12:01 - 17/04/2015

ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΡΕΣ. Νόμος απαγορεύει την σίτιση αστέγων σε 33 πόλεις των ΗΠΑ!


Τριάντα-τρεις πόλεις έχουν ήδη απαγορεύσει ή να σκοπεύουν να απαγόρευσουν την σίτιση σε άστεγους ανθρώπους – και μερικοί δήμοι απειλούν μάλιστα με φυλακιση εάν συλληφθειτε να δίνεται ένα πιάτο φαί!

Οι νόμοι αυτοί ισχυρίζονται ότι είναι για την πρόληψη του φαινομένου των αστέγων, κατά το νεοφιλελεύθερο σκεπτικό ότι οι άστεγοι “επαναπαυόνται”, είναι “τεμπέληδες” και δεν αναζητούν εργασία.

Ενώ παράλληλα, η δωρεάν σίτιση στερεί “κέρδη” από τις “επίσημες” φιλανθρωπικές εταιρίες που παίρνουν κονδύλια από το προυπολογισμό, δημιουργώντας μια νέα βιομηχανία από τον πόνο και την ανέχεια που οι ίδιες οι ελιτ δημιουργούν

Οι άστεγοι αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες για να είναι χωρίς τροφή και στέγη.

“Οι πόλεις σκέφτονται κόβοντας την πηγή τροφής, αυτό θα κάνει τους άστεγους να φύγουν μακριά»,

Βοηθήστε να σταματήσει αυτή την άχρηστη, αβάσιμη σκληρότητα. Κλήση σε αυτές τις 33 πόλεις σε χαντάκι σχέδια για την απαγόρευση δίνοντας τροφή στους άστεγους τώρα!

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 33 ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ;;;
 2. 0
  0
  ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ….
 3. 0
  0
  Γιατί μόνο στην Αμερικη ισχύουν αυτά;;; Σύντομα θα ισχύουν παντού!!!!
 4. 0
  0
  'νταξ μωρεε…, θα τον σηκωσει , 'η θα του προσφερει στεγη ο επομενοσ μετα απο μενα περαστικοοοος !!!! Εγω βιαζομαι .., δεν προλαβαινω !!! Εγω φταιω ;; τι να κανω ;; δεν εχω ουτε για ψωμι !!!
  Και αλλες χιλιες δικαιολογιες …… μεχρι να ερθει η σειρα μας να γευτουμε τα του αστεγου !!! Και τοτε !!…θα λεμε ….ποτανα κενωΝια που με καταντησες ετσι ναουμε !!!

  ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΩΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ……..
  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ !!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί