πιο συγκεκριμένα, το συνολικό ποσό που θα πρέπει να επιστραφεί συνίσταται στο καθαρό ποσό της βουλευτική σας αποζημίωσης, συμπεριλαμβανομένων και των δανείων που τυχόν έχετε λάβει, καθώς και τυχόν υπολοίπου αχρεωσθήτως καταβληθέντων που θα σας παρακρατούνταν σε δόσεις, εάν συνεχίζατε να έχετε τη βουλευτική ιδιότητα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Το ανωτέρω ποσόν θα πρέπει να καταβληθεί εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας ως αχρεωσθήτως καταβληθέν, με τραπεζική επιταγή υπέρ Ελληνικού Δημοσίου, σε οποιαδήποτε ΔΟΥ της επικεάτειας. […] Από τα στοιχεία της υπηρεσίας μας προκύπτει ότι το συνολικό ποσόν που πρέπει να επιστρέψετε και να αποδοθεί ως αχρεωσθήτως καταβληθέν, ανέρχεται σε 6.099,54 Ευρώ».

5 thoughts on “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ζητάνε απο τους βουλευτες να επιστρέψουν τον μισθό του Ιανουαρίου, επειδή δεν ψήφισαν για προεδρο!!

 1. Ανώνυμος says:

  Και βεβαια θα πρεπει να επιστραψουν τον μισθο του ιανουαριου επειδη δεν ειναι βουλευτες για τον μηνα ιανουαριο!! Βεβαια οσες φορες εγινε αυτο στο παρελθον ποτε δεν τον επιστρεψαν τα τσογλανια!!

 2. Ανώνυμος says:

  αυξηθηκε η ανεργεια κατα 300 κοπριτες της βουλησ … παντα μασ χρεωνουν τα παλιοπαιδα η ετσι η γιουβετσι βλεπεις
  αρα εχομε 30% συν κατιν ψηλα … ετοιμαστητε για αλλο μνημονειο εσεις, χα χα χδα χα χα αχ βαχ αχ αχ αχ τι παθαμε στακαλα καθουμενα

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΙΝΑΙ ΝΑ Τ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ζητάνε απο τους βουλευτες να επιστρέψουν τον μισθό του Ιανουαρίου, επειδή διαλυθηκε η βουλή λόγω μη ψήφισης ΠτΔ! Ετσι έπρεπε να ηταν κανονικά οτίτλος!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *